A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AlterEgo5561
Egy Most Wanted szerûség , ami - úgy tudom - már 18x résznél tart

mflex
Na meg itt van Verától az orion csillag. Már aki szereti, én imádom..<#crazya>

What about the forests?

mflex
Egy kis pörgõs syntech <#mf1>
Galaxis kaland

What about the forests?

mflex
Kösz<#crazya>

What about the forests?

mflex
Az autó típusát és rá költendõ keretet add meg kb..

What about the forests?

Breki33
ja erõsítõ, nem lrjátszó...........
Breki33
Semmi extra, csupa alap, nincs nagy igényem (pénzem), csak szeretném az MP3-as Italo zenémet nagyobb basszussal hallgatni mint ami most van. Lehet, hogy elég lenne komolyabb hangszórókat venni, de régi vágyam egy erõsítõ + mélyláda, csak az a baj, hogy semmi rálátásom nincs ezekre.

Breki33
amúgy nem véletlen van alul a keresõ
Breki33
általában külföldi feltöltök pass-t adnak a linkjeikhez, hogy mások ne lopják õket el illetve azonosítsa az ego-juk

ez a fórum meg túl nyilvános...
Ja,a julse zenét én is éppen a napokban töröltem le,mert nem tudtam a jelszót, és nem volt kedvem keresgélni, ki is rakta fel. Ugyhogy ment a levesbe kicsomagolatlanul. Tényleg, miért kell passt adni a .rar-nak, mikor ugyis nyilvános fórumról találjuk meg öket, tehát nem titkos dolgok ezek, szerintem a jelszóval tömörités felesleges.
Breki33
addig kell várni míg ki nem adja hogy mi a cím és hogy kész
mflex
Milyen autó, mennyi manit szánsz rá, milyen hangszórók vannak,lesznek benne, lesz-e van-e mélyláda? Ezek a legfontosabbak. Már nagyon sok autóba instaláltam hifit ,tehát értek hozzá. Mínõség vagy alapszint, milyen zenét fogsz hallgatni leginkább..

What about the forests?

Srácok! Nem pont témába vágó, de most tervezek erõsitõt venni az autómba. Megtudnátok mondani, hogy mi az amire figyeljek. Nem túl nagy befektetést gondoltam, de ebben a kérdésben nem vagyok otthon.

Köszi!

mflex
Az odáig renben, eddig én is eljutottam,de ezután ad kódszámot,mert sokáig tartott amit fel akartam tenni aztán semmi nem történik egy ídõ után, vagy én vagyok balf.sz hozzá!

What about the forests?

Breki33
tallõzásban kiválasztod melyik file-t akarod feltölteni majd host it
mflex
Annyit segítsen valaki,hogy megy a feltõltés menete a mytempdiren..<#wilting>

What about the forests?

mflex
Sõt köszi mindenkinek!! Ezek még nagyon hiányoznak nekem... MICHAEL BEDFORD "SPACE BOY"-NIGHT SOCIECITY "HOLD ME TIGHT"-NICK LETIZIA "HOLD ME"-BRAND IMAGE "LOVE IN A SUMMER TONIGHT" Ha tudtok segítsetek... Köszi<#help>

What about the forests?

mflex
<#taps>Köszi már megy!!!!!!!

What about the forests?

Mindennel egyetértek, de legf?képp az utolsó mondattal.

Breki33
pedig mûxik
AlterEgo5561
"Could Not Connect......" 😞(

Breki33
Egy kis délutáni szieszta....

Klikk ide ---> Radio A - Délutáni szieszta

Breki33
A #5227 -ben fentvan nagyon jó minõségben
IMYke2.0.0.0
Jules...I Want To - 1985
Link: http://www.mytempdir.com/680875
Jelszó: IMYke2000
Mérete: 8,9 MB
Hossza: 6:22
Ráta: 192 kbit/s

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Sziasztok! Bocs,de már régebben megkaptam valakitöl JULES "I want too " címû számát: Köszi neki csak az a gondom, hogy a rar nem tudom kicsomagolni ,mert kér egy kódot... Help Köszi...

What about the forests?

maxhim
Szar ez a Fórum-motor!Ne klikkeljetek,hanem másoljátok!Nem tudom miért teszi be a linkbe a www.sg.hu-t.Talán mert szar ez a fórum-motor<#mf1><#levele>

Italo Forever !!!!

maxhim
Na akkor 2 instrumentalis verzió:
Aleph - Fire On The Moon
www.easy-sharing.com/481026/Aleph - Fire On The Moon Instrumental Version.WMA.html
Daydream - In the Night
www.speedyshare.com/766776291.html

Italo Forever !!!!

maxhim
Ennyi? <#circling>

Italo Forever !!!!

VA-DJ Zone 05 Italo Session 05 (2006)
Artist.....: V.A.
Title......: DJ Zone 05 Italo Session 05
Year.......: 2006
Genre......: Eurodance
Ripped on..: Jun-01-2006
Quality....: VBRkbps/44,1kHz
Size.......: 102,4 MB

Tracklist:
01. Hypnotic Tango - My Mine 06:12
02. B Blase - Shame 06:12
03. Fun Fun - Color My Love 07:38
04. Ray Cooper - Breakdown 06:10
05. The Creatures - Believe In Yourself 06:27
06. Albert One - Turbo Diesel 04:04
07. Time - Shaker Shake 05:51
08. Topo And Roby - Under The Ice 07:13
09. Angie Care - Your Mind 07:03
10. Betty Miranda - Take Me To The Top 06:52
11. Moon Ray - Comanchero 03:57
12. Radiorama - Change To Desire 04:04

http://www.sendspace.com/file/n5xcvx
Breki33
ezt kérném újra
Sziasztok!

Ha valaki szereti a Mark Ashley-t, akkor annak itt egy érdekes klipp.http://rapidshare.de/files/20724015/MarkAshley-WhenISeeTheAngelsCry__SVCD_.rar.html<#taps><#taps>
Szimistyle

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Szimistyle
Megtörtént az elsõ feltöltés:-)
Ha valaki nem ismerné...

AB Logic - AB Logic (Original Version)
http://www.mytempdir.com/711930

Üdv: Szimi

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Dióka1
bocsi fiúk!
most egy fontos hívást kell lebonyolítanom!<#bee1>

Dióka1
ebben van valami, ha kell fogékonyságot érzel rá, különösen a szintetizált fuvolásokat ajánlom

Yesod - On The Edge Of Time (trance)

Dióka1
egy 80-as évekbeli közismert ballada

richard marx - i will be right here waiting for you

Dióka1
LG! már akartam javasolni valakinek!.....köcce!
-----------------------------------------------

nem 80-as évek, de szerintem azért nem baj.

Intergalactic - G-10 (Eskimo rmx) - unrealesed (trance)

Smash Mouth - All Star (Shrek) (pop)

Evanescence - Origin EP - Field of Innocence (ballada)

The Shamen - Ebeneezer Goode (Vocal Extented) (92).zip
http://www.mytempdir.com/711033
Dióka1
általában nem szoktam reklámozni semmit sem,de ma annyira trugyi idõ van, hogy borzalmas....<#kacsint>ha más is el van kicsit szontyolodva, akkor felvidítás végett akinek van kedve és ideje, az hallgasson bele a 342535456978 internetes rádió közül legalább 3-ba!link alattam!

igen...

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Dzson
Nah, errõl lemaradtam. 😞

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

mandm
Akkor, vmi szemét lehet a fájl elején v. végén. én már nem egyszer csináltam így, amíg rá nem találtam az sqrCrossfade pluginra. Azóta még jobb is hogy trackenként van egy mix, hisz így a lejátszáskor mindig az aktuális track címét látom (bár audio cd-ra vsaló visszaíráskor figyelni kell, nehogy rések legyenek)

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

zakika
nekem is csak kulon volt me, de elcs*szodot a CD igy most sehogy se nincs
de felteszed CDre es utana atkonvertalod 1 fajlbe
osszefuzni lehet meg cool edit proval is (adobe audition mostanaban) 21 napos a probaverzio

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Append az nemaz igazi sztem, mert van egy kattanas az osszeillesztesnel, nincs meg senkinek egyben?
mandm
Egy egyzerû dos-os append-del, vagy totalcommanderrel ill. far managerrel õsszefûzöd a fájlokat és már kész is.
Amúgy hagyhatod így is, hisz a winamp-hoz gyárilag van "gapless" plugin, ami az mp3-as fájlokat úgy játsza le, hogy összeilleszti õket. De, ehhez jobban ajánlot az sqrCrossfade plugin, ami akár egymásba is úsztatja a dalokat, az általad meghatározott paraméterekkel (úsztatási idõ, a be- és kiúsztatás hangerejének nõvelése, csökkentése, stb)

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Köszönöm.
Szimistyle
Szia,

Én Mac felhasználó vagyok, így kicsit más a rendszerem, de a legfrissebb (tudomásom szerint) a kicsomagolóm. A több hasonlóan csomagolt (egy tarck-et tartalmazó) file-t simán nyitotta, csak ezekkel az albumokkal nem bír.:-(( bánatomra

Szimi