112170

xnl87ky5.jpg

free counters

• Zephyr Retiring
    Ma én is háváj-didzsi bakelitoztam kicsit

Laserdance - Humanoid Invasion (Space Mix) 1986

..meg ez is pörgött többek közt..

Gipsy & Queen - Megamix (1988)

...
  • mfn
    Most pedig Harry és Hendrik fog paródiázni.Hogy aztán ez a Holland nyelv milyen azt döntse el mindenki maga

H. Harry en H. Hendrik - Hollandse Rep
  • mfn
    Örülök,hogy tetszett Itt van még egy remek korong

Nancy Martinez - So Excited (Remix)
  • Zephyr Retiring
    És egy másik megunhatatlan klasszikus..

Willie Nelson - Always On My Mind (1982)

• Zephyr Retiring
    Lucifer - House For Sale (1975)

• Zephyr Retiring
    Pussycat - Mississippi (1975)

• Zephyr Retiring
    Heart - "Barracuda" (1977)

• Zephyr Retiring
    Manu Chao - "Bella Ciao" ft."Partizanska Eskadrila" (1979)

• Zephyr Retiring
    The Trammps - Disco Inferno (1976)

• Zephyr Retiring
  • rexyke
    Szuper zenék. Köszi MFN.
  • mfn

Brian Ice - Night Girl (Extended Vocal Remix)
    Marina - Time For Us
    Paul Rein - Show Me Tonight
    Mike Francis - Let's Not Talk About
    Carl Carlton - Baby I Need Your Loving
  • studiohits
    Kellemes hetveget!

Bianca (26) - Oh Susie (1980)
  • mfn
    3 kellemes felvétel a 91-es Dino Music válogatásról

Imagination - Body Talk
    Johnny Nash - Rock Me Baby
    Boris Gardiner - I Want To Wake Up With You
  • mfn
    Nagy zene volt!!!

Secret Service - Oh Susi
  • reynaud #104540
    Nem a lemezed akartam leértékelni,a gáncsoskodás amiatt volt,mert Nadia Dorine maxival kapcsolatban szerettem volna infókat begyűjteni,amennyiben valakinek meg volna,ezt kifogásoltam.

Megjegyzem ez a Dead Or Alive dal véleményem szerint,egy pár dallamos ,zajos,a vokálban kiabálos,kornyikálos vacak zene,és egyetlen olyan dalt nem tudok említeni a formációtól ami bennem nyomot hagyott volna.
    Ettől függetlenül aki erre a dalra gerjed,váljék egészségére.

Én maradok az olyan kellemes daloknál mint a fentebb említett,amit egy jól elkészített limonádéhoz hasonlítanék,nem igényel semmi különösebb hozzávalót de finom!

S ha már a kiabálós,dögös hangok..... az én ízlésem alapján ez a nyerő!

• reynaud #104539
    Ez már egy korrektebb véleménynyilvánítás!

Akiben lángol némi lemezgyűjtői szenvedély előbb-utóbb belefut drágábban beszerezhető korongokba,ha kedveli az adott dalt és van rá anyagi fedezete ,vegye-vigye akár 500 €-ért is,én ebben semmi különös dolgot nem látok.
    Nem tudhatjuk aki rácsap egy ilyen drága lemezre milyen célból teszi,lehet a dal nagy kedvence és élt az adódó lehetőséggel hogy talált egy eladó példányt + 1000 más oka!
    Egyébként ha a nyugati béreket nézzük,500 euro nem egy hatalmas összeg,de azért én is durvának találom az ilyen beárazását egy lemeznek.
    Viszont amíg találnak vevőt az ilyen horror áron kínált lemezekre,addig nem lesz változás.

Ha egyszer úgy döntesz veszel egy lemezjátszót,(egyre többen választják) ennél alább ne add az igényed! :)
    Denon DP-59L

• Zephyr Retiring
    Valahol igazad is van,meg nem is..

Egyrészt (már ha komolyan akarod venni ezt az egész lemezgyűjtési mizériát) vinyl-eknél az egyik legfontosabb tényező a nyomás helye és az préselt lemezek darabszáma. Ezt a discogs féle árrendezést gyorsan felejtsd el, mert nem mérvadó.

Példának okáért (ha elolvastad volna az apró betűs részt is a DOA lemezemen) ott felfigyelhetsz a "holland" szócskára. Ami pedig saját nyelvükön "netherlands". Az ott nyomott lemezek, egészen jól szólnak. És ez fontos tényező.

Ami a discogs árait illeti, tartalmilag és minőségileg is ugyanazt a holland nyomású lemezt,
    beszerezheted 1 eurótól egészen 50 euró (+ szállítási költség)-ig.
    Mert szerintem nagyon nem mindegy, hogy valamit 300 ft-ért, vagy pedig 15000 ft-ért vehetsz meg..
    Tehát nem az ára a fontos, hanem a tartalma.

Biztos lehetsz benne, hogy nem adtam érte 15000-et

Aztán beszerez az ember pár surround cd-t is, mert kíváncsi rá hogyan is szól a sztereóhoz képest..

Végül pedig majd rájön, hogy azokat a zenéket, amiket igazán kedvel,
    jobb még tisztább és dinamikusabb hangzással hallgatni.
    Ezért is próbál olyan lemezeket keresni, amin már ott figyel a linear PCM stereo mellett a DTS 5.1 logó is

Aztán már szólhat a JÓ zene ezerrel és mindenki happy

• ItaloMucsacso70
    Nekem akkor inkább már Nadia helyett Nathaly
  • amaximus
    sok igazság van benne, bár nyilván vannak kuriózumok, vagy amit annak lehet tekinteni, és ebből a szempontból én is csak akkor látom értelmét valamit drágán adni vagy annak árazni, és főleg sokért megvenni, ha a rajta lévő zenei tartalom indokolja. ennél az 500as vinylnél azért erős kétségeim merülnek fel, simán elkapcsolnám bárhol bármikor ezt a zenét, annyira érdektelen, hogy platinába öntve is csak legfeljebb a színesfém átvételi árát érné meg.
    de egy első kiadású, makulátlan állapotú drágán adott K. Barre - Right By The Moon vinylen elgondolkoznék,
    már persze csak akkor, ha lenne pörgettyűm, de nincs. így egy csomó időt és pénzt megspóroltam.
  • Zephyr Retiring
    :D
    A szavam is elállt..
  • reynaud #104534
    Ez is egy vélemény,de másoknak meg az általad remeknek titulált dal a vacak,nem gondolod?

Ízlés dolga,s nem hinném hogy neked kellene itt irányvonalat mutatni a jó zenékről,egy dolog az hogy neked mi tetszik illetve mi nem,és nagyon nem helyén való bárkit idiótának gondolni,tartani azért mert neki a másik dal jobban tetszik,esetleg áldozz is rá egy jelentősebb összeget.
  • Musachy
    Ez tök jó, az lenne a baj, ha fordítva lenne. Ugyanis az ötszáz forintos lemez remek zenét tartalmaz, az ötszáz eurós pedig egy kommersz, unalmas szintipop vackot. Nagyon sajnálom azokat az idiótákat, akik ezekre élveznek.
  • mfn
    3 maxi felvétel

Stock Aitken & Waterman - Roadblock(Loop Line RMX)
    Wee Papa Girl Rappers - Wee Rule (Raggamuffin Mix)
    Jonathan Butler - Lies (Extended)
  • reynaud #104531
    Igazán ne zavartasd magad hogy én nem az ötszáz forintos Dead Or Alive lemezedre vagyok kíváncsi.
    Nadia Dorine alkalmanként 500 € -ért is kelendő vinyl volt a téma.
  • Zephyr Retiring
    Én jobban kedvelem a könnyebben beszerezhető lemezeket..mutatok is egyet:

Dead Or Alive - You Spin Me Round (Murder Mix) 1984

És mivelhogy még kedvelem is, nem is kérdés, hogy..

Így van ez mifelénk kérem
  • reynaud #104529
    Akinek ez vinylen megvan azt tudom irigyelni,nem beszerezhető!

• Zephyr Retiring
    Valóban nem

Én is rábukkantam egy zenei kuriózumra a lemezeim között..

Maga a lemez egy átlagos tribute rock'n roll lemez. Semmi extra, 2002-es svéd nyomás.
    Ami viszont különleges róla, az a 7. track...

Basszus, ezt az átlagos Sweet nótát, így feldolgozni, az nem semmi. Az állam leesett

Neten ne keresd, nincs. Majd átdobom üziben valamikor. Tetszeni fog
  • mfn
    Azért ez se rossz

Johnny Wakelin - Reggae,Soul & Rock N' Roll
  • Zephyr Retiring
    Szóljon szombat reggel egy zene, amit már több mint 40 éve szeretünk

Johnny Wakelin - In Zaire (1976)

• mfn
    Italo Disco

Manuel Kerry - Change Change
  • mfn

Pseudo Echo - Funky Town (Dance Mix)
    The Other Ones - Holiday (N.Y. Club Mix)
    T'Pau - Heart And Soul (Extended)
  • cucurbia
    Ok,mert én csak a bakelitverziokat láttam,és azokon mindegyiken jo két perccel hosszabbak a verziok,és olyan furán hirtelen lett vége ennek a 4 percesnek.
    Ok.
  • mfn
    Megmondom őszintén ezt a dupla cd-t még a nyáron rendeltem amin ez a szám rajtavan.De azóta sem volt időm végighallgatni.Most meghallgattam a végét,de pont így végződik a cd-n is.Lehet nem tudom
  • cucurbia
    Ennek a Shezoray-nek nincs mesterségesen levágva a vége???
  • Zephyr Retiring
    Egész hallgatható kis zene..DJ.Lakatos kollégánál hallottam egyszer valami hasonlót (vagy talán pont ezt?)
    És ha már szóba került ő is, utólagosan is SG években számolva Boldog 57. szülcsinapot neki!

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.10.10. 20:00:39
  • ItaloMucsacso70
    Talán itt sem olyan ismert előadó de ez a nótája hatalmas szerintem!
    Ez a nóta csak egy 1988-as CD-n jelent meg de Amúgy nagyon komoly discográfiával rendelkezik.

Engelbert Humperdinck - Tokyo Tears

• mfn
    Szóba került már ma este a Tarzan Boy című felvétel.Forogjon most Baltimora egy másik maxija!

Baltimora - Juke Box Boy
  • Zephyr Retiring
    És ott a pont.
  • reynaud #104516
    Az hogy kinek mi a jó zene ,az szubjektív dolog!
    Rólam talán kiderült már az elmúlt évek során,80s italo-euro disco,new-italo,90s eurodance elsősorban.
    Meglepődsz ha egy italo disco lemezt mutatok??? vicces kedvedben vagy!

Egyébként mindig jó zenéket hallgatok,pár perce éppen ezt a két maxit. (számomra ezek jó zenék!)
    Másoknak meg az AC/DC,ezért szubjektív a jó zene megítélése!