112170
-
mfn #102909 Larry tiszteletére elengedünk most 99 piros lufit Nenával :
Nena - 99 Red Balloons (English)
-
mfn #102908 Larry Steinbachek a Bronski beat billentyűse is 56 évesen távozott!Volt azért egy két nagy sikerük.R.I.P. -
Majdnem itthagyott benünket Cintula is !!! -
gyula1971 #102906 Sziasztok!
Mexikói rajongói oldalak közölték Antonello Gabelli halálhírét! Nagyon sajnálom. R.I.P.
Próbáltam rákeresni,hány éves lehetett,Lakhely: Hyères
Születési hely: Parma.
Ezen kívül a zenei karriertörténetéről tudtam olvasni. Se szülővárosában,se lakhelyén a helyi hírekben nem láttam a halálhírt. Hány évet élt?
https://www.facebook.com/antonellogabelli?lst=100001163428993%3A100002891298582%3A1484413292 -adatlapja a Facebbok-on, itt sincs semmi!
Bár csak pletyka lenne a hír.
-
Balabolka #102905
Ez a nóta nekem is nagy kedvenc ! ...ahogy Whodini-től is szeretem "ama" muzsikát ! Vanillátol kedveltem még a Zager And Evans slágerének átdolgozását, bár többet is kihozhattak volna belőle.
Vanilla - In The Year 2525 -
mfn #102904 Ez is egy klasszikus Disco 1979-ből.Egyben nagy kedvenc 
Supersempfft - Out Of Time
-
mfn #102903 Remek disco!!!Nem ismertem.Még lehet hogy meg is veszem a lemezt
-
1969-ben megalakult egy lányzenekar Beatrice néven.
A tagok: Csuka Mónika (ének, gitár)
Nagy Katalin (billentyűsök)
Hamar Krisztina (basszusgitár)
Csuka Mária (dobok)
Egy rövid ideig Szűcs Judith orgonán! is tag volt, de Komár László is énekelte a Jóbarátom című dalukat,
amit a dobos Mária írt. Dalaik javarészt Hendrix, Shocking Blue, Middle Of The Road feldolgozások voltak,
ekkor még saját dalok nélkül.
1977-ben az ismertség reményében stílust váltottak és jött a diszkó...
A hozzá fűzött remények viszont nem váltak valóra, így a zenekar ebben a formában megszűnt, feloszlott egy éven belül.
1978-1981-ig újabb stílusváltás, a blues alapú rockos irány.
1982. Megalakul a Bikini a Feró-Vedres-Németh-Németh-Szűcs csapattal..
1987-től újra él a Beatrice napjainkig, bár folyamatosan átalakul, tag-cserélődik...
Legismertebb slágerük a 8 óra munka..
A többi már történelem
Ma lett 71 éves a "Nemzet Csótánya", azaz Nagy Feró.
Isten éltesse sokáig!
-
studiohits #102901 igazad van en is ugyvagyok ezekkel!
Venus - Disco Español -
mfn #102900 Érdekes,hogy manapság a friss spanyol (nyelvű) zenéket ki nem állhatom.A 80-as években meg külön kazim is volt amin a legnagyobb spanyolos vagy spanyol disco zenék voltak.Természetesen ez is megvolt 
Vanilla - Paradise Me Amore
-
studiohits #102899 szep estet mindenkinek! es egy oriasi szam!
Mariana - Talk About Love (1987) -
mfn #102898 Nekem ez jobban tetszett a bandától 
Whodini - Freaks Come Out At Night
-
Balabolka #102897 A következő felvételen Whodini mesél barátjának "milyenek a barátok", nagyon nagy muzsika "volt";
Whodini - Friends -
Balabolka #102896 Beindultam volna.... ?.
-Annyi időm sajna nincs, pedig olykor szívesen elzenélgetnék -itt- egész nap. Jó a Mix A Lot nóta ! ..., de kevés kivétellel majdnem mindegyik muzsikája rendben van számomra.
Tone úrtól viszont itt egy jó remix 89-ből;
Tone Loc - Wild Thing (Sanny X Remix) -
Talán Sir Mix A Lot neve sem teljesen ismeretlen ezen a területen..
1988-ban egy ismert rockbanda a Metal Church egy slágerét is feldogozta.. így hangzott:
Ez az Iron Man, nem a ma ismert Vasember
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.01.13. 12:20:30 -
Nagyon beindultál ebben a stílusban
Véletlenül Tone Loc nincs ott ahonnan ez jött?
-
Nem megy. De majd gyakorlom
-
Ahogy mondod. -
-
Balabolka #102890 Folytatva a ritmust, 1985-ben csendült fel Nu Shooz kiváló muzsikája melyet egy évre rá, Spyder-D +bütykölt egy kicsit örömünkre;
Spyder-D - I Can't Wait (To Rock The Mike) -
Balabolka #102889 Szivesen ! ... hát sokunknak van bőven mihez "kötni" ezeket a muzsikákat. No még egy remek muzsika Kurtis Blow dalaiból;
Party Time -
rexyke #102888 Köszi szépen. Régi emlékeket idéz fel. -
Balabolka #102887 88-ban nagyot ütött ez a muzsika is a műfaj kedvelőinél;
Gucci Crew - Sally That Girl -
Balabolka #102886 Számomra örökzöld ez a muzsika ! "millió" kedvencem van a "műfajból", ahogy a következő nóta is;
http://www73.zippyshare.com/v/pouyw2ao/file.html -
Kiscsávó voltam, mikor először hallottam, stílszerűen az utcán egy boomboxból szólt.
-
mfn #102884 Ha már Break-ről volt szó akkor pörögjünk 
Break Machine - Street Dance
-
mfn #102883 Nagy zene!Köszi
-
Balabolka #102882 Egy nagy kedvenc, az Earth, Wind & Fire - September c. muzsikájának talán legjobb mixe;
September (FPM Mix) -
Köszönöm, legalább van valaki, aki érti a lényeget.
-
A személyeskedés az megy!
-
Én csak szimplán lemezvásárlást ajánlottam neked! :)
Elkanyarodtál ezen egyszerű dologtól.
Nem akarom senki lemezvásárlási,zenebeszerzési,zenehallgatási szokásait befolyásolni,megváltoztatni,az egy magánügy.
Véleményem természetesen lehet és van is.
Én kifejezetten bírom Musachy néhány szóból álló hozzászólásait,a lényeg szinte mindig benne van és teljesen érthető mit akar nekünk mondani,nem kell ahhoz regényt írni! -
Balabolka #102878 Hát sajnálom ! ...nem is vettem észre a hibát. Nem magam digiztem a Miki lemezeket, de lekonvertáltam 24/192-ről őket ide mivel nem akarom "órákig" töltögetni, lassú a netem. Viszont -utánanézve- nem is konvertálási hiba.
Csak azért ne vedd meg a lemezt mert megszólnak. -Persze nyilván poénra veszed, nem is szabad másképp.
Itt a másik lemez;
A1
A2
-
Azért a Miki féle break kollekció úgy teljes, ha megemlítjük a "Lépjük A Lépcsőt" is.
Ez ugyan egy másik lemezre került, de ez sem rettentett el attól, hogy ezt is megvegyem
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.01.12. 12:22:58 -
Igen, erre az említett 7"-os kislemezre gondoltam.
Szerintem te gondolatolvasó is vagy
A 2010-es lemezt meg megveszem majd eredetiben, nehogy majd megszóljanak,
hogy sajnálom rá pénzt
Loco maxiért örök hálám.
(Az elején ugyan van egy apró tűugrási hiba, de majd korrigálom
)
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.01.12. 12:14:23 -
Balabolka #102875 Igen volt még a "Fantomas Break" amit 2010 - ben újra kiadtak. -Ami nekem nincs meg. S még egy, a "Jön a Break-Audió-Riadó" -ami megvan ! -Melyikre gondoltál ?
S itt az "A" oldal;
Coco-Loco
-
Ez a lemez ugyan megvan vinylen, de rossz kezekbe került és nem vigyáztak rá.
A másik oldalról a Coco Loco (5'55) is jöhetne ha nem nagy probléma.
(A teljes többszámos Miki albumról nem kell semmi, azt nem adtam kölcsön szerencsére akkor
)
És volt még egy 45-ös kislemezük is, amit elő kell kerítsek még majd valahonnét
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.01.12. 09:32:45 -
Elég lesz ez is. Vittem 
-
Jó zene és szép tájak. Mi kell ennél több?
Mondjuk én csak innen nézem, mert nem bírom a buszt
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.01.12. 09:15:21 -
Hát, ha nem értettél félre, akkor meg csak simán elbeszélünk egymás mellett.
Te a fizikai lemezgyűjtést favorizálod, mint egyedüli érték, én meg a zene hallgatását.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most belemélyedhetnénk, de minek, hogy a vinyl az a legjobb hangzás mert teltebb és melegebb mint a digitális kistestvére a CD, de ez a téma engem már egyre kevésbé érdekel.
Van normális sztereó hangrendszerem amin csak CDDA-t hallgatok, van egy másik, amire csak a pörgetőt kötöttem, van egy harmadik ami már a HD hangformátumokkal is röhögve megbirkózik legyen az akár WAV, akár FLAC vagy épp DTS.
Minden formátum másként tud szólni. Aki hallja a CDDA és a vinyl közti különbséget, az hallani fogja a CDDA és HD vagy DTS közt is, aki meg nem, annak felesleges ezen rágódnia.
Mint említettem, én elsősorban zenehallgató vagyok, aki amit lehet beszerez vinylről, és ha van értelme rögzít 96/24-en saját magának pontosan azért, hogy ne legyen hallható különbség az eredet hangzás és a digitális rip között.
Nyilván ha valami csak CDDA-n jelent meg, ez a művelet felesleges.
Mint láthattad, idén van 9.éve, hogy beregiztem ide.
Nekem már akkor is voltak fizikai lemez gyűjtő ismerőseim, akiknek csak az előadót kellett megneveznem és már sorolták is, hogy mi van meg és mit kell még pótolni (elsősorban a 80-as évekből)..
Nincs 3000 eredeti fizikai hanghordozóm, de nem is lesz, nekem felesleges is.
Van viszont a zenehallgatáshoz tökéletes hangrendszerem
Azzal sem értek egyet, hogy nincs beszerezhetetlen lemez, vagy felvétel.
Ha időt és pénzt szánsz rá, akkor minden megoldható. Ha nem szánsz rá, akkor valóban nincs.
Musachy fórumtársra meg ne alapozzál. Próbál keveset nyilatkozni, hogy ne tűnjön hülyének,
pedig okos, csak nincs önbizalma...
..vagy csak öregszik és mi egyre kevésbé tudunk újat mondani neki..
-
Belegondoltam,és nem értettem félre semmit,de te is gondolj bele,ha anyagiakra célzok és az adott személy akinek adatlapján azt olvasom hogy milliomos (még ha azt viccnek szánta is,illetve szándékosan elírta) ,ezt az élcelődést nem hagyhattam ki.
Aki vágta a hsz-em rejtett mondanivalóját az Musachy fórumtárs volt!

Másoktól meg kaptam ,gondolom jó szándékkal kioktatást a nemzetközi shipping árakról,felesleges volt,tisztában vagyok ezen szolgáltatások tarifáival,de nincs semmi harag.
Azt azért megjegyzem ,nekem hosszú évek óta ,egy budapesti DJ barátom az első számú lemezbeszerzőm,járja a kontinenst,és a listámon lévő lemezeket a megvásárlás ,beszerzést követően, egyeztetés után ,amikor darabra annyi összejön egy nagyobb csomagban küldi.
Lehet így is csinálni.
Természetesen nincs az a lemezgyűjtő aki minden korongot megtud vásárolni, amit birtokolni szeretne,ennek több oka is lehet,az anyagiak mellett pld. hogy a keresett lemez nem beszerezhető!
Véleményem szerint nem is szükséges az hogy valaki mindent összevásároljon egy kedvelt zenei stíluson belül sem,szelektálva a legjobb korongok közt,valahogy így érdemes neki állni lemezt gyűjteni!