A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Claud
Claudia T. - Dance With Me (Ext. Version)(5:18, 320k)
http://www.gigasize.com/get.php/194012/Claudia_T.__Dance_With_Me_Ext._Version.mp3

Szimistyle
Sokan vagyunk ezzel így sztem<#hehe><#hehe>

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Szimistyle
Ez nem híreteln érdeklõdés! Olyan régen volt már, hogy hallottam, hogy na... Nem is emléxem semmire.

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Claud
Ez qrva jól szól! Köszi!

Lehet, hogy le kellene szoknom errõl a fórumról! (legalábbis a nejem szerint) Egy-egy ilyenszámot egyszerûen meg kell hallgatnom normálisan! (de lehet, hogy ez nem éppen a normális hallgatási mód?)<#nyes>

Egy-két ilyen "Gang"-mjúzikot felcsorgathatnál még!

Claud
-----------------------------------------------------------------------------------------------
\sandra - 1988 - heaven can wait (5'' cd single)(320 kbps)\
-----------------------------------------------------------------------------------------------
01 - Sandra - Heaven Can Wait (Extended Version)
02 - Sandra - Heaven Can Wait (Dub Mix)
03 - Sandra - Heaven Can Wait (Single Version)
http://www.gigasize.com/get.php/193991/sandra__1988__heaven_can_wait_5_cd_single.rar

Claud
Hali! Mi ez a hirtelen érdeklõdés a TD iránt? Épp a napokban tettem szert a TimeSquare - Dream Mixes II. c. cd-jükre. (Anno ...)<#wave>

Szimistyle
Szasz Cimbi:-)

Szimistyle

Claud
\sandra - 1988 - everlasting love (5'' cd single)(320 kbps)\
Everlasting Love (5'' CD Single)
Everlasting Love (5'' CD Single)
01 - Sandra - Everlasting Love (PWL 12'' R..
02 - Sandra - Stop For A Minute
03 - Sandra - Everlasting Love (Extended P..
04 - Sandra - (I'll Never Be) Maria Magdalena
http://www.gigasize.com/get.php/193697/sandra__1988__everlasting_love_5_cd_single.rar

Szimistyle
Egy-két mestermûvet mintaként feltolhatnál... Nem albumra gondoltam<#hehe>
Mondjuk top5... 192-ben:-)

AlterEgo5561
Valóban nem az, de amíg ló nincs... Elõször, anno a "fehér felhõk" c számukat hallottam és rögtön megtetszett.

Szimistyle
Nekem csak arra kellene, hogy megismerkedjek velük. HA jók az értesüléseim, akkor ez amúgy sem mp3-as mûfaj.<#hehe>

Szimistyle
Duran Duran - Come Undone l 1993
6. Rio (Album Version) l 320 HQ (*m4a)

AlterEgo5561
Nekem van 17 album tõle, de csak 128-192-kban 😞

Szimistyle
Skacok van valakinek Tangerine Dream albuma?

Szimistyle
Pedig elõbb alig volt hsz:-)

hozza a csapat a szokásos formáját :

Népszerû témák
1. '80 as évek zenéi
2. XBOX360
3. Gothic 3
4. Neverwinter Nights 2
5. Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL-FIZETÕS)
6. World of Warcraft
7. Ismerd fel a képrõl a játékot
8. A Pc-s játékoknak leáldozott
9. Ki van fent legtovább?
10. Logomûhely

www.magnokazetta.hu

helyesbítenék

cucchoz azért szabadidö is KELL anélkül xart se ér......

www.magnokazetta.hu

ja vágom, erröl is dumáltunk már, de gondolom egy olyan cucchoz azért szabadidö is anélkül xart se ér......
nagyságrendi különbség van árban is....nekem1enlöre jó ez.....
azért van itt cucc.....a bíztósítos csaj befonta a szemöldökét mikor modosítottam a konstrukcion és egy a4es lapot irt tele átlagos betükkel és számokkal a tipusok és gyári számok mellékletet töltögetve....elkivánt a búsba az biztos.....

www.magnokazetta.hu

mflex
Szimi,ne legy idegbajos,mert a vegen a fejedre omlik az a bili :-)

What about the forests?

mflex
Pazo!
ha hallanad member cuccosat,egyenesen lefordulnal a szekrol wazze :-)

What about the forests?

Szimistyle
Kidölt a bili nálam wazze...

Szimistyle
Az is egy kalap szar. Tököm kivan az ilyenekkel, amikor visszatépünk az õskorba. És akkor azt mondja a köcsög, hogy le sem szarja a véleményét azoknak, akik fenntartják ezt a szaros portált.

mflex
Customer care?
ne rohogtess,miert az sg akkor egy...
na mindegy ,jot rohogtem
😄DDDDD

What about the forests?

Szimistyle
Egyetértek, bár azért ma is kapni hasonlóan a mai pénztárcához drága cuccokat, amik ütnek. Jó élvezkedést:-)

Hali Skacok!
Akusztikai döbbenetem volt ill. van. Nejemnézi a táncos - bazsevásbutítást igy pc - nél kellett kikötnöm ismét.
Közben zene sennheiser hd 545 referencevel megy a fejemen.
cd nem mp3-at nyomokeléggé eröteljesen.
felállás -- (nem a teknikai cuccokkal akarok villogni , ezekröl már dumáltunk korábban)
onkyo dx7333 cd player -- akkor erre tellett - van fejhallgatókimente is.
pioneer a450r csak stereo erösitö -- ebböl mondjuk kettö is van itthon -- szóval véletlenül átdugom a cd felhallgató aljzatból a fülest az erösítöbe és egy teljesen más világ tárul füleim elé...nincs színezés direct audioban megy azerösítö.....ekkora különbséget.....
köszönhetem ezt a felfedezést a táncos müsornak a tévében...hi...hi....hi
most már tudom miért volt anno 1994ben idézöjelben drága ez a pioneer erölködö.....sok mai cucc közelébe se szagolhat ennek minöségnek.....
ja és még sokúj csilivili 'müanyagtrafós" cuccon nics is 6,3as jack aljzat....

www.magnokazetta.hu

Szimistyle
Írtam délután, hogy semmit. Wazze ez nem customer care...

Szimistyle
5. Come undone (Album Version) l 320 HQ (*m4a)

mflex
HEJ SZIMI.
KAPTAL MAR A RO. VALASZT?

What about the forests?

mflex
Bannoljak azt aki miatt,napokig nem lehet eszrevenni pl: a PÜ-t :-)

What about the forests?

Szimistyle
Ezért ban lesz wazze <#nyes><#nyes><#mf1><#mf1>

mflex
Én is gratulálok

What about the forests?

Szimistyle
Ezt a buzi rendszert, hogy nem látszik a privi. Úgy kell szólni mindegyiknél... Idióta, logikátlan változások... Gratulálok.

Atomfix
privi ment...

Szimistyle
Azért odanyomhattad volna, hogy 320, illletve 192. Mert ugye abban meg volt.:-(
Na mindegy... Ajándék lónak...

Szimistyle
4. Come undone (La Fin De Siecle) l 320 HQ (*m4a)

AlterEgo5561
Küldtem privit

Atomfix
Igen...ismerem...

AlterEgo5561
Szóljon aki már ismerte ezt a verziót (192/2:26) : Albert One - Hopes & dreams (The Park Love Version)

Atomfix
Master....nem is ismerem a sorozatot !!!
SORRY....

mflex
Ezt a számot scott studios wave (wav)-ba másoltam át és onnan stereo 320-ba...
Szerintem a minõsége önmagáért beszél...
Blue system...

http://www.speedyshare.com/316840615.html

ezentúl a 320-ok igy szóljanak ...<#hehe>

õssze lehet hasonlítani más 320-al..

What about the forests?

AlterEgo5561
Jójestét!

OFF
Kérésem elsõsorban notorikus letöltõkhöz szól: keresem a Somekinda Synth Compilation nevû sorozat 13-66 részeit. Bármilyen megoldás érdekel!
ON

Atomfix
szerintem is magassan üti a 21st... !!!!!!!! <#taps>

ilyenje senkinek sincs?

sinitha - feels like the first time (maxi)
kim wild - say you reali want me (maxi)
monie love - its a shame (vinyl dub)
blind date - hit the road jack (maxi)
garry glitter - rock n roll (maxi remix)
mflex
Szerintem meg nem ,nekem ez is megvan Cd-én,de a legjobb lemeze a 21st...

What about the forests?

mflex
holnap...#22542

What about the forests?

Blue System X.(320)a legjobb albumitt
jo megalkudtunk. 320
mflex
256-ban én ugyan semmit nem rakok ki...
illetve 320 alatt...

What about the forests?