112171

xnl87ky5.jpg

free counters

• uzi9mm
    Szerintem new Italo 1998-tól
    https://www.discogs.com/artist/1049239-Digital-Toy
  • allada67
    Sziasztok !
    A Digital Toy - Your Love Tonight, hányas évjárat lehet ?
  • Musachy
    Na jó, nem bánom. A másik nagy sláger a Flash and the Pantől!

Midnight Man
  • Musachy
    Sajnos a lemez nekem sincs meg, de ha jó mp3-ban is (egyelőre), akkor itt van.
    Espionage - Good Things Don't Go On Forever
    Utoljára szerkesztette: Musachy, 2017.03.18. 12:43:25
  • fülcsimanó2
    Nekem nagyon tetszett a videója!!!
  • Musachy
    Akkor nagyon nyomták a videóját ennek a számnak, tetszett is, de nekem túl "öreg" volt P.G. és persze a szintpop meg italo vitt mindent. Manapság már érzem az értéket ezekben a zenékben.
  • fülcsimanó2
    Szia Balabolka!
    Örülök, hogy valami újat mutathattam a régiekből...
  • mfn
    Bár kétségtelenül nagy sztár volt világszerte,én a 80-as évek Euro-Italo Disco hullámában szinte észre sem vettem őt.A 90-es években kezdtem el foglalkozni az akkori másfajta zenékkel.Így lett kedvenc töle a Sledgehammer nóta a hosszabb tánc verzióban.Hány válogatás CD-t kellett akkoriban megvenni egy számért
    Peter Gabriel - Sledgehammer (Long)
  • Musachy
    Peter Gabriel - Games Without Frontiers

• Musachy
    Részemről: nem tudom, sosem látogattam azt az oldalt...
    Utoljára szerkesztette: Musachy, 2017.03.17. 20:28:31
  • vulpes
    Hi tagok,
    tudja valamelyikőtök,hogy miért nem működik ugy egy hónapja a file.al oldal?,amire a fileflac felpakolja a zenéket?bejön,visszaszámol,de ha le akarja valaki tölteni hibaüzenetet küld.
  • Musachy
    S még egy jó zene mára:

Tozzo - Shankle
  • Musachy
    A Carrara - S.O.S. Bandido nekem is szép időket idéz, talán másoknak is. Itt egy hatperces verzió:

♪♫
  • Balabolka
    Feltöltöttem már én is, hogy kiteszem majd... , ám így kellett lennie.
  • Balabolka
    Szia ! Először hallottam ezt a dalt magam is. Tegnap késő este megtaláltam itt fent a 83-as azonos c. lemezüket, ám csak 320-asban sajna. Tényleg remek muzsika, de a többi daluk is. Köszi ! S hajtom a lemezt..., nekem is kell.
  • Balabolka
    Üdv. allada !
  • Musachy
    Jó zenék vannak ott!
  • fülcsimanó2
    Lehet, másoknak semmit sem jelent, nekem nagyon nagy kedvenc! Köszi szépen!!!
  • mfn
    Én sem voltam tétlen a mai nap.Kihasználva az ünnepnapot meglátogattam egyik barátomat és történt egy kis lemez csere-bere is!Elhoztam cucu megigért Carrara lemezét is.Ezekből is teszek majd a vasárnapi koktélhoz
    [img=http://www88.zippyshare.com/thumb/qHfTolRz/file.html][/img]
  • Musachy
    Ha már annyit vakeráltunk róla, nekem tőle ez a kedvencem és bizony én nem rendelkezem extended verzióval, de pont elég a rövidebb is, csak ez van - de nem sajnálom senkitől.

Bobby Farrell - I See You (1985)
  • Zephyr Retiring
    Tekintsd szülinapi ajándéknak. Mert az neked ma van ha jól sejtem..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A priviben feltett kérdésemre/kérésemre továbbra is várom az interakciódat..

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.03.15. 17:33:01
  • Zephyr Retiring
    Mp3-ban.. ezen a minilistán fent van (katt)
    Talán meg van nekik veszteségmentesen is, írj rájuk. Kecskeméti kollégák.

• Chemtrail
    Christin Sargent - Ship Ahoy

Keresőlistámon de célkeresztbe sose került...Ha valaki levadászta és megosztaná az kap egy nagy köszönetet.
  • Zephyr Retiring
    Ez nagyon egyszerre volt..
  • Zephyr Retiring
    Szerintem ez nem annyira lehetetlen feladat..mármint beszerezni valahonnét.
    Amennyiben mégsem sikerülne, innen viheted (katt)

Érdekesnek találom, hogy ha valaki megemlít egy egy régi kedvencet (mint pl. most ezt te is tetted) másoknak ez meg semmit sem jelent. Mármint szép emlékeket.
    Ha csak magamat nézem, én például ezt most hallottam először teljesen végig.. szégyen, nem szégyen..
  • studiohits
    szia!

• cucurbia
    Köszönöm.
    Nálam a hektikusság azt jelenti,hogy van amikor éppen vadászgatok régi kedvencek vagy uj felvételek után,máskor meg beveszem a lesz**-om tablettát mert éppen munkám vagy életem egyéb területei miatt energiám sincs ilyenre és nem igazán érdekel,hogy egy zene megvan-e vagy ujabb 10 évet kell várni rá...(várni rád,míg megjövök...:))).Ilyenkor net közelébe is ritkábban ülök,néha heteket olvasgatok vissza,de ez nem baj.
    A zene örök, a zeneszeretet sem olyan dolog,amit az ember lekapcsol önmagán(szemben a piával és a cigivel),stb stb.
    Majd ha ismét kell valami nagyon de nagyon de nagyon,ugyis bombázni fogok itt mindenkit:))Végül is mire való a forum, a társaság,több szem és több fül többet lát.:))
    Öreg tudja hogy van ez a fórum már volt olyan hogy neki is kértem itt Tőletek valamit amit vadászott,bár ami azt illeti most december ota kicsit visszahúzodott,egészsége is kicsit visszaesett,ez a nagy téli hideg neki sem tett jót nyolcvan felett,de azért már hetek ota tervezem,hogy megyek hozzá egy két dologért,remélem ahogy a tavasz ugy az időm is kicsit jobban alakul a következő napokban.Átadom(természetesen).
  • Zephyr Retiring
    Igen, talán ez az élet rendje..
    ..előbb utóbb mind itt hagyjuk majd végleg ezt a helyet.
    Most azon régi kollégák táborához csapódsz lassan, akik ugyanúgy mint te, már csak rötyögni térnek be.
    Elkönyvelik szépen magukban, hogy mindenki milyen qrva okos is itt "bent" és milyen helyesen is tették, hogy "kiszálltak".
    Persze ők nem szálltak ki valójában, hiszen továbbra is életük (egy kisebb) része maradt a fórum.
    Akik végleg leléptek, és többé be sem néznek, na igen: ők valóban kiszálltak.
    Olyan ez, mint a cigi..
    Először felismered, hogy egy fehér rúd irányítja az életed és hoz helyetted döntéseket (pl.:gyújts rá tesó!) aztán egy nap nemet mondasz. Nemet a cigire, nemet a piára, nemet a fórumra és nemet még egy rakás (egyébként alapból jó) dologra.
    A hektikust vágom mire szántad mert jelenthet izgő-mozgó sürgőt is, de manapság már inkább az ideges és a zaklatott emberekre mondják..
    Én pl. használom az egzotikus szót az Alpokkal kapcsolatban is (pár ismerősöm most ott van síelni) holott meg a legtöbben inkább egy meleg trópusi szigetet jellemeznek ezzel a szóval.
    Pedig az egzotikus jelentése : " Egy más világrész izgalmas hangulatát sugalló; ritka, rendkívüli, szokatlan. "
    Akárcsak az Alpok világa idehaza.
    ..
    Ha maradsz "kívülálló" még egy ideig, azért néha bedobhatsz még ilyen volumenű zenéket csak úgy.
    Minden magyarázat nélkül is. Mert a zene az jó. Az mindig jó.
    És ha akad mondanivalód valami témával összefüggő dologról, én azt is szívesen veszem.
    Ez legyen a te döntésed. Ha jársz az öregnél üdvözlöm és köszönd meg a generációm nevében neki a sok jó zenét amit valaha hallhattunk tőle a rádiókban...

Ugyanezt neked, rólad is elmondhatom.
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.03.15. 08:20:09
  • cucurbia
    Hát én mostanában csak olvasgatok,néha nagyokat rötyögök magamban a beírásokon.Most néhány hónapja nem vagyok zenegyüjtögető állapotban(nálam ez hullámvölgyszerű,hektikus...most éppen nem),de ettől függetlenül örömmel láttam már évek óta szeretett egyik kedvenc ausztrál felvételem előretörését az utóbbi napokban.
    Előkaptam hát a The 12" inc mixes cd-t és erről az egyik másik kedvencem a Communication breakdown(remix)
    Flash & The Pan:Communication breakdown(remix)
  • fülcsimanó2
    Sziasztok!
    Nagyon kedves emlék ez a Flash & Plan nóta, jó felidézni, köszi hogy beraktad.....
    Emlékszem, egy kazettámon pont az első szám volt.... mai napig imádom mindenféle verzióban.
    Ami közvetlenül utána jött, az is egy óriási zene, de nem sikerült még jó minőségben megszereznem.

Hátha valakinek megvan:

Espionage - Good Things Don't Go On Forever (1983)

Köszönet érte bárkinek, ha megvan!!!

• reynaud #103404
    Szia.

Igen,ez is egy remek verzió,egy jó lemezről.
    Gratulálok hozzá !
    Örülök ha néha jössz, mert te mindig tudsz valami számomra érdekeset mutatni.

Nem vagyok egy Dschinghis Khan rajongó,nincs is tőlük semmilyen anyagom,de ez a zenéjük + (Moskau) tetszik,a hosszabb verzióban.

• studiohits
    ....csak egy nagy nota!!

La Dolce Vita - Yo Te Quiero (Panama)
  • studiohits
    Kedvenc 1983-bol!

High Energy (2) - High Energy
  • allada67
    Balabolka ! Köszönettel én vittem ezt a Flash & The Pan maxi verziót.

• tgolyo
    Szia! Jó kis hanglemez , tanúsíthatom. Szerencsére két példányom is van belőle. De azért ez a verzió sem rossz. Most ne a minőséget figyeljétek , mert ahova eredetileg szántam , oda direkt lett lebutítva mp3 112kbps-re.
  • Balabolka
    Minden elismerésem..., Gratulálok ! Magam is nagyon szeretek muzsikák eredete után nyomozni, pusztán azért is mert "út közben" szinte mindig rálelek valami más ....érdekességre is.
  • Balabolka
    Régi becenév ez már, kb. 40 éves. Gyerekkoromban nővérem barátnői neveztek el így.
  • Zephyr Retiring
    Zenetörténelem.

1924-et írunk.. "Dorogoi dlinnoyu" címmel egy orosz zeneszerző, bizonyos Boris Ivanovich Fomin ír egy slágert.
    1925. Tamara Tsereteli elsőként viszi sikerre.
    1926. Alexander Vertinsky is feldolgozza több kevesebb sikerrel.
    Aztán csend. A dal lassan feledésbe merül..

Míg nem egy amerikai származású dalszerző és író aki a Eugene Raskin nevet kapta szüleitől, elő nem veszi újra és át nem írja angolra
    "Those Were The Days" címmel.
    1968. Ezt a verziót megkapja egy bizonyos Mary Hopkin. És a dal világsláger lesz..

Az idő múltával a Johnny Mathis-től kezdve a Cream-en át számtalanszor feldolgozták.
    Pár név a teljesség igénye nélkül:
    Julius Wechter
    Dolphin
    Dolly Parton
    Percy Faith
    Leningrad Cowboys
    The Blades
    Pete Fountain
    Mary Mundy
    Klearview Harmonix
    Ted Heath
    The Sunshine Crew
    Pop Five Music Intercorporated
    The Cats
    Lady Sovereign
    The Ragtimers
    Phyllis Newman
    Sammy Davis Jr. .. és még sorolhatnám reggelig...

1989-ben a Dolly Roll formáció is sikerre vitte idehaza Ábrándos szép napok címmel.
    2002-ben pedig Marcellina is tett egy europop verziót belőle az asztalra.

Én most azt a verziót hoztam el meghallgatni, ami először lett világsláger.
    Ez pedig az 1968-as Mary Hopkin féle "Those Where The Days"
    Privát gyűjteményből, eredeti cdda lemezről.

Szép estét és kellemes zenehallgatást hozzá.

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.03.13. 20:21:40
  • reynaud #103396
    Helló Balabolka! (imádom a nickneved,gyerekkorom kedvenc rajzfilmje jut eszembe!)

Annak ellenére hogy én elsősorban az italo-euro disco stílust kedvelem,természetesen hallgatok más zenei stílusokat is.
    Egyáltalán nem bánom ha szerepet kap a topicban több stílus is.

B.V.S.M.P remélem sokan ismeritek.
  • Balabolka
    Üdv. ! Ááá igen, emlékszem csámpáztak rá a lábak rendesen..., ki rock & roll-ban, ki ahogy tudta, úgy nyomta.
    Utoljára szerkesztette: Balabolka, 2017.03.13. 19:45:41