A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eruption - One Way Ticket HQ van valakinek?
Köszi
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Nem ez az.
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
wait
Keresek egy szám címet.
New Order az elõadó, a klipre emléxem, két furcsa figura pofonokat osztogatott egymásnak (ütemre :-)), mindenféle jelmezes alakok ugrabugráltak. (aki látta emlékezhet rá)
Hátha...
THX
01. Frosty the Snowman
02. Silver Bells
03. Happy Holidays
04. Merry Christmas Baby
05. White Christmas
06. Here Comes Santa Claus
07. God Rest Ye Merry Gentlemen
08. Santa Claus Is Back In Town
09. Let It Snow
10. Winter Wonderland
11. Run Rudolph Run
12. Blue Christmas
13. Jingle Bell Rock
14. Christmas Love
15. Silent Night
16. Auld Lang Syne
ha érdekel valakit.
Múltkor leszedtem egy zenét tõlük valahonnét s szerintem nagyon jó. Olyan Laserdance-s stílus.
Black: Wonderful Life
Pop | MP3 | CBR 320Kbps. | Year 1987
Tracklist:
1. Wonderful Life
2. Everything's Coming Up Roses
3. Sometimes For The Asking
4. Finder
5. Paradise
6. I'm Not Afraid
7. I Just Grew Tired
8. Blue
9. Just Making Memories
10. Sweetest Smile
http://rapidshare.com/files/5092523/Wonderful_Life.part1.rar
http://rapidshare.com/files/5084895/Wonderful_Life.part2.rar
jelszó: BlAcKSTX
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Már nem vagyok, csak voltam.<#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>
Kell egy kis szünet néha.<#vigyor1>#vigyor1>
Na most már ne szemtelenkedj, hanem töccsé!!! Írd be alulra a keresõbe, hogy Keresem:...
Amit kidob, azok az én kéréseim sorra. X%-a már lett teljesítve, de vannak még lukak.<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Megint sikerült találnom nektek valami érdekeset:
Savage Feat Ice Mc - Don't Cry Tonight (Remake 2006) (256)
01 Shattered Dreams
02 Heart Of Gold
03 Turn Back The Clock
04 Don't Say It's Love
05 What Other Reason
06 I Don't Want To Be A Hero
07 Listen
08 Different Seasons
09 Don't Let It End This Way
10 Foolish Heart
11 Heart Of Gold (J. Mendelsohn Mix)
12 Turn Back The Clock (J. Mendelsohn Mix)
13 I Don't Want To Be A Hero (Extended Mix)
http://www.gigasize.com/get.php/201589/Johnny_Hates_Jazz__Turn_Back_the_Clock.rar
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
ismeri valaki ezt a zenet? szam cime, eloado?
egy remixbol van.
http://www.mytempdir.com/1089448
a hangzasa 80-as(vagy nem?)
koszi elore is
Play it loud!!
DJ Robby, a friend of Anfrando Maiola and producer of Koto, informed that Koto is performing live in Padova, Italy. It's a combined 80s and Halloween party. DJ Robby also told that Koto will be recording music in 80s style so that's definitely something to look forward to.
More info in this forum thread.
Also, www.kotomusic.comis finally back online. The website hasn't changed but at least you can now access the downloads again if you missed them last time.
Holnaputáááán? Wazze nekem itt lenne a helyem, azt a kurva életbe, pedig aztán én mindig olvasgatom a space dolgokat, hogy a csába kerülte el a figyelmem?
What about the forests?
Az i love disco energy CD-jén van rajta 6:56-os verzsön...
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
Vagy PLEXTOR...
What about the forests?
Akkor MARC storno...
What about the forests?
What about the forests?
kibaxott egy ország ez,ez miatt van, illetve nem az ország hanem....
na, de a választ mindenki tudja...
What about the forests?