111892
-
#110522 Ricky Davies – That's Love (Asia Records – ARD 1077 ) 1990 (Discogs)
-
#110521 Pamela – Close To You (Radiorama Productions – RA 17/91) 1991 (Discogs)
-
AlexT967 #110520 Everybody (Remastered) - Albert One
Ha valakit erdekel 9 szam van rajta -
Minden italo-euro disco rajongó figyelmébe ajánlom Wind ma esti műsorát,ahogy ígéri,de ez egyébként minden egyes adásra, zenei szerkesztésére jellemző,meglepetésekkel, zenei ritkaságokkal vár bennünk.
Nem viccelek ,én jegyzettömb kikészítésével szokom hallgatni a műsort,mert mindig játszik olyan extrákat is amiket én sosem hallottam korábban.
Talán még ez a mai kínzó fejfájásom is elmúlik addigra,vagy a műsor alatt.
Kezdés 19 órától.
Itt hallgatható:
Disco Diamond Radio
Forrás: fb link
P.S. : Jó hogy visszaállt a rádió az élő műsorok 19 órai kezdésére,mert este 8 után ,hétköznap nekem nem áll módomban rádiót hallgatni,kivétel tán a péntek. -
fülcsimanó2 #110518 Szívesen!
-
Aenar #110517 És valóban "rado version". SF-val nyitottam meg, és elkerülte a figyelmem a teljes cím...
Köszönöm még egyszer! -
Aenar #110516 Kvázi "radio edit" - van olyan. ;) Jól szól amúgy! -
Aenar #110515 ...Szóval, úgy vagy vele, mint én a "Turbo Diesel"-lel - értem én! ;)
Köszönöm, Marika! -
djani75 #110514 Hivatalos gyári Best of lemezen ez volt ...
-
fülcsimanó2 #110513 Akkor itt az én példányom, ez 5 perc 8 másodperc:
Albert One - Everybody WAV letöltés
Amúgy én nem kedvelem e dalt, de ízlések és pofonok...
-
Aenar #110512 Köszönöm... de nincs rövidítve ez "kissé"? Úgy tudom eredetileg kb. 5 perces a dal... -
#110511 Úgy, hogy mindig eszembe jut róla az a zene, ami erre íródott és azzal kezdődik, amit írtam. Kivi voltam, hogy beugrik-e valakinek. Csak így -
djani75 #110510 Albert One - Everybody
Tessék, itt van ! Csak Hangosan ! :-) -
Aenar #110509 Amúgy, az "Everybody"-t ha megosztaná valaki velem "jóban" -értsd; veszteségmentesben-, megköszönném... -
allada67 #110508 3 zenével is lehet, nem gond. De a Turbo Diesel, Lady O, Secrets nem csak Európában, hanem nálunk is siker volt a diszkókban.
De én megértelek,mert pl. nekem is volt olyan ami a csapból is folyt, de nekem nem jött be. Pl. a Desireless - Voyage Voyage. -
ItaloMucsacso70 #110505 35 éve volt a Csernobili reaktorrobbanás...
De hogy jön ez ide? -
#110504 Na mi vót 35 éve двадцать шестого апреля... ? -
#110503 Mr. Black – Monnalisa (Power Records – PDR 017) 1987 (Discogs)
Akkora kedvencem,hogy jelzőt nehéz rá találnom,próbálom megunni,de valahogy nem sikerül,szóval örök favorit.
S ha már a másik topicban ejtettünk néhány szót,jó férfi vokálokról ,énekesekről,ha italo-disco stílushoz jól passzolót keresünk akkor ez etalon. -
#110502 Rick Wild – Fight For Your Life (Alphabet Record – ALD-1005) 1991 (Discogs)
-
xgaboca #110501 Albert One Top 5.
1, Turbo Diesel. 1984.
2, For Your Love. 1986.
3, Secrets. 1986.
4, Heart on Fire. 1985.
5, Lady O’. 1985. -
casyke1 #110500 Már sikerült leszedni sokat...némelyik ugyan erősen csapkodja Vangelis-t de attól még ugyanolyan szép.
Youtube-n fent van 33 db száma ha jól számoltam.Az volt a baj hogy előadóra kerestem és nem címre.Ez utóbbira ugyanis kihozott egy konkrét csatornát két lejátszási listával.
Említettem hogy nemrég tiktok-on találtam rá hogy ki klimpírozza ezeket a számokat.Véletlenül.Addig semmit nem tudtam róluk pedig már 22 éve megvannak.(Sokáig kazettán voltak ugyebár csak bedigiztem őket.)
Van még pár szám ami olyan mintha szintén Bob Russel lenne de azok nincsenek Youtube-on.A többi marad cím nélkül amit nem tudok ezek szerint... -
Aenar #110499 ...Helyesbítek, van egy harmadik is, tehát:
1. Heart On Fire
2. Everybody
3. For Your Love -
Aenar #110498 Albert One nem volt nagy kedvenc, mindössze két zenéje "bejövős" nálam, szóval...
1. Heart On Fire
2. For Your Love
...Amennyiben elfogadható így. -
ItaloMucsacso70 #110497 Egy számomra új felfedezett csodálatos hangú előadó!
Alan Walker - Faded (Sara Farell Cover)
És a másik csodálatos hangú Olasz hölgy Benedetta Caretta,akit már régóta üldözök hogy tegye már elérhetővé a zenéit vásárlásra de még csak nem is válaszolt.
Érdemes végighallgatni az összes klipjét az oldalon a hangja Celine Dion és Sarah Brightman súlycsoportú!
https://www.youtube.com/user/benedettacaretta
Egy kis ízelítő hogy mit tud!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2021.04.26. 12:19:12 -
allada67 #110496 Maradhat a Cold As Ice. -
#110495 Ha esetleg a listám 3. helyezettje nem férne bele, mert "Time Machine", akkor lehet helyette a Lover Boy. -
djani75 #110494 Lista Farina ( és gondolom Crivellente) szerzeményeiből ? Jó ötlet, bár Mission Impossible :-) , több száz ( esetleg ezer) zenéből lesz egy igazi tízes lista ?! Hát erre kíváncsi leszek, de vágjunk bele egyszer :-) -
fülcsimanó2 #110493 Szerintem a Mauro Farina szerzemények listája is jó ötlet.
Kerítsünk sort rá majd valamikor, tán az év második felében, amikor elfogytak a listás ötletek.
Még akár lehetne Giorgio Moroder és Frank Farian szerzői lista is.
Mindkettő kimeríthetetlen.
-
allada67 #110492 Az már Jock Hattle Band néven futott, Mauro Farina hangjával. Az nagy kedvenc nálam is. Nem tudom legyen-e majd
Mauro Farina szerzemények listája későbbiekben ? Mert a Bobby O szerzemények is megosztó véleményes lett.
A végén meg nagyon jó full lista jött össze. Arra jöhetnek ötletek. Köszönöm. -
#110491 Ja. Például a To Be Or Not To Be (Jock Hattle) igen nagy kedvencem volt és ma is az. -
#110490 A többivel együtt meg hosszabb lista is lehetett volna. Rengeteg jó zenéje van -
fülcsimanó2 #110489 Top 5 Albert One by Fülcsi
1. Turbo Diesel
2. Secrets
3. For Your Love
4. Change Your Mind
5. Don't Let Me Down
-
#110488 Kár, hogy így gondolod. Nem véletlen írtam, hogy Alberto Carpani emlékére, Ő nem csak Albert One volt... Kicsit szomorkás lettem emiatt. De legalább a "kollégaúr" értette, ez viszont jól esett.
Csakis Alberto miatt:
TOP 5 Albert One
1. Turbo Diesel
2. Don't Let Me Down
3. Cold As Ice (Time Machine feat. Albert One)
4. Hopes & Dreams
5. Change Your Mind
Alberto Carpani sosem felejtünk! -
fülcsimanó2 #110487 Igen, pontosan emlékszem az ajánlódra.
Nálam is begyűjtendő kategória már régóta, de megfeledkeztem róla.
Jó, hogy most ismét említve volt.
-
#110486 A közelmúltban volt ez,
Most egy másik ,jeles kiadó lemezeiből,kiadványaiból néhány.
Disco Energy (Discogs)
-
#110485 Szia Fülcsi!
Igen,az én kedvenc évjáratom 1989.
Ennek megfelelően,e dalt korábban én is ajánlottam figyelmetekbe.
lásd . #108752
Azóta fent van a listámon mint beszerzésre váró,mert maxit (12"), keresek a kiadványból. -
Biatomi #110484 Albert One (top 5)
1.Turbo Diesel
2.For Your Love
3.Hopes & Dreams
4.Secrets
5.Change Your Mind
..........................................................................................................................................................................................................................
Heart On Fire,Lady O',Freeboard,Loverboy,Stay (2011),Face To Face,Sing A Song Now Now (Remix),Music (Extended Supermix)
-
mathezoltan #110483 Albert One top 5 :
1. Hopes & Dreams
2. For Your Love
3. Mandy
4. Sing A Song Now Now
5. Turbo Diesel -
#110482 Albert One
The Best 5
1' Heart On Fire
2' Turbo Diesel
3' Secrets
4' Hopes & Dreams
5' For Your Love
-
katonak #110481 Szia.Elküldtem priviben.