A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szimistyle
Staying Power nekem meg van, ha még más nem válaszolt volna.

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

mflex
Ez a hsz nekem szólt?<#fejvakaras><#smile>

What about the forests?

broller
Jó estét!

http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi/http://www.sendspace.com/file/5eihlg
müködik amúgy trojai falos volt a sendspace
track lista
01 - Driving In The Darkness-(5:35)
02 - Mary Is A Clerk-(6:05)
03 - Western Boys, Eastern Girls-(4:04)
04 - Computer Killers-(4:04)
05 - Living In The Jungle-(4:27)
06 - Love In The Summertime-(4:29)
07 - Railway Station Boys-(4:52)
08 - (No More) Electricity-(6:04)

te amúgy tényleg mszpés vagy azok ilyen fellengzösek!!!!!!!
a helyesírást leszarom nem a fekete ingesekkel levelezek csak a forumon
különben, meg a fiatalok meg hogy írnak a magyar tánár asszony nem tudja elolvasni csak errõl ennyít!! különben nem jártam iskolába még ezt is válalom buta meg azt is mimindent válaljak el okoska én kinden hol ott vagyok, én nem szoktam kérni csak egyszer,én magam járok utánna keresek kutatok ráérek egésznap ott honvagyok ide csak reggel szoktam be bénézni
hátha van valami okoska amit még nem tudok, csak az ilyen manusoktól áll fel az az egyszál gyenge elméjü hajam aki még az okosnál is okosabb.na szevassz..azért még jöhetsz hozzám tanulni!!!!!!
Atomfix
SNOOPY - SNOOPY 79 Mb /320/ + BORÍTÓ

KLIKK

mflex
Kösz,de COOL13 felnyomta az összeset<#nyes>

What about the forests?

mflex
Igy már ,senkinek sem lesz jó estéje!

Elõre bocsájtom,hogy senkit nem "védek" a fórumon,de a te hangnemed mellett ,nem tudok elmenni,szó nélkül(vajon miért?)
Én nem tudom,hogy te kivagy,nem is érdekel,de azt látom,hogy "újreg" létedre nem igazán tudod, hogy mi az illem és hogyan kellene egy "jó csapatba" beilleszkedni, mert itt csak kiváló emberek(sõt barátok) vannak, aminek a tagja ,te biztosan nem leszel!

Qrvára nem érdekel senkit,hogy milyen zenéid vannak,viszont ez nem italo disco club, hanem a 80-as évek,ha még nem vetted volna észre!
Ez viszont azt jelenti, hogy ebbe a forumra "más" zene is felkerül,de többnyire itt mindenki "italos"...

Kinek mi a xar zene?
Nem biztos,hogy egyezik az izlésünk és biztos vagyok benne,hogy a többi fórumozónak sem tetszik az a zene,amit én hallgatok ,ergo nekik az a xar ami nekem tetszik, vagyis biztos találnék(találnánk) ,olyan zenét nálad ami nekem xar...
És akkor nyilvánosan kinyalod?
Bár azt mondod,hogy öreg vagy hozzá....miért fiatalon mindig, nyilvánosan segget nyaltál?

Az a 18 éves "fogyatékos" lány ,ha tudná ,hogy te ilyen aljas módon teszel neki szívességet, valószínû, hogy jól tökön rúgna és leköpne,mert ez nem más mint szánalmas "védekezés" a te részedrõl!!!
A helyesírást sem kell megmagyarázni, ugyanis én is elszoktam néha "ütni" a billentyût,de a helyesírásod az általános isk.4 osztályánál megragadt a fogalmazásoddal eggyütt!
Te itt zenéket követelsz??!!Nevetséges vagy,vegyél vissza "öreg"!

A linkekrõl annyit, hogy itt néha olyan sok van ,hogy szerintem a letöltése okoz nehézséget.
Én több orosz fórumon is tag vagyok,de ott sem minden arany ami fénylik,ugyanis ott is a legtöbb zene innen-onnan átlinkelt,talán jó ha 20-an vagyunk akik állandó feltöltõk..

Na mindegy,a helyedben én bemutatkoztam volna és megpróbáltam volna beilleszkedni egy "hangulatos" társaságba pl: ugy ,hogy zenéket töltöttem volna fel,aztán utánna "kértem" volna ,amit itt ha valakinek megvan,az egybõl teljesíti is!

Szánalmas! chhh
Üdv

What about the forests?

Szimistyle
Folytatom a Yazoo-t, ha magamhoz térek:-)

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

mflex
Sziasztok!

Mi a "rák" van itt?<#kerdes>

What about the forests?

Szimistyle
Helló Sakcok:-)

Breki33
nem lehetne kulturáltabb hangnemben?

minek sértegetni másokat?
és a politikát tényleg melõzzük már itt
te okoska nézz már körüla szarból is lehet várat épiteni. a digitális fel újjítás az mi.. remastered...a wav ra én csak válazoltam valakinek halgass meg egy régi italot és egy remastered van külömbség amugy te dutom adjunktus vagy én meg egy rokkant barom hogy ilyen tanult emberrel vitatkozom????????????erre mondtam az mszpés szlogent.mivagyunk az okosok az ellenfél meg a hatalom vágyó!!!amugy nem szoktam digízni csak ha dvd csinálok mert én anyira hulye vagyok hogy nem nézek szak könyvet én csak csinálom a dvd-et nem másolom csinálom nagy külömbség na szevassz!!!!!!!!!
Kösz nézem! 😊
jó estét!!!!!!én már öreg vagyok ehez,de nyilvánosan kinyalom a segged,ha nálam találsz szar zenét, az nem nekem kellet hanem 18-éves fogyatékos kis csajnak.látatlanba de dumálj a helyes írást nem szoktam át nézni de mellé ütni lehet nálam mert nincs meg világítva a billentyû,és nem szoktam forumozni, csak felböszít a sok marhaság ami itt folyik,mellébeszélés címen,amúgy vangelis sem italó de ha érdekel az összes megvan,pláne mikeolfdield, de ezek a maradandó igazi témák.italo ezen nõ temfel.tehát én tudom miaz érték.én nem szoktam felejteni mint az öreg benkõ úr az omegától aki minden nyugati slágerre azt mondta,hogy az nem zene,én szeretem az omegát, de én vitatkoztam már magyar sztár gitárossal anno.hogy a magyarok nem tudják kezelni a gitárt......tehát én már sokk mindent meg értem.politikát nem kevertem be csak a szólást idéztem ha nem vetted volna észre.nekem nem kell komentátori duma van szemem csökkent halásomm!!!szóval érted!!!
AeroCool
Sziasztok!Nemrég nyilt egy ujj DC hub!
Ha szereted a 80-90 évek és napjaink zenéit, szeretettel várunk magánhubunkra. Rengetek zene, családias légkör, és jó társaság vár.
Gyere az Italodreamland hubra dchub://italodreamland.mydns.hu:1111, és kérésedre bekerülhetsz a magánhubra.
Miin megosztás: 5 Giga. Szeretettel várunk, és kérünk a zenéidet se hagyd otthon. OP TEAM
Itt keressétek Music Ladyt vagy Italo Hlee-t vagy Aero Coolt azaz engem
és átregelünk egy privát hubra aminek cime italo4ever.no-ip.info:1411
Bye-Bye<#integet2>

New Italo Vinyl

OK!
Szólj, ha erre jársz!!! Nem leszek 'hang' ember!!

Olyan nincs a világon, ami nem sörnyitó!

Ricchi e Poweri - Best
http://www.speedyshare.com/451685995.html
Ricchi e Poweri - The Best
01 Voules vous danser
02 Donde Estaras
03 Tora tora tora
04 Akapulco
05 Dimmi Quando
06 Canzone d'amore
07 Hasta la vista
08 Made In Italy
09 Mamma Maria
10 Piccolo amore
11 M'innamoro di te.
12 Comme Vorei
13 Sara perche ti amo
14 Gigi D'Agostino Feat Richie E Poweri Sara Perche Ti Amo

Atomfix
ok kicsit messze lakom tõled,de szavadon foglak.......

Egyébként ha Miskolc felé jártok, vendégeim vagytok egy sörre (ha már ivásról volt szó)<#pias>
Ja, ha valakit érdekel 'Ricchi e Poweri - Best' albuma, szivesen felteszem. Igaz nem wav, fõleg nem 320kb/s...
'elvtársi' oldalról<#nevetes1>

Atomfix
ok Italo kolléga....

Atomfix
Alex C. - Tonight all night
klikk

AlterEgo5561
Nem iszok veled, ha még1* urazol! 😊)
OFF Urak csak a parlamentben vannak ON

Atomfix
látom Ego Úr már feltette....

Atomfix
Tension - My Dream pill. felteszem

AlterEgo5561
Hali!
Ha majd 'kéznél' lesz, gondolj már rám!
<#worship>

AlterEgo5561
Roy-t most tolom fel, viszont a Bobby O szám most nincs itt kéznél...

Márcsak az egyikre.....

Köszi!
A másik kettõre is hátha 'ráharap' valaki<#wave>

AlterEgo5561
Ez van meg a kéréseid közül a rare remixes 4 CD-rõl:

Alex C. - Tonight All Night (No.1 Rmx) 192 kb/s
http://www.sendspace.com/file/omur5s
Megvan az eredeti (radio?) verzió is, de csak 128 kb/s.
hehe 87-ben született...

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Sziasztok!
Szeretnék kérni három számot, hátha megvan valakinek (biztosan megvan<#smile>).
1,Tension - My Dream
2,Roy & Shooting Star - Bobby O.(She has a way)
3,Alex C. - Tonight all night
Elõre is köszönöm!!

mandm
na kisbarátom!
Megkerestem a kérésedet, amit 4 napja raktát fel. Eleve tévúton jársz!
Berakhatod nyugodtan a 80-es évek zenéinek fórumába ezt a kérést. Sok segítõkész ember van itt. De azt, hogy utána még számonkérd rajtunk, hogy nem teljesítettük???? Azért, ahhoz már pofa kell.
AARON CARTER 3 évesen legfeljebb a Boci-Boci tarkát tudta volna elnyammogni, hogy mûvészete beleférjen a 80-s évek zenéi kategóriába.

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

mandm
Nem vettem magamra.

Én még Gazebonál tartok.

Én nem csak ritkaságokat keresek.

Szedd le eurórért!

Ne is dicsekedj!

Ne politizálj itt! Arra ott vannak más fórumok.

Azt, hogy más mire használja a netet, azt bízd már rá. Nemtom téged miért zavar? Ja, mert a te ritkaságodat nem linkelték be két perc alatt. Érekes Mflex barátunk hónapok óta elviseli, hogy nem adjuk oda neki azt amit égre-földre keres. És mégse oktat ki másokat. Ellenben veled.

Megsúgom. Wav-ot és a Dolby Digital-t osszehasonlítan nem lehet. Két különbözõ fogalomról beszélsz, amik egymásnak nem alternatívái. Többek között a Wav formátumban letárolt hang nem tömörített. Míg a DolbyDigital szabványt követõ ac3-ban letárolt hang veszteséges tömörítéssel van tárolva. Ergo: nem lehet jobb! De ettõl függetlenül te még átkonvertálhatod az összes wav-odat, mp3-adat, riktaságodat dolby digital-ba.

Ha egy lemez szar, akkor az azt jelenti, hogy zajos, torzít vagy hiányos a hangzásképp. Amit te a legjobb, legprofibb programmal is max javítgatni tudsz.
A zenéket nem szokták javítgatni a megfelelõ minõségre, hanem eleve megfelelõ minõségben állítják elõ, és igyekeznek minél levesebb eszközön, minél kevesebb változtatással rögzíteni, majd visszaadni.
Olvass már néhány könyvet vagy cikket a hangtechnikáról, az analóg és a digitális hangrögzítésrõl. Vagy kérj kölcsön egy fõiskolai jegyzetet a Kommunikációs eszközök c. tantárgyból.

És tanulj meg helyesen írni. A "tolyás"-t nem lehet elgépelésnek venni!

"egyelõre ennyít!!!!!!!!!!!!!!!!!".... inkább: többet már ne!

Atomfix
de látom már lejárt
feldobom még 1 szer....du

Atomfix
Claudja Barry - Boogie Woogie Dancin Shoes /4:40/ már feltettem
még ma felteszem a Snoopy lemezt 320

Köszi <#taps><#taps><#taps>

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

AlterEgo5561
Mit kértél anno? Hátha...

magadra vetted, gazebonál tartassz,engem csak a ritkaságok érdekelnek, egyszer kértem, mert én nem találtam sehol euróért ledudnám szedni meg kitudnám kölcsönözni csak nincs idõm bemenni a városba mert a muterra kell vigyáznom.nem vagyok kis pályás nem most keztem nem szoktam dicsekedni!!!nem én találtam fel a spanyol viaszt!!!!!!csak hülyeségeket az mszp taggylülen mondjatok.ha már van internet,akkor körül kell nézni, és nem siránkozni, olyat kell kérni ami hiány cikk,baromira sok az ügye fogyott emberke én is az vagyok de minden szart nem kérek, hanem megprobálok körül nézni!!!!!!!!! a wavoknál meg van jobb a dolby digitál
és kevesebb helyet foglal. okoskák.. ha már nem tetszik az mp3. baromira sok itt az okos tolyás... ha egy lemez szar. az wav ba is szar meg mp3-ba -ilyen kor kel bele nyulni és meg kell csinálni a hangzásokat, mivel a zenéket is számitó géppel javítják szürik alakítják megfelelõ minõségre.egyelõre ennyít!!!!!!!!!!!!!!!!!
mandm
Szintén továbbadva...

Artist: C.C. Catch
Album: In The Mix
Genre: Pop
Year: 2002
Total Time: 58:18
Total Size: 107 Mb
Bitrate: 256kbps

Tracklist

1 <03:04> C.C. Catch - Soul Survivor ('98 Rap Version Feat. Krayzee)
2 <05:52> C.C. Catch - I Can Lose My Heart Tonight (Extended Club Remix)
3 <05:44> C.C. Catch - Strangers By Night (Maxi-Version)
4 <05:18> C.C. Catch - One Night's Not Enough (Maxi-Version)
5 <04:56> C.C. Catch - Heartbreak Hotel (Room 69 Mix)
6 <04:09> C.C. Catch - House Of Mystic Lights (Long Version Dance Mix)
7 <05:22> C.C. Catch - Backseat Of Your Cadillac (Extended Version)
8 <04:57> C.C. Catch - Heartbeat City (Maxi Mix)
9 <06:10> C.C. Catch - Summer Kisses (Extended Version)
10 <04:46> C.C. Catch - Baby, I Need Your Love (Long Version)
11 <08:00> C.C. Catch - C.C. Catch Megamix '98 (Long Version Feat. Krayzee)

http://rapidshare.com/files/1344394/dognat.zip.html
http://rapidshare.com/files/1346322/peregnat.zip.html

AlterEgo5561
nm

Breki33
köszi
Breki33
Kaptam privátban egy kérést, de jelenleg nincs itt

szval ha valakinek meglenne 320-asban az illetõ nevében megköszönném

Mike Oldfield - Shadow on the Wall
Breki33
szerintem ez az adagokban olyan, hogy az ember gyõzze letölteni

kapnál egy orosz fórumot pl amit a múltkor kérdeztem vagy amit korábban itt kilinkeltünk elkezdenéd átnézni addig a másik oldalon lévõknél már lejárna az összes link

õszinténszólva én így se mindig tudom követni ezt a fórumot annyi új link van, viszont én úgy látom nagyon sokszor a kérés után rögtön valaki megpróbál segíteni.

Érdekes mindig azok reklamálnak legjobban akik ezt nem nagyon teszik....
mandm
És akkor lassan írom, hogy mrsasa1 fórumtárs és jól értse:
c s a k t o v á b b a d o m !

Artist: Gazebo
Album: The Collection
Genre: Pop
Year: 1998
Total Time: 01: 03: 56
Total Size: 146 Mb
Bitrate: 320kbps

Tracklist

1 <05:44> Gazebo - Telephone Mama
2 <03:40> Gazebo - Strategy
3 <04:34> Gazebo - Solitaire
4 <05:57> Gazebo - For Anita
5 <03:35> Gazebo - First!
6 <03:57> Gazebo - Lunatic
7 <04:23> Gazebo - Alphabet
8 <03:24> Gazebo - No Speed Control
9 <04:10> Gazebo - I Like chopin (Single Edit)
10 <04:27> Gazebo - Snowhite Memories
11 <04:12> Gazebo - Masterpiece
12 <06:46> Gazebo - Telephone Mama (Instrumental)
13 <04:23> Gazebo - I Like Chopin (Instrumental)
14 <04:44> Gazebo - Maserpiece (Instrumental)

Download
http://rapidshare.com/files/1289463/Gazebo.The.Collection.rar.html
http://rapidshare.com/files/1291989/Gazebo.The.Collection.r00.html

mandm
1. Nem mindenki tudja megtalálni az orosz oldalakon a zenéket. Sosem titkoltuk, sõt többször ki írtuk, hogy átlinkelt cuccról van szó.
2. Nagyon sok link ezen a fórumon, a fórumtagok saját feltöltési
3. Nagyon sok saját feltöltésû zene, saját grabbelésbõl származik.
4. Ha kérsz vmit és nincs válasz, az azt jelzi, hogy nincs meg senkinek se a kérésed. Az fog neked válaszolni, aki tud a dologban segíteni. Ez minden fórumon így szokás.
5. Akkor, fizes 500 Ft-ot a kölcsönzésért és hsználd a protekciódat. És örülj neki. Mi meg ennek örülünk itt: 500 Ft és protekció nélkül!
+1 Amúgy, jónapot kívánok!

emberek a zenéket miért kell adagolva adni mint a kutyusoknak,el vileg felnõtek vagyunk.egybe is lehet nem???????? egyébként az orosz oldalakon
majdnem fent vannak a zenék csak meg kell találni és nem kell nagy képünek lenni,hogy ez az enyém igen ha letöltötted-olyanok vagytok mint az mszp
mivagyunk a tuti nálunk nincs jobb????????nem kell ezért meg sértödni csak a köritéseket nem komálom ami itt folyik,egyszer kérek valamit,és se válasz,a többi gondolat nem érdekel mert 500ft.kolcsonzésért mindent meg lehet szerezni pl. király utca persze akinek van protekciója!!!!!!!!
mandm
Oh. Szal nemzetközivé váltunk!