112171
-
Mit mondjak erre,tudod hogy én nem vagyok osztogató típus,meg minek is osztogatnék,hiszen megteszik ezt mások,ahogy írtad,nem akarok fasza gyerek lenni. -
mfn #103393 Hello!
Már párszor gondolkoztam rajta hogy felteszem,de mivel igen lassú a netem inkáb nem erőltetem a nagyon hosszú verziókat ill. mixeket.Egyébként ehhez a dalhoz még hozzátenném azt hogy nagyon sokan nem találták rá a ritmust a Discoba akkoriban
-
Balabolka #103392 Bizakodtam, hogy akadnak páran akik találnak maguknak valót.... A "Gary Moore" muzsika amúgy eredetiben az igazi, amit osztottam az azért nem annyira "kool", de idővel megszerettem. S Köszönöm... ! -
Balabolka #103391 Üdv. Reynaud ! "Maszek extended" -ez jó (vagy "extended self" ?)! Való igaz, a minőség 128kbps alatt bizony rendkívüli. Ám ama "I See You" muzsika számomra nem annyira tetszetős, de idővel lehet, hogy érdekelni fog !
A "megosztott" Break Machine muzsikát is tegnap előhalásztam kitételre, de lemaradt még jópár mellett -annyira nem akarok eldurvulni, hiszen itt jelentős többségben Italo kedvelők vagytok. S részben sokáig ezért sem léptem (itt) felszínre, aztán meggondoltam magam. Persze szeretem az Italo muzsikákat is.
Van e olyan stílus amit nem kedvelek ? Nincs. -Vagy csak kevésbé..., egyenlőre. De hosszú ennek a története; oka. Lényeg, hogy lakik "bennem" egy Isten aki minden evő... Meggyőződésem, hogy minnél szabadabbak vagyunk, annál "kissebb" a világ, annál többet megtalálunk magunkból zenében, mindenben...
A "Flash & The Pan" muzsika nekem is nagy kedvenc ! Örülök, hogy kitetted ! Magam is így cselekszem;
Flash & The Pan - Early Morning Wake Up Call -
Bravo a lemezhez és a hozzáfont szöveghez pláne ,ha van valaki aki megtud nevettetni itt a fórumon az te vagy!

Early Morning Wake Up Call ,nekem is megvan!
-
Olvastam. Magam részéről a 6 percnél hosszabb zenéket unom.
A másik meg: ez olyan mint a faszméregetés, hogy "ti csak a rövid változatot ismeritek, de nekem 4 perccel hosszabb van", az a fasza gyerek, aki ide is teszi. Ezek a srácok nem csak az észt osztják, hanem a zenéiket is (mfn, Balabolka, studiohits... stb.)
-
Klikk ide
Aztán olvasd újra : #103383
Extended verzióról szóltam,amit ha a kolléga ide tenne,leesnék a székemről.....a rádió verziót persze hogy sokan ismerhetitek!
-
Akkor most ezt én teszem ide 128kbps-nál sokkal rosszabban, mindössze a lemezfotón. A lemez az idézett dalt is tartalmazza és a nem kevésbé remek Midnight Man c. slágert is. Jó szórakozást a nézegetéséhez. (olyan rendes vagyok, hogy mindezt megosztottam) 
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2017.03.13. 19:09:49 -
Szerintem azzal ne fáradj... Valóban az sokkal jobb zene, de nyilván nagyon sokan ismerik is. Szerintem pont azért nem azt tette ide a kolléga. -
Ez egy jó zene.
-
Van é olyan zenei stílus amit te nem kedvelsz?
Eléggé széles skálán mozogsz.
S ha break,az én egyik kedvencem.
-
Ha már Bobby Farrell....néhány lemezgyűjtőnek (nem soknak) a sokkal jobb zene arról a kiadványról ( I See You ),meg van extended verzióban (nem maszek!).
Ha egyszer lesz hozzá kedvem 128kbps alatti minőségben megmutatom!
-
ItaloMucsacso70 #103382 Márc 15-én Sabrina 48 éves lesz!!!!!!! 
Ámuljunk egy kicsit a formáján!

-
Ezek közül kettő pont a közelmúltban járt többször is a fejemben, hogy mekkora zenék voltak anno (My Definition... meg a Bulgarian Hip Hop) ! 
A Friday On My Mind pedig fogalom! (Persze nem ez a változat, hanem az eredeti).
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2017.03.13. 14:40:43 -
Balabolka #103380 S még néhány, hogy teljen a váza;
Baobab - It's Party Time
Hananas - From Here To Eternity
Kids Can't Kill - Voodoo Countdown
Nikki D. - Daddy's Little Girl
-
Balabolka #103379 Egy jóféle csokor, hajszálnyit kicsit bele-bele csúszva a 90-es évekbe is;
Kool Moe Dee - Wild Wild West (Extended)
Bobby Farrell - King Of Dancin' (Extended)
Brotherhood Creed - Helluva
Gary Moore - Friday On My Mind (The Kool Rap)
The B.h.H. with Ardath Bey - Bulgarian Hip Hop
Savage Feat. Ice MC - Don't Cry Tonight
Cookie Crew - Secrets
Dream Warriors - My Definition Of A Boombastic Jazz Style
-
Balabolka #103378 Üdv. emberek ! mfn !, köszi ismét... !
Ma többnyire "hip-rap" kedvencekből szedtem párat össze;
Először jöjjön Master Genius összeállítása;
Master Genius - Let's Break
-
Nastar #103377 Nincs mit.
-
mfn #103376 Hatalmas zene!Nekem is meg van
-
Tudom hogy nem kimondott Italo de 80's évek. -
allada67 #103374 A The New York Models - Hot For You nótája is megérdemelne egy remasterelést.
Ezt így kellemes hallgatni, köszönet érte. -
Nastar #103373 Szép délutánt kívánok minden fórum társamnak!Egy remek dallal, amelynek a producere és írója is Robert Phillip Orlando azaz Bobby Orlando.
The New York Models – Love On Video (1984 vinyl rip lossless remastered).FLAC
-
mfn #103372 Még egy remek koktél 
Images - Love Emotion
The Winners - Freedom
B.B. & Band - On The Beat -
studiohits #103371 ...egy instrumental kedvenc!
Grand Prix - Grand Prix (remix)(1983) -
mfn #103370 Két Tropical siker:
Macao Combo - Macao Macao
Los Copacabaneros - Brasilia Carnaval -
ItaloMucsacso70 #103369 A Fire hatalmas kedvencem de az 5:10-es (Special Mix)! 
-
mfn #103368 Itt a vasárnap,hát zenéljünk 
DJ's Project - Vision Of Love
DJ's Project - Run Away
Curacao - Fire
Jorgen Ben - Tropical -
mfn #103367 Egy Disco korong a javából még 1981-ből 
Azoto - Anytime Or Place -
studiohits #103366 Kellemes hetveget!
Vikki Benson - Easy Love
Rocky Burnette - Tired Of Toein' The Line -
Kezdjük a napot egy olyan zenével, ami mind 1979-ben nyugaton,
mind 2002-ben keleten megállta a helyét.
Helye van itt is.
Ottawan - D.I.S.C.O.
Have nice a day.
-
"Eurobeat" jelzővel csak óvatosan,a japánok már a klasszikus 80s évek közepén kiadott italo-disco zenéket is így címkézték.
Maradjunk annyiban, az említett korszak zenéi is italo-disco stílusba sorolhatok,idő hiányában,ebben most jobban nem mélyednék el.
Én a 70s évek disco zenéi nagy részétől hidegrázást kapok,nem szeretem kategória.
(Peter Griffin,Ottawan) valahol itt kezdődött a számomra érdekes jó disco zene.
A fentebb említett pörgősebb italo zenék közt,nekem nagyon sok kedvencem van,szám szerint több száz dalt említhetnék.
Ez a nagyszerű remix is egy Távol-Keleti !!! kiadványon jelent meg,ajánlom beszerzését!
Master Mix
-
Akkor lessük is meg, hogy Johnny Kemp miről is vakerált
még 1988-ban. Ez pedig most a Just Got Paid...
-
Most mélyen egyet tudok érteni minden szavaddal
-
mfn #103361 Minden pénteken meló után (mert csak délig dolgoztam) délben már otthon vártam Haluskáék pillantás műsorát a rádióban.Imádtam a műsort!Rengeteg jó zenét adtak!De sajnos "most" már úgy vagyok vele hogy nem nagyon érdekelnek.De így vagyok a 90-es évek Italo Dance,Euro Dance felvételeivel is.Akkor imádtam őket (sok cd lemezem van abból a korból)most már több mint 10 éve nem is hallgatok olyan zenét.Akkor szuper volt most már nem tudom miért de nem érdekelnek.Viszont a 70-es,80-as disco valahogy megmaradt kedvencnek.Most már csak ezeket hallgatom a régiek közül.Egyébként szerintem legalább olyan sokan vannak
akik nem szeretik az Eurobeat-et mint akik szeretik.Ha nem gyűjteném a 70-es éveket akkor valószínű hogy a keretet estleg kezdeti Eurobeat korongokra költeném.Kb egy 150 felvétel ami talán érdekelne. -
Nem tudom mennyire vagy tájékozott,ha nem akkor segítek.
Az hogy az italo-disco stílus a 80s évek legvégén illetve a 90s évek elején valamennyire piac képes maradt ,egyáltalán készültek új dalok,az elsősorban a stílus japán rajongóinak köszönhető,mert amikor itt európában drasztikusan esett az érdeklődés e zenei stílus iránt a lemezpiacon,ott a Távol-Keleten továbbra is nagyon népszerű maradt.
Olyan kiadványokat köszönhetünk a japánoknak mint pld. That's Eurobeat sorozat,amely egyébként egy ismerősömnek ,(aki merem állítani ,hazánk talán legnagyobb lemezgyűjtője e stílusban) a teljes kollekció birtokában van!
Arról nem is beszélve,volt egy időszak amikor ha egy italo-euro disco albumot akartam megszerezni,a válasz gyakran az volt...csak Japán importból lehetséges!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.03.10. 19:09:34 -
mfn #103359 Forogjon még egy remix :
Voyou - Radio Bostich (Remix)
-
mfn #103358 Alapból nem érdekelnek meg ki nem állhatom a húzott szeműeket meg a zenéiket meg a mixeiket sem.De ez egyéni vélemény
-
Nem tudod mit veszítesz ,ha még nem hallottad ezt a verziót ,itt az alkalom .
Swiss Boy (remix)
"Lady Boy verzió" honnan szakadt ki belőled ? lövésem sincs,ezt talán magad sem érted miért írtad!
Egyébként sok gyűjtő szeretné ezt a korongot magáévá tenni ,klikk
-
mfn #103356 Csak Europai remixeket gyűjtök.Távolkeleti Lady Boy verziók nem érdekelnek
-
Az új Alphaville dal :