A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Raul Orellana - Bolero Mix vol.4 (bakelit ripp)
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
Italo Forever !!!!
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Klikk
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Amikor öltöny +nyakkendõ, van rajtam és nics a fejemen sapka + "napszemcsi"-fux nem gagyi<#vigyor>#vigyor>
Akkor elég normális kinézetem van vazze<#idiota>#idiota>
What about the forests?
nem nézel ki túl hülyén 1 tárgyaláson,mint védõ?!<#nyes>#nyes>
Elõre láthatólag ,mennyi idõ mire felpakolod,tudom elutazol,csak úgy kérdezem...
Azért 1-2 még jöhet mielõtt világgá mész vazz...
Most épp az only you bömböl
csináltam egy "losless" file-t...kiváncsi vagyok mennyi zeném lesz benne<#vigyor>#vigyor>
What about the forests?
Klikk
http://www.speedyshare.com/334966729.html
Digital Ram - Do It
more images Label: ZYX Music
Catalog#: ZYX 5605
Format: 12"
Country: Germany
Released: 1987
Genre: Electronic
Style: Disco
Credits: Producer - Mike Mareen
Written By - Nick Stonne / Mike Mareen
Notes:
Rating: 3.8/5 (5 votes) Rate It
Submitted by: Pauli
Tracklisting:
A1 Do It (10:05)
B1 Do It - Mix Tracks (Track A) (4:46)
B2 Do It - Mix Tracks (Track 😎 (1:38)
B3 Do It - Mix Tracks (Track C) (1:32)
B4 Do It - Mix Tracks (Track D) (2:01)
http://www.sendspace.com/file/yvpu94
nagyon jó,csak eredeti legyen ha lehet és ne feldolgozás.esetleg a maxi jöhet még.
Köszönöm,várom!<#beka2>#beka2>
What about the forests?
Akkor tudhatod,mit éreztem vazze!
A kissebb ifjabb mflexke?? ezt tetszik
91-ben 105kg tömény kigyurt "állat" voltam,mostmár csak 85-90 között "szokok" lenni,és a terembe is jó ha egy héten 2xer eltudok járkálni...
What about the forests?
közben teljes átéléssel és mosolyogva olvastam az ambiente sztoridat!ahogy elképzeltelek szitu közben (mint a kisebb-ifjabb mflexke), az nagyon "cuki" lehetett!<#nevetes1>#nevetes1><#rinya>#rinya>
bocs,de mégegyszer idézem:
(1991)
"Szal forgatom,már épp otthagytam volna amikor azt hittem rosszul látok,LASERDANCE????!!!!!AMBIENTE...
Nem hittem el vazzeg és ez a lemezt szinte akkor jelent meg!
Az eredeti Houtsound lemez volt ,csak az az 1 db volt ott ,nem is néztem az árát ,csak lekaptam(láttam az eladók is milyen bután néztek,ahogy szinte kiszakítottam az állványból) aztán mentem a pénztárhoz és ugy szorítottam közben hazáig, hogy a kezem megfájdult!"
EZ NAGYON GYÓ! Voltam párszor én is így....<#nyes>#nyes>
Ugy gondoltam, hogy ez a lemez nem "tuc-tuc" zene, tehát megérdemli,de nem "szokok" rá ,mert nem egy leány álom...
A UPC lemondtam,helyette dravanet , vállalkozás címszó alatt,ismerõs álltal(volt hálás ügyfél)<#nyes>#nyes>
Szal az adatok:
Letöltés** 6 144 kbit/sec
Feltöltés 512 kit/sec
Csak,hogy ezek számok,mert a rapidra 50-nél jobban még sosem ment fel vazze..
What about the forests?
mi ez a nagy FLA(n)C-olás most hirtelen?!<#nyes>#nyes>
jó hogy fasza,ha veszteségmentes a "tömörítés"....a sok többi mellett a "majmok hangjával" (APE) még talán lehet 2-3%-ot csökkenteni a méreten, azt is kipróbálhatod...
egy idõben (kb.6 éve)még én is filóztam ezeken,aztán gyors (tárhelyszükséglet) számolás után kompromisszumot kötöttem...
neked most mekkora is a le-fel neted?
What about the forests?
Talán Alterego cimbit kérdezd...
What about the forests?
What about the forests?