112170
-
fülcsimanó2 #100826 Vita helyett zenéljünk inkább, egy igen jó kis muzsikával :

-
Drága tutyika!
Tulajdonképpen, most még nagyobb hülyét csináltál magadból.
Egyrészt már személyeskedsz, mert nincs mit mondanod, vagyis eszed, ami eddig se volt....és aminek értelme lenne és soha nem is lesz.
Faszfej meg inkább vagyok, mint egy ilyen agyilag zokni, aki megpróbál okoskodni és úgy fogalmazni, hogy azt higgyék róla, valami fenomén zene lexikon.
Minek kellene nekem a te elbarmolt topikodban magyarázkodnom bármit is havercsótány?
Mi változna ott, amit itt nem értesz meg, és ott meg végre fény gyúlna abban a tök maximum 67-es iq-t számláló fejedben? Felőlem még sokáig tépheted a szád, itt te már csak egy kicseszett, buta HP maradsz, akit kivágtak a moderátorok, majd visszasírta magát seggeket tisztára nyalva.
Nyiss egy, hülye vagyok 3.21-es topikot, ott majd szívesen konzultálok veled, ahol nincs meg a jogod arra, hogy törölgess "dickhead"
Szeretlek azéééé
Többet ide nem írok emiatt, mert felesleges, bár nem hiszem, hogy ezt is feltudnád fogni!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.11.04. 11:31:31 -
Évszám stimmel = 1983
A címből "soldier" is.
Előadó : majdnem Paul Young :)
John Paul Young - Soldier Of Fortune -
S mi az? -
Mirko Hirsch feat. Trans-X - Video Night (Back to 1986 mix)
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.11.03. 18:32:44 -
Jean-Michel Jarre, Moby - Suns Have Gone Track Story
A két zenészt nagyra tartom,Moby lemezei közt az egyik favorit ez a maxi!
-
Megtaláltam ! -
Visage
Visage – Demons To Diamonds (CDA) 2015 -
Én hallgatni album itt ,stílusában igényes!
" Shouldn't Do That" kiemelném.
Limahl nélküli felállásban tán ez a legjobb zenéjük :Kajagoogoo - Turn your back on me (1984 Flipped disc mix) -
-
FGTH nagyon jó! -
Ez meg egy jó maxi,a kezébe sem adnám senkinek,pedig használtan filléres.
-
Totál ugyanaz, de az egyik némi sercegést is produkál, a másik teljesen jó. -
Upsz !!!

Ugyanaz a kiadás ,csak sikerült jobb állapotút beszerezni , vagy.... ?
Múlt héten volt a lejátszómban a CD album,2x hallgattam végig,nem győzőm eleget dicsérni,és CD-n az egyik legjobb minőségű felvétel amit valaha hallottam,gondolom vinylen még szebben szólhat! -
Vazz', kettő is van! 

Utoljára szerkesztette: Musachy, 2015.11.02. 19:57:26 -
Jahhh , OK , sejtem nem italo !
-
Persze ne italo dallamokra számíts!
-
Valamikor 1983 táján hallottam egy B.Tóth műsorban egy olyan zenét ami leginkább Paul Young ritmikusabb dalaira hasonlít,még a vokál is.
Évek óta keresem de Paul Young zenéi közt én nem találtam,a címére emlékszem az szinte biztosan: "zsoldos katona" azaz "mercenary soldier" katonás című dala van Paul-nak de nem azt keresem.
Valakinek ha van ötlete......köszi. -
Majd rákeresek,talán találni belehallgat lehetőséget. -
Egy személyes favorit a 2000s club zenék közül,anno 2006-ban maxi-CD formátumon folyamatosan visszautasították a rendelésem ,ezért kénytelen voltam a fotón látható 5cd-s albumot megvenni,disc 1,track 17 .
Sunfreakz - Counting Down The Days (2006)
-
Jó muzsika! -
Eurotix - The Best Of Times
Eurotix - Deux (album sample) belehallgat (amazon) -
Az a lemez nekem teljesen ismeretlen ! -
Ryvon – The Sound Of Your Love
Nincs megállás.....
-
Mostmár megvan a második is.
-
Hogy értsd:
Ha valami nyomorod, bánatod, sirámod, problémád, óhajod-sóhajod, kérdésed stb. van velem kapcsolatban, vagy az irományaimmal, akkor a NEW WAVE 2.0 topikban bátran vesd fel!!! (Mr. Hamill bármilyen fura is Új Hullámos zenész/énekes/előadó/akármi...)
Ne itt játszd a hülye fejed!
Vágod faszfej?
Konkrétum(ok), állítás(ok) helyességének bizonyítása....ezt várom el!!...egyébként joggal!
Kritikát elfogadom, de az intrikát......
Ha továbbra is itt válaszolgatsz és nem odaát (tehát NEW WAVE 2.0), akkor betudom gyávaságnak és a továbbiakban...
Csá! "havercsótány" -
Ettől lényegesen erősebb sértegetésekre számítottam abban nagy vagy Rain,ez elég harmatosra,puhányra sikerült,ha van még kedved hozzá folytasd ,nyugodtan írd tovább ,mutasd meg milyen tökös csávesz vagy!
Néha azért egy-egy zenét is feltolhatnál ,így túl átlátszó az itteni troll ténykedésed még az olyan óvodás szintű bugyuta tagnak is mint én. :))) -
Te nagyon színes egyéniség vagy, ha érted mire gondolok
, kár, hogy beleszürkültél a HP korszakodba és a viccet még távolról sem ismerő bugyuta és mindenen berágó baromságokra. Én személy szerint, akkor most nagyon örülök, hogy a stb alapján ide mindent lehet rakni és soha többet nem rinyálod szét a másik topikot.
Bár onnét hasonló módszerrel, mint a te egyedien színes és óvódásokat megszégyenítő hozzászólásaid alapján betallózhatnék minimum 10 HP
megsértődős elköszönésed véglegesen nem csak onnét, hanem az egész fórumról, de ehhez nincs kedvem, viszont remélem, hogy most tartod is magad hozzá.
Pápá
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.11.01. 17:25:02 -
Reynaud, te viszont minek ganézod ide a 2015-ös zenéket állandóan. A 80-as évek, mint évszám értelmezése megy?
Anno hasonló kérdést én is feltettem valakinek.
Olvass :
hsz (1)
hsz (2)
hsz (3)
hsz (4)
hsz (5)
hsz (6)
hsz (6)
hsz (7)
A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
A házigazdánál reklamálj!
Remélem kilőtted mostantól ezt a témát!
Ahová raknám illetve ahova valók lennének e 2015-ös zenék az a topic engem marhára nem érdekel,volt egy ígéretem és azt tartom!
..................................................................................................................................................................................................................................
Egy sima italodisco topic hiányzik a zene fórumról, kulturáltan megnyilvánulni tudó a stílust jól ismerő tag bírná a támogatásom és akkor oda mehetnének az új italo zenék.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.11.01. 16:57:55 -
Mielőtt mártírt csinálsz magadból havercsótány, most inkább nem offolom már szét miattad ezt fórumot.
Ha eddig nem értetted meg, ezután se fogod!
Csókollak.
Reynaud, te viszont minek ganézod ide a 2015-ös zenéket állandóan. A 80-as évek, mint évszám értelmezése megy?
-
Gazebo
-
MIRKO HIRSCH feat. TRANS-X - VIDEO NIGHT (Snippets)
Jó anyag,lemezre való,nem mp3-ban árulni,egy kis üzleti érzék és mondjuk bonus maxi CD-n csatolni lehetett volna az új albumhoz + Open up your Heart", "Touch the Fire" and the original demos of
"Let's go to Tokyo" and "Kickstart" with Mirko's vocals plus much more.
Mirko tag itt az sg-n,tudhatja, sokunknál az mp3 nem játszik,ha lemezre nem akkor legalább "BandCamp"-on,elérhetővé kéne tenni lossless minőségben azokat a dalokat amik lemaradtak az albumról! -
ItaloMucsacso70 #100793 Én meg eltudnám képzelni, ha egyelőre nem csak mp3-ba árolnák ezt a kiadványt.
Így nem igazán érdekel a dolog.
-
ItaloMucsacso70 #100792 Ez nem igazán villanyozott fel.
Inkább ez , ami igazán nem várt kiadvány volt!

Mike Franzis Age - Shocked
;) -
Ryvon feat. Annabel - Fade Out The Lights
Ryvon – Fade Out The Lights (Vinyl, 12", 33 ⅓ RPM, Limited Edition, Numbered) - discogs -
Evanton - Ride The Night (name your price) BandCamp -
MIDWAVE ft. Mina Tobias - Thinking Out Loud (Femmepop remix) - Free DL (BandCamp)
MIDWAVE ft. Mina Tobias - Thinking Out Loud (Silent Gloves remix) - Free DL (BanpCamp)
MIDWAVE ft. Mina Tobias - Thinking Out Loud (Diamond Field remix) - Free DL (BandCamp)
MIDWAVE ft. Mina Tobias - Thinking Out Loud (Von Hertzog remix) - Free DL (BandCamp) -
90s évekből egy nálam favorit formáció,kíváncsian várom ezt a kiadványt.
Chyp-Notic (FB)
-
I.D.L. 025 SLY & HUNTER - NO MORE VISION (Gold Vinyl)
i Venti D'Azzurro Records
Szerezd meg ! -
Herr Doktor - Moon Garden LP (Free DL) - BandCamp