A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dióka1
<#wave>
én is csodálkoztam,hogy merre tekereg az üzi?!azt hittem, csak nem olvasod!pedig ugye már azóta is cseréltünk itt eszmét!<#nyes>

Breki33
Gurcan-Slice Me Nice
http://www.mytempdir.com/651987

Krypton-Agente Especial
http://www.mytempdir.com/652001

roliairsuni
naon köszi, még töltöm, majd holnap megmodom ez volt e az, de remélem...thx ha nem az akkoris, de majd szólok, és hátha van más tipped is thx

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

IMYke2.0.0.0
Bonnie Tyler...I Need A Hero
http://www.sendspace.com/file/kszp67

Mérete: 13,7 MB
Hossza: 5:50
Ráta: 320 kbit/s - extra high quality

[nem csak a Superman-sorozat zenéje volt.
A 80-as években volt egy a Magnum-hoz hasonló nyomozós sorozat Miami városában , melyben egy jó képû, fiatalember volt a nyomozó, egy Bonnie Tyler-hez megszólalásig hasonlító bombázóval és persze epizódonként még vagy fél tucat másik. Ebben is piros Ferrari volt az autó, érdekes mód. A sorozat 2. szériájának egyik forgatásán a kaszkadõr nélkül dolgozó fõszereplõ színész meghalt. A sorozatot egy tiszteletadó résszel le is zárták.
Bonnie Tyler száma ennek a sorozatnak volt a zenéje.]

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

leslievida
Na végre itt vagy. Privátban ma olvastam amit küldtél. Nemtom mi a fene történhetett 8 napig amíg ideért. Bár assem kizárt hogy én vagyok totál hülye.

Dióka1
igen,sok az érdekes, de ha olvasod,amit írtam..."abból a stílusból és korból",amit az adventures of steve v képvisel!olyan marhára nem nagyon volt még...itt...

Breki33
Breki33
végre? P

tele van kuriózumokkal a lista
Dióka1
Hát igen,végre valami "kuriózum" ebbõl a stílusból és a korból!Igen ritkán játszott felvétel...
Szerettem, illetve szeretem ezt a számot!Jó, hogy leporoltad! <#eljen>

Breki33
minden jót :-)

megnézted a Bulk-ot?
JoeFromHun
Mindjárt kirakom neked! 2 perc

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Breki33
mytempdir?
leslievida
Figyelj Breki küldök neked egy privátot, tanácsot kérek.

IMYke2.0.0.0
Bonnie Tyler: I need a hero

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

JoeFromHun
Adventures Of Stevie V-Dirty Cash (Sold Out Mix) (1988)
Még egy a kedvenceim közül mára...!

Minden jót mindenkinek!

Üdv:Joe

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

roliairsuni
na összeszettem magam: ez kellene nekem: a superman sorozat zenéje volt, egy csaj énekli, 80as évekbeli zene, naon pörgõs, és valami ilyesmi a címe:
I wanna hero vagy valami ilyesmi, de az a 3 szó tuti benne van, csak még lehet benne másis

na pls help me, élet halál ra megy!!!

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

leslievida
Felrakom, hova lehet a leggyorsabban és a legegyszerûbben?

Breki33
rakd föl P
Breki33
mert?

keresendõ szóköz cserél space indít és kész

amit meg a Bulk tud hogy elölrõl levág automatikusan sorszámoz és a kettõ közé berak kötöjelet szval azt nem tudja.

én így szeretem

01 - Mr Black - Dance Together (X.L. Edit).mp3

ez Bulk-ban egy lépés kijelöléssel
leslievida
Leszedtem és próbálom aztán értékelem.

leslievida
Volt már szó az Erasure -ról. Tudjuk hogy a Depest alakítók kiválásával léteznek 85-tõl és a mai napig is vannak. De a legújabb akusztikus albumuk sztem. kva jó.Vélemény?

JoeFromHun
Megoldja de ezzel ezerszer könnyebb! :-)

Breki33
Ezt a Total Commander is megoldja

Amúgy meg Bulk
JoeFromHun
Egy kis okosság!
K-Mp3-MultiLanguage

Ezzel a progival szoktam a mp3 fileneveket rendbeszedni.
PL:Könnyû szerrel eltávolítja a "_" jelet
Megoldja azt is ha egy filenév csupa nagy betûkbõl áll...! Szóval okos kis progi.
Kicsi, és tud magyarul.

Breki33
pl itt #1738
Breki33
Viktor kirakta az összes covert külön ott meg lehet nézni de szedj le egyet és meglátod

már többször volt filelista is

JoeFromHun

roliairsuni
pontosítanék: az elõadót mostmár nemtom, de a szám címe tuti
I Wanna Be Your Hero
valaki mentsen meg, ez mindeképp kell nekem!!!! pls help

roliairsuni
na ez a szám: olivia newton john - i wanna hero

nincs meg valakinek?

leslievida
Breki, mik ezek a MostWantedek? Milyen zenék? Mixex? Még nem szedtem le egyet sem belõlük.

leslievida
Elfelejtettem a lényeget: ÜDV mindenkinek!

leslievida
Klassz a zene kezdésnek.Lájtos

leslievida
Ez a torrent a 10. számnál szintén hibás.

JoeFromHun
Sziasztok!

Cusco-Alcatraz
Nem tudom szerepelt e már itt a fórumban ez a zene?
Ahol én lakom itt 93-ban volt egy Disco olaszok üzemeltették a helyet(sajnos a hely már nincs meg mert bezáratták).
És a buli mindíg ezzel a zenével kezdõdöt. Nekem akkor tetszett meg.

Cusco-Alcatraz

Breki33
Most Wanted

1 www.sendspace.com/file/359pwp
2 www.sendspace.com/file/26tb6p
3 www.sendspace.com/file/ukeajg
4 www.sendspace.com/file/o34o26
5 www.sendspace.com/file/ltdpb8
6 www.sendspace.com/file/gw0di1
7 www.sendspace.com/file/kuopul
8 www.sendspace.com/file/4tb12h
9 www.sendspace.com/file/mc7cmv
8 www.sendspace.com/file/4tb12h
9 www.sendspace.com/file/mc7cmv
10 www.sendspace.com/file/xf4zfm
roliairsuni
MSN: [email protected], ha valakinek megvan akkor ittis áttolhattya, pls help

roliairsuni
csá all, pls pls, van Olivia Newton John - nak egy száma, ami sok* megy rádióba, nagyon pörgõs szám, olyan vezetnivaló, a danubiuson mostanába elég sok* megy, pls help, mi a címe!!! nagyon pörgõs jó kis szám

sanyaaa
Na mégegyszer. Dhanny B - Yo Quiero Respirar Ez a jó

sanyaaa
Üdv mindenkinek!
Találtam egy jó kis zenét az újabbak között. Ajánlom mindenki figyelmébe.Dhanny B - Yo Quiero Respirar

thx
Breki33
http://www.sendspace.com/file/wfqipk

tessék

amúgy ez a sorozat a deliten is elérhetõ
Breki ennek az elso resze? mert ez csak 7-12-ig tartalmazza a szamokat...
Claud
Nekem is megvannak, úgyhogy nem szedem le. Mások miatt linkeltem be. Érdekes bitráta az biztos,de találkoztam már ilyennel és elfogadható volt.

Breki33
QUE PASIONES AMIGOS COLECCIONISTAS, HOY LES COMPARTO ESTE MIX DE COLECCION , MEZCLADO POR UN SERVIDOR DJ - LEE O' ESPERO LOS DISFRUTEN.. EMAIL: [email protected]

http://rapidshare.de/files/14402919/HIGH_ENERGY__MIX_LEE_ORLANDO__-_VARIOS.mp3.html

PISTOLA LASER
CAUSANDO LOCOMOCION
VISITANTES
CHICOS
PARAISO
ESTA NOCHE
DOS DE CORAZONES
ASUNTO A LA CLARIDAD DE LA LUNA
ATAQUE DE AMOR
LISTO O' NO

PD. UN PEDIDO AL ADMINISTRADOR : MALIBU - LUST OR LOVE (V.COMPLETA)
GRACIAS...
Breki33
SALUDOS AMIGOS COLECCIONISTAS, UNA VEZ MAS LES ENVIO OTRO SET MEXCLADO POR UN SERVIDOR..
EMAIL - [email protected]

http://rapidshare.de/files/18581660/EL_IMPERIO_DEL_HIGH_ENERGY_-_MIXED_BY_LEE_O_.mp3.html

TEMAS:
BREAHTLES
LUJURIA O AMOR
BAILANDO EN LA LUNA
CONOCE A MI CHICA
BAILA BOLERO
UNA OPORTUNIDAD MAS
LOCURA
CHICO FANTASIA
RANAS DE ESPAÑA

P.D : SALUDOS CTELLERIA
Breki33
tud itten valaki spanyol?

kaptam ilyeneket

HOLA AMIGOS COLECCIONISTAS UNA VEZ MAS LES DEJO EL LINK PARA DESCARGAR UN MIX MAS DE COLECCION DE HIGH ENERGY . MIXED BY LEE O' ESPERANDO SEA DE SU AGRADO...

http://rapidshare.de/files/18543313/El_Imperio_Del_High_Energy_Y_La_Fusion_Italo_Disco_-_Mixed_By_Lee_O_.mp3.html

TEMAS:
CHICA JAPONESA
AMERICA
PORFAVOR QUEDATE CONMIGO
MONKEY BUSSINES
SEÑORITA DEMENOR
HE'S NUMEBER ONE
NO PUEDES PARAR ESTE JUEGO
LLORO POR TI
ESTRAÑO DIA PARA BAILAR

P.D : AMIGO CTELLERIA BUSCO LOS SIGUIENTES TEMAS EURO HIGH :

LATIN LOVER - DR. LOVE
LINDA JO RIZZO - PERFECT LOVER
MIKE MARREN - DANCING IN THE DARK
DAVID LYME - LET'S GO TO SIGTES

SI TIENES ALGUN TEMA QUE PUEDAS PASAR , TE LO AGRADESCO INFINITAMENTE Y DE IGUAL MANERA TE AGRADESCO POR LOS TEMAS ANTERIORES .. GRACIAS Y ESTAMOS EN CONTACTO
Breki33
Ja igen figyelmetlen voltam.

Elég érdekes bitráta

Amúgy nem kritikaként mondtam jó válogatás.

Majd szólj milyen minõség
Claud
Valószínûleg tényleg saját válogatás, de lehet hogy valakinek valamelyik szám még nincs meg. A bitráta benne van a leírásban (224).