A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dióka1
perverz!

Egyszerûen nem tudom letenni. Nem értem. 18-adszorra hallgatom. Most már az extendedet is.<#vigyor2>
Valami ilyesmi nem segítene rajtad ? :

http://www.origo.hu/szoftverbazis/multimedia/editor/ezjoiner.html

http://www.ezsoftmagic.com/

a kulcsszó joiner, az avi-mpeg-hez készültek is általában tudják az mp3-at, én már fûztem össze ilyen trackekbõl álló mixet de sajnos nem tudom már hogy melyik progi volt az.

Mindennel egyetértek, de legf?képp az utolsó mondattal.

Dióka1
csak mert én is szeretem,és hamár szóba hoztad....
meg többek között még az LSI-t, múv eni mántént, forever pipolt is....
<#nyes><#eljen>

Köce.<#wave>
Dióka1

sémen-ebenízer gudi

holnapig jó csak

Hali mindenki, sikerult 1 ilyet szereznem: Saragossa Band - Das Totale ZA ZA ZABADAK
sajna csak 224kbites, de nem is az igazi bajom, hanem hogy trackenkent vannak a szamok, es hat ugye ez egyveleg lenne vagy mi a szosz 😊
szal kerdeznem megvan-e vkinek ez a 2cds csoda egyveleg esetleg jobb minosegben es foleg egybemixelve cdnkent.
Dióka1
hát ha elfogadod,akkor minnyá adom a linkjét a 6'14"-es verzsönnek,és asszem a minõséggel sem lesz gond!

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ez még nagyon bejön nekem<#wave>:

The Shamen - Ebeneezer Goode (128kbps; 3:52)
http://www.mytempdir.com/707688

Csak 128-as. Ha vkinek van nagyobban, felteheti.
Vajon van-e ebbõl vmi extended?
Dióka1
Óh, igen, jó volt ez az ICE MC gyerek is,kár hogy mára ez a fajta stílus kevésbé van elõtérben....

Dióka1
<#nyes>
hihetetlen, hogy ezt is belekötésnek vetted!
de ha nem értetted meg a lényeget,akkor tényleg ne feszegessük!

Döm-Döm

Üdv itt, ebbe dobáld csak bele a linkeket:
http://www.rapget.com/download/rapget103.rar
Esetleg nem titkositott rar-t próbálsz kibontani ? Jó eséllyel a jelszó:borimir, ha nem akkor a feltöltõtõl érdeklõdj.
Feltöltést meg csak gyakorold ! :-)

Mindennel egyetértek, de legf?képp az utolsó mondattal.

zakika
nem 80s, de talan valakit erdekel

Ice MC - Ice'n Best

135.86 МB

01. Think about the way
02. It's a rayny day
03.Russian roulette
04.Run fa cover
05.Give me the light
06.Take awey the colour
07.The new style 2000
08.Never stop believing
09.Anything can happen
10.Laika
11.Scream
12.Easy
13.Ok Corral
14.Dolce vita
15.Gone with the Wind
16.Cinema
17.Super Megamix

http://www.megaupload.com/?d=WOSWXBXG

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

okés... elnézést... rajta leszek...

Breki33
No Escape +One Night in Bangkok refrén
akkor ezt benéztem 😊

akkor csak annyit tok mondani, hogy idõt kérek...

Brekikém, bocs, de már nem is tudom mirõl is volt szó... 😞
Feledékeny vagyok... de nagyon...

AlterEgo5561
Munkád - mint mindig - most is NAGYON JÓ !! Egyetlen bibi van csak. Én mindig is a Say You'll Never c. számáról beszéltem, amikor a remixelésrõl volt szó 😊)

Breki33
mind a 3-at leszedted?

legújabb csomagolót használod?
Szimistyle
Helló,

Köszi az infót. Eddig el is jutottam, csak a csomagolt file kicsomagolásakor adott hibaüzenetet, hogy kódolási hiba, így nem tudja kitömörítani a rar-t.

Szimi

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Breki33
két dolog még

1. A megauploadról mostanában nehéz letölteni lehetõleg kerüld

2. Azt kérném, hogy lehetõleg a #5542 -ban lévõ formában linkelj
tehát, hogy látszódjon a link (ez nekem jó), illetve hogy link legyen ez annak aki letöltené.

Köszönöm
Breki33
ja a feltöltést legegyszerûbb a mytempdirrel kezdeni

http://www.mytempdir.com/

aztán megnézed mások hogy töltenek fel

pl van ez ugye: http://www.sendspace.com/file/s4e3r7

akkor megnézed, hogy a http://www.sendspace.com ra hogy tudsz feltölteni és így tovább.

Breki33
SZia

Üdv a körünkben

a rapidshare linknél elõször a free gombra kell kattintani majd megvárni míg visszaszámol aztán a három "bötüt" beírni

utánna elvileg downloadra indul, ha mégse akkor újra próbáld meg.

KOrábban ajánlottak segédprogramot ehhez ha lusta vagy manuálisan irogatni illetve várni rá.

Szimistyle
Sziasztok,

Újonc vagyok ezen a Fórumon, így üdvözlök minden italo rajongót. Nagyon sokat adott ez a stílus anno:-)
Amint látom itt illik viszonozni, amit kap Tõletek az ember, nemér potyalesõnek lenni:-)
Én még nem tudom miként tudom megoldani a feltöltést, de utána járok.

Addig is egy kérdés: az #5434 bejegyzésben linkelt albumokat nem tudom megnyitni kódolási hiba miatt (ez az üzenet). Másnál is adódott ilyen probléma, vagy csak a machintos rendszer sajátja.

Üdv: Szimi

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Breki33
Dömdödöm

hihetetlen, hogy ebbe is bele tudsz kötni
inkább rádhagyom bár elég hülye a példád
Breki33
Dióka1
mikkamakka!

tudom melyik albumról való,azért írtam amit!
felõlem olyan címen maradhat,amilyenen neked jólesik!ha neked jobban esik egy 1998-ban gipsz jakab által összeállított (variouus sorozatoként) sok elõadót tartalmazó kiadvány fantázia címeként nyilvántartani a RESONANCE együttes 1973-75 körüli számát, akkor tedd azt!csak kicsit hülyén néz ki!
ezen az alapon ezzel párhuzamosan pl. ne felejtsd el törölni a "most wanted" mûsorozat zenéinél az elõadókat és a helyükre csak annyit írj, "most wanted xx.rész-deja vu!és majd ebbõl ne felejtsd el késõbb kitalálni, hogy vajon ki is volt az elõadó!sok sikert!<#wave>

Itt van egy másik 2006 Amateur ReWork 😊
Lian Ross - Fantasy 2006 (TheReMiXeR ReWork 2006)

AlterEgo5561 Barátunk tanácsára készült ez a kis szösszenet.

Jó ez az OK. 06

Esetleg valakinek egy másik száma ?

OK - Wild west (szám cím nem tuti) .
thx

INTERNAZIONALE - Campione 2006/2007 http://xtra99.multiply.com

Breki33
A Stereo Ultra - Furious French soundtracks, 1964-82 elsõ száma
szval marad a cím

1: OK Chicago
2: Des Vacances En Or
3: Sapho
4: La Leçon Particulière
5: La Planète Sauvage
6: S.A.S à San Salvador
7: L'Homme De Rio
8: Un Beau Monstre
9: Qui
10: Le Mariage Collectif
11: Moi Y En A Vouloir Des Sous
12: Les Gants Blancs Du Diable
13: Trafic
14: Campus

Dióka1
hellóbello!
micsoda talányos név!<#vigyor><#vigyor> mi is lehet???!<#wave>
de lebuxtál!

Dióka1
akkor válaszolok magamnak,illetve egyben neked is.

a "stereo ultra" az egy válogatás album neve 1998-ból,nem a szám elõadója, arra mondtam, hogy javítsd ki a szám nevét!

Dióka1
mi az a stereo ultra?!

Breki33
miértis?

Stereo Ultra az korrekt
Dióka1
..akkor javítsd ki!<#vigyor>

Breki33
viszont
Breki33
nekem így van

ultra---ok_chicago.mp3

128-asban
vsoftware
Jó estét mindenkinek!<#vigyor2>

AlterEgo5561
Egy nagyon régi dallam: Resonance - OK Chicago
http://www.mytempdir.com/705170
Nagyon tudnék örülni, ha valakinek lenne jobb minõségben ....
Köszönöm!

littlebigmen
Köszönöm az ajánlatokat! Már töltöm is.😊

IMYke2.0.0.0
A legjobb program erre: T-RackS 24
Igaz, csak *.wav-ekkel küzd meg - tehát a "feltételeidnek" nem felel meg, - de az átkonvertálást amúgy sem úszod meg.
Viszont a fenti limiter progival gyakorlatilag azt csinálsz a zene sávjaival amit akarsz - módosíthatód live-ban és process módban, azaz:
- hallgathatod és tekergetheted a kütyüit, a progi közben új fájlba menti azt
- beállítva a szükséges, jónal vélt hangszínt, 3D hatást, hangerõt stb.t, megnyomod a process-t és szépen pár mp alatt külön fáljba rakja neked az eredményt.
Utána a wv-re engedsz egy LAME 3.97-est és élvezed a zenét.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Breki33
továbbra is

összefûzést még nem próbáltam vele
littlebigmen
Ki tud olyan programot ajánlani, amivel bele tudok nyúlni egy mp3 lelkivilágába?

Pl. ha változtatni az alap hangerõn (mert pl. alulvezérelt), vagy egyes hangsávokat kivenni, illetve kiemelni (pl. Grant Miller: Life tonight felvételének is van egy ilyen remastered változata, mélyebb basszussal). Vagy össze tudok fûzni vele zenéket (vágni és egymásba mosni).

És lényeges lenne, hogy az eredményt mindjárt mp3-ba tudjam átmenteni. De legalábbis ne kelljen további két program az oda-vissza konvertáláshoz.

köszi elõre is!

littlebigmen
VVIKTOR: ok, egyetértek, a Thats Eurobeat nagyságrenddel jobb a Super EUB-nél.😊

Breki33
és a kérésem?
Claud
London Boys klipprõl mi a véleményetek?

Szerintem azon kívül hogy nagyon jó diszkó zenét csináltak egészen jól táncoltak! Bár "szokásos" módon nagy fantázia nem volt a klippjükben sem.
Szegény srácok. Azért biztosan még jópár remek zenével megörvendeztették volna a rajongókat ha meg nem halnak!

Dióka1
Remixbá!
Sajnos nem tudtam.Mindig egy nõt képzeltem el hozzá!<#puszis>
Ru Paul már egy más világban jelent meg és abban nekem teljesen elfogadható volt, nagyon jól adta el magát és jó hangja is volt.Meg hát abban a korszakban már nem akartam csodaországba repülni!<#vigyor>

AlterEgo!
A Sauvage klippben (legalábbis a live-ben) legalább "érdekesen" jól táncolt a csávó, bár mosolyra hívó volt az is,meg a közönség is,ahogy bambán és némán nézte végig!<#vigyor2>

Hát igen, soxor szoktam mondani, hogy az italodiszkó az a mûfaj,amit csak hallgatni szabad,mert vizuálisan lerombolja azt az illuziót,melyet az érzelmekre hatva adni tud!!

Sziasztok!
tudom, nem apróhirdetési fórum, de talán megbocsájtjátok, mert közületek esetleg érdekelhet valakit. 😊 eladnám néhány modern talking cd-lemezemet illetve maxikat, ezek közül mindegyik az újraösszeállásuk utáni.
Albumok:
Year of the dragon 2000
America 2001
Victory 2002
Maxik:
China in her eyes maxi 2000
Don't take away my heart maxi 2000
Win the race maxi 2001
Ready for the victory maxi 2002
Tv makes the superstar maxi 2003
Egyben és külön is eladók, kiváló állapotúak, gondos rajongói kezek vigyáztak rájuk. 😊 Az árat mindenféle aprós és árveréses oldalak alapján albumonként 2500-3000-re lõném be, maxiknál pedig 1500 körül. Ha érdekel valakit, írjon mailt, [email protected] minden nap olvasom.
Még egyszer elnézést a "hirdetésért". 😊

AlterEgo5561
"meg hát jobb lett volna, ha nem csákó, hanem egy karakteres hangú nõ ez a rocky m" Én ugyanígy voltam anno a Sauvage (Do You Want Me) klippel. Kár volt látni. 😞(

Te nem tudtad?

Huhhúúúú... ez kb. mint nálam a Ru Paul <#wow1><#taps>