A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szimistyle
Te, ami a rendszer mellett van és zöld kupakja... Na az jól szól <#hehe><#hehe><#nyes><#nyes><#nyes>

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

mari68
jó éjt!!!<#wave><#wave>

Szimistyle
Ebben érzek egy kis élt<#hehe><#hehe>

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Szimistyle
De szól és nem rosszul, nem? Ez a lényeg...

Szimistyle
OK, szia...

Claud
Na én elteszem magam mára, mert reggel meló van! Remélem sikerült egy kicsit kiengesztelni Mari-t (kedvenc fórumhölgytagtársunkat) egy kis BS muzsikával!

Mindenkinek további jó fórumozást és jóccakát!<#integet2>

mari68
hát igen vannak még rendes emberek!!!kösziClaud!!!!!!!!<#awink><#vigyor4><#vigyor4>

bigalexander
Meg a cuccom sem mai.
Persze , hogy nem sürgös.Köszi.

Claud
-----------------------------------------------------------------------------------------------
\Blue System-Forever Blue\ (320 kbps)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
01 - Blue System - Laila
02 - Blue System - I Wanna Smile
03 - Blue System - Baby Jealousy
04 - Blue System - Taxi Girl
05 - Blue System - All What I Need
06 - Blue System - Marvin's Song
07 - Blue System - Love is not a tragedy
08 - Blue System - Here I Go Again
09 - Blue System - Une Chambre Pour La Nuit
10 - Blue System - It's Ecstasy
11 - Blue System - It's More
klikk

mari68
<#ejnye1>

Szimistyle
Akkor segítõ kezet nyújtok Cimbora. Feltologatom én. Gondolom nem égetõ...

Szimistyle
Ja és anno egy Sony cuccért ölni tudtak volna. Emléxem, mikor nekem még AIWA deckem, majd AKAI deckem volt, egy audiofil rokonomnak egy Sony-ja volt. Wazze, az nagyon cool módon szólt. Imádtam ott tölteni az idõt. Onnan a Mike Oldfield rajongás is.

bigalexander
igen .(The source of secrets)
Gyakorlatilag nincs is Mike O.... m (Csak a DVD)Mert az ilyet csak nagyon
jo minöségben élvezetes hallgatni és a 128 mp3 meg nem kell a netröl.
Audio cd t meg nem tervezek venni mert megörülök a cd dvd halmoktol , persze tudom ,hogy az a igazi de ha 2x ennyi lenne azok is dobozban végeznék mint a kb 500 bakelit meg kazetta meg mitudomén.
Szinte csak gépröl hallgatok zenét.(kényelmes , gyors ,egyszerü)

Szimistyle
Sebaj, az sem szar. Én is csak az adódó lehetõséget ragadtam meg.

Szimistyle
Nekem nincs egy sem wazze:-( Illetve most már van két album...

Claud
Toljad felfelé a BS-eket és meglátod megbocsájt!

Claud
Jó neked. Nekem csak Sony-ra tellett<#rinya>

Szimistyle
Meg tudsz bocsájtani?<#worship><#worship><#awink>

Claud
Marinak engesztelésül:

\BLUE SYSTEM - ONLY WITH YOU ( 1996 ) ( MAXI CD )(320 kbps)\
01.ONLY WITH YOU ( RADIO VERSION ) (3.25)
02.ONLY WITH YOU ( EXTENDED VERSION ) (5.17)
03.ONLY WITH YOU ( LADADI CLUB MIX ) (4.57)
http://rapidshare.com/files/2019096/BLUE_SYSTEM_-_ONLY_WITH_YOU____1996_____MAXI_CD__.rar.html
cover

Szimistyle
Most duzzogsz?
Felraktam helyette mást. Majd most jön a Te kivid.

mari68
de te nem raktad fel a Modern 80 albumot és nem is válaszoltál a hsz-re amibe kérdeztem hogy mivan vele pedig meg igérted de nem baj és a Bluie S-nek örülök de azt nem te raktad fel!!!!!!

Szimistyle
Denon 2900-as és nagyon szeretem... meg egy erõsítõ is.

Szimistyle
Mike Oldfield? Vagy mi?

Szimistyle
Hát, akkor most mi legyen??? Kaptál Blú Szisztemet is... Nem is örülsz?

mari68
DE VÉRIG VAGYOK SÉRTVE!!!!!!!!!!!!!!!

mari68
amugy én nem más zene forumon nyom. a billen. hanemegy torrentes oldalon ahol leginkább filmeket tölt.e-mail-ben kaptam reg.lehetöséget benéztem regisztráltam és leragadtam ott hát ennyi az ok hogy ilyen ritkán vagyok itt sajnos!!!!!!

Claud
Milyen SACD-playered van?

bigalexander

A Secrets az gondolom nincs olyan sok verzsön?

Claud
Mármint a <#puszis> Marinak ment nem neked!

Claud
Így igaz!<#puszis>

Claud
Szia Mari! Csak viccelünk! Ugye nem baj?<#integet2>

Szimistyle
Micsoda Mari? Csak kiröhögtem Claud-ot, mert Te meg itt voltál a színfalak mögött<#hehe>
Szeretünk Marcsi:-)

Claud
Ja igaz! Én is csak itt nyomatom! Csak nem kellet volna az a sok HP és nem beszélnék félre<#hehe>

Szimistyle
OK, de sztem az eredetire gondoltál. Az a legkillerebb, bár az is igaz hogy, csak high enden adja ki igazán az értékeit. Azért majd nyomok egy cool minõséget:-)

mari68
és ez mi akar lenni???????????mi van veletek???

Szimistyle
és végül, de nem utolsó sorban...
Duran Duran - Come Undone l 1993
8. A view to a kill l 320 HQ (*m4a)

bigalexander
megprobálom kideriteni a dvd röl vagy feltöltöm az audio anyagot.

Szimistyle
<#hehe><#hehe><#hehe><#nyes><#nyes><#nyes><#mf1><#mf1><#mf1>

mari68
mi ez a megjegyzés,itt vagyok!!!!!!!!!!!??????????

Szimistyle
Én nem nyomatom csak itt wazze. Néha benézek a 90-es-be, de aztán lépek is.:-)

bigalexander
Holnap megirom.Sok van belöle?

Claud
Claudia T. - Dance With Me (Vocoder-Edit)(6:10, 320k)
http://www.gigasize.com/get.php/194046/Claudia_T.__Dance_With_Me_VocoderEdit.Mp3

Szimistyle
He-he:-)))
Csak azért nem, mert valahogy kimaradt a zenehallgatásból, azaz nem rögzült. A 20-30-as években évente készült 100 sláger a világon, s azt nyomták mindenhol. Na mostanság nem ez a helyzet. Teccikérteni?

Szimistyle
Tubalar Bells eredetit?

Claud
Szerencsére mi nem nyomatjuk "máshol" is a billentyûzetet. Ugye Szimi Cimbi?<#eplus2>

bigalexander
Hali.
Wazze épp a napokban néztem meg ujra a koncert dvd t.
Felnyomhatnád HQ (M4a) ban a Tubular Bells t és a Secret s.
Ha szabad kérni.

EZ VAN MEG

Claud
Te szegény "öreg"! Hogy is emlékeznél vissza ilyen hosszú idõre!<#eplus2>

A nagymamám 94 éves és simán mesél a 20-as, 30-as években történt dolgokról!Végül is most volt nem túl rég!<#hehe>

Claud
Melyik MO nincs meg?

Szimistyle
Nekem pl. csak pár cd hiányzik a Mike Oldfield összesbõl. Szóval az is bejön, mint ahogy Paco de Lucia, vagy Al Di Meola, vagy éppen a Dire Straits, vagy éppen Hans Zimmer, hogy csak néhányat emlegessek Koto, meg Fancy, meg Den Harrow mellett:-)