A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy olyan kérdésem lenne, hogy valaki meg tudná -e mondani azt, hogy az alábbi albumon található dalok melyik külföldi számoknak a feldolgozásai?

Neoton Família – Ádám És Éva

Nekem megvan ez az album eredeti bakeliten, de nincsenek ráírva az eredeti dalok címei, csak annyi van ráírva, hogy Bob Heatlie dalai magyarul.
Én csak a Japán Fiú-nak az eredetijét tudom (Aneka - Japanese Boy), A Szoknya Rajtam Marad címû dal eredetijét is hallottam már egy netrádión, de nem tudom, hogy ki az eredeti elõadó.
Ha valaki meg tudná írni a dalok eredeti elõadóit és címeit (vagy csak bármelyik dalnak ezek közül), nagy segítség lenne!

Breki33
Dj Fab Presents Best Italo Disco 2011 Mix Remix.mp3

http://adf.ly/3gXxC
Miko Mission van természetesen, Orlando, ha jól számoltam 3 is, a Foreign Currency (gondolom a c'est la vie) annyira nekem régen sem jött be és most sem. Morodert szeretem én is. A 25-be nem lehet mindent betenni.😊

Choose your weapon!

Szerintem egyébként nem szabad gondolkodni, ha ilyen listát szeretne összeállítani az ember. A kedvencek kapásból beugranak, max. kimarad egy-kettõ.

Nagyjából nekem is ezek a kedvenceim, de hiányolom Foreign Currency, Miko Mission, David Lyme, Bobby Orlando, G. Moroder nevét. Legalábbis ezek jutottak elsõ körben eszembe.

És örök kedvencem a Keep on music D. Keith-tõl.

Igen, persze.

Choose your weapon!

A 23-as Orlando zene, nem?

Wescone
Van téma?

In Lak\'ech Ala K\'in

Musachy
Már Lacinak is akartam javasolni, hogy ne kezdjünk bele újra ebbe a témába...

imo :) science fiction is science fact

Kíváncsi volnék, mi a top 25 italo zene számotokra! Nem könnyû feladat, én vért izzadtam mire a múltkor az egyik barátom kérésére összeírtam!😊

1. K. Barré - Right by the moon
2. Risque - Girls are back in town
3. Trans-X - Living on video
4. Mozzart - Devils rendezvous
5. Digital Emotion - Go go yellow screen
6. Miko Mission - How old are you
7. The Hurricanes - Only one night
8. Tapps - My forbidden lover
9. Mike Mareen - Love spy
10. Fake - Frogs in Spain
11. B.B. Bonsai - Prince of the night
12. Dyva - Clap again
13. Fancy - Slice me nice
14. The Flirts - Helpless
15. Susan Stevens - I've done it
16. Gillian Lane - Pressure
17. Brand Image - Love in a summer night
18. Sweet Connection - Heart to heart
19. Savage - Don't cry tonight
20. Maltese - Mama
21. Kano - Ikeya seki
22. Joy Peters - One night in love
23. Girly - Trouble
24. Geraldine Cordeau - Sounds in the night
25. Divine - You think you're a man

Van egy gyengém, a kanadai italo. Egyszerûen fantasztikus, milyen jó zenéket csináltak, ez asszem tükrözõdik a listából is.

Choose your weapon!

Wescone

In Lak\'ech Ala K\'in

Igen, köszönöm! Tökéletesen megfelelnek a célnak (acélnak)! És a laserdance átkeverve fantasztikusan szól! (na, ezért még kapok...😄)

Choose your weapon!

Musachy
Az egyik valóban nem valós 320 (ezt eddig is sejtettem), de a másikra ezt nem mondhatod, mert személyesen konvertáltam vm-bõl. A Laserdance-t feltehettem volna vm-ben is, de kevés infoból is le lehet szûrni a lényeget (magyarán tudtam, hogy nem kell a vm), anélkül, hogy 3 plusz kört futottam volna a téma körül. Amúgy azt inkább Wescone kolléga topikjába szánnám. Nem is szóltam volna bele az itteni dolgokba (mint már sokszor nem tettem, pedig tudtam volna), de láttam, hogy italove nagyon szeretné ezeket az egyébként szerintem is nagy zenéket és nemigen sikerült összehozni a dolgot.
Elértük a célt.

Ezt anno egy Master Genius egyvelegbõl ismertem, most találkoztam vele egészben:

Choose your weapon!

M.S.M. - Roboto Synphonie

http://www.multiupload.com/CUFV4HNV8C

Choose your weapon!

Csak egy "nyereség mentes" verzióm van belõle, azt mindjárt felrakom. A semminél jobb.

Choose your weapon!

Ez tetszik nekem is.<#eljen>

Laci fel tudod tenni, vagy keresgéljek én is?

Nem rég találtam:

Choose your weapon!

Sziasztok!
Super mix sajna mp-ben

Dirty Harry Mix 6 New Version

http://www.2shared.com/file/5GW26exo/DHM6NEW.html

kaposi1
Ebben nem tudok segíteni.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Viszont ezt feltöltheted wav-ban!😊 Ez télleg nagyon kazi minõség!😊

Choose your weapon!

kaposi1
Hát, irdatlan file-nak azért nem mondanám amikor most szedtem le "egy" filmet aminek a mérete jóval több mint 300GB volt.<#nevetes1>

Jó kis zene, csak a vokálos verziót ismertem! Nekem most ez az egyik kedvencem:

Choose your weapon!

Azt nem tudom kik, csak a munkájuk gyümölcsével találkozom és azt ismerem.😊10/9 mp3 kifejezetten rosszul szól. Ebbõl vonják le az emberek azt a következtetést, ami mp3, az már régen rossz. Pedig nem feltétlenül...
Köszi, ne töltsd fel a vaw-okat, mert ami már meg van nekem, bõven kielégíti a fülem😊 Felesleges az irdatlan méretû fájlokat feltolni.

Choose your weapon!

kaposi1
Egy hatalmas ritkaság instrumentál verziója.<#taps>
Talán itt még nem is volt soha ily módon.<#wink>
Imádom és nem nagyon tudok betelni vele.<#crazya><#szeret>

California - Volerei ( Instrumental Version )6:17

kaposi1
"csinálnak CD audioból vagy bakelitrõl egy mp3-at és baromira rosszul szól."
Kik????

Kéred ezeket?
Mert feleslegesen nem töltöm fel.<#wink>

Laserdance - Goody's Space Dream.wav 8:02
Laserdance - Goody's Return.wav 8:46

Teljesen igazad van. Nem a ki és visszatömörítésen van a hangsúly, attól nem fog semmivel jobban szólni, felesleges munka lenne. Csak azért tömörítem 320-szal vissza, h az átkevert zenén annyival is kevesebb legyen a veszteség. Ha meghallgatod az eredetit és azt, amit újrakevertem, akkor szerintem jól hallható.
Én már egyébként azt sem értem, csinálnak CD audioból vagy bakelitrõl egy mp3-at és baromira rosszul szól. Nem szabdna meghallani a különbséget 128 feletti bitrátánál. Mintha a tömörítéssel szándékosan rontanának a minõségen üzleti szempontok miatt.

Choose your weapon!

kaposi1
Szerintem itt többen szívinfarktust kaptak azon amit leírtál.
1. Mp3-at nem teszünk át wavba.<#szomoru1>Ami elveszett azt már nem hozod vissza.
2.Musachy kolléga 320-asnak mondott ( de nem az, max 160-as mp3 STEREO linkjébõl, amit szerintem õ nem tudott) sikerült gyártanod egy szintén 160-nak megfelelõ Joint Stereo felvételt.
Amit ráadásul továbbra is 320-ba is mentettél el mert biztos sok a helyed.<#wink>
Hát nem tudom, de ez nem jó módszer véleményem szerint.

Van 1 hülye szokásom, (feleségem szerint sok...😊), ha mp3-as zenét töltök le, átteszem .vaw-ba, újrakeverem, majd visszatömöritem 320-on. Csodákat tud mûvelni, eltünteti a jellegzetes, tompa mp3 hangzást. Másik ok, hogy a '84 elõtti zenéken legtöbb esetben kicsi a basszus és ez "báncsa" a fülem.😊

Íme, ilyenek lettek, ítéljétek meg:
http://www.multiupload.com/CBZNC7UX5K
http://www.multiupload.com/6R3QUUYNG2

Choose your weapon!

Naccerû! 😊

Choose your weapon!

Musachy

Köszi szépen! Már le is töltöttem amit felraktál. Nagy zene mind a kettõ!

Choose your weapon!

Musachy
Most letöltöttem és belehallgattam az elsõ zenédbe is és jó hírem van, természetesen ismerem, az egyik legkedveltebb dalom! Az elõadó stimmel, a címe: Goody's Space Dream. Tényleg nem nagyon lehet a sorlemezeken megtalálni.

Musachy
Az alábbi ITT található, ha megfelel.

Köszi szépen a segítséget, srácok! Már megérte reggelnem! 😊 Nagyon régen keresem ezeket a zenéket. Ha valaki fel tudja tölteni, akár mp3-ban is, megköszönném!

Én is feltötltenék valamit a saját készletembõl, ami nem túl közismert, ha valakinek nem lenne meg.

Denaro - Minkia dance
http://www.4shared.com/audio/NeDciHve/Denaro_-_Minkia_dance__RM_.html

Fresh - Funky stuff
http://www.4shared.com/audio/WrB5P0Z-/Fresh_-_Funky_stuff__RM_.html

Choose your weapon!

Musachy
Én nem hallgattam meg a mintákat, mert lusta voltam letölteni (jobb lenne ilyesmit pl. a 4sharedre tenni, mert van lejátszója). De az Ironic Remark - Rebirth megvan nekem (bár lehet, hogy csak mp3-ban).

Wind 67
Nos a 2. az Antikrisztus újjászületése néven ismert zene 1985 bõl
(Ironic Remark - Rebirth Of An Anti-Christ)

a másik is ismerõs (reggelre talán eszembe jut)

Csak a WAV peregjen

kaposi1
Én sem ismerem õket.<#fejvakaras>

Köszi, próbálkoztam már velük máshol is, de nem ismerték õket. Szerintem sem Laserdance az elsõ, de nagyon jó kis zene. A második pedig iszonyú nagy siker volt a helyi discoban.

Choose your weapon!

Sajna nem ismerem ezeket.

De ha gondolod, feldobom a külföldi fórumra is, hátha ismeri valaki.

Szerintem egyébként nem Laserdance.

Van még 2 ismeretlen zeném, amit kaziról digiztem, a minõségért nem vállalok felelõséget!😊
Az elsõ nekem Laserdance-ként volt meg anno, de azóta sem találom a Laserdance zenák közt, '83 körüli.
A második '86-os, a Humanoid invasion-nel egykorú. Ez Craders néven volt aposztrofálva, de sem ilyen, sem más néven nem találkoztam azóta sem vele.

http://www.multiupload.com/XZTAII023H
http://www.multiupload.com/3D8B918KQU

Choose your weapon!

Teljesen igazad van. Én is ezt vallom.

Emlékszem, amikor középsulis voltam, imádtam Divine-t, Flirts-öt na meg persze Orlando-t. Most is szeretem ezeket (talán egy-két szám van ezektõl, amik nem jönnek be annyira).

Szeretem én is az "O" zenék többségét, vannak jobbak és gyengébbek köztük, de aki ilyem mennyiségben termel, annál ez megengedhetõ.

Choose your weapon!

És Orlando-nak is vannak nagyon jó számai (jó a hangja és tetszik a zenéje), de néha olyan borzasztó lányokkal énekeltet. De persze lehet, hogy másnak pont az tetszik. Errõl már többször értekeztünk Laci barátommal.

Sajna én is csak 128-ban találtam meg.<#conf>

Lime-nak szeretem a zenéjét. Csak ne énekelnének a számaiban. Úgy vagyok vele mint Sylvester-rel.

Azért köszi.
Végülis annyira nem rossz az enyém sem.

kaposi1
Lian Ross dalt csak közöset találtam azt is a youtube-n a DJ Pierro & Lian Ross - Another World (1996)címmel.<#nemtudom>

Kizártnak tartom. Orlando más stílus, a Lime hasonló, de más a vokál és nem volt ilyen jó számuk 1 sem (pedig szeretem õket is😊) Szerintem valami kanadai 1 nótás stúdiócsapat

Choose your weapon!

Ezt múltkor valahol én is megtaláltam, így unknown-ként.

Szerintem Orlando zene vagy Lime.