112170
-
szerintem bőven nem lőttem mellé az aránnyal, hisz gondolom,ha megszakadtál,akkor is sincs több 2-300 sacd vagy dvd-audio lemezednél vagy warezolt gyűjteménynél, ha pedig azt nézem, hogy esetleg 25000 kiadás jelent meg ezekben a formátukban,még akkor is nagyon jó arányokat írtam. kb. hány %-a mindez a nyolcmilliónak? számolni biztos tudsz, nem feltételezem, hogy nem.
saccolgatsz,az a baj, nem nézel hivatalos (országos, földrészes, nagyátlagos stb. ) ezirányú statisztikákat. persze,hisz passz,hol is kéne nézned, én meg bejáratos vagyok ezekben is, és nem hasraütésszerűen, légből kapott infókra hagyatkozom,mint te,akinek van pár sacd-je.
mutatok egy példát,ami egy közeli nagy kivonat egy apró szelete a sok tucatból,ezt az apró részt nem kell értened, de az itt is látszik, mekkora az sacd érdekeltsége vagy felvevő piaca.a többi mesemesemátka
-
nyugi,nem magnósoknak van,mindent lekeverünk.)))
A magnós kivánságműsorok ideje 1997 ben lejárt! -
Fent van.
Itt a Cucurbia version Chinese Eyes (fázishiba javított) zene
és
itt meg összehasonlíthatod az eredeti extendeddel.
-
hivatásszerűen nem,már csak felkérésre,meghivásra örömből.
és igen ilyenkor mindig probálok valami tematikát felállitani nem csak ugy beesni,ezt régen is igy szoktam meg.
Ma Ralf René Maué diszkográfia volt a téma,jo volt.(és ami nem volt meg abban pedig itt sok segitséget kaptam)
-
ujabb keresés:shoting party safe in the arms of love c dalának van egy olyan változata(maxi b oldal ezért nem találom sehol losslessben csak mindenféle mp3-akban),ami fütyüléssel kezdődik.Megvan valakinek ez a lemezváltozata? -
Tudom hogy nem az Elvin dal,a címazonosságra utaltam,azt gondoltam valami tematikus műsort állítasz össze.
Egyáltalán rádiózgatsz még s ha igen hol? -
Biatomi #102423 Slizzy Bobys :) -
ez nem az elvin dal!!!
Mixekben meghallgathatod,csak külön nem találom sehol,1985-ös dal.
-
Azt kiszedem neked mindjárt 
5 perc és uploadolom is ..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2016.11.02. 19:19:44 -
Tán valami tematikus műsorral készülsz? (azonos cím,illetve feldolgozások)
You Set My Heart On Fire címmel egy Elvin dalt ismerek.
Ago dal Fancy után meghallgatva nem egy kategória,mondhatnám pocsék. -
igen az elején van,egy kis fázis,ritmusugrás.
-
a 26. másodpercnél hallod? Más hibát én nem hallok az elején..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2016.11.02. 19:08:04 -
Mindjárt meglesem. -
de,csak van az elején egy apró ugrás,fáziskiesés.
-
Jajj nem nézek ide egy fél napot és már mindenki kopasz lett,mert kitépték egymás haját:((( -
Én ugyan nem csekkoltam, de
Italomucsacso70 (ide katt a linkért)
nem ezt tolta fel neked ide?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2016.11.02. 18:56:57 -
Keresés:
Evans & Fisher – You Set My Heart On Fire lossless.
És persze ha az általam keresett AGO megvan valakinek akkor továbbra is keresem.(Chinese eyes)
-
Köszönöm nagylelkűségedet, de..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elég sok zeném van dvd-audio-kon 96/24-ben,
nyilván nem véletlenül.
Ezt a 2%-os arányt egy kissé kevésnek találom, de nem vitatkozom,
mert valszeg nem számoltad hozzá a komolyzenéket és a koncert dvd-et sem
Persze ez van akkor ha valakinek csak a dizsiken jár az esze
-
ja, hogy emlékeztet. az emlékek,
azok ahogyan telik-múlik az idő, egyre haloványabbak lesznek, és úgy változnak, mint a népmesék, népdalok vagy szólás-mondások szájról-szájra szállva állandóan változtak az idők során,amíg le nem rögzítették őket a legutolsó változatukban. akkor ez úgy hasonlít,hogy nem is hasonlít.világos.
-

az eleve nem szent, hanem egy optimális javaslat,ami az esetek *98%-ban elegendő. a *2%-ra meg ott a dsd vagy ha még jobb kell,akkor a dvd-audio.(már látom is a kérdést,hogy az miért vagy miben is jobb?majd egyszer leírom)
*8millió zeneszám átlagában értve -
-
Inkább csak emlékeztet rá..
DSD kapcsán csak azt nem értem..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!..hogy akkor mit papolsz odaát nekem a szent 44,1 kHz/16 bit elegendőségéről
Ezt mifelénk álszentségnek hívják ám
Másrészről viszont így már kezd értelmet nyerni,
hogy a hőn áhított esszéd a HQ relevanciáról miért is késik
-
Wicked Belzebub #102407 Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Bíztam a topikban :) -
aznap még nem, váratlanul csapott mellbe(fülbe) és nem volt rec gomb sehol a közelben. de onnantól éjjel-nappal készültségben vártam a következő bejátszást.
-
és ez szerinted hasonlít rá? 
gondolom a tükörképedben sem azt látod,ami van,hanem amit szeretnél!
a DSD nem álom, főleg akkor, ha nem iszol annyit, hogy ne emlékezz az előző napra.
van már rég, de egyébként én kicsit konzekvensebben, a megfelelő helyén és idejében kezelem a dolgokat. -
Megnyomtad a REC gombot? -
cél a stb.
felőlem jöhet, én szeretem őt is,és még másik 40 stílusból is sok mindent.
bár nyilván meg van nekem is, 90-ben az akkor még létező Radio Bridge hazánkban először egy hétköznap hajnali fél6kor leadta a számot, aminek épp fültanúja voltam,már akkor azonnal beleszerettem. világsiker is lett!nyilván miattam.
-
Ez lenne az a 26 éves ballada
ami egyből beugrott róla.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Te kis DSD-ről álmodozó
-
Egy Vanilla Ice biztos mindenkinek jól esne ebben a topikban is.
-
Az attól függ... mennyit, mit és mi a cél. -
abba igen, de gondolom,valaki kínjában adta neki azt a nevet, ez a fórum akkor is 70-80-asra orientált, bár teleszórhatom akár én is mai nap slágereivel, nem biztos, hogy itt látnák szívesen,mármint a törzsgárda. -
szerinted az használhat? -
Párszor már utaltak rá, hogy a "stb"-be sok minden belefér. -
Inkább igyon még valamit. -
ha már nagyon nagy a késztetés, inkább a 90-esbe, ott jobb helye van. -
ma elég hisztis vagy, pörgősebbet kértél, de az sem jó.
szerintem menj és aludj,az segít.
-
látom másnaposan nem fog az agyad!
erről az albumról melyik szám az,ami hasonlít arra,amire azt írtad , hogy olyan,mint egy V-iCe ballada.
a 26 éves kazijaid nem érdekelnek. DSD-ben utazom.
-
Emlékszem, akkor sokat ment az MTV-n az Ice Ice Baby. Lehet, ha kedvem lesz berippelem ide. -
Sajna az eurodance nem az én világom, de azért köszönöm
hogy pont rám gondoltál
-
Az kivételesen gyári kazin van meg,
de azért belinkelem neked, tessék
Mondanám, hogy egyszer átpörgetem wav-ba, de nem hinném, hogy túl jól szól már így 26 év múltán