A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem csak találkoztam Jan Claude OBI Wan Praktikerrel, de beszéltem is vele. Azt mondta adjam át: Üdvözöl és skyneten fénysebbel küldi neked az egész anyagot.
Yazoo
Most tényleg ez a köcsög OBI WAN-t ennyire nehéz megszerezni,vagy tényleg álmodtam?
Skacok legalább mondja vki,hogy hallott már róla,már a szám nem is érdekel.
😄DDD
Skacok legalább mondja vki,hogy hallott már róla,már a szám nem is érdekel.
😄DDD
What about the forests?
Kéne egy átképzõ tábor, ahol leszívják az agyam és átmossák
Balatonöszödön van ilyen , ha nem tévedek... 😊)
Balatonöszödön van ilyen , ha nem tévedek... 😊)
Szóljatok ha láttok rajtam valami negatív fejlõdést mert akkor sinen vagyok. <#vigyor2>#vigyor2>
Yazoo
Ez jó. Minap találtam ki egy tök jó gondolatot: "A kapcsolatok egy bizonyos fajtája ott terem, ahol a pénz lapul. Legalábbis ezt hisszük." Kár hogy nem vagyok Einstein. Várom a reakciókat.
Yazoo
én meg mindig azt mondom,amit Einstein is sokat hangsúlyozott nagy "elméleteiben": minden relatív!<#nyes>#nyes>
Szerintem nem is jó .... bár azt sem tudom mirõl van szó. Na ilyen egy fejlõdõképes politukus. Kéne egy átképzõ tábor, ahol leszívják az agyam és átmossák. <#hehe>#hehe>
Yazoo
a leírtak alapján akkor az nem lehet más csak a Glitter Band-Tell Him (1974)
és ez tényleg jó szám!
és ez tényleg jó szám!
Kérdés csak az, hogy mennyire szereted a bo...di sört. Ettõl függ hogy leszel-e szmélyi managarem vagy nem. <#eplus2>#eplus2>
Yazoo
Egyszer már próbálkoztam, hátha most sikerrel járok. Egy szám a 70s évekbõl:
#Hello - Tell Him (7inch)
http://www.sendspace.com/file/wdkcih
Emlékeim szerint ezt a dallamot elõadta egy nõci a 80s években. Ki/mi volt az?
#Hello - Tell Him (7inch)
http://www.sendspace.com/file/wdkcih
Emlékeim szerint ezt a dallamot elõadta egy nõci a 80s években. Ki/mi volt az?
ha lehet füstifecskék......
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
de mostanában én is úgy vagyok,ahogy yazoobá,csak ritkán vagyok online(sokak örömére<#eplus2>#eplus2>), de ha vagyok, akkor is alig gyõzõm átfutni a történéseket és linkeket a fórumon, akkora zenemennyiség pörög 1-1 nap,amit már követni sem nagyon tudok....azt se tudom mit adhatnék én itt pluszba zeneileg....
jówanna!tudtam,hogy pojjénkodsz, de ha már kérdezted....
tudod...
idézet:
"Csak a technikai tisztánlátás végett írtam"<#nyes>#nyes>
tudod...
idézet:
"Csak a technikai tisztánlátás végett írtam"<#nyes>#nyes>
Szia a Boney-M re (57846520-1.rar 2 rar) kaphatok jelszót! <#pardon1>#pardon1>
Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!
Csá Dióbá. Mflex koma jól mondja, csak viccelõdöm, hogy legyen mindig valami jó téma. Mondjuk azt nem gondoltam, hogy ekkora visszhangja lesz annak az egy DTS hang kérdésnek, és pont az nem válaszolt akitõl kérdeztem. Na persze Õ elhúzta a csíkot madárlesre, csak nehogy rápottyantsanak a baglyok.<#wave>#wave>
'Love sees no color' van meg cd-én vagy 5 verzióban.<#nevetes2>#nevetes2>
What about the forests?
Nem semmi,hogy ott melegebb van mint mint hungary-ban...
Én személy szerint nagyon utálom a hideget,és már most írtózok tõle,hogy lassan vége a nyárnak, bár itt nappal még 28 körül ingadozik, de már nem olyan erõs a nap mint amikor augusztus elején ide jöttünk,lehet már érezni itt is...
Én személy szerint nagyon utálom a hideget,és már most írtózok tõle,hogy lassan vége a nyárnak, bár itt nappal még 28 körül ingadozik, de már nem olyan erõs a nap mint amikor augusztus elején ide jöttünk,lehet már érezni itt is...
What about the forests?
sanyibá?
te most szivatni engem akarni vazze??
egyenként igen, de értelme az nemigen lenne, mivel a dts audio szabvány az 768kbps-nél kezdõdik (dvd videonál), az általános 5.1csatornánál meg ez legfeljebb is csak 384kbps, azaz inkompatibilis, ezt nem lehetne dts-be enkódolni. külön-külön a 64-es "mono" sávoknak nem mihaszna lenne?
<#eplus2>#eplus2>
te most szivatni engem akarni vazze??
egyenként igen, de értelme az nemigen lenne, mivel a dts audio szabvány az 768kbps-nél kezdõdik (dvd videonál), az általános 5.1csatornánál meg ez legfeljebb is csak 384kbps, azaz inkompatibilis, ezt nem lehetne dts-be enkódolni. külön-külön a 64-es "mono" sávoknak nem mihaszna lenne?
<#eplus2>#eplus2>
Nem mértem. 😊
Tény, hogy melegebb volt Oslóban, mint Pesten tegnapelõtt. Nem hittem a fülemnek, amikor a Balti-tenger fölött bemondta a pilóta, hogy Budapesten 14 fok van...
Persze nem csak emiatt maradtam volna ott. 😊
Tény, hogy melegebb volt Oslóban, mint Pesten tegnapelõtt. Nem hittem a fülemnek, amikor a Balti-tenger fölött bemondta a pilóta, hogy Budapesten 14 fok van...
Persze nem csak emiatt maradtam volna ott. 😊
Miért nem Norvégiába mentél? Én most jöttem haza onnan. Jávor- és rénszarvas volt a menü, a pisztráng mellett. <#beka3>#beka3>
Kössz wazzeg , qrva rendes vagy!<#law>#law><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>
What about the forests?
Gondoltam! Azért kérdeztem.<#nevetes1>#nevetes1>
Én holnap azt fõzök, majd teszek neked félre belõle!
Én holnap azt fõzök, majd teszek neked félre belõle!
Itt nincs pörkölt,bár van valami görög zagyvalék ami hasonlít rá...
phúj<#szomoru2>#szomoru2>
phúj<#szomoru2>#szomoru2>
What about the forests?
Mivel<#vigyor1>#vigyor1> olyan jó cimbik lettünk: ha esetleg nyernél, akkor valami helyet nekem is szoríthatnál magad mellett!<#vigyor1>#vigyor1>
Most már én is azt hiszem,<#fejvakaras>#fejvakaras> mindenesetre szép álom volt,na megyek egyet<#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>
What about the forests?