A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is be-be kukkantgatok, mint ex (italo forever) de egyre kevesebb "régi" öreggel futok össze. A múltkor is kérdeztem, ki merre jár de semmi válasz nem jött. Frenky70 pld. hol van? Vagy Bakterzoli?
Helló Koko ( és mindenki ) !!
Itt vagyok én majd mindennap, csak szépen beleolvadok a tömegbe :-)...Elolvasom miket irtatok, jót vigyorgok a minõségrõl szóló vitákon (aminek semmi értelmét nem látom, mert egyénfüggõ a dolog, de ez szigorúan az én magánvéleményem, és ennyi.).De azért ezt a Radiorama zenét még nagyon szeretném kicsit jobb minõségben , úgy a megjelenése óta ....
A fecske egy költözõ madár,olyan mint a gólya csak sokkal kisebb és nem hasonlít rá! A macska egy nagyon makacs madár,csak akkor repül ha belerúgok!!
Hát végül is hallgatható!
A fecske egy költözõ madár,olyan mint a gólya csak sokkal kisebb és nem hasonlít rá! A macska egy nagyon makacs madár,csak akkor repül ha belerúgok!!
Én hûséges vagyok az SG-hez.<#smile>#smile>
Muszáj legalább beköszönnöm,mert látom ma itt voltak a régi nagy "öregek" is!Dj Jani,Pazo,Shirak bátyó,Atiapu!
Choose your weapon!
volume 9 side A
time: 10:24
- Den Harrow - Don't Break My Heart
- Albert One - Hopes & Dreams
- Michael Bedford - Tonight
- Miko Mission - Toc Toc Toc
- Atrium - Week-End
- Solid Strangers - Gimme The Light
volume 9 side B
time: 11:20
- Silver Pozzoli - China Boom
- Ken Laszlo - 1-2-3-4-5-6-7-8
- Scotch - Pictures
- Napoleon And Friends - Summer Holiday
- Interface - Plastic Age
- Eddy Huntington - Meet My Friend
1987 ZYX Records 5710
www.magnokazetta.hu
Errõl lenne szó : Radiorama feat Mc Ya . All Night Long (ART Remix)
Nem az eredeti verzió kellene , mert az megvan sokszor ...Kazettárol megmentettem, de borzastó minõségben. Belinkelem, de a meghallgatáson és azonositáson kivül semmire nem használható. Aki esetleg tud segiteni, azt tuti meghivom egy-két sörre :-)
Akkor a minta :
Minta
Infó :
Infó
Elõre is köszönöm !!!
ROY - DESTINY TIME
Talán Joe Yellow vagy Roger Meno?<#conf>#conf>
Ennek a zenének mi volt az italo-disco-s eredetije ? 3 napja gondolkodok rajta, de nem jöttem rá. Talán a boot mix sorozatban is szerepelt.
http://www.youtube.com/watch?v=CIKxI-C9cEI&feature=related
Elöre is köszönöm!
www.magnokazetta.hu
Én nem találtam meg sehol ezt a verziót, csak a hosszabbat.
Choose your weapon!
Szuper zene mindkettõ Lacikám! <#eljen>#eljen>
A második meg aztán különösen, megunhatatlan mindenféle verzióban.<#finom>#finom>
Én is mutatok két mai szösszenetem.<#wink>#wink>
Alpha Town - Hot Stuff ( Special Version by Kaposi ) 2012
Jean & Jill - Blue Blue Eyes ( Special Version by Kaposi ) 2012
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Sziasztok!<#wave>#wave>
Kissé elhallgatott ez a fórum. <#rinya>#rinya>
Ideje megtörni a csendet:
letöltés (mp3 320 kbps)
<#wave>#wave>
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgõ vonat lámpáit, a mozdonyvezetõ pedig három idiótát a síneken...\"
Atiapus értelmezésében ez annyit tesz; "abszolút be sem tölt" - mármint a multiupload ...nem arról van szó, hogy nem tetszik (tetszett) neki.
In Lak\'ech Ala K\'in
imo :) science fiction is science fact
21 oldal feltöltésemnek Bye.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Hát nekem most úgy tûnik, hogy a multiupload-nak befellegzett.
Igazán kár...<#rinya>#rinya>
Én nem nagyon értem, hogy mi a célja ezeknek a file-megosztó tiltásoknak.
Ettõl azt hiszik valakik, hogy majd meg fog növekedni az eredeti cd vásárlási láz?
Hát nem tudom, de az biztos, hogy én kb. 10 évvel ezelõtt vettem eredeti cd-t (és azért is sajnáltam a pénzt). És ha nem lehet majd letölteni semmit, akkor van elég zeném, amit lehet hallgatni.
Az eredeti cd-kel egyébként nekem mindig az volt a bajom, hogy egyszerûen olyan cd-t én még nem találtam, amin az összes zene tetszett volna. Talán Mike Oldfield-nak volt ilyenje.
De aztán az is lehet, hogy én vagyok túl válogatós, ki tudja.<#smile>#smile>
imo :) science fiction is science fact
A hétvégére ajánlanám ezt a nótát.
http://www.mirrorcreator.com/files/1BJ4CW49/04-Hot_R.S._-_Delta_Queen.mp3_links
<#wave>#wave>
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgõ vonat lámpáit, a mozdonyvezetõ pedig három idiótát a síneken...\"
Én 19-én töltöttem fel a multiupload-ra. De azóta lehet, hogy történt valami.<#conf>#conf>
Találtam egy másik megosztót amit most próbálgatok, persze ez is csak egy tipp.
http://www.mirrorcreator.com/files/1D7O04NY/07-John_Ireland_-_Living_Inside_My_Head.mp3_links
üdv: akizu<#wave>#wave>
What about the forests?
Sziasztok !
Szép vasárnapot mindenkinek. <#wave>#wave>
Egy kérdés: nálatok mûködik a multiupload ?
Letölteni tudok, de fel nem. Már tegnap se.
Valaki kipróbálhatná tetszõleges mp3-mal, mert nekem meg se moccan.<#confused>#confused><#conf>#conf>
Nem szeretném, ha a Megaupload sorsára jutna ez a jó kis oldal...
Nagyon régen jártam erre...a youtubon barangoltam és az egyik kedvenc zenémet megtaláltam egy új (legalábbis nekem) feldogozásban és felállásban.
Ha,valaki nem hallotta volna még..
Küldöm neki ezt a dalt:
Mert ugyebár ez egy zenei fórum, ki is van írva jó nagy betûkkel.<#violent>#violent>