A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amire én gondolok, az egy majdnem 8 perces instrumentális zene, lágy afrikai hangokkal.
Sokáig azt hittem, hogy Umek: Voice of Africa-ja az a bizonyos szám, aztán mikor beszereztem a létezõ össezs verzióját, csalódnom kellett: Umek száma techno.
Az Albioni-feldolgozás érdekelne azonban... bár hozzád nehéz beférni a HUB-on, mégis, ha megosztanád, tovább istenítenélek...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bocs, egyelõre nem olvastam végig az elõzõ két nap hozzászólásait.😄
Ha igen, ez a felvétel engem is kifejezetten érdekelne.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Men Without Hats - Greatest Hats
http://www.mininova.org/tor/99460
Én nekem - talán nem véletlenül - az Albioni: Adagio ugrott be róla. Azt is feldolgozták úgy, de emlékeim szerint, ez nem az volt. Vagy mégis?
Megnézem a discogs.com-on.
feltegyem az egesz albumot? (Secret dreams and forbidden fire)
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Ezt nekem lejátsza végig.
(dc még elszüttyögött volna vele nekem egy darabig)
Mindennel egyetértek, de legf?képp az utolsó mondattal.
http://up-file.com/download/23c9a3963980/Mezzoforte---Garden-Party.zip.html
ja hogy linkként
na akkor újra
számcím
alul url cim beírva Ok
újra beírva OK és kész
<ÚRL pelda vagyok="pelda vagyok">pelda vagyÚRL>
ilyen forma
Click-Duri Duri (Ext) (1987)
Nah mostmár tényleg megyek! Álmos vagyok!<#wave>#wave>
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
bár szerintem azért hifihez lassú a reakcióideje a villanymotor tehetetlensége miatt,de házimozihoz ideális lehet cirka 2,5millióért!
lehet,hogy még ma rendelek egyet!<#nyes>#nyes>
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!