A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Istenem Istenem Istenem!
Várjunk csak számolok....igen..ott is volt meg ot is, meg ott is négy amott nyolc, plusz kettő ott is...az izé 345... az négyzetre emelem, és kivonom gyökbe, akkor ez volt, kedves barátom és tanítóm a nagyra becsült Reynaud kolléga 32558-as darabszámú és egyben végleges leköszönése az SG-ről. Most elmegyek bőgni, nem azért, mert elmegy, hanem azért, mert visszajön és tovább kell hallgatni, olvasni a hisztijeit. <#email>#email><#falbav>#falbav>
Alapvetően semmi gondom nincs, Reynaud egyedien színes. gyogyós listájával, csak annyi, hogy egy 2015-ös listát az év utolsó napján, de leginkább az újévben január közepe fele szoktak leadni. Ugyanis sok slágergyanús dalt, direkt az év végére hagynak. Tehát sok dal simán átírhatja a jelenlegi kedvenceket még ebben a hónapban.
Pl jön még, hogy magyar vonatkozást is említsek, Clay Radiostar italo zenéje is, ami szerintem első hallás után is nagyot fog szólni.
Találtam egy ilyen verk filmet is.
Elöljáróban annyit, tisztelem Clay-t, de a véleményem most is az, mint a múltkor. Bizirizdovics uljanov <#kocsog>#kocsog> lenin elvtárs nyilvánosan szarrá alázta Clay-t a facebook-on és a többi rádiós kollégáját, tehát a történetet mindenki ismeri. Még kaposiágyin is lefaszozta birizdovicsot a világmegváltó fórumukon (tudom, mert olvastam hehe) Ezért riszpekt kaposninak, mert megvédte legalább Clay-t, ha már mindenki mást hátba döf, ha úgy látja jónak csak azért, hogy istenítse magát, mint nyú italo disczkó istencsászárt, holott a csávesz egy kis senki és az is marad örökre. <#law>#law> de nem ez lényeg <#hehe>#hehe>
Most pedig úgy áll a dolog, hogy a videóban szerepet játszó kis manga buzi (aka MTsanyikaka), aki a facebook-on segget nyal B lajosnak és közben a másik B lajos társa, vagy mi a faxom? <#eplus2>#eplus2>
Azok után, amit Bizirizdovics lajcsi intézett Kalasnyikov Lajcsinak, itt és most megkérdezem tőled Clay, hogy az Isten teliberakott masszás fa...ba tudod elviselni magad mellett azt a kollaboráns kis kétszínű hülyegyereket? <#banplz>#banplz> idióta vagy te, vagy csak ennyire nem vagy képben?
10 éves zongara tanulásom után egyből levágtam, hogy ez a MTsanyikaka kb 1 hónapig tanulta mire azt a dallamot eltudta játszani, de a videóban lehet még ott is elcseszte, annyira nem megy neki, annyira amatőr az egész! <#hehe>#hehe>
nahát nagyjából ennyi, ja igen b lajcsi azóta is kerestet több ország nemzet biztonsági szolgálat legdurvább kiváló ügynökeivel, pedig csak elég lenne megkérdeznie a címem, a nevem meg ismert te észlény! <#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.12.07. 08:17:00
Várjunk csak számolok....igen..ott is volt meg ot is, meg ott is négy amott nyolc, plusz kettő ott is...az izé 345... az négyzetre emelem, és kivonom gyökbe, akkor ez volt, kedves barátom és tanítóm a nagyra becsült Reynaud kolléga 32558-as darabszámú és egyben végleges leköszönése az SG-ről. Most elmegyek bőgni, nem azért, mert elmegy, hanem azért, mert visszajön és tovább kell hallgatni, olvasni a hisztijeit. <#email>#email><#falbav>#falbav>
Alapvetően semmi gondom nincs, Reynaud egyedien színes. gyogyós listájával, csak annyi, hogy egy 2015-ös listát az év utolsó napján, de leginkább az újévben január közepe fele szoktak leadni. Ugyanis sok slágergyanús dalt, direkt az év végére hagynak. Tehát sok dal simán átírhatja a jelenlegi kedvenceket még ebben a hónapban.
Pl jön még, hogy magyar vonatkozást is említsek, Clay Radiostar italo zenéje is, ami szerintem első hallás után is nagyot fog szólni.
Találtam egy ilyen verk filmet is.
Elöljáróban annyit, tisztelem Clay-t, de a véleményem most is az, mint a múltkor. Bizirizdovics uljanov <#kocsog>#kocsog> lenin elvtárs nyilvánosan szarrá alázta Clay-t a facebook-on és a többi rádiós kollégáját, tehát a történetet mindenki ismeri. Még kaposiágyin is lefaszozta birizdovicsot a világmegváltó fórumukon (tudom, mert olvastam hehe) Ezért riszpekt kaposninak, mert megvédte legalább Clay-t, ha már mindenki mást hátba döf, ha úgy látja jónak csak azért, hogy istenítse magát, mint nyú italo disczkó istencsászárt, holott a csávesz egy kis senki és az is marad örökre. <#law>#law> de nem ez lényeg <#hehe>#hehe>
Most pedig úgy áll a dolog, hogy a videóban szerepet játszó kis manga buzi (aka MTsanyikaka), aki a facebook-on segget nyal B lajosnak és közben a másik B lajos társa, vagy mi a faxom? <#eplus2>#eplus2>
Azok után, amit Bizirizdovics lajcsi intézett Kalasnyikov Lajcsinak, itt és most megkérdezem tőled Clay, hogy az Isten teliberakott masszás fa...ba tudod elviselni magad mellett azt a kollaboráns kis kétszínű hülyegyereket? <#banplz>#banplz> idióta vagy te, vagy csak ennyire nem vagy képben?
10 éves zongara tanulásom után egyből levágtam, hogy ez a MTsanyikaka kb 1 hónapig tanulta mire azt a dallamot eltudta játszani, de a videóban lehet még ott is elcseszte, annyira nem megy neki, annyira amatőr az egész! <#hehe>#hehe>
nahát nagyjából ennyi, ja igen b lajcsi azóta is kerestet több ország nemzet biztonsági szolgálat legdurvább kiváló ügynökeivel, pedig csak elég lenne megkérdeznie a címem, a nevem meg ismert te észlény! <#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.12.07. 08:17:00
ugye nem?? ez csak valami rossz vicc lehet!
reméljük nem írtam semmi SZAB-ba ütközőt, de ilyen rossz vicceket is hallottunk már párszor. <#nevetes1>#nevetes1>
ki ismeri fel a képen lévő személyt?
reméljük nem írtam semmi SZAB-ba ütközőt, de ilyen rossz vicceket is hallottunk már párszor. <#nevetes1>#nevetes1>
ki ismeri fel a képen lévő személyt?
hopsz, úgy látszik meggondoltad magad. <#hehe>#hehe> és még 7 percig gondolkodtál azon, hogyan fejezd be valami frappáns véggel az igen nehezen összepakolt gondolataidat. vág az eszed, mint a 'beretva'...vagy Beretta, ja az már lő is. neked szerintem mindegy. szódával elmegy.
a listád hidegen hagy, engem a grafikai és animációs különlegességeid és a gyógyós szint 2.0-ád hoz izgalomba, szinte éltet, igaz, sokat nem nyújt, de mindig beleviszel 10 perc közröhejt a napjaimba. ez már közérdekű, gondolom úgyis kap még belőle mindenki bőven, és ez jó. <#hehe>#hehe>
a listád hidegen hagy, engem a grafikai és animációs különlegességeid és a gyógyós szint 2.0-ád hoz izgalomba, szinte éltet, igaz, sokat nem nyújt, de mindig beleviszel 10 perc közröhejt a napjaimba. ez már közérdekű, gondolom úgyis kap még belőle mindenki bőven, és ez jó. <#hehe>#hehe>
Nahát ,hogy ráizgultatok a listámra........ <#vigyor2>#vigyor2>
Bravo csáveszek folytassátok ! <#taps>#taps>
Bravo csáveszek folytassátok ! <#taps>#taps>
ItaloDisco4Ever !
Ez is egy hülye lista, mert a 90VXXCZZV simán toplista egyes és a :::::::::::::::::::: pedig maximum hetedik, tehát nem mérvadó ez a lista, legközelebb jobban figyelj te fasz troll!
<#eplus2>#eplus2><#nevetes2>#nevetes2>
Reynaud a listád még dedós szinten ok, de mivel hiányzik belőle a sötét kék szín, így egyelőre marad gyogyós szint, ezt mindenképp javítsd, mert a színvakokat tesztelő webes oldalak közt a te munkásságodnak köszönhetően első helyre lépett elő ez a fórum! <#lama>#lama>
<#eplus2>#eplus2><#nevetes2>#nevetes2>
Reynaud a listád még dedós szinten ok, de mivel hiányzik belőle a sötét kék szín, így egyelőre marad gyogyós szint, ezt mindenképp javítsd, mert a színvakokat tesztelő webes oldalak közt a te munkásságodnak köszönhetően első helyre lépett elő ez a fórum! <#lama>#lama>
"úgy kezdtem"
....tényleg? mikor? egy hete, egy hónapja vagy 8,29 hsz-el lejjebb?? <#falbav>#falbav>
baszdkikám, az utolsó hszbe kellett volna leírnod ezt, hisz akik arra ránéznek, sajnos nem fogják sem tudni, sem látni, hogy te itt mit és mikor, legfőképp pedig MINEK kezdtél el!! <#hehe>#hehe>
a véleményem pedig nem hogy izgat téged, hanem egyenesen ösztönöz is, különben nem írogatnál ilyen bensőségesen. tecccik érteni?! úgy is mondhatnám: Világos? Vagy Sötét? Vagy. ez már szójáték, amit már szintén nem értesz, de ezért jó veled a dumcsi! <#nevetes1>#nevetes1>
....tényleg? mikor? egy hete, egy hónapja vagy 8,29 hsz-el lejjebb?? <#falbav>#falbav>
baszdkikám, az utolsó hszbe kellett volna leírnod ezt, hisz akik arra ránéznek, sajnos nem fogják sem tudni, sem látni, hogy te itt mit és mikor, legfőképp pedig MINEK kezdtél el!! <#hehe>#hehe>
a véleményem pedig nem hogy izgat téged, hanem egyenesen ösztönöz is, különben nem írogatnál ilyen bensőségesen. tecccik érteni?! úgy is mondhatnám: Világos? Vagy Sötét? Vagy. ez már szójáték, amit már szintén nem értesz, de ezért jó veled a dumcsi! <#nevetes1>#nevetes1>
Úgy kezdtem a 10 legjobb dal stílustól függetlenül,az én szemüvegemen keresztül.
Világos?
Te egy fasz troll vagy,nem izgat a véleményed!
Világos?
Te egy fasz troll vagy,nem izgat a véleményed!
ItaloDisco4Ever !
BY REJNÓD!
ekkora baromságot már nehezebben lehetett volna összeraknod! talán csak akkor, ha mindezeket felpakolod a cédéjátszódra és csináltok egy közös képet.
mégis milyen besztszongs??? te hol hallgattál eddig zenéket? milyen katyvasz stílushalmaz ez?
tény, sok jó zene van ezek között, de ezek mellé illene odaírni, hogy a TE kedvenceid, nem valami reprezentatív (3+2 fős) felmérés agyszüleménye.
ezek a grafikai viccek meg már tényleg fájóan gagyik, de jó lenne, ha legalább a wordarttal jobban megismerkednél, még az is 4x komolyabb ezeknél a hülye színes gagyi betűidnél.

ekkora baromságot már nehezebben lehetett volna összeraknod! talán csak akkor, ha mindezeket felpakolod a cédéjátszódra és csináltok egy közös képet.
mégis milyen besztszongs??? te hol hallgattál eddig zenéket? milyen katyvasz stílushalmaz ez?
tény, sok jó zene van ezek között, de ezek mellé illene odaírni, hogy a TE kedvenceid, nem valami reprezentatív (3+2 fős) felmérés agyszüleménye.
ezek a grafikai viccek meg már tényleg fájóan gagyik, de jó lenne, ha legalább a wordarttal jobban megismerkednél, még az is 4x komolyabb ezeknél a hülye színes gagyi betűidnél.

ItaLove - Too Late To Cry
A favorit 2015-ös dalok bemutatása után egy erőteljes lökéssel szétkergetem a biliárd golyókat,és jön a tényleges rangsor.

ItaloDisco4Ever !
'swedish electro vol 3' (Free DL) - BandCamp
Erősen ajánlom azoknak akik hozzám hasonlóan bírják a svéd elektronikus zenéket.
ItaloDisco4Ever !
Lifelike & Kris Menace - Discopolis 2.0 (Club Mix)
Mintha a dal alapjai erre a klasszikus italo zenére hasonlítanának : Kano - Another Life
Mintha a dal alapjai erre a klasszikus italo zenére hasonlítanának : Kano - Another Life
ItaloDisco4Ever !
TQ & LINDA JO RIZZO - Life Is A Story (YT video)
Biliárd golyót nem kapna tőlem !
Linda Jo Rizzo - I Wanna Hold Your Hand (single) - itunes
Biliárd golyót nem kapna tőlem !
Linda Jo Rizzo - I Wanna Hold Your Hand (single) - itunes
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Mirko Hirsch - The Power Of Desire
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mától 2015 legjobb 10 dala,az én szemüvegemen keresztül!
Mirko szenzációs zenéjével nyitok,aktuális is!
Mirko szenzációs zenéjével nyitok,aktuális is!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.12.01. 17:07:17
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Jó kis italo muzsika 1989-ből.
50 & 50 Brothers - Do The Crocodile
Szegény lemezem,elég megviselt már,sokat pörgőt az évek során.
The Best Of Italo Disco Vol. 13 (track 8)
50 & 50 Brothers - Do The Crocodile
Szegény lemezem,elég megviselt már,sokat pörgőt az évek során.
The Best Of Italo Disco Vol. 13 (track 8)
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Cirka 30 évvel ezelőtt hallottam utoljára,igen erre gondoltam.
Köszi ! <#integet2>#integet2>
Köszi ! <#integet2>#integet2>
ItaloDisco4Ever !
Tam Harrow (feat. Lou Sern) - Swiss Cows
hoppá-hoppá,ez nagyon ötletes! <#taps>#taps>
Megvásárolható lossless : Tam Harrow
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A 80s évek közepén a hazai disco klubokban játszottak egy tehén bőgéssel megspékelt zenét,ha valaki emlékszik a címére,dobjon nekem infót!
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Inkább hallgatok egy kis elektronikus zenét,mert Mode One-tól kicsordult a nyálam!
ATB - Long Way Home

ATB - Long Way Home

ItaloDisco4Ever !
Mode One - "Take My Heart" Official Video-Clip
Videoklip és zene együtt és külön-külön is totál GÁZ !
Ragacsos,nyálas mintadarab a mai italo zenék közt .
Nem is értem miért ebből a dalából készített klipet.
Persze " ízlések és poofnok" de részvétem annak aki egy ilyen zenére indul be!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.11.28. 13:48:40
Videoklip és zene együtt és külön-külön is totál GÁZ !
Ragacsos,nyálas mintadarab a mai italo zenék közt .
Nem is értem miért ebből a dalából készített klipet.
Persze " ízlések és poofnok" de részvétem annak aki egy ilyen zenére indul be!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.11.28. 13:48:40
ItaloDisco4Ever !
Ezt jól ellinkeltem.
Így akartam : B1 - Robespierre (Flemming Dalum Remix)
EFFETTO JOULE - Robespierre (juno)
Így akartam : B1 - Robespierre (Flemming Dalum Remix)
EFFETTO JOULE - Robespierre (juno)
ItaloDisco4Ever !
Miko Mission - How Old Are You (1984)
Az egyik legnagyobb 80s italodisco!
Hamarosan 2015 legjobb dalai egy tízes rangsorolásban stílustól függetlenül.
Az egyik legnagyobb 80s italodisco!
Hamarosan 2015 legjobb dalai egy tízes rangsorolásban stílustól függetlenül.
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
jó kis zene!
a néhány klikkről csak annyit, hogy az azoknak a hülyéknek szól, akik önként és dalolászva beregelik magukat (rákényszerítve a letöltésért) mindehová, aztán a megosztást is megosztják még ezerfelé, minden adatukat elszedi az az oldal és az sc is stb., jó kis üzlet ez a kierőszakolt regisztrációs igény, ez a legújabb agymosások egyike. én konkrétan hányok tőle!
aki ebből ki akar maradni, az ITT leszedheti (direct download) egyből és kötelezettségmentesen, plusz még néhány más zenét is.
a néhány klikkről csak annyit, hogy az azoknak a hülyéknek szól, akik önként és dalolászva beregelik magukat (rákényszerítve a letöltésért) mindehová, aztán a megosztást is megosztják még ezerfelé, minden adatukat elszedi az az oldal és az sc is stb., jó kis üzlet ez a kierőszakolt regisztrációs igény, ez a legújabb agymosások egyike. én konkrétan hányok tőle!
aki ebből ki akar maradni, az ITT leszedheti (direct download) egyből és kötelezettségmentesen, plusz még néhány más zenét is.
Commandeur l With Me (Official Video)
Néhány kattintást követően,letöltheted WAV minőségben :
Commandeur - With Me (SoundCloud)
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.11.25. 17:41:03
Néhány kattintást követően,letöltheted WAV minőségben :
Commandeur - With Me (SoundCloud)
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.11.25. 17:41:03
ItaloDisco4Ever !