A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Claud
Ja pénzt egy csomót cover versionokért!<#eplus2>

Szimistyle
ááá, már 5-kor. Szántódon voltam.

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Szimistyle
Köszi Pazo...

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

hello....

www.magnokazetta.hu

<#violent><#violent><#nezze><#nezze><#gun><#gun>adtál a boltosnak rendesen??!!

www.magnokazetta.hu

Claud
Hali!<#wave>

Claud
Felébredtél?

Szimistyle
Sziasztok!

Claud
wazze a jobb felsõ sarokban az nem valami "cover version" betûk sorozata?<#csodalk>

mflex
Miert, a speedy-rol, sem tudsz tolteni?

What about the forests?

Fiúk a nagy vitatkozás közepette valaki fel tudná nekem rakni (green ice gigolo-ját-maxi) a yourfiles.bizt-re?

mflex
Okés akkor ezt megbeszéltük a 24184-est tekinsd semmismek!!!!<#eljen>

Semmi ilyen utaló , hogy más adná elõ, megsem vettem volna!

mégegyszer elnézést, de most megyek kiverem a balhét!!!!!

What about the forests?

mandm
Na!
Egész jó!
Lehet itt érdemben is kommunikálni!

CUE téma: én akkor látom értelmét, ha egy lemezt egy db fájlba digiznek. Ha trackkenként megy, akkor persze, hog felesleges. Viszont az elsõ esetben az elkészítését az EASY cd extrator megoldja. Szal, ennyi!

Vangelis téma: ez bizony szomorú. Mellesleg én irtózom az ilyen típusú kiadványoktól. Sztem ebben stílusban (Vangelis, Enya, J.M Jarre) jobban díjazom a teljes és eredeti albumot. Már csak hangminõségben is. (Nincs az elsõ borítón vmi ilyesmi: performed by Gobbi Hilda?)

Szándékosságot nem is feltételeztem... <#eljen>

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

mflex
Most is azt mondom, hogy vegyél vissza a szövegedbõl,mert Te még itt igazán nem nyújtottál olyat, amitõl én eldõltem volna, átlinkelések vannak, de semmi minõségi zenét nem nyomtál még, de okoskodni azt tudsz.

Mflex homokózó? qrvára nem érdekel, hogy mit gondolsz ,talán azért az ovódás szintrõl már kinõttem, ellenben veled, hogy leállsz ilyen xarsággal velem vitatkozni,ha én homokozó, akkor te menj a gyogyóba wazzeg, a mp3-iddAL EGGYÜTT!

Nagyon is szoktam figyelni, mindenkire ebben biztos lehetsz, különben lexarnám a véleménye(teket)d,talán nem igy kellene felfogni egy kibaszott tetves szám miatt, az egészet, ha nem tetszik ne tölsd le, vagy hívd fel rá a figyelmem priviben, utánna ugy is elnézést kértem volna mindenkitõl, de igy csak valszeg a feltûnési viszketetséged bújt megint elõ..
Ha nem figyelnék másokra, írjátok meg nekem...köcce

What about the forests?

mflex
De viszont annyit hagy tegyek hozzá ,hogy jó , hogy szóltál, mert ezt a lemezt tegnap vettem és most vissza is viszem, de azt nem teszik zsebre, amit ott kapni fognak tõlem, én csak ezt az egy számot hallgattam meg róla, amit feltettem a Szimi-nek és valóban "hamisítvány" ,ezért kösz, viszont a kioktató szöveget sosem díjaztam, ezért ha lehet ne mindjárt gyanúsítgass, hogy át akartam baszni a népet, holmi silány szarral ,mikor az elõzményeket nem is ismered!

továbbra is wav-ozom és nem fogok cue file-okat gyártami...
itt a lemez ,remélem látszik, mivan rajta és az EASY cd extrator "contentse" is egybõl igy hozta...
a lemez 4900.-, volt szal az üzletnek egy óra múlva annyi lesz, ebben biztosak lehettek, mégegyszer elnézést nem szándékos volt, külön bocs VANGELIS_nek!

What about the forests?

mandm
Köszi!
"qrvara,nem erdekel": Nagyon segítõkész vagy! Nagyon figyelsz te itt mindenkire!
"tabble of contents"? Ezzel most mit kezdjek? Hol, milyen tartalom?
"cue meg nem erdekel" Megmondom, hogy részedrõl ennél többre nem számítottam.

A topikcímet meg írd át: "Mflex homokozó"
Az a baj, hogy téged itt senki és semmi sem érdekel! Bármilyen kéréssel fordulnak hozzád, te agresszívan és arrogánsan válaszolsz, akár igazad van akár nem.
Jó homokzást!

Sziasztok!
Nemrég indult egy zeneletöltõ oldal, ahol elsõsorban kérés alapján kerülnek fel új albumok, számok. Fõ profilja, hogy segítséget nyújtson nehezen fellelhetõ, esetleg régi elõadók, dalok felkutatásában.

Akit érdekel: http://3pm.uw.hu
Atomfix
du. feltolom
bye Atomfix

Atomfix
ellnézést mindenkitöl..../ i love disco diamonds 42/
Sendspace-n jó lessz ?

mflex
mandm!
qrvara,nem erdekel,ha a gobbi hilda csinalta is. a tabble of contents igy hozta,a cue meg nem erdekel..

What about the forests?

mandm
Ja, most látom ez csak egy track! Természetesen, akor a cue-nak nincs jelentõsége.
Viszont!

Sajnos ez nem az eredeti Vangelis. Ez egy feldolgozás, igen gyatra hangszereléssel és elõadással. (Kb. lakodalmas szimpatizátor szinten)

Hát én azt mondom, inkább hallgatom teljes eredeti mûvet (hisz egy ilyen lemeznek csak egyben van értelme) MP3-ban mint, abból egy tracket szuper hifiben, de silány elõadásmódban
Inkább elvislem a néhány felharmónikus eltûnését a veszteséges tömörítés során! Itt most eltûnt az egész zene az igen tisztelt elõadó klimpírozásakor.
Szóval, hiába a jó hangminõség, ha nincs mit visszaadni!
Sajnálom!

Csak ne azt írjuk ki, hogy Vangelis. Hanem, hogy Kovács Géza Szórakoztató Kisiparos elõadja Vangelis: Voices c. témáját!

mflex
De ha esetleg valakit érdekel, akkor 320-ban még kimentettem valamikor...
LISA-ROCKET TO YOUR HEARTH
320KBPS 9:30

http://www.speedyshare.com/978797658.html

What about the forests?

mflex
Még mindig nem értem,ez Vangelis-tól 1 szám, vagyis 1 track, milyen különbözõ track-ek??

What about the forests?

mandm
Mert akkor cd-re írva létrejönnek a külön trackek és nem egy nagy track lesz az egész. Ha már igényesek vagyunk, akkor legyünk elegánsak is!

mflex
Nem értem, miért kell hozzá cue?<#fejvakaras>

What about the forests?

mandm
Ha te készítetted, akkor köszi! De....
Kérlek, ha egy fájlba rakod, akkor készíts hozzá cue-t is.

mflex
hozzá teszem, hogy az I LOVE 36-on nekem megvolt, de a cd-ém xarrá ment, nem olvahastó, van benne ,egy csodálatos mély vágás<#sir>

What about the forests?

mflex
Keresem:
LISA-ROCKET TO YOUR HEARTH (WAV)

A 9:30-AS KÖRÜLI VERZIÓT..

What about the forests?

Claud
Wazze! Ez nekem soha nem fog lejönni!A depositról még soha nem sikerült! 7k-val csorog, ha valamiért megszakad, akkor annyi.7-8 óra alatt legalább 1szer megszakít a szolgáltató<#rinya>

kérésre ment a 90es fórumon......hátha érint valakit......

monie love feat true image - it's a shame (my sister) 6:03 cool as...mix 1990 vinyl 320

http://www.speedyshare.com/892980917.html

www.magnokazetta.hu

Claud
Köszi!

mandm
Na, neked is csak a szórakozáson jár az eszed. és ráadásul 3-at tömetsz egyszerre. Telhetetlen! <#kacsint>

mandm
A Razormaid (és más sok) remix azért nincs rajta az albumom, mert ezek általában utólag, az album megjelenése után készülnek. Sok remix az eredeti alkotók (kiadók) "alkotása". Sokat viszont független remixelõk készítenek. Valszeg a Razormaid is egy független remix csapat.
Ezek a csapatok soxor jogtalanul nyúlnak az eredeti zenéhez. Ilyen volt pl.: a Deep Mix sorozat is. Perelték is a srácot a kiadók. Amióta jogdíjas zenéket mixel, azóta nem is olyan jó.

mflex
Neked is jóreggelt!
wazze azt írja, hátralévõ idõ 13 óra???<#fejvakaras>

What about the forests?

mflex
Vazze, micsoda animációid vannak..<#nevetes1>

What about the forests?

mflex
Mivan, nem tudtál aludni, hogy visszajöttél? ááááááááá
"függõ" ágy vagy már Te is<#hehe>

What about the forests?

mflex
Jó reggelt!
Láttátok, hogy micsoda elmebetegek ,járkálnak ide!
Nem értettem, hogy éjjel 1-kor ,még az elsõ helyen tanyáztunk, most meg hirtelen az 5-ikek lettünk..

Az elöttünk lévõ topicocat egy eszement idióta vadbarom, végig szpemmelte,csak azt nem tudom, hogy tudott több ezer hsz???? gyártani, néhány perc alatt?

Egyébként a csávó komplett elmebeteg, szemrebbenés nélkül küldeném a "villamosszékbe" !!!<#bdead>

What about the forests?

Atomfix
mari68
<#integet2>

bigalexander
Name: Reel 2 Real - I Like To Move It (Club Mix).mp3
Size: 8MB/320kbps
http://www.sendspace.com/file/woq1r8

Magyarom nincs ! Legyetek jok Jo éjt !

mari68
<#integet2>Jó éjt!

Szimistyle
Na nekem lépnem kell. Jók legyetek! Pá.

Szimistyle
Köszönöm!!!

Szimistyle
Depeche Mode - The Singles 86-98 (Disc 1) l 1996 l 320 MQ (AAC)
8. Enjoy The Silence

bigalexander
Reel To Real - I Like To Move It 320kbps/03:10/7.25Mb
http://www.sg80shu.netipar.hu/free/RTOR.rar

Szimistyle
Depeche Mode - The Singles 86-98 (Disc 1) l 1996 l WAV
3. A Question Time

Szimistyle
Ezt kapjátok ki...
Azzal szembesülök az imént, hogy a Turbo Diesel nincs meg nekem csak 192-ben:-(
Attakúúúva. Ez erõs... Nem kell felnyomni. Sztem meg kell lenni cd-n.

Szimistyle
Marikám fog az menni:-)