A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
What about the forests?
Osztom a véleményed, elõtte arhiválom az egómat, hogy ha valami vírus megtámadja vissza tudjam állítani a rendszert.
Kérjetek már valami zenét tõlem - lehetõleg olyat ami van - mert így nem tudok hozzátok járulni. <#crazya>#crazya>
Kérjetek már valami zenét tõlem - lehetõleg olyat ami van - mert így nem tudok hozzátok járulni. <#crazya>#crazya>
Yazoo
nem akarlak elkeseriteni de volt egy nagyon jo ism.aki ma al PM ÉS MÁR NEM IS OLYAN JO FEJ kérdöre vontuk az igazság nevében a válasz:ha egy bárány beme a farkasok közé vagy ö is azzá válik vagy felfalják a farkasok!gondolom érted!
Egyébként mostanában amúgy is minden fogadást elbukok, mert azt hiszem mindenki olyan mint én. Aztán meg rájövök hogy csak majdnem ...
Yazoo
Egyébként hogy eláruljam nektek a valós szándékomat, csak azért indulok mert utálom a politikusokat és tele van a tököm vele hogy itt helyben is egy rakás... amit csinálnak. Biztos hogy többet tudnék tenni. ....Érzem, meg tudom.
Yazoo
Most hogy mondod Dió, ez a mi kis társaságunk is lassal olyan közösségé formálódik, hogy akár jelölteket is állíthatnánk a parlamatbe. <#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor>
Yazoo
az enyém is<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#gun>#gun><#conf>#conf><#gun>#gun><#violent>#violent><#gun>#gun><#violent>#violent><#gun>#gun><#violent>#violent>sajnos csak enyit enged a dühöm nagyságának kifejezésére a világ internettárhelye sem volna elég!Brrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!
itt az enyém!!
<#gun>#gun><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#gun>#gun><#violent>#violent><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#confused>#confused>
<#gun>#gun><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#gun>#gun><#violent>#violent><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#confused>#confused>
What about the forests?
Mi ez a hadsereg wazze?????<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead>
What about the forests?
Nem akarok itt politizálni, de kösd föl a gatyád, mert vörös szin elsöpör mindent, és mindenkit. Szerintem ezt már érezzük is elég keményen!<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Key West - Sorry Sorry Sorry (Extended)
http://www.sendspace.com/file/vjr2e6
http://www.sendspace.com/file/vjr2e6
jó szórakozást a várható folytatáshoz!<#nyes>#nyes><#nevetes1>#nevetes1>
szeva yazookám!ezer éve nem hallottam rólad,már gyertyákat gyújtottam naponta és fohászkodtam,hogy "gyere,õrült,gyere, õrült,...névsorolvasás"!
de ehelyett kopogtatócédulaszámlálás lesz majd?!<#nyes>#nyes>
Polgármesterjelölt úr!
Üdvözöljük zenés és néha veszekedõs kis városunkban!<#nyes>#nyes>
ez most komoly?!
szeva yazookám!ezer éve nem hallottam rólad,már gyertyákat gyújtottam naponta és fohászkodtam,hogy "gyere,õrült,gyere, õrült,...névsorolvasás"!
de ehelyett kopogtatócédulaszámlálás lesz majd?!<#nyes>#nyes>
Polgármesterjelölt úr!
Üdvözöljük zenés és néha veszekedõs kis városunkban!<#nyes>#nyes>
ez most komoly?!
Mostanság nagy divat a független, de én valóban az lennék. Sajnos van egy érzésem hogy nem fogok nyerni, ugyanis nem tudok hazudozni. Ez hátrány. Ezen kívül konszolidált vezetést képzelek el, ez sem menõ manapság.
Yazoo
Vezzeg Dió ezt úgy körbemagyaráztad hogy még én is nelegabaloydam. De azért jó.<#vigyor2>#vigyor2>
Yazoo
Sajnos mostanában zûrösen a napjaim, készülök a választási kampányomra, ugyanis indulok PM-nek.<#awink>#awink>
Yazoo
nem akarok a szavaidon lovagolni, de Te írtad azt, hogy
"DTS-t nem (és DolbyDigital-t sem) lehet MP3 formátumba kódolni"
én erre reagáltam, mert ez így egy nagy ferdítés és pontatlanság, így erõsen félreérthetõ!
azt, hogy hogyan lehet vagy hogyan nem lehet átkódolni az másik kérdés, de te errõl megfeledkeztél!
"1. Kétcsatornára lekeverve akár a DD-t , akár a DTS-t, ugye mondanom sem kell, hogy akkor az már nem DD és nem DTS. "
ezt jól látod, nagy megállapítás és több évtized tapasztalat kellhetett hozzá, de itt is úgy látom, hogy összekevered a dolgokat, mivel senki sem mondta, hogy ugyanaz lesz, mivel akkor nem lenne értelme sem a lekeverésnek, sem az átkódolásnak!nem az azonos térhatás lehetõsége vagy elérése volt a téma....
"2. Ezen látszik, hogy LameMp3. Mondjuk a 5.1 csatornás mp3-ban el lehet tárolni a DD 6 csatornáját. Persze minõségromlás itt is van a újratömörítés miatt, ugyanúgy mint az ac3 esetén"
Általában minden átkódolás, fõleg egy teljesen más pszichoakusztikai formátumba történõ kódolásnál minõségváltozással(romlással) jár, de nem értem ezt mire írtad, hisz még mindig nem arról kezdõdött a téma, hogy ha átraksz valamit mp3-ba,akkor annak meg kell egyeznie az eredeti minõséggel, hanem azt állítottad, hogy "nem lehet átrakni", írtad volna azt, hogy nem lehet az eredetivel mindenben egyezõ hatást elérni,akkor meg sem szólalok, de nem ezt írtad!
"Amúgy én még nem találkoztam használható és ingyenes szoftveres DTS codec-kel."
én sem, ez biztos nem lehet véletlen, ugyanis jó biznissz van benne....
"Sõt még a fizetõset sem láttam feltörve."
én láttam...és??!<#nyes>#nyes>
"(De még asztali lejátszón sem downmixelik le kétcsatornásra, mint a ahogy a DD-vel megteszik)."
ez sem volt a kezdõtéma.....de
semmi sem kötelezõ, viszont szinte semmi sem lehetetlen...ugyanis a dts-t is bármikor szét lehet szedni 6 db független sávra (ingyen progival).....amibõl már csak tudás és fantázia kérdése, hogy mit csinálsz vele....
na asszem nagyjából ennyi
"DTS-t nem (és DolbyDigital-t sem) lehet MP3 formátumba kódolni"
én erre reagáltam, mert ez így egy nagy ferdítés és pontatlanság, így erõsen félreérthetõ!
azt, hogy hogyan lehet vagy hogyan nem lehet átkódolni az másik kérdés, de te errõl megfeledkeztél!
"1. Kétcsatornára lekeverve akár a DD-t , akár a DTS-t, ugye mondanom sem kell, hogy akkor az már nem DD és nem DTS. "
ezt jól látod, nagy megállapítás és több évtized tapasztalat kellhetett hozzá, de itt is úgy látom, hogy összekevered a dolgokat, mivel senki sem mondta, hogy ugyanaz lesz, mivel akkor nem lenne értelme sem a lekeverésnek, sem az átkódolásnak!nem az azonos térhatás lehetõsége vagy elérése volt a téma....
"2. Ezen látszik, hogy LameMp3. Mondjuk a 5.1 csatornás mp3-ban el lehet tárolni a DD 6 csatornáját. Persze minõségromlás itt is van a újratömörítés miatt, ugyanúgy mint az ac3 esetén"
Általában minden átkódolás, fõleg egy teljesen más pszichoakusztikai formátumba történõ kódolásnál minõségváltozással(romlással) jár, de nem értem ezt mire írtad, hisz még mindig nem arról kezdõdött a téma, hogy ha átraksz valamit mp3-ba,akkor annak meg kell egyeznie az eredeti minõséggel, hanem azt állítottad, hogy "nem lehet átrakni", írtad volna azt, hogy nem lehet az eredetivel mindenben egyezõ hatást elérni,akkor meg sem szólalok, de nem ezt írtad!
"Amúgy én még nem találkoztam használható és ingyenes szoftveres DTS codec-kel."
én sem, ez biztos nem lehet véletlen, ugyanis jó biznissz van benne....
"Sõt még a fizetõset sem láttam feltörve."
én láttam...és??!<#nyes>#nyes>
"(De még asztali lejátszón sem downmixelik le kétcsatornásra, mint a ahogy a DD-vel megteszik)."
ez sem volt a kezdõtéma.....de
semmi sem kötelezõ, viszont szinte semmi sem lehetetlen...ugyanis a dts-t is bármikor szét lehet szedni 6 db független sávra (ingyen progival).....amibõl már csak tudás és fantázia kérdése, hogy mit csinálsz vele....
na asszem nagyjából ennyi
Ja-ja Kipihenem magam, most 3 nap nyomultam a pult mögött, és még ma lesz egy névnapi buli! Godolhatod! Soká lesz még reggel!<#pias>#pias>
Tessék itt van!
320kbps(eac+lame) 71:19 151Mb
01. Hot Stuff <5:14>5:14>
02. Bad Girls <4:55>4:55>
03. Love Will Always Find You ❤️:59>3:59>
04. Walk Away <4:29>4:29>
05. Dim All The Lights <4:40>4:40>
06. Journey To The Center Of Your Heart <4:37>4:37>
07. One Night in a Lifetime <4:12>4:12>
08. Can't Get To Sleep At Night <4:41>4:41>
09. On My Honor ❤️:34>3:34>
10. There Will Always Be A You <5:05>5:05>