A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm <#finom>

INTERNAZIONALE - Campione 2006/2007 http://xtra99.multiply.com

Claud
08 Falco - Nothin' Sweeter Than Arabia
http://www.speedyshare.com/911749131.html

johnlennon
VINCENT MONTANA Jr.& his PSO - SOUTH SOUL PARTY ( Club Mix )ezt is kérem...

Claud
Guru Josh - Infinity 'time For The Guru (Extended Version) (7:30, 320 kbps)
http://www.speedyshare.com/633736242.html

johnlennon
Üdv Mindenkinek!
Nem tudom, hogy volt-e:
AMII STEWART - JEALOUSY (320)le szeretném tölteni<#nyes>

Claud
már csorog, dehát 17M

Claud

7:30 ha lehet thx

Claud
06 Falco - Hinter Uns Die Sintflut
http://www.speedyshare.com/938933561.html

Claud
7:30 és 4:01-es verzió van meg az elõbbi 320k-ban

Claud
Picit OFF :
CC Catch - Shake Your Head 256

Ebben a szellemben egy kérés : Guru Josh - Infinity (ha lehet ext.)

(Azért itt kérem , mert ez jobban pörög , mint a '90-es <#mf1>)

ON

Claud
Szimistyle
Mit is mondhatnék,
Kedvest, szépet neki...:-)

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Atomfix
TOP ONE - RABBIT DANCE (INSTRUMENTAL) 256

klikk

Claud
tgolyo
<#taps>

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

Wind 67
na bazzzzz....
még az ülés alatt van
de a hétvégén sort kerítek rá

Csak a WAV peregjen

broller
Nincs mit, kössz😊

Atomfix
tudják teljesen a szöveget....
/holnap jönnek már a másolatért/
bort még nem kostáltad meg ?

Wind 67
Szívatsz Tesó ? nyalván nem nyakalok be még 250 km vezetés elõtt de ha Te jössz hozzám majd bebizonyítom, hogy iszok a másik félébõl is.
(szeretik má' a szomszédok a "christmas dance"-t?)

Csak a WAV peregjen

Claud
Az alkoholmentes sör után egyenes út visz a guminõhöz<#taps>

Olyan nincs a világon, ami nem sörnyitó!

Atomfix
keresek jó pár számot
ha valaki tud segíteni megköszönném
RICKY LAYNE - HEART TO HEART /Maxi/
CAROL-O - ONLY 4 LOVE

Claud
Jó estét mindenkinek! Idõnként azt hiszem rossz fórumon járok! (vagy lehet hogy nem is kéne idejárnom?) Na mindegy! Hátha át tudunk térni a lényegre a zenére! Ma ezt próbálom feltenni egyenként:

-----------------------------------------------------------------------------------------------
\Falco - Helden Von Heute\
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Falco - Helden Von Heute a
Falco - Helden Von Heute b
Falco - Helden Von Heute c
01 Falco - Helden Von Heute
02 Falco - Der Kommissar
03 Falco - Junge Römer
04 Falco - Munich Girls
05 Falco - Siebzehn Jahr
06 Falco - Hinter Uns Die Sintflut
07 Falco - Maschine Brennt
08 Falco - Nothin' Sweeter Than Arabia
09 Falco - Vienna Calling
10 Falco - Que Pasa Hombre
11 Falco - Jeanny (12' UK Version)
12 Falco - Ganz Wien (Featuring Drahdiwaberl)
13 Falco - No Answer (Hallo Deutschland)
14 Falco - Poison
15 Falco - Tango The Night
16 Falco - Rock Me Amadeus (American 12' Edit)
17 Falco - Der Kommisar (Club 69 Radio Mix)
18 Falco - Mutter, Der Mann Mit Dem Koks Ist Da

Sajnos csak 320k-ban!

Atomfix
szereti de csak az Alkoholmentest !!!!!!!

Claud
01 Falco - Helden Von Heute (4:10, 320 kbps)
http://www.speedyshare.com/314915357.html

Hello !
Mi folyik ma itt. Hazajövök a meloból - mert a legtöbben mi itt azért dolgozunk is - és nem egész nap otthon vagyunk és hülyeségeket irogatunk!! - és ezt kell látnom a fórumon!! (ahol megjegyzem én sem vagyok régóta tag) Sztem aki új itt annak egypár dalt azért illik feltenni ide, és nem az átlinkelös dologról van szó.
Amit ide én feltettem az mind vagy saját bakelit amivel azért elég sokat kell melozni hogy cd-legyen belöle - vagy cd-kröl ismerösöktöl hosszú évek alatt összeválogatott, gyüjtögetett, csere-berélt zenei anyagok. Nekem igazából még kérésem talán nem is volt, viszolt jó pár sztem ritkaságomat megosztottam a többiekkel. Sok zenét letöltök innen, de mivel rengeteg italo zeném van jobbára csak belehallgatok mivel a komolyabb minöséget gyüjtöm -- néha azért kell megalkudni is.
Amugy rendszeresen vásárolgatok bakelit maxikat is.
Mellesleg rádióztam zenei vonalon 5 évet - DjOldfish is megerösítheti - tehát a nyolcvanas zenékröl is azért van némi fogalmam.
Összefoglalva tegyél fel valami jó zenét nekünk -- sokat -- és akkor majd lesz valami....

A többi fórumosnak azért jó estét....

www.magnokazetta.hu

Atomfix
hi Wind master....
de csak alk. menteset
rád hátékázom a meghívásomat busmanneo-tól
utolagos engedélyével
hamarabb arrafelé jársz mint én.

Hogyne vonatkozna! Feltéve ha szereted a sört...

estét!!! én egy narancs zabáló vagyok,de én nem mondtam hogy én vagyok az atya úr isten,de te nem tagadhatod meg hogy én hol vagyok és hol nem különben hülyének látszani a legjobb!!!!!!azt hogy a forúmon 1°% értelmes ember van az egy dolog de itt csak 99% még a leg alapvetõbb számitó gép tudással sem rendelkezik énis cak a billentyüt tudom le ütni,de egy mikro csippet bármikor ki tudok cserélni egy vincsit bármikor szétszedek neked és ossze is rakom...szóval nemenjunk bele a részletekbe...és ugy kell fogalmazni hogy ne hogy rád is merjenek én ilyen vagyok.. és a breki féle kirohanás ami volt pár honappal azelott az semmi volt szóval ha nem tetszik akkor teszed a zenéket,amit leszedteélés felteszed mint jó ember mszp szokás ugy tenni milyen jó bácsi vagyok .én meg fogom és felteszem az összes lelõhelyet és elmehetsz büszgeségeddel a fenébe::::::::::::::::::::::leg kozelebb eket nelkul irok na csá???!!
Wind 67
Megiszom helyetted persze csak ha rám is vonatkozik ....

Csak a WAV peregjen

Wind 67
mrsasa1 !
Nincs meg. Bár nem is tudom mit kerestél, de így legalább megnyugodhatsz.

Pocimix! Penny Mc Lean - Tut Ench-Amun 1979 pontosan a címe rögtön megpróbálom feltenni
éa az unknow artis pedig az osztrák Fritz aki a Hungariat-t megalkotta 1980 baaaa.

Csak a WAV peregjen

Más !!!

Volt régebben szó a SAW dolgokról...

Sikerült 3db ritkaságra szert tennem, persze lp-n... Ha kell felküzdöm nektek jelezétek...

Donna Summer - I Don't Wanna Get Hurt (Extended Lp Version)
Donna Summer - Love's About To Change My Heart (Extended Remix Mix)
Donna Summer - This Time I Know It's For Real (Extended Remix)

Persze mindegyik SAW Production, (Írás, kivitelezés,stb)...
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

1000 %-an egyetértek MFLEX és MM cucival (bocsi nem tudom a nevet) !!!!!!!!!!!!!!!

Nekem is rengeteg zeném van, és még is itt lógva a fórumon, figyelek, és azt kell mondanom még nekem is volt már itt ÚJDONSÁG !!!

Azt gondolom, ez egy közöség, ha nem akar valaki ide tartozni, és csak politikai losungokkal, más fikázásával, eme fórum b..tatásával foglalkozik, annak talán eggyel, netán kettõvel odébb a helye...

Technikailag meg azt hiszem rengeteg badarságot sikerült itt össze hordanod, hiszen nekem ez szakma, talán már csak tudom... Azt hiszem viszon helyesen leírták neked mi is az alapvetõ külömbségek dolgok között...

Tehát még egyszer: 1000%-an egyetértek az "itt lakokkal...

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

És megérkezett az utolsó is!! Köszönöm, és rád is vonatkozik a #19238-as hsz-em<#pias><#eljen>

"a magyar tánár asszony nem tudja elolvasni csak errõl ennyít" - baromi nagy IQ-val rendelkezel ha ilyen helyesen tudsz írni kis narancszabáló majom.<#violent><#violent><#violent>
Jobb ha elkerülöd a fórumot. Eddig igen kulturált volt.
Szimistyle
Bocs, megkaptad már? Nekem meg van!

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

broller
mflex
Elárulok neked valamit, te önfejû idióta!

Ez nem politikai fórum,de baromságodra válaszolva,soha nem szimpatizálltam azzal a párrtal és ezzel ezt itt, be is fejezem!

Ha érdemben nem tudsz,a fórum "hangulatával"egyenértékû hózzászólást prezentálni akkor inkább fogd be!

helyesírás ide vagy oda,egyszerûen nem lehet értelmezni a hsz-idet ,mivel értelmetlen szavakat mondatokat??? ,tartalmaz... nincs benne összefüggõ "valami"

Most este van,ezt csak azért írom ,mert azt írtad, csak reggel szoktál benézni..
senkinek nem hiányoznál, ha lekopnál innen..

Tõled tanulni????
ugyan mi a jó büdös francot???
hogy kell ilyen , "gyerekszintû" hózzászólásokat produkálni??

Ha velem akarsz "kontrázgatni" akkor emberdre találtál,ebben biztos lehetsz,de privátban ,mert a baromságaidra senki nem kiváncsi...

Elárulok egy titkot ,gyengébbek kedvéért.
Ha valakinek a hsz-ré válaszolsz akkor a következõ a lépés:
Fejléc-aktuális óra-privát-válasz erre(erre klikk)

What about the forests?

Szimistyle
Staying Power nekem meg van, ha még más nem válaszolt volna.

mflex
Ez a hsz nekem szólt?<#fejvakaras><#smile>

What about the forests?

broller
Jó estét!

http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi/http://www.sendspace.com/file/5eihlg
müködik amúgy trojai falos volt a sendspace
track lista
01 - Driving In The Darkness-(5:35)
02 - Mary Is A Clerk-(6:05)
03 - Western Boys, Eastern Girls-(4:04)
04 - Computer Killers-(4:04)
05 - Living In The Jungle-(4:27)
06 - Love In The Summertime-(4:29)
07 - Railway Station Boys-(4:52)
08 - (No More) Electricity-(6:04)

te amúgy tényleg mszpés vagy azok ilyen fellengzösek!!!!!!!
a helyesírást leszarom nem a fekete ingesekkel levelezek csak a forumon
különben, meg a fiatalok meg hogy írnak a magyar tánár asszony nem tudja elolvasni csak errõl ennyít!! különben nem jártam iskolába még ezt is válalom buta meg azt is mimindent válaljak el okoska én kinden hol ott vagyok, én nem szoktam kérni csak egyszer,én magam járok utánna keresek kutatok ráérek egésznap ott honvagyok ide csak reggel szoktam be bénézni
hátha van valami okoska amit még nem tudok, csak az ilyen manusoktól áll fel az az egyszál gyenge elméjü hajam aki még az okosnál is okosabb.na szevassz..azért még jöhetsz hozzám tanulni!!!!!!
Atomfix
SNOOPY - SNOOPY 79 Mb /320/ + BORÍTÓ

KLIKK

mflex
Kösz,de COOL13 felnyomta az összeset<#nyes>

What about the forests?

mflex
Igy már ,senkinek sem lesz jó estéje!

Elõre bocsájtom,hogy senkit nem "védek" a fórumon,de a te hangnemed mellett ,nem tudok elmenni,szó nélkül(vajon miért?)
Én nem tudom,hogy te kivagy,nem is érdekel,de azt látom,hogy "újreg" létedre nem igazán tudod, hogy mi az illem és hogyan kellene egy "jó csapatba" beilleszkedni, mert itt csak kiváló emberek(sõt barátok) vannak, aminek a tagja ,te biztosan nem leszel!

Qrvára nem érdekel senkit,hogy milyen zenéid vannak,viszont ez nem italo disco club, hanem a 80-as évek,ha még nem vetted volna észre!
Ez viszont azt jelenti, hogy ebbe a forumra "más" zene is felkerül,de többnyire itt mindenki "italos"...

Kinek mi a xar zene?
Nem biztos,hogy egyezik az izlésünk és biztos vagyok benne,hogy a többi fórumozónak sem tetszik az a zene,amit én hallgatok ,ergo nekik az a xar ami nekem tetszik, vagyis biztos találnék(találnánk) ,olyan zenét nálad ami nekem xar...
És akkor nyilvánosan kinyalod?
Bár azt mondod,hogy öreg vagy hozzá....miért fiatalon mindig, nyilvánosan segget nyaltál?

Az a 18 éves "fogyatékos" lány ,ha tudná ,hogy te ilyen aljas módon teszel neki szívességet, valószínû, hogy jól tökön rúgna és leköpne,mert ez nem más mint szánalmas "védekezés" a te részedrõl!!!
A helyesírást sem kell megmagyarázni, ugyanis én is elszoktam néha "ütni" a billentyût,de a helyesírásod az általános isk.4 osztályánál megragadt a fogalmazásoddal eggyütt!
Te itt zenéket követelsz??!!Nevetséges vagy,vegyél vissza "öreg"!

A linkekrõl annyit, hogy itt néha olyan sok van ,hogy szerintem a letöltése okoz nehézséget.
Én több orosz fórumon is tag vagyok,de ott sem minden arany ami fénylik,ugyanis ott is a legtöbb zene innen-onnan átlinkelt,talán jó ha 20-an vagyunk akik állandó feltöltõk..

Na mindegy,a helyedben én bemutatkoztam volna és megpróbáltam volna beilleszkedni egy "hangulatos" társaságba pl: ugy ,hogy zenéket töltöttem volna fel,aztán utánna "kértem" volna ,amit itt ha valakinek megvan,az egybõl teljesíti is!

Szánalmas! chhh
Üdv

What about the forests?

Szimistyle
Folytatom a Yazoo-t, ha magamhoz térek:-)

mflex
Sziasztok!

Mi a "rák" van itt?<#kerdes>

What about the forests?

Szimistyle
Helló Sakcok:-)