A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mari68
Oké!szuper gyors!a minöség?hát nem lehet minden tökéletes de örülök igy is kösz!!!!!!!!!!!"Round_One_-_In_Zaire__Formel_Eins_"erre gondoltam

mandm
Mondjuk annyi! Aki nem akar nyilvánosságot, az ne írogasson internetes fórumokba akár csak magyarul van kiírva a topik célja, akár a bábeli zûrzavar összes nyelvén.

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

mandm
Szétültetlek fiam!!!

Na gyors vagyok?Mária,ma ez az utolsó!
(Ennek a minõsége eléggé a többi alatt van sajnos!)

http://rapidshare.com/files/3325536/Round_One_-_In_Zaire__Formel_Eins_.rar.html
mari68
szuperek a klippek csak sokat kel várni mig engedi a letöltést most pl:Bakerman-ra 44 percet ir de megéri mert nagyon jók!!!!hát igen jó lenne abba hagyni ezt az értelmetlen vitát ELÉG VOLT!!!!!!!!!!ELÉG VOLT!!!!!!!!!!ELÉG VOLT!!!!!!!!!!ELÉG VOLT!!!!!!!!!!

a továbbiakban én személy szerint nem kivánok csak a zenei részéhez hozzászolni vagy hozzátenni...... a személyeskedö részeket hihagynám....

bocsi most csak válaszoltam a hsz-edre.....

italo forever -- mentem a suliba...

www.magnokazetta.hu

Mária!

http://rapidshare.com/files/3324407/Peter_Baumann_-_Strangers_in_the_Night.rar.html

Nincs itt egy tanárbácsi aki azt mondj,hogy ne b...... egymást mert szétültetem a társaságot?!
Breki33
<#eljen>

szerintem semmi baj a kinézetével, láttam már én külföldi meg orosz fórumokat eleget

viszont már ígyis túl nyilvános ami nem mindig jó
Breki33
továbbra sem értem miért nekem írod, nem én kezdtem el mással foglalkozni
shirak
szerintem a forum sorsat olyanok kellene eldontsek akik letrehoztak, megalkottak es allando jelenletukkel fonntartjak, gondolok itt a feltoltesekre, hozzaszolasokra...
ezert en nem kommentalnam, hogy milyennek szeretnem.

ami a kulfoldieket illeti, biztosan jonnek(es jonni fognak) fuggetlenul attol, hogy hogy nez ki a forum - tapasztalatbol beszelek.
en is ugy talaltam erre a kiraly forumra <#worship> mint sokan masok: kerestem egy szamot.
itt megtalaltam es meg talaltam sok masikat amelyekrol nem gondoltam, hogy meg meghallgathatom. <#worship>
udv

Play it loud!!

Breki33
1. Én nem személyeskedtem, csak elmondtam a véleményem, ami ugye lehet más.

2. Most kérdezted meg harmadszor, ha mindegy neked akkor miért?
Rajtad kivül más eddig nem zavarta te csinálsz ebbõl ügyet.

3. Ha nyitottam volna ugyanilyen jól mûködne, minthogy mûködött is mielõtt egyáltalán idejöttél szval elég hülye állítás.
Sajnálom, hogy azoknak az embereknek egy része mostmár sajnos ritkábban jár ide.

4. Talán nézd meg hol vagyok házigazda és hány éve megy az adott fórum általában a top 10-ben vagy környékén.

Viszont ennek egyrészt semmi köze a témához másrészt most erõsen melléfogtál. Több nagyon jó fórumban vagyok ugyanis hg ami régebben indult mint ahogy elkezdtem ezt
Persze az nem az én érdemem hanem az ott összejövõ embereké, de ne állíts már olyat amirõl fogalmad sincs.
oké, egy részét elfogadom más részével lenne véleményem de most mennem kell a suliba a gyerekért, de akkor se basz....suk egymást, maradjunk a zenénél, a tisztességes keretek közt....sztem........csá....

www.magnokazetta.hu

Claud
mflex
Sajna ez nekem is "csak" igy van meg, de utána nézek, hátha... 😊

What about the forests?

mflex
én is "dobálom" ki rendesen a zenéket...

What about the forests?

Breki33
ezt nem tudom miért nekem irod egyrészt

másrészt meg nem cél külföldiek idevonzása sõt
azt akarod, hogy bezárják és elkezdjenek kutakodni illegális zenét feltöltõk után

tapasztalatból beszélek sajnos
nem az a cél, hogy orosz fórumokon villogjunk és legismertebbek legyünk !!!
Még mindig Máriának....

http://rapidshare.com/files/3320714/Bakerman_-_Laid_Back.rar.html
carterx
Én is egyetértek a #20974 -es hozzászólással.Nem ártana ujítani,igényesebbre.
Láttam már hasonló Orosz fórumot és még az is vagányabb és részletesebb.

"végülis az elsõk a jó és mûködõ linkek"

Még mindig Máriának!

http://rapidshare.com/files/3318770/The_Flirts_-_Passion_-__Live___Notte_Disco__82_.rar.html
mflex
"pl attól, hogy animated gif és bármit hallgatsz alatta olyan mintha az eq ahhoz menne"

Na ne röhögtess, ezt a választ, most komolyan gondoltad,Te ha zenét hallgatsz akkor ezt bámulod és olyan érzésed van ,mintha ez ritmusosan ahhoz a zenéhez pssszolna,ettõl lenne olyan qrvára egyedi ez a banner vagy attól ,hogy anno még te rakattad be,ha ezt mondtad volna még el is fogadtam volna a választ, de ez azért "ovódás" kontra volt.

Ez a második "próbálkozásom" a lecserélésre ,ez nálad minden alkalmat jelent? (szerintem tök hûlyén nézki és a véleményem továbbra is ez marad)

Miért nem nyitottál?!
Akkor most te lehetnél a házigazda ,egy nem müködõ fórumón, ugyanugy ,ahogy a többi sem megy (csak ideig-óráig),amiket megnyitottál.

Nem gyõztél meg...

What about the forests?

én csöndesen tolok egy zenét, nem tudtam eldönteni hogy ide vagy a 90es fórumra tegyem e fel, kitettem mindkettöre :

promo bakelit : battle italia 1990 black box / 49ers medley 5:35 320
elérhetõ itt!!

www.magnokazetta.hu

mari68
oké!köszi!!!!!!!!!!!

sanyaaa
Köszi, az utánajárást.

Miért csesz...tesss....sük egymást????
Én örülök ennek a fórumnak, bár csak olvasom felteszegetek saját zenéket, viszonyleg keveset szedek le, de mindenképpen értékelem mindenki áldozatát hogy gyakran szerepelt a fórum a legelsõ helyen is.
Tegyük még jobbá!! Ne daraboljuk fel érdekeltségi körökre meg ilyenek, lassan olyan lesz mind hazánk, két féle lakos van A vagy B -- ugye értitek!!
Talán Mflex irta hogy külföldi fan - ok is olvasgatják a fórumót, inkább próbáljuk idevonni öket, tegyenek fel zenét ide, tartsuk életben ezt a kis közösséget.........bocsi ha öszinte volt....

www.magnokazetta.hu

carterx
Pár jó kis klipp mindenkinek!!!!!

BananaRama,Gazebo,Sandra..stb

Ha ez így mûkszik,akkor nyomom a következõt!
"Mondjátok meg máriának szeretem!"
Volt egy ilyen nóta is!

http://rapidshare.com/files/3313848/Jermaine_Jackson___Pia_Zadora-When_the_rain.rar.html
Breki33
pl attól, hogy animated gif és bármit hallgatsz alatta olyan mintha az eq ahhoz menne

ezenkívül mikor indítottam és kezdtek összejönni az emberek megszavaztuk, hogy ilyen legyen
õszinténszólva már bánom, hogy nem új topicot indítottam akkor mikor itt nagy pangás volt 30 hozzászólással

tudom, hogy neked nem tetszik és minden alkalmat megragadsz a lecserélésére, de annó meg lett kérdezve és a többieknek tetszett

amúgyse errõl volt szó, deha szavazósdit akarsz én a maradása mellett vagyok pedig ugye már csináltam pár bannert

Ezek viszont a témával kapcsolatos oldalakról vannak.
Ennyi

www.magnokazetta.hu

mari68
Szerintem ne legyen már vita ilyen hülyeségen egy ilyen jó csapat közt tippem a köv. mindenki igennel vagy nemmel fejezze ki a véleményét anélkül,hogy egymást piszkálnánk!!! a szavazatom:IGEN!!!!!

Claud
Ez a szám nagyon bejön nekem! Tudnád "wavolni" is esetleg?<#integet2>

mflex
BOB SALTON-STARKNIGHT
320K LP RIP

Download

What about the forests?

shirak
mandm.
apropo yugo radio.
a batyam a 80-as evekben szabad europarol vetelezett egy akkora radioval, hogy ketten is csurom vizesek lettek, mire arrabb tettek, hogy jobb legyen a vetel.<#nyes><#vigyor>
az egy kulon sztori, hogy dontottek el, hogy a zene jo vagy sem<#vigyor>
en csak neztem a kisautommal a kezemben es nem ertettem semmit, vazze

Play it loud!!

mflex
Azt áruld már el Breki, hogy mitõl egyedi ez a banner?
Szerintem semmi egyedi nincs, benne, ha lefényképezném a majd 800k ft-os ,Harman erõsítõmet mûkõdés közben az is 1000-xer ,jobban nézne ki,mint ez, de nem ez a lényeg,ebben semmi olyan nincs ami egy kicsit is "hivatkozna" a 80-as évekre.

Olyasmire gondolt(unk)am ,ami a fórum "hangulatát" dobná fel,éppen ezért mondtam azt ,hogy szavazzuk meg..

Nekem aztán tök mindegy, hogy milyen banner van kint,de ha van jobb akkor miért nem lehetne kicsérelni.

Az én véleményem az, hogy ebben az ég világon semmi,de semmi egyedi nincs.
Megcáfolhatod,de nem hiszem,hogy egy equaliser erõsítõnek kinézõ valami, egyedi lenne ,mitöbb valami köze is lenne a 80-as évekhez.

What about the forests?

shirak
a' dehogy.
azt mondjak, hogy csak akkor kell fizetni, ha szallitanak.
majd konferalok<#hehe>
megneztem, de kenny thomas nincs<#shakehead>

Play it loud!!

Breki33
a Charlie lemez nincs meg valakinek?

Rágják itten érte a fülem.
Breki33
szerintem semmi gond a banerrel

sõt kifejezetten egyedi P

szöveget persze lehet berakatni
Breki33
igen de közben megtaláltam lesz elõtte egy pesten

inen senki se megy rá?

én nagyon szeretem
mari68
OKÉ! és még egyszer bocs!!!!!!!!!!!!! Jermaine Jackson & Pia Zadora-When the rain.wmv
The Flirts - Passion - (Live @ Notte Disco '82).mpg
Peter Baumann - Strangers in the Night.mpg Bakerman - Laid Back.MPG Round One - In Zaire (Formel Eins).mpg A többit meg csak ugy sorba ahogy az idöd is engedi nekem van idöm és a napi 4-5 klip tökéletes!!!

ez elsöre nem tetszett, harmadszorra egész jó

bakelitröl : novo - extremix 84 7:00 320

www.magnokazetta.hu

Ez kafa!Ráadásul 550 k-val jön lefelé!
mflex
TIMERIDER-COCOON
320K LP RIP

Download

What about the forests?

sanyaaa
Cimbi, Szimi idõgépe bárhová eljut a világon, nem csak nálunk lehet használni.

mandm
'87-ben vásárolok, csupa jó cd-t? Hol? Akkoriban nálunk csak a Millió Rózsaszál-at lehetett kapni bakeliton.
Maradt a Komjáthy Gyuri Kiváncsiság mûsora, meg a jugó rádió. Ez utóbbiban a szám felénél mindeg bemondta egy hang:
"Disco top, dvá"

mflex
SAMOA PARK-TUBULAR BELSS
320k LP

http://www.megaupload.com/?d=WA2QZICB

What about the forests?

Szimistyle
... és végül
10. Maniac (wav)

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Claud
sanyaaa
wazze, ülj be az otthoni idõgépedbe aztán huss vissza '87-be. Aztán ott majd vásárolhatsz csupa jó cd-ket. Ja, ha mész légyszi állj meg 93-ban egy Kenny Thomas cd-ért. Köszi.<#hehe>