112170

xnl87ky5.jpg

free counters

• reynaud #100382
    Magic System DJ / Ismael Blanco Ramos

Far Away From Me

Only You
  • akizu
    SAJNÁLATOSAN EGY ROSSZ HÍRT KELL KÖZÖLNÖM: ELHUNYT KEDVES ZENESZERETŐ BARÁTUNK DJ. CSÁNYI JÓZSEF....(Diszkófény)
    Nyugodj békéken Józsikám!!!
  • beva02
    Köszi ha már más nincs így is jó lesz
  • reynaud #100379
    Kötelező "olvasmányok"voltak olyan DJ-k számára akik már a 80s évek elejétől szórakoztattak!

Cusco - Alcatraz

Jinny And The Flamboyants - Cumparsita Dance
  • kaposi1
    Nem tudom mennyire hivatalos ez a CD de innen letöltheted .
  • beva02
    Erről a cd-ről valakinek infója van e?

• rain70 #100376
    Szegény, Michael!

Forog a sírjában. Egyébként nem lenne rossz próbálkozás, ha stimmelne az ütem, talán még ez is elnlézhető, dehogy a legtöbb helyen az akkordok teljesen más, mint a moderntakony alapja, az már kissé (szánalmas)vicc.

Tudom én, hogy a csaj vitenámi és hogy onnét sok pénzzel bevásárolták magukat ezekhez a régi nagy italo előadókhoz, amelyek emiatt manapság a szemebemben pénzéhes hülye barmoknak tűnnek már. Az összes elmehet a francba, hogy lefeküdtek a nyigennyugen családnak!
  • Musachy
    Ha azokat a zenéket egy normális énekessel jelentetnék meg, akkor vevő lennék én is (meg szerintem még sokan).
  • reynaud #100374
    Laura Branigan - Self Control [ Nude Disco & Broken Djs remix 2014 ]

• reynaud #100373
    TQ talán vietnámi származású ? (ha jól tudom!)
    Tehát ázsiai beszédtechnikával az angolt sosem fogja tudni tőkéletesen beszélni,ez még a spanyol előadóknak sem megy lásd pld. Baccara vagy akár a new-italo disco spanyol előadóit,borzalmas angol kiejtéssel énekelnek! (van két magyar is,de inkább most nem bántanám őket!)

TQ zenéinek alapja nem rossz,de agyoncsapja az egész produkciót az Ő nagyon harmatos énektudása!
    Kiváncsi lennék ha egy énekelni valóban tudó profi énekesnővel is megjelentetnék a dalait mi lenne a végeredmény,mert egyébként profi módon ,TQ nagyon gyenge hangi képességeihez próbálják a dallamokat igazítani!
  • Musachy
  • rain70 #100371
    0:30-nál "HAJTUJNÁJ" Valaki taníííccssa már meg neki, hogy kell rendesen kiejteni az angol szavakat, főleg Amerikában!
  • Breki33
    Bad Boys Blue - Heavenly (XTD Version)

https://soundcloud.com/badboysblue/bad-boys-blue-heavenly-xtd-version
  • kl24h
    Lian Ross - Say You'll Never (1985)
    Ottawan - D.I.S.C.O. (1980)
    Goombay Dance Band - Seven tears (1981)
    Village People - Y.M.C.A. (1978)
    USA for Africa - We Are The World (1985)
    A-HA - Take On Me (1985)
    Dschinghis Khan - Dschinghis Khan (1979)
  • reynaud #100368
    Bizarr párosítás,minden idők egyik legigénytelenebb,de nagyon sikeres disco zenéje ,Michael Jackson vokáljával !
    Horror vs. rózsaszín :)))

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2014.11.19. 19:51:58
  • reynaud #100367
    TQ - My Fascination (solo version ?)

Hélium lufi hangú Pascal (Trans-X) vokáljának minimalizálása jót tett a dalnak,így egész jó!
    Hogy mitől live azt nem tudom,helyenként a képi anyagban! :)))
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2014.11.14. 17:10:23
  • johnlennon
    Sziasztok!
    Ha van türelmetek végig hallgatni....
  • Breki33
  • musichunter65
    még mindig a legjobb zenék között!!
  • retroboys
  • Regiujzenek
    80-as évek, szubjektív Top 50-es lista:

80-as évek Top 50 szubjektív

• amaximus
    aztaaaa! nagyon komoly! kár, hogy nem videók. Irigylem Kent ezért a melóért! :)
  • rain70 #100360
    Nem tudom, erre csak ő tudna válaszolni. Hogy miért kerülhetett ki így ebben a formában.
    De örülök, hogy érted a lényegét!
  • Musachy
    Először: maga a zene rendben van nálam is.

Másodszor: az egyértelmű, hogy nem a "csúszás" a baj.

Harmadszor: az nem jó érv, hogy nem azonos a video a zenével, mert a váltás az eszközök között mindig pont akkor van, amikor a zenében, viszont a bibi az, hogy valóban úgy néz ki, hogy mást játszik, mint ami szól...

Nos amennyiben tényleg profi, akkor csak szándékos lehet, de minek? Vagy mind hülyék vagyunk.
  • Wind 67
    Érdemes benézni ide
  • allada67
    Látszik ,hogy nem azonos a videó és a zene, és itt csak a zenét kell értékelni első sorban.
    A dolog másik oldala,hogy a mai technikákkal már lehetne egy film pontosabban
    is összerakva. (Az is jogos.)
    Amíg ilyen zenéket gyárt,nálam nem válik nevetségessé. (Majd egyszer az is oké lesz.)
  • rain70 #100356
    Te gyökér! Nevezzelek így, ha már így nyilvánultál meg rólam a szemétdombodon!?

Ha nem írtál volna, akkor most nem derült volna ki az, hogy még ehhez sem értesz.
    Próbáld lassan olvasni, hátha felfogod a szürkeállományoddal!

Elöljáróban annyit, hogyha még igaz is lenne minden, Vanello-nak kellene annyira profinak lennie, hogy egy ilyen videót nem tesz ki, ahol elcsúsztak a hangok. De nem ez a probléma.

Nem Vanello zenei képességét kérdőjeleztem meg, nem is írtam ilyet. Csípem a srác zenéit. Vagy kábszerezel, hogy ilyeneket látsz?
    Ami pedig a lényeg. teljesen mindegy, hogy a videó csúszik, vagy sem, amit Vanello zongorázik, az nem az a dallam, ami a zenében megszólal. Kápis? Bár kötve hiszem, hogy feltudd fogni!

Tényleg azt mivel magyarázod te "agytröszt", hogy a nagyon jó megfigyelőképességed szerint legyen az, hogy a videó csúszik, akkor az a bizonyos "uuuáá", vagy "huuuhááá" hogyhogy tökéletesen stimmel a zenében? Valahogy, akkor pont visszacsúszott kép ugye? Arra a fél egy másodpercre!

• musichunter65
    köszi Laci!
  • Tyia
    Még jó, hogy ilyen rövidke....
  • kaposi1
    Kb egy másodperc csúszásban van a zene a képhez.
    De hogy Vanello zenei tudását megkérdőjelezed azt azért egy kicsikét jobban átgondolnám a helyedben.
    Olyanról már hallottam akinek bérbe , pénzért írják a műveit, de azt egy kicsit másfelé kellene keresgélni.
  • rain70 #100352
    Jó 10 évig jártam fiatalként zongorázni és zenélgettem is akkoriban. De én nem hiszem, hogy ez csak egy zenésznek tűnik fel, hogy Vanello-nak köze sincs ahhoz a zenéhez, ami a videóban szól. Ha azok a billentyűk szólalnának meg, amiket a videóban össze-vissza nyomkod, akkor ahhoz képest még a BOCI BOCI TARKA is nagyon hamisan szólva egy valódi hangverseny lenne.
    Még az ütem sem stimmel , csak annyál a résznél mikor a csávesz szájából ki pléjbekkel egy uuuáhh, vagy micsodát, tehát emiatt nem lehet még arra sem fogni, hogy ez csak egy videó és alá került ez a zene. Ami egyébként semmi más csak preset-ek tömkelege (az alap). Vagyis ez a zene alá ez a videó készült!
    Én úgy gondolom, hogy ez /nem/ vicces, lealacsonyító és saját magát teszi vele nevetségessé.

Utoljára szerkesztette: rain70, 2014.11.01. 13:45:12
  • italove
    Sziasztok! Kértek tőlem egy zenét erről a lemezről.
    Original Soundtrack From The Motion Picture "Jocks"
    Bata Drum - Breaking Breaking
    Ha esetleg valakinek meglenne, dobjon már egy linket!
  • amaximus
    ezt jelezhetted volna korábban is,akkor nem futunk sok kört , azért ilyen hosszban már elég komoly elszántság kell végighallgatni, legalábbis a szöveges részeket.
  • kaposi1
    Egy dolláréret már be is lehet szerezni.
  • kaposi1
    Én is megcsináltam kérésre.

D. J. Arch Marcello Bertini - P.A.N. D.A. ( Extended Long Home Version ) 6:44

• amaximus
    ahogy látom, a szomszédból a Chuck Remaster Jedi Master kolléga ezt is "megcsinálta", keresd a klikkbajnok oldalán a mesterművei között.
  • amaximus
    anno megvolt nekem vm-ben, de annyira frusztrált ez az idióta dalszöveg halandzsa, hogy letöröltem a fenébe.
  • Musachy
    Pedig szerintem elég idétlen szám...
  • kaposi1
    És még hányan keresik rajtad kívül is.
  • Breki33