A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én igy vagyok egy ajándékba kapott philips cd-rw - vel ami for music use only - s azaz a korai asztali cd-iró (a nyomorult) csak ilyet volt kegyes elfogadni. És milyen zöld a cd, mint a lányom akvárium tenyészete 6 hónap ganalyozás hiányában. -- szóval sötét zöld, de nagyon. Ja és ez még 74 perces, tartogattam én is hogy majd....mint Mflex a metal kazit - aztán most már meghagyom ereklyének....

www.magnokazetta.hu

mflex
Aha, lehet nekem még meg is van valahol...
Sokáig tartogattam, hogy majd valami brutál számokat teszek rá,aztán mikor odakerült, hogy másolok rá, akkor faxán betekerte a magnó , jól el lett cseszve.

bár azt a kazit ajándékba kaptam...

What about the forests?

Volt valami metal vertex kazi is, fém betéttel a kazetta testben, mint a féltégla olyan nehéz volt... egyszer futotta egy egész darabra....

www.magnokazetta.hu

mflex
Vazze ,csakis TDK MA -t használtam mindig gondolhatod mennyit költöttem rá én is...
A pultos Aiwa-ba más nem raktam bele!
Legtöbször csak az elektro 55-be kaptam ilyen kazit.

What about the forests?

Szimistyle
450 Ft-ért vettem a Hitachi Metal kazikat:-(

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Hát a kazis másolás leáldozott, tegnap volta a gazdaságos áruházban - mifelénk ebböl 2 is van - kiárusítják az audio kazi egy részét:
metal ma tdk 60 70huf
sa 60 tkd 60huf
emtec crII 60 valami 43huf

jó mi, én meg annak idején vagyonokat költöttem kazira....

www.magnokazetta.hu

mflex
Gondolom!<#smile>

What about the forests?

mflex
05.LASERDANCE-SO FINE ALL THE TIME
/FLAC/ 38MB

Download

What about the forests?

Jól emlékszel , most is jó nagy gyüjteménye van......

www.magnokazetta.hu

Szimistyle
Én is küszködök, pedig csak 50 mega körül van. Fél óra azt 58%.-(<#fejvakaras>

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Na ezt csakmegerösíteni tudom egykori cimbim, volt egy kis lemezboltja hozta sorra a japán nyomású cd-ket az arra szakosodott vevöknek. Ez kb 1996-98 közt volt. Akkoriban egy album 4-6ezer volt, ugyanez japánból 9-11ezer, a maxi meg 5rúgó. Volt különbség rendesen. Talán egy japán nyomású cd-röl csinált mp3 jobban szól-e??

www.magnokazetta.hu

mflex
Azért hiába "gyors" a netem ,ezeknek a "losless" fileoknak édes kevés vazze...

What about the forests?

mflex
Az biztos vazze...

Egy idõbe DjOldfish-hez is jártam az IH-ba kölcsönözni CD-ket,gyõztem otthon másolni a kazikra..
már akkor is qrva nagy gyûjteménye volt OLD-nak ,ha jól emléxem...

What about the forests?

Szimistyle
Persze sok múlik a nyomáson is. Egyszer egy Hi-Fi-s rokonom - sokat köszönhetek neki - megmutatott kétféle nyomásban ugyanazon cd-t. Az egyik olasz nyomás volt, míg a másik japán. Hmmmm... leesett az állam. A japán egyszerûen leütötte... Néha még azt is mondták, hogy a német híres profi munka sincs olyan jó, mint a japán kiadású anyagok.

Szimistyle
Bárcsak én is ilyen korán ébredtem volna lemezgyûjtés-ügyileg...:-(

Igen igen azok a legendás szép idök, meg a Király u végén az egykori Zenemalom ahová hetente jött a jóféle muzsika chromos kazin jugoból, olaszból gépelve a kazi papir, nem ám az empéhárom.....

www.magnokazetta.hu

mflex
még annnyit, hozzá tennék, hogy talán ez szól az egyik legszebben a 16 lemez közül....

What about the forests?

carterx
Hi.
Valaki tudna e segíteni?Szükségem lenne erre a zenére eredetiben 320-ban:

Digital Ram - Do it

thx

mflex
04.LASERDANCE-VOICES FROM ANOTHER PLANET
/FLAC/ 40MB

download

What about the forests?

mflex
Mindegy a vaw jó lesz,ugy is kiírom cd-re

What about the forests?

mflex
Szóval:
1989-körül kezdtem el nagyon bevadulni,és elkezdeni gyûjteni a lemezeket,szinte ahogy a CD megszületett...
Azt nem kell ecsetelnem,hogy Magyarországon milyen volt a 90-es évek elején a CD felhozatal,mert szinte csak klasszikus meg tkm tudja milyen, idióta zenékkel lehetett találkozni...
Fõleg külföldröl,szereztem be az akkor még GALAXYS néven futó kiadó legtöbb 80-as zenéit,ami qrvára nem volt könnyü és vagyonokat hagytam már akkor is németországban ,meg hollandiában stb...

Aztán egyik nap(1991),bementem a városba az akkor szinte "egyeduralkodóként" müködõ KONZUM ÁRUHÁZBA(mamár kinai áruház, a Pécsiek tudják melyik),felmentem a legfelsõ szintre ahol a mûszaki osztály volt és nézelõdtem...

Volt CD kiállítva és ilyen unott stílusban forgattam a CD állványt ,persze az a kevés zene is ami volt ,szinte gagyi baromságok voltak.

akkor már azt hiszem volt,vagy 5 Laserdance lemezem...

Szal forgatom,már épp otthagytam volna amikor azt hittem rosszul látok,LASERDANCE????!!!!!AMBIENTE...

Nem hittem el vazzeg és ez a lemezt szinte akkor jelent meg!
Az eredeti Houtsound lemez volt ,csak az az 1 db volt ott ,nem is néztem az árát ,csak lekaptam(láttam az eladók is milyen bután néztek,ahogy szinte kiszakítottam az állványból) aztán mentem a pénztárhoz és ugy szorítottam közben hazáig, hogy a kezem megfájdult!

Kérdeztem is eladókat, hogy jön -e még ilyen lemez?
Azt mondták,hogy a szállító véletlenül elnézte és ez nem ide jött volna ,hanem le tovább akkor még a "Jugokhoz".
ezért beárazták és kitették...

Hát nagyjából ez a története az én egyetlen "magyar" laserdance lemezemnek.

Az ára 1400.- Ft volt
lefényképeztem, de fordígattam ide oda, mire megtaláltam,hogy hogy látszik az ár,mert állandóan tükrözõdött, amit akkoriban még kézzel írtak rá...

What about the forests?

www.magnokazetta.hu

Szimistyle
VAgy tudok még Apple Lossless formátumot is. Kisebb file cool hangzás

Szimistyle
Már megy is:-) Ha megtalálom:-)))))))

Szimistyle
Tudorok, van jelentõsége, hogy melyik file-típust választom: *aiff vagy *wav? Az *aiff nem mûxik sima cd-játszókban igaz. Sorry a bugyuta kérdésért.

mflex
03.LASERDANCE-COSMIC REVANCHE
/FLAC/ 40MB

Download

What about the forests?

mflex
Az only Yazoo-t ,jobban elviselném vaw-ban ,ha már kivánságmüsoros<#nyes>

What about the forests?

Szimistyle
Helyes, mûvelõdjünk is néha

mflex
Ennek a lemeznek ,egyébként egy érdekes története van,majd mindjárt elmesélem...

What about the forests?

Szimistyle
Divine 12" Coll... De lehet kívánságmûsor is...

mflex
<#mf1>

What about the forests?

Szimistyle
Akkor megy wazz.... Amit találok...

mflex
Miért ne lenne jó?
Jojazvazze!<#vigyor>

What about the forests?

Szimistyle
Wazze én nyomhatom, de csak Wav-ban tok. Az is megfelel?

mflex
02.LASERDANCE-MOON DUSK
/FLAC/ 38MB

Download

What about the forests?

mflex
A következõ, majd akkor megy FLAC-ben vazze amikor más is "nyomott" fel igy<#nyes>

Ne tülekedjetek<#hehe>

What about the forests?

mflex

addig is...

1. Galactic Dream 5:07
Composed by Michiel van der Kuy
Produced by Erik van Vliet, Michiel van der Kuy

2. Moon Dusk 5:27

3. Cosmic Revanche 5:34

4. Voices from Another Planet 5:57

5. So Fine All the Time 5:27

6. Stargazer 4:46

7. Vast Emptiness 5:24

8. The New Reunion 5:55

9. Timeless Zone 5:56

10. Laser Fears 5:38

11. Final Tones 6:23

What about the forests?

Szimistyle
Zene füleimnek... Sanyaaaa, hallod ezt wazze. Mflex begyorsult. Kell vennem egy 1 terás háttérvinyót<#hehe>

mflex
közben "rányomtam" a hifi-re kiváncsiságból,szvsz ezzel a minõséggel senkinek nem lehet semmi panasza vazze(vagy ,ha mégis 3 példányban A4-esen hozzám benyújthatja<#hehe>,legfeljebb elhajtom a halál f...),mert valami brutális minõségben szól,még jó ,hogy ma nem dolgozom hehe...

szal FLAC 1 osztályú tömõrítésben vannak...

What about the forests?

mflex
01.LASERDANCE-GALACTIC DREAM
/FLAC/ 37MB

Download

megj:mindegyik le van jelszavazva,hogy miért, azt most nem ecsetelem...

minden esetben a pass:mflex

What about the forests?

mflex

What about the forests?

mflex
Akkor elöszõr a borítók...

What about the forests?

Semmi gond :)

Amúgy bakelit rippek , az alapanyag meg néha annyit volt játszva , hogy má' csak így szól <#szomoru1>

INTERNAZIONALE - Campione 2006/2007 http://xtra99.multiply.com

Szimistyle
Hát igen, de attól még nem lesz egy track 320-as (hanzásban), ha az alapanyag 156. Ne érts félre engem sem, nem Veled kötözködöm:-)

Szimistyle
Sebaj, megoldottam a konvertálási bajokat:-))))))))))

mflex
Nem tudom,igy megmondani "látatlanban" ,mert ezen a gépemen nincs rajta az eac és én többnyire easy cd da exctactor 10-et használok ...

What about the forests?

Ezek a beállításaim , nem tudom hol kell fix 320-hoz átállítani a progit (EAC) , így mindig vbr 320-at készít .

mflex
VBR 182,vagy VBR 156 a Jetaudio is ezt írja ki,a VBR-ek közt is vannak jobb meg xarabb minõségüek,sajnos ezek az utobbi-hoz tartoznak,de nem bántó szándékkal írtam,ne érsd félre<#worship><#smile>

What about the forests?

mflex
Fel fogom rakni, a az AMBIENTE-t a Laserdane-tõl, de ugy gondolom,hogy ez a "ballada" lemez nem érdemli meg xaros mp3-as tömõrítést ezért ugy döntöttem, hogy veszteség mentesen,FLAC-ban teszem fel a gond csak az, hogy igy a tiz szám majd 500Mb!

Fa..om tudja,hogy csinálom majd, szerintem egyenként, csak nem mindig érek rá megnézni, hogy mikor ért fel ,mert van más dolgom is vazz...

What about the forests?