112174
-
Dj NRG-re emlékszem én is. -
Akkor egyértelmű, más stílusban utazol! Nincs is ezzel semmi probléma,de amit kifogásoltam a válaszomban azt fenntartom továbbra is,és bárcsak havonta jelentetnének meg ezek a disco sztárocskák ilyen zenéket!Ken Laszlo nagyágyú,emlékszem a 80s évek végén,90s évek elején egy csomó italo-disco zenét adtak úgy ki a time records-nál,különböző művész nevekkkel,amiben valójában Ő nyomta a vokált! -
Az euro-italo előadók közül akiket említesz, talán Ken Laszlo az aki engem érdekelt akkoriban, illetve elérte az ingerküszöbömet.
-
Attól még hogy átnevezgeted az eredeti címet ill verziót még nem lesz rendezettebb szerintem.
De te tudod a saját dolgaiddal mit teszel. -
'a régi euro-italo sztárocskákról nem is beszélve' Ezzel nem értek egyet!Ryan Paris,Gazebo,Felli,Ken Laszlo,Miko Mission,Squash GangA közelmúltban kiadott zenéik,méltóak a 80s években készült dalaikhoz,sőt esetenként annál is jobbak!Abban viszont igazad van hogy sok régi pop,new-wave banda új próbálkozása siralmas,és csak lerontja az addig róluk kialakított képettúró rúdi ízben is egyetértek,valóban már nem a régi! -
ja -
Valóban? Hmmm...
-
Sandra dalai régen is tetszettek, ez sem rossz, csak az a manus...
Sandra az egyik kivétel a #98890 hsz-ben foglaltakkal kapcsolatban.
-
Bohlen papa találhatott volna jobb énekest is...rémes.
Ez lemezen is megjelent?
Asszem csak akkor plágium...
A színpadi feldolgozás lehet, hogy szabad művészi újraértelmezés, vagy kreativitás...vagy mi...
Bár Bohlennél a kreativitást idézőjelbe tenném. -
Ha ezt a rövidke anyagot az új album esszenciájának veszem (gondolom annak kell vennem, ha pont ez a kis részlet a csali), akkor engem nem vett meg.
Szerintem ez egy konvencionális, semmi különös mai popzene...gondolom nem szeretnének biztosítási ügynökként, vagy dokkmunkásként dolgozni.
Láttunk már sok-sok fölösleges, csak a múlt sikereiből táplálkozó, megélhetési edition-t.
(pl.: Human League, Soft Cell, Culture Club....a régi euro-italo sztárocskákról nem is beszélve...)
Észre kellene venni, hogy az Ő idejük lejárt...a naponta változó nem sok érteket képviselő modern popzene nem az Ő pályájuk. Szerintem egy mai átlagos tini marhára nem a '80-as évek idoljait vadássza, a kortársak, pedig a (magamból kiindulva) a régi ízeket keresik.
Jól működnek a retró-bulik)
(a régi Túró Rudi ízét soha nem felejtem el...de hiába a mai 25 féle túrós cucc, az íz elveszett)
Persze biztosan vannak akiknek bejön a régiek új(abb) próbálkozásai, de a Stadionokból már át kell költözniük a pár 100 férőhelyes klubokba.
(A Mötley Crüe volt nem rég az A38 hajón? ) -
Én ebben a Jack Jack story-ban érzek egy kis hatásvadászatot... -
Nekem ez tetszett tőlük....
Pet Shop Boys - Love Comes Quickly
...meg még néhány másik...pl. amiket feltoltál...:) -
Iggy #98887 Egyszerű, én így szeretem. Meg szeretem ha rendezve vannak a címek, zenéim... -
bocsánat Fejes ikrek :-)
de ez még talán korábban volt Makray vagy Schmitt család talán -
jó kis válogatás
ez az egy dal hiányzik nekem nagyon a válogatásból, ami még a tv torna zenéje is volt azt hiszem a Fejős ikrekkel :-)
-
-
-
Nekem csak annyit árulj el minek a megnevezésekben a "MIX" jelző? 
-
Iggy #98881 1-2 jó muzsika, aki szereti.
LILI & SUSSIE-Robert & Marie (ORIGINAL '88 CUT)
WOL VO-Forever (ITALOCONNECTION ''Re'' MIX)
MAGIC SYSTEM DJ-Inside (MAXI 'Single '12' MIX)
-
Regiujzenek #98880 A régi, főleg 80-as évekbeli tv műsorok szignáljai, vagy háttérzenéi azt hiszem sokunk emlékeiben megmaradtak:
Régi műsorszignálok, főcímzenék a Magyar Tv-ből
-
A 2012-es 'Elysium' albumuk nagy csalódás volt,mindaddig amíg elkezdték az album dalait megjelentetni,jobbnál-jobb remix verziókban! Szokásukhoz híven,az albumra fel sem került dalok is csapódtak pld. a "Leaving" maxira amin van egy muzsikájuk,ami nagyon-nagyon jó! -
Hát ezen nincs mit magyarázni.
Rohadt nehéz lenne tagadni a lenyúlást. -
Az új lemezen is van végre jópár egész jó zene
-
-
Dieter Bohlent lopással vádolják
Tina Turner klasszikus dalát nyúlta le új slágeréhez.
Bár tagadja a plágiumvádakat Dieter Bohlen - a Modern Talking egykori szöszi énekese -, elég csak egy kicsit belehallgatni legújabb szerzeményébe, az Andrea Berg által előadott Piraten wie wir, azaz Kalózok, mint mi című dalába, máris észrevehető a kísérteties hasonlóság. A turpisságra egyébként zenész egyetemisták jöttek rá, de valóban nem kell vájt fülűnek lenni ahhoz, hogy észrevegyük: a két dal ritmusa majdnem ugyanaz, igaz, németül nem hangzik annyira jól…
Dieter Bohlent meg is kereste gyorsan a német Bild, hogy rákérdezzen, mégis hogy gondolta mindezt megúszni, mire Dieter alaposan felháborodott.
"Gyerekek, hagyjátok már ezt a sz*rt! Írjatok inkább valami normálisat" - fakadt ki az énekes.
Csak utánad, Dieter, csak utánad… -
Ráérsz vele. Nekem még a "régi" MT volt berögzülve. Jó volt látni, hogy kipróbálnak valami szokatlant is. -
beva02 #98873 WAU KÖSZI VITTEM -
Pár éve adták le tv-ben szilveszter éjfél után, azaz január elsején, azóta is ott csücsül a recorderem hdd-jén... mondván egyszer majd megnézem. -
Hogyan is kezdjem, hogy ne sértsek meg senkit?
Talán úgy, hogy a 80-as évek nem csak a diszkók világáról szólt szerencsére...
Ezt az írás mégis mindenkinek szól. Még azoknak is, akik csak a diszkó zenéket szeretik...hogy miért is?
Hogy ők is lássanak egy másik világot, amit sokszor meg sem akarnak ismerni..pedig..
A társadalomban mindenkinek meg van a maga helye és státusza.
Hát még a zene világában. 4 zenész, különböző gondolkodással.
1 album. És 1 film arról, hogyan hozták össze.
Lemez kritika itt :)
A film "félhivatalosan" Thomas Master jutyubcsatornáján megtekinthető.
[URL=http://m.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1009326176&no=76613]"Helyi" film kritikám pedig itt olvasható :)[/URL]
Akiket érint: jó szórakozást és kellemes zenehallgatást! -
Iggy #98870 Egy kis '80-as ritmus.
LENROY-Do You (MAXI 'Single '13' MIX) -
-
Akkor még említsük meg a PSB fiúk kapcsán azt is,hogy néhány előadóval,producerként is együtt dolgoztak! Egészen jó dalok utalnak erre is!Itt van egy példa _-_ Cicero-That Loving Feeling -
mindenkitől
ezis klasszikus már
-
Úgy tudom ezt még először
Bobby „O” Orlando segédletével jelent meg aztán 85-ben már más segítségével adták újra ki akkor lett sláger, a legtöbbet hallgatott Pet Shop dal :) -
Igen van még jópár slágerük ezek is nagyon jók
"42 daluk került fel a brit Top 30-as listára, ebből 4 (West End Girls, It's a Sin, Always on My Mind, Heart) listavezető volt, és több mint 100 millió eladott lemezzel büszkélkedhetnek.
Nem véletlen nevezik őket Anglia legsikeresebb popduójának, mivel más páros nem tudta megközelíteni rekordjukat: az idők során." -
Egy nem túl ismert előadótól. Egy albuma, ha talán megjelent, meg asszem egy korábban felvett kb. 10 évvel később. Sajnos eltűnt a süllyesztőben, pedig nem volt rossz szerinem, igazi '80-as évek végi klasszikus. -
Ez meg az utolsó! -
EZ meg a másik. -
Én ezt nem csíptem sosem. -
Nekem a Pet Shop Boys EZT a dalt jelenti !