112170

xnl87ky5.jpg

free counters

• rain70 #100422
    Milyen szerencse, hogy nem te vagy!
    Se érved, se bizonyítékod, csak fröcsögsz itt, mint a (volt) haverjaid.

Többet emiatt nem írok, küldj pü-t ha dumálni akarsz uborka!
  • amaximus
    ma én is megdöbbentem sok mindenen , nem látom át az egészet (az előzményeket is csak részben, de tapasztaltam párszor), viszont a mai nap termése alapján a házigazda és néhány fórumozó is túllépett mind emberileg önmagán, mind a jogkörén.
    nem mondom, hogy jó dolog emiatt bezárni egy témát, de az sem biztos, hogy örökre zárva lesz, egyébként meg bárki,akár hülye,akár okos, tud nyitni egy másikat és mehet tovább a szekér....emiatt szerintem öngyi senki ne legyen és ne is kívánja másik "halálát".
    ahogy írta is az egyik modi, ha valaki kiskirálykodni akar, nyithat saját játszóteret magának az sg zártabb bugyraiban,ahová szintén bárki csatlakozhat.
    Kellemes Ünnepeket MINDENKINEK!
  • AeroCool
    Szivem szerint kizáratnálak az egész sg-ről! Sajnos nem én vagyok az Admin,de nagyon megérdemelnéd!
  • rain70 #100419
    Az érzés kölcsönös! Boldog karácsonyt!
    Elnézést az itteni HG-től az off miatt.

:

ON

• AeroCool
    Remélem hogy hasonló jo dolgokban lesz része 2015 ben! Legalább olyan jó éve lesz, amilyen nekünk volt 2014-ben mikor év végére elbaszta mindenki kedvét, hogy bezáratta a kedvenc helyünket.Hogy a nyaka nyúljon meg!:-(((
  • AeroCool
    Amióta nincs New Italo Topik azóta ha meglátom Rain nickjét hányinger jön rám:-( Miatta zárt be a topik :-(((((((((
  • atiapuka
    Na azt hiszem az Sg-t is el lehet felejteni... Nem mintha olyan sokszor fent lettem volna az utóbbi időben.
  • rain70 #100415
    Persze, értem én, de ők mindig kedvencek voltak, meg még sok más zeneszerzőkkel egyetemben.
    A világ meg úgy szar, ahogy van, főleg ez az ország, de az már egy másik téma.
  • Musachy
    Igen. De sírni azért kellene szerinte, mert már rég nem itt kéne tartanunk, sőt. A mai aktualitás azt jelenti, hogy a dolgok kezdenek nagyon hasonlítani a régi rendszerhez...
  • rain70 #100413
    "Annyit elmondott, úgy érzi, 40-50 évvel ezelőtti szövegei még most is aktuálisak, ls nem tudja, hogy sírjon, vagy inkább nevessen-e ezen."

Inkább nevessen, vagy örömében sírjon, sokat tettek ők le asztalra. Nagyon sokat.
  • atiapuka
  • atiapuka
    Szeretem a hangját ...
  • Musachy
    Stenk: Bródy a nyolcvanas éveket szerette legjobban (én is)
  • BaltásRém
    ó, nagyon köszi !!
  • kaposi1
    Bocs csak ennyi :: Miss Plug Inn & ‎– You And I

Amit írtam az a lemez címe , csak másoltam a TC-ből.
  • kaposi1
    Miss Plug Inn & Clima ‎– You And I 2014
  • BaltásRém
    bocs hogy ide is beteszem, de radiostaddenhaagon ment, bár hallásra nem italo ,de hátha ti ismeritek
    mi ez a zene ?

http://tukortunder.hu/miez2014.mp3
  • akizu
  • akizu
  • reynaud #100403

Brian Ice - Greatest Hits & Remixes 2CD (ZYX 21049-2) [Megjelenés dátuma : 2014.12.19 ]

CD 1

TALKING TO THE NIGHT (7“ Version)
    TOKYO (7“ Version)
    NIGHT GIRL (Vocal Remix)
    OVER AGAIN (Vocal Edit)
    WALKING AWAY (Vocal Version)
    LET‘S EV‘RYBODY LOVE (Mix Version)
    HEARTBEAT (Extended Mix)
    DREAMS (Extended Mix)
    INSIDE MY LONELY NIGHTS (Vocal Version)
    TALKING TO THE NIGHT (Vocal Version9

CD2

NIGHT GIRL (Swedish Remix)
    TALKING TO THE NIGHT (Swedish Remix)
    OVER AGAIN (12“ Version)
    LET‘S EV‘RYBODY LOVE (Dub Club)
    TOKYO (D.J. Version)
    WALKING AWAY (Instrumental Version)
    INSIDE MY LONELY NIGHTS (Strong Version)
    OVER AGAIN (Instrumental Version)
    NIGHT GIRL (Extended Version)
    TOKYO (Swedish Remix)

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2014.12.07. 20:00:43
  • amadeus11
    Üdv !
    Newton Family - Monotony albumát keresem . A neten sajnos csak 128 kbps mp3 minőséget találtam , amit így is szerkeszteni kellett a gyorsabb tempó miatt . Valaki esetleg tud linket jobb minőséghez (320 kbps mp3 jó lesz ) ?
    Köszönöm !
  • akizu
  • johnlennon
    Sziasztok!
    Anno gimnazista koromban de sokat hallgattam ezt, és most is ugyanolyan jó:
  • computerguru
    Kicsit beteg párositás,de nekem tetszik!
  • Regiujzenek
    A 80-as évek nemzetközi slágerlistáinak összesítése, az alapján, egy-egy dal hány hetet töltött az első helyen.
    10 a legjelentősebb slágerlisták közül, majd mindezek összesítése eredményeként egy abszolút Top 40-es lista:

A 80-as évek legnagyobb slágerei

• Breki33
    http://velvet.hu/gumicukor/2014/12/02/c._c._catch_50_de_35-nek_nez_ki/
  • reynaud #100396
    Szia Akizu haver!

DJ Dali,ki Ő,lehet többet tudni róla?
    Remélem nem egy barátod,mert akkor nem fognám vissza magam hogy leírjam a kritikámat!
    Annyit csendben,halkan megjegyeznék a videóban hallható dalnak a mashup-hoz nincs sok köze!
  • Biatomi
    "csak velem sosem"
    "mindenki macskája""""
    attól függetlenül nekem az Era nagyon szimpatikus
  • akizu
  • akizu
  • Musachy
    Hű de beteg... de a csaj nagyon jó!
  • akizu
  • akizu
  • akizu
  • Breki33
  • Breki33
    Újra buli volt Moszkvában :-)

• reynaud #100386
    " I Like Chopin,mondjuk. " De az ám!

Magic System DJ zenéjét holnap hallgasd meg újra,lehet ma rossz hangulatod van,ezért nem tetszik!
    Nem rossz zene,persze nem akarom rád erőltetni! :)))
  • Musachy
    I Like Chopin, mondjuk.
    Nekem a felső linken szereplő nóta sem tudott végig menni, de az Only You sem kellett volna. Sehol sincs az eredetihez képest, akkor meg minek?
    Utoljára szerkesztette: Musachy, 2014.11.30. 17:01:47
  • reynaud #100384
    ...mihez képest?

Ahhoz képest hogy a new-italo disco címkével az elmúlt időszakban megjelenő dalokat átlagosan 20 mp.-ig tudtam hallgatni olyan rosszak,e két zenét végig tudtam hallgatni!
    Ismael egy jó átlagos színvonalat képvisel a stíluson belül,mely mostanság arról szól : koppintunk a 80s évek slágereinek hangjegyeiből,dallamaiból!
    Elég szánalmas és nevetséges aki így próbálja eladni magát,és még szánalmasabb az ki erre vevő!

Jesper Jelse - Night Drive

Ez egy egészen jó zene de ebben a dalban is visszaköszön egy 80s nagy sláger vezérdallama!
    A megfejtést rád bízom! :)
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2014.11.30. 13:24:40
  • Musachy
    Ezek felejtősek...