A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Na lássuk wazze, azt a döbbenést te<#kocsog>

What about the forests?

mflex
Nekem is wazze<#hehe>

What about the forests?

member01
Látom, az elég jó, de mindjárt döbbeni fog mflex-ke😊
Szimistyle
Te Mike, ismerõsek ezek a mellek nekem<#hehe><#hehe><#hehe>

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

member01
én köcccsssög?
jól baszki, most kikurok veled<#hehe>
Szimistyle
Attakúva Joe... Nekem idevágta ezt a hájend cuccost...

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

mflex
Mi a bajod vele te te <#kocsog>

What about the forests?

Szimistyle
Akkor mindig maradj a barátnõdnél. Egyszerû:-)))))))))))

member01
Szép jó estét!
Mike ,ezt a logot, tudta nekem alkotni, hózzászólás?
pont idevág a 80-as évekbe ugye...
Szimistyle
Oh My God... Bárcsak ne küldené, hanem hívna wazze<#hehe><#hehe><#hehe><#nyes><#nyes><#love12><#love12>

Félre érteted. itt a barátnömnél 375kb/s-mal jön lefelé a cucc ha letöltök valamit, és felfelé 45kb/s tölt fel...
Odahaza meg 44,2kb/s a max, a letöltésnél, és kb 2,04kb/s a feltöltésnél...

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

Claud
De igaz Sziminek ígértem, hogy feltornázom wav-ban, de flac is szóba jöhet tõlem.

Claud
Egyetértek, csak azt nem értem, hogy épp tegnap próbálgattam egy Dead or Alive lemezt wav-ban és flac-ban és valahogyan nekem wav-ban szebben szólt. Én ezért gondoltam, hogy inkább wav-ban jöjjenek a zenék ha lehet (személy szerint engem nem zavar a mérete)<#wave>

mflex
Szimi, ezt a dalt neked küldi Sabrina wazze<#hehe>
08.SABRINA-SEX
WAW HQ™

http://www.speedyshare.com/302491881.html

What about the forests?

Szimistyle
Akkor egy nap alatt lejön egy wav file <#hehe><#hehe>

mflex
aha,értem..
Üdvözöljük a Barátnõdet<#vigyor>

What about the forests?

Otthon nem, de barátnömnél 45-el megy fel a cucc... (jelenleg is) Odahaza sajna még mindig 384/64 azaz kegyetlen lassú...

Szimistyle
:-) Szóra sem érdemes... hiszen egy jelentéktelen péniszcsíra vazze. A nõknél még csiklónak sem hívják, amit a lába közt hord wazze <#hehe><#hehe><#hehe>

mflex
Ha elmondanám a véleményem ,örök bant kapnék...<#hehe>

What about the forests?

Szimistyle
Egyetértek:-)) Mint ahogy a zip/rar file sem zúzza le a tartalmat.

Szimistyle
Mflex Szerinted????????????????????????

mandm
A flac nem ront semmit, ugyanis az is veszteségmentes. Ahogy az mp3-ra vágyó csinál belõle mp3-t, úgy te is csinálhatsz belõle wav-ot. Ennyi volna

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

mflex
Akkor ezek szerint gyorsultál "netben"...<#vigyor>

What about the forests?

mflex
Juhuuuuu!
Király<#eljen>

Márpedig itt törnek az ablakok majd..

What about the forests?

Szép jó estét !!!!

Rygar támad wav-ban... Jó csipegetést, és zenélést hozzá... Az ablakokért, össze dölt, össze tört vitrinekért felelõséget nem áll modomban vállalni, úgyhogy szolidan a hangerõvel...

Rygar - 01 - Introx

Claud
25-én meg a 6:3-as forduló volt!

Claud
Hali mflex bátyó! Toljad csak nyugodtan wav-ban! Akinek túl nagy,akkor majd nem szedi le! De nem hiszem hogy ilyen gondok lennének!<#wave>

Szimistyle
AAC:WAV 0:3

mflex
07.SABRINA-GUYS AND DOLLS
WAV HQ™ 1411K

http://www.speedyshare.com/612582401.html

What about the forests?

mflex
Hali!
na ugye<#integet2>

What about the forests?

mflex
én ugy gondolom, hogy aki leszedi wav-ban és nagynak találja, az majd át konvertálja magának mono-ba vagy ahogy akarja, mindenesetre egyre több a lossless-re az igény ,ahogy én mostanában észrevettem...

What about the forests?

Claud
wav pont jó! Ne rontsunk rajta ha nem muszáj!

Szimistyle
Te nézted már mennyien szedik le a wav-ot és mennyien az AAC-t pl? Wav valahogy nem volt népszerû. Tán túl nagyok a file-ok? Flac jobb megoldás wazze? Többiek?????????????????

Szimistyle
Az csinálhat belõle mp3 128-at:-)))))))))

mflex
jA,DE MÁR LESZOKTAM RÓLA,<#hehe>

EGYÉBKÉNT AKINEK NEM JÖN BE A WAV, AZ ELMEHET...

What about the forests?

Szimistyle
Ha a többségnek is jó, akkor nyomom úgy...

Szimistyle
Értem én fõnök, ha a többieknek is teccik... Mondjuk neked is volt 320 mellett hq wazze.
Ezek a 320-ak hákúk wazze<#hehe><#hehe><#hehe>

mflex
06.SABRINA-PIRATE OF LOVE
WAV HQ™ 1411K

http://www.speedyshare.com/490840702.html

What about the forests?

Szimistyle
Off... és elnézést ezért!
Szavazzunk Öcsi Bácsira...

mflex
Sziasztok!
Szimi wazze, már épp kérdezni akartam , hogy a gagyi 320 mellett , miért van HQ(az csak WAV lehet)<#hehe>

Jó volna ,ha hanyagolnád a 320-at wazze, hamár egyszer megvan lemezen...<#duma>

What about the forests?

Szimistyle
Szia, persze, nem az, de ez is jó. A geisha mix a korrekt.

Szimistyle
Greatest Hits Of The 80's - Disc 3l 2004 l 320 HQ
4. T'Pau - China In Your Hand

Claud
Szimi Bá'! Nézted a Sarah számot, hogy az melyik változat?

vizes
Igen ez az, most jött le

THX!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Jobb híján az is +tenné. 😊

Szimistyle
Greatest Hits Of The 80's - Disc 3l 2004 l 320 HQ
3. Cutting Crew - I Just Died In Your Arms

Szimistyle
Mondjuk f...sz vagyok, hogy megkérdem, mert nekem sincs HQ... 224 kbps-ben van meg csak. Na mindegy... Sorry

Szimistyle
Mi a HQ? 320 vagy wav?