A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asztaq mámegin..de látjátok hogy két link van

http://mastergy.fw.hu/loituma
http://loituma.hu

á nem is itt jól írtm..elütöttem én is wehhej 😊
origi :
mymix : http://mastergy.fw.hu/loitumahttp://loituma.hu

mari68
dehogy sértödtem meg nem vagyok egy sértödös eszembe sem jutott,hogy sértegetni akartál!!!!!ja amugy 6 csak 1 már kirepült a fészekböl!!

Breki33
1. én kiegészítõket gyártok a játékhoz (külföldieknek is) és sokat tanulok belõle ami fontos a szakmámban (grafika)

2. Nem fényeztem magam csak válaszoltam arra, hogy elkezdtél sértegetni

3. nem arról beszéltem, hogy külföldi nem regisztrálhat hanem a fórum linkelgetésérõl külföldi fórumokon ami neked lehet, hogy jó, de érdekes afölött már elsiklasz, hogy miis történt akkor konkrétan a bíróságon és milyen itéletet hoztak.

4. Az baromság ha másnak más a véleménye?
És szerinted ez nem sértegetés.
Én továbbra se szóltam semmi rosszat rád csak elmondtam a véleményem.
Akinek meg nincs igaza az sérteget.....ugye ez egyszerûbb

5. Nem szoktam menni panaszkodni a moderátorhoz ez megint egy hülyeség
Kétszer töröltettem hasonló személyeskedõ jellegû hozzászólást

6. A kérdés a banner ugye emiatt te lebarmozol meg ovodásnak kiálltasz ki.........
Nekem még van pár példány belöle a régi szép idök emlékére......
Kivágott bravo képek is voltak belemásolva, látszott a gépelés nyoma a fotokon amire irták hogy kinek mikor van a szülinapja, volt benne top 50-es is szigorúan. Majd szkennelek egy-két oldalt és felrakom okulásra.....
nem volt ám internet, örültünk e csekély hirforrásnak is.....

www.magnokazetta.hu

mflex
én is egyfolytában elütöm ma vazze

What about the forests?

member01
Elnézést kérek ,kedves Mari,amolyan "viccféleségnek" szántam,bocs ha rosszul sült el...<#worship>
member01
Hazel Dean ,igen elütöttem az elõbb elnézést
sziasztok !!!
ismeri valaki a loitum nevû finn folklór együttest ? itt van minden, tök jó kis zene : www.loitum.hu

ezt a zenét próbáltam kicsit italo-diszkósítani 😊
akit érdekel, hallgassa meg : http://mastergy.fw.hu/loitum

mari68
nem neked akartam a gyer. belekavart,neked köszi,nem csalodtam benned!!!

mandm
Hogyne emlékeznék rá. Igényes, fénymásolással össze "kopizott" lap volt, még igényesebb kazettával, kb mk29-es minõségben. Kemény 250 Ft-ért küldték.

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Claud
5?<#wow1><#taps><#worship>

mandm
Az lehet!

mflex
én aztán tuti nem irigyellek<#nyes>

What about the forests?

Szerintem jelentõs korkülömbségrõl lehet szó!
De ezt csak úgy magamnak mondtam,hogy senki ne hallja!)
mari68
ne irigykedj 5 gyerekkel is elég munka van,próbáld ki,majd nem irigyelsz
!!!!!!!

mflex
Hátha valaki,tud a 80-as évekról valamit az Member...
biztosan elütötte.

What about the forests?

Breki33
mari68
ne irigykedj 5 gyerekkel is elég munka van,próbáld ki,majd nem irigyelsz
!!!!!!!

mflex
Errõl beszéltem..,de te nem érted.
én kinõttem belõle ...a játékokból, sokkal fontosabb dolgaim vannak az életben ,minthogy ilyen xarságokkal csesszem el az idõmet.
De nem ez a lényeg,azt írtam, hogy játék topikon kivül más nem kerül be a top-ba,csak ha nincs éppen valami aktuális téma(pl okt23).

Mivel a legtöbben az SG-én "játékosok".

Azt sem értem,hogy ezekkel minek "fényezed" magad,mikor nem is errõl szól az egész,de hamár felhoztál 2 jól menõ topikot,mivan a többi 30-al amit megnyitottál?(amiknek semmi értelme,bár a többi...)

Ha te ezt sértegetésnek fogtad fel, akkor elég labilis az idegrendszed!

A külföldi regisztrált tagnak, ugyanannyi joga, van itt mint bárkinek,miért kellene nekem bárkit is megkérdeznem ebben az ügyben,hát valami oltári nagy baromságokat tudsz itt összehordani,azon kivül az ép és értelmes eszmefuttatásokkal eléggé hadi lábon állsz, hogy finoman fogalmazzak..

Nem vagyok kiváncsi a baromságaidra,mert egyszerüen semmi értelmük nincsen, de semmi!

Kiváncsi vok, mikor mész panaszkodni a moderátorhoz,mert mindig azt csinálod, ha "kiosztanak"

veled befejeztem...

What about the forests?

Halgassatok Sandra-ra!
Na feltegyem azt a nótát,hogy:"szeressük egymást gyerekek...."
Claud
Szeva Mindenki!

Azt hittem rossz oldalon vagyok!
Van ilyenetek:Themby-Love me forever

PAX VOBISCUM!!!
Válthatunk témát?
Válthatunk témát?

Ismerte valaki közületek a Disco Info kiadványt anno.....
kiadta az országos szórakoztató zenei központ - OSZK

www.magnokazetta.hu

Breki33
ok rendben
Breki33
"ahogy a többi sem megy (csak ideig-óráig),amiket megnyitottál."

szval ennyit errõl
olvass figyelmesebben egyértelmû, hogy nem volt igaza ebben...
mandm
Úgy próbáld, hogy Hazel Dean. Így a helyes!

oké, részemröl nem történt semmi....most tényleg erre válaszoltam.....

www.magnokazetta.hu

member01
Egyben biztos lehetsz, ha mflex tévedett azt beismeri,de ahogy elnézem te nem tudod követni a sorait..
Na léptem majd jövök
sziasztok
Breki33
nem, te személyeskedtél

de akkor konkrétan KONAMI SOCCER egyik leghíresebb játék
azért mert te nem ismered ugye lehet az 31180 hozzászólásnál jár
egy év alatt, többször volt a 10-ben is (látom ez az értékmérõd)
nem idõszakosan hanem szinte folyamatosan pedig nincs tele off-al

másik ilyen téma Kézi és az Olimpia ami ugye 2003 óta megy 29.000 hozzászólással és válogatott játékosok edzök, törzsszurkolók, anyukák, csapatnál dolgozók olvassák és írnak
egyszóval remek társaság jött össze akik személyesen is találkoznak
alkalomadtán

Úgyhogy kérlek szépen tájékozódj mielõtt sértegetsz másokat.
Mert ha valami téged nem érdekel vagy számodra nem fontos lehet még jó fórum.

Látom nem vagy képes elismerni ha tévedsz (most se fogod) így inkább zárjuk le semmi köze a témához nemis értem miért hoztad fel.

A másik meg
"A másik amirõl beszéltél(ebbe most nem megyek bele),a feltöltések ,lebukások az valami olyan egetverõ baromság ,hogy szét röhögtük magunkat!
mindenkit megnyugtatok egyáltalán nem igy müködik,hogy csak kutakodnak ,lebukunk "oszt megyünk a sittre"..

Lehet szét röhögted magad, de én személyesen tapasztaltam ezt a szegedi bíróságon a bírõnövel és szünetben az ügyésszel beszélgetve.
Szval nem kitalálom a dolgokat mint ahogy a többiek sem az ezzel és más ilyen ügyekkel foglalkozó topicban.

És lehet te szívesen látod a külföldieket itt, de megsem kérdezed errõl mások és az sg házigazdájának véleményét.

Leszólsz másokat mert más a véleményük, úgy látszik megszoktad, hogy más nem lehet. A tévedést elismerni nem a gyengeség jele.........

mflex
haha<#hehe>

Ne panaszkodj vazze!

gondolom Mari-nak sem kevés dolga, lehet.

What about the forests?

member01
Én is szertenék gyesen lenni--irigyellek<#eljen>,de csak a sok meló van állandóan
member01
Voltam vagy 15 helyen,2-nél megrendelésre meghozzák két héten belül,hol leszek én két hét múlva???
mari68
Köszi! én ugy tudom fix de van idöm mint már régebben irtam gyesen vagyok!

mflex
Sok helyen nézted?

What about the forests?

mflex
kb 5 óra felé lesz, ezt mondta legutóbb.

What about the forests?

member01
igen a moderatornak is ,megírtam a véleményem ,de nem válaszolt,pedig kiváncsi lettem volna rá,de haggyjuk ezt

Szimistyle-nak üzenem, hogy HAZEN DEAN eddig sehol nem találtam.
mflex
hali, te meg kaptál büntetést?
Elborult az agyad?

What about the forests?

member01
Jó estét vagy mi van,látom folyik az élet itt<#hehe>
mandm
Igazad van!
De azt írom, aki nem akar a fórumban zajló dolgokban részt venni, az ne írogasson ide!
Akinek van házigazda v. moderátori joga, akkor az illetõ nekiállhat rendet rakni, és törvényes kereteket megkövetelni.

Claud
ha változó az IP-d, akkor szakítsd a kapcsolatot és újra... Ha fix, akkor nincs más hátra mint várni!

mflex
Nekem, ne szedd pontokba az irományod,mert nem vagyok annyira hülye, hogy ne értsem meg!

Ki mondta, hogy személyeskedsz? Nekem nem tusz olyat írni, hogy azt magamra vegyen ,viszont amig értelmeset nem tusz írni arra reagálni fogok.

Megnéztem... KONAMI SOCCER tkm tudja milyen topik,19-helyen van és hozzáteszem ,hogy az SG -én, nagyon a 80-as éveken kivül, ha éppen nem volt aktuális téma,akkor mindig valami buzeráns játékkal kapcsolatos topic-volt csak bent a top-ban,ellenben a 80-as mindig is tarja a "szinvonalát", talán kakukk tojásként ki is lóg ,onnét,de ha az a játék "lefutott" (pl:fifa2007), már sehol sincs!

A többi megnyitott témáidról, már ne is beszéljünk.Vagyis nem fogtam mellé,ellenben veled!

A véleményem,nem változik egy fórumnak is néha újúlni kell és amint láthatod, egyre többen inkább mellette vannak mint ellene.

A másik amirõl beszéltél(ebbe most nem megyek bele),a feltöltések ,lebukások az valami olyan egetverõ baromság ,hogy szét röhögtük magunkat!
mindenkit megnyugtatok egyáltalán nem igy müködik,hogy csak kutakodnak ,lebukunk "oszt megyünk a sittre"..

Ha akarod,szívesen összehozlak egy "benfentessel" aki elmondja ennek a lényegét.

A másik, meg hogy ne jöjjenek ide külföldiek?
Miért ne jöhetnének, jöjjenek csak minnél többen én szívesen "látom" õket, ugyanúgy, ahogy engem is szívesem fogadtak több külföldi fórúmon.

Tudod mit, nyiss egy topicot,ahová nem lehet feltölteni ,sem linkelni,nem "mehetnek vendégek" ,tuti sikeres lesz..

A továbbiakban nem érdekelnek a hsz-id, ugyanis semmi értelmük nincs, a banner meg egy nagy kalap semmitmondó xar!(negyedik)

What about the forests?

Az jó lessz!Én ráérek!Elõre is köszi!
Breki33
ez ennél árnyaltabb, bár mondjuk teljesen igaz amit írsz

volt itt egyszer egy warez fórumrész és ugye voltak olyan ügyek, hogy szóltak........végül azt a részt vhogy bezárták
szóval nem igazán lenne jó, ha külföldi fórumokon elkezdenék linkelgetni
egy nyilvános fórumot

nem akarok ebbe az irányba elmenni van itt egy fórum ami errõl szól aki ügyes és érdekli úgyis megtalálja
én találkoztam olyannak aki egy mp3-as cd miatt volt biróságon és esetleg vonják a fizetését
Claud
Köszi elõre is!

Claud
Wazze! Már megint elkezdõdött...!?

Claud
Breki33
nem rád céloztam, bocsi ha félreérthetõ volt nem akartalak vele megbántani

zárásként annyit, hogy én nem baszogattam senkit, nem személyeskedtem senkivel egyszerûen válaszoltam, hogy nekem tetszik így banner és szeretném ha maradna

szval térjünk vissza a Bryan Adams koncertre
Gondold el ha feltettem volna pl.négy csomagban amit összeírtál hány percet ína ki!
Örülök,hogy örülsz!Holnap megy a következõ adag!