A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szimistyle
OK, ha meg van esetleg...

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

mari68
nekem megvan csak nem tudom hol annyi lemez közt és az az igazság hogy életembe nem töltöttem még fel semmit tavaly ilyenkor aztse tudtam miaz a számitogép május elött meg ,hogy mi azaz internet de ha nem rakják fel megkeresem és meg prob. felr. egyszer elkel nekem is kezdeni valamikor!!!!ja és mind a kettö meg van

bigalexander
Van egy VBR dance mix / egy asszem 320 club mix /meg egy 320 original
de meg kell néznem mert néha a VBR is 320 ir nálam (lista alapján)

mari68
fogd rám nyugodtam különbenis én erösködtem ,hogy nekem kell mért nem voltak fent és mért nem rakták fel õk nekem igyis jó!!!!!!!!!

Szimistyle
Te Alex, nekem ez a Camouflage is bejön... Ez a Pompeji Instru is egész jó.

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Szimistyle
Nekem is ne aggódj, de nálam az úgy van, hogy az iTunes-ba beimportáltam 16.000 zenét és a lejátszás, randomra van állítva. Gondolhatod, hogy ér meglepetés, amikor egy-egy ismeretlen számra ugrik a progi... Olyankor egy jónál megnézem a bitrátát és ha fos, már írok is, azaz csere. Ha mázlim van, akkor segítséget kapok és jön a 320, vagy wav.

Szimistyle
Ne is emlegetsd ezt a fogászatot. Amit tegnap átéltem wazze. Hajnal 4-ig nyomtam, mert nem bírtam ledögleni. Aztán elszakadt a cérna és ma már a "kés" alatt voltam. Pfúúúúúúújjjjjjjjjjjj...

Szimistyle
Mflex elõtt nem állsz meg, de fogd a Marira<#hehe><#hehe><#hehe>... vagy a nyuszira...

mari68
ok köszi,neked is szimi esküszöm már ez a szám ki is ment a fejemböl,pedig tetszik nagyon!!!!

bigalexander
Rock Steady Crew -(Hey You) The Rock Steady Crew 12" /5:26/115BPM / 192kbps(na ezé kapok holnap)
http://www.sg80shu.netipar.hu/free/RSC.rar

Szimistyle
Gyermekeim kérése:
Real To Real - I Like To Move It (a Madagascar c. rajzfilm zenéje) kellene HQ-ban. Köszi
Ha meg van a magyar, akkor az is...

Szimistyle
Nekem fel is megy, le is jön. A speedy le 128 körül jön le. Míg fel 4-el!!!!!!
A rapidra nyomom most a wavokat. 10 kbps-el csoszog.

bigalexander
Szimi én kedden jártam fogászaton ,3tömtek .
kösz a kérdést szokásos .

Mari megy fel 5 perc.

Én is kérdezek milyen letölteni netiparrol mert én mindig csak feltöltök.?
Az megy maxon 128upom és megy 14-16 al .

mari68
nem akarok csunyát irni igy hát csak ennyit..............!!!!<#gun><#gun><#gun>

Szimistyle
Bocs, most nézem, nekem 128:-(

mari68
de nekem nincs sehogy<#boxer>

Szimistyle
Amúgy milyen napotok volt?

Szimistyle
Olyanom van köszi...

mari68
iiiiiiggggeeeennnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!

bigalexander
Rock Steady Crew -(Hey You) The Rock Steady Crew 12" /5:26/115BPM
Sajna 192mp3 szolj ha kell.

mari68
jól van na azt hittem egyedül maradtam mflex is claud is elköszönt ti meg sehol nem voltatok!!! meg tudtok bocsájtani???

Szimistyle
Depeche Mode - The Singles 86-98 (Disc 1) l 1996 l 320 MQ (AAC)
7. Personal Jesus

Szimistyle
Na ja wazze:-)

Szimistyle
Keresem: Rock Steady Crew - Hey You Rock Steady Crew. Bitrátát már nem említenék...<#hehe><#hehe>

bigalexander
és én ?

Szimistyle
Hát én senki vagyok???

mari68
na jól itt maradtam egyedül <#fejvakaras>hm, hát mivel magammal csaknem forumozok nincs más hátra nekem is lépnem kell<#wave>

Szimistyle
Depeche Mode - The Singles 86-98 (Disc 1) l 1996 l WAV
2. A Question Of Lust

mari68
<#integet2>és neked is Jó éjt!!

mari68
<#integet2>Jó ejt!

Claud
Úgy hallom csörög a pizsamasipkám! Úgyhogy megyek is ne csörögjön hiába!

Jóccakát mindenkinek!

mflex
Na én mára léptem ,jó éjt sziasztok! 😊

What about the forests?

mari68
nemis a 31 napra gondoltam!!!!

mflex
Ez sajna ,igy van!

What about the forests?

Claud
csak 31 nap<#hehe>

Claud
Keresek egy számot, annyira emlékszem belõle, hogy nõ énekelte It's A Shame (vagy valami hasonló) volt a címe. Hasonló muzsika volt, mint Alan Barry Innocent címû száma. Anno kazin megvolt és most egy másik fórumon olvastam egy ilyen címet onnan ugrott be! Jó lenne ha tudnátok segíteni! Köszi elõre is!

mari68
ne is emlitsd hogy dec. van!!!mert ez a honap a leghosszabb és a legkimeritöbb!!!jaj

bigalexander
Wazze tényleg telik az idö.

mflex
Azt már nem tudom követni<#fejvakaras>

What about the forests?

Claud
Na újra:

Népszerû témák
1. '80 as évek zenéi
2. Guild Wars - MMORPG
3. XBOX360
4. A Pc-s játékoknak leáldozott
5. Battlefield 2
6. Humoros és aranyos képek, videók
7. World of Warcraft
8. Football Manager
9. WTCC
10. Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL-FIZETÕS)
<#taps>

bigalexander
Wazze és melyik év ?

mflex
Wazze!
December van már...

What about the forests?

Claud
Gondoltam, hogy figyelemmel kíséred az eseményeket!

bigalexander
nem tudom erre lennél e kiváncsi a Razormaidekröl ? Ennyit tudok

"Az az érdekességük, hogy az eredeti szám elemeit a lehetõ legvadabb módon használják fel. Természetesen, akad "rendes" remix is, de többnyire mindegyik egyedi, az eredeti hangzásvilágtól eltérõ."

Miért nem tették albumokra ? Nem tudom .(Talán nem ismerték el Razormaid mester szakmályát)na jo ez vicc vot.

Claud
08 Dead Or Alive - Lover Come Back To Me(wav)
http://www.speedyshare.com/795607576.html

mflex
Dehogynem<#nyes>

What about the forests?

mari68
igaz itt vok de a háttérbe némi káromkodásokat hallok(már megint sg forum!!!!!)de nem zavar majd meg unja ennyi szorakozás nekem is jár szerintem???!!!!vagy nem????

Claud
Megvan: Hurts! Mindenkitõl bocsi! A 23623 alatti számnak tehát ez a címe!

mari68
itt vagyok már egy ideje és olvasom hogy milyen jol meg tárgyaljátok a dolgokat d.e. és d.u. is itt voltam!!!!

Claud
#23623 Ennek a számnak mondja meg nekem valaki a címét, mert sajna úgy tûnik a cím alatt nem az van aminek látszik!