A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.gigasize.com/get.php/194012/Claudia_T.__Dance_With_Me_Ext._Version.mp3
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Lehet, hogy le kellene szoknom errõl a fórumról! (legalábbis a nejem szerint) Egy-egy ilyenszámot egyszerûen meg kell hallgatnom normálisan! (de lehet, hogy ez nem éppen a normális hallgatási mód?)<#nyes>#nyes>
Egy-két ilyen "Gang"-mjúzikot felcsorgathatnál még!
\sandra - 1988 - heaven can wait (5'' cd single)(320 kbps)\
-----------------------------------------------------------------------------------------------
01 - Sandra - Heaven Can Wait (Extended Version)
02 - Sandra - Heaven Can Wait (Dub Mix)
03 - Sandra - Heaven Can Wait (Single Version)
http://www.gigasize.com/get.php/193991/sandra__1988__heaven_can_wait_5_cd_single.rar
\sandra - 1988 - everlasting love (5'' cd single)(320 kbps)\
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Everlasting Love (5'' CD Single)
Everlasting Love (5'' CD Single)
01 - Sandra - Everlasting Love (PWL 12'' R..
02 - Sandra - Stop For A Minute
03 - Sandra - Everlasting Love (Extended P..
04 - Sandra - (I'll Never Be) Maria Magdalena
http://www.gigasize.com/get.php/193697/sandra__1988__everlasting_love_5_cd_single.rar
Mondjuk top5... 192-ben:-)
Népszerû témák
1. '80 as évek zenéi
2. XBOX360
3. Gothic 3
4. Neverwinter Nights 2
5. Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL-FIZETÕS)
6. World of Warcraft
7. Ismerd fel a képrõl a játékot
8. A Pc-s játékoknak leáldozott
9. Ki van fent legtovább?
10. Logomûhely
www.magnokazetta.hu
cucchoz azért szabadidö is KELL anélkül xart se ér......
www.magnokazetta.hu
nagyságrendi különbség van árban is....nekem1enlöre jó ez.....
azért van itt cucc.....a bíztósítos csaj befonta a szemöldökét mikor modosítottam a konstrukcion és egy a4es lapot irt tele átlagos betükkel és számokkal a tipusok és gyári számok mellékletet töltögetve....elkivánt a búsba az biztos.....
www.magnokazetta.hu
ha hallanad member cuccosat,egyenesen lefordulnal a szekrol wazze :-)
What about the forests?
ne rohogtess,miert az sg akkor egy...
na mindegy ,jot rohogtem
😄DDDDD
What about the forests?
Akusztikai döbbenetem volt ill. van. Nejemnézi a táncos - bazsevásbutítást igy pc - nél kellett kikötnöm ismét.
Közben zene sennheiser hd 545 referencevel megy a fejemen.
cd nem mp3-at nyomokeléggé eröteljesen.
felállás -- (nem a teknikai cuccokkal akarok villogni , ezekröl már dumáltunk korábban)
onkyo dx7333 cd player -- akkor erre tellett - van fejhallgatókimente is.
pioneer a450r csak stereo erösitö -- ebböl mondjuk kettö is van itthon -- szóval véletlenül átdugom a cd felhallgató aljzatból a fülest az erösítöbe és egy teljesen más világ tárul füleim elé...nincs színezés direct audioban megy azerösítö.....ekkora különbséget.....
köszönhetem ezt a felfedezést a táncos müsornak a tévében...hi...hi....hi
most már tudom miért volt anno 1994ben idézöjelben drága ez a pioneer erölködö.....sok mai cucc közelébe se szagolhat ennek minöségnek.....
ja és még sokúj csilivili 'müanyagtrafós" cuccon nics is 6,3as jack aljzat....
www.magnokazetta.hu
Na mindegy... Ajándék lónak...
Szerintem a minõsége önmagáért beszél...
Blue system...
http://www.speedyshare.com/316840615.html
ezentúl a 320-ok igy szóljanak ...<#hehe>#hehe>
õssze lehet hasonlítani más 320-al..
What about the forests?
OFF
Kérésem elsõsorban notorikus letöltõkhöz szól: keresem a Somekinda Synth Compilation nevû sorozat 13-66 részeit. Bármilyen megoldás érdekel!
ON
sinitha - feels like the first time (maxi)
kim wild - say you reali want me (maxi)
monie love - its a shame (vinyl dub)
blind date - hit the road jack (maxi)
garry glitter - rock n roll (maxi remix)
What about the forests?