A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szimistyle

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Italo forever
Hi Armando!Most csupáltam le egy régebbi feltöltésedet./Laban/Tök állat,igaz csak a "Love in Siberia" címû nótát ismertem, de nagyon baró a többi is. Megpróbálom a Valerie Dore -t is leszedni. Figyelem, hogy milyen cuccokat raksz fel, így ebbõl látom, hogy te sem vagy piskóta csávó! Köszi tesó!

Szimistyle
Ja most visszafelé haladok:-) Nem baj ugye?

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

mari68
14,15,16,17.is lesz????????

Szimistyle
Ezt ne is emlegetsd wazze... Már így is túl sok volt

Szimistyle

Köszi Szimi!

Ha gondolod cserébe lerendezem a fogaidat. Most vettem egy jó kalapácsot!😊)

Szimistyle
Yourfiles-ra mennek a cuccok:-)

Van valakinek G. Moroder lemeze?

mandm
Köszönjük az egyetemi székfoglalót! <#taps><#taps><#taps>
<#kacsint>

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Talán egyszer majd egy fórum randin, vagy valamilyen zenei banzájon össze futunk ki tudja. Vagy az is lehet már találkoztunk is... csak nem tudunk róla... hmmm

Egyébként nem akartok szervezni valami össze röfenést ?
Nem lenne szerintem egy buta ötlet...

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

Szimistyle
Köszönöm ezt a kommentet. Most már csak azt nem értem, hogy mi még miért nem találkoztunk?<#hehe><#hehe><#hehe>

carterx
Sziasztok.

01 <04:58> Alphaville - Forever Young - f.a.f Mix (Album Version)
02 <03:55> Alphaville - Dance With Me - Paul Van Dyk Mix
03 <03:42> Alphaville - Big In Japan - Roland Spremberg Mix
04 <04:34> Alphaville - Romeos - Rewarped Mix
05 <04:21> Alphaville - Summer Rain - De-Phazz Mix
06 <04:39> Alphaville - Jerusalem - Georg Kaleve Mix
07 <03:45> Alphaville - Summer In Berlin - Christian Fleps Mix
08 <07:52> Alphaville - Sounds Like A Melody - Staggman Mix
09 <04:54> Alphaville - Lassie Come Home - @home Mix
10 <04:55> Alphaville - Jet Set - Saunaclub Mix
11 <04:30> Alphaville - A Victory Of Love - Jab Mix
12 <05:40> Alphaville - Red Rose - Mark Plati Mix
13 <14:24> Alphaville - Big In Japan - Eiffel 65 Mix

1 rész
2 rész

sajna csak 192-kbs,de jó kis remixek.

Szép napot mindenkinek, és rengeteg klasz zenét !!!!!!!!!!!!!!

Igazából csak olvasom miket írtok, és azt hiszem pár dolog kicsit zavaros, és hiányos, ezért hát kicsit a saját álláspontomat, szakmai hozzá állásomat, elmondom nektek...

Természetesen ez csak az én szerény véleményem, a szakmai dolgok, peddig a szakmám álltal is adod dolgok...

Akkor nézzük csak:
A wav egy olyan digitális adatforma, mely kódolt zenei adatokat tartalmaz, tömörités, és veszteség nélkül. A wav fõ alkotó elleme a jitter. Ez egy kisérõ idõkód, melynek alapján rendszerezi a vissza olvasásnál a digitális adatokat.
Az mp3 egy olyan digitális adatforma, mely kódolt zenei adatokat tartalmaz, tömöritéssel, és olyan frekvencia ritkitással, kiíktatással, melyekrõl azt feltételezik ma a szakemberek, hogy nem hallható, vagy elenyészõ mértéke miatt, nem fontos. Ez az adat forma nem tartalmazza a jitter kódot. Maga az mp3 kifejlesztése a hely hiánya miatt kezdödött, (annak idelyén egy Teragiga elképzelhetetlen adatmelyiségnek tünt) és annak idelyen ez még mp2, és egyéb más tömöritett adat állományokkal kisérletezve jutottunk el, a mamár lassan tökéletesre fejlödött mp3, illetve mp4, és társaihoz. Az mp3 egyik lenagyobb hátránya, melyet rengeteg sajtóban, TV-adásokban, és szinte mindenhol, szakemberek megállapitották, hogy veszteség mutatható ki a wav-hoz képest. Természetesen minél nagyobb a bit ráta annál kevesebb, de még 320-nál is digitális össze vetitéssel kimutatható a 20%-os álltalános veszteség.

Vissza térek egy picit a wav-hoz, hiszen olyan "zöldséget" olvastam, valakitöl, hogy lejárt az idelye. A helyzet a következõ. Az mp3 maga már korlátolt, hiszen 48000hz a plafon, és 320 a másik határ. Mp4-nél és egyébb más kodolt rendszer tömöritéseknél ez picit szárnyaló, hiszen mind a két irányban nyitás történt, de sajna ez még mindig édes kevés, mert a wav formátumnak nincs határa. Pl: kisérletképpen még forgalmaztak, talán még forgalmaznak is DVD audió cd-ket. Itt 96000hz és 24 bit lett a elfogadott. Ennél kb 5x-ös a fálj méret, a sima 44100hz, és 16 bit-es wav-hoz képest. De itt még korán sincs vége a dolognak, hiszen sokan sok helyen sokat mondták, és joggal, hogy a digitális adat utáni hangzás nem érheti utol az analóg hangzást. Mérésekkel is bizonyitoták már ezt.

Azt is érdemes tudni, hogy a zene digitális rögzitésénél a nagyobb bit, nagyobb minöséghez vezett. Célszerü persze a frekvencia növelése írányába is felfelé kúszni, de a bit a fõ tényzõ a digitalizálási eljárásban.

Ezek mellett mindenkinek a füle és pénztálcája szabb majd határt ebben a zenei dzsungelben, és azt gondolom ezen kár rágodni, marakodni, hiszen aki mp3-ban utazik, abban gyüjtöget, annak vagy nincs olyan kifinomult hallása, vagy az így is iszonyura duzzat zenei mp3-mas állománya számára csak ebben a formátumban képzelhetõ el a tárolás, gyüjtögetés. Aki viszont megteheti, vagy éppen igényesége megköveteli önmagától, az képes utolsó fityingjét is zenére, minõségre költeni.

Ez a fórum inkább a "zenei örültek" találkozó helye, cserélgetõ, informácó megosztó mühelye. Én örülök annak, hogy van ilyen, és annak hogy vagytok, tápláljátok a dolgot, napról napra. Én mondom klasz dolog ez...

Pár infó még a végére:
Szerény kis otthoni studiómban a wav határ: 265000hz 96 bit
Kb 6000 cd-vel rendelkezik a gyüjteményem és ez 20x580x280cm helyet foglal el polcal együtt. Koplett fal!
Kb átlagban 6 órát töltök el azzal, hogy zenét újitok fel, rendszerezem a zenei adatokat...

(Én bevallom, keményen a zene rabja vagyok!!!)

<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

Szimistyle
Részben. Ma is fogorvosnál voltam.:-( A foghártya is be van gyulladva, úgyhogy ha hazazavartam a Mikulást, akkor mehetek újra <#rinya>
... meg amúgy is.

Italo carlos
köszönöm tökéletes<#taps>

mari68
<#integet2>tán nem aludtad ki magad????

Szimistyle
Asszed megy...?
Tkm tele van az egésszel.

AlterEgo5561
Bocs, az elõbbi Neked szólt

AlterEgo5561
#24596-on meg is találod 😊

Italo carlos
igen ez is jó lenne a minõség lényegtelen <#nevetes1><#worship>

Italo carlos
Sanyaaa tökéletes lenne a Manuel....<#nevetes1><#worship>

mflex
A Divine-t majd folytatom, de szerintem mostantól, nem valami sokat leszek itt 😞

What about the forests?

mflex
Wazze feltettem, de megint csomagolva<#falbav>

Na mindegy talán ez megy...

Baby's Gang-America .wav

What about the forests?

mflex
Megvannak a "kapcsolataim"...<#nyes>

What about the forests?

mflex
THX!!!<#worship><#worship><#worship><#worship>

What about the forests?

Atomfix
jó reggelt !
mentem melozniK.Barré - Right By The Moon.wav

mflex
Én 1 számra gondoltam...<#hehe>

What about the forests?

mflex
Jó reggelt!
Nagyon helyes! 😊))

What about the forests?

Szimistyle
Neked is.

Szimistyle

bigalexander

Szimistyle

Szimistyle

bigalexander
marinak kivántam jo éjt de nemsoká.

Szimistyle
Keresem: Bobby Orlando - The O Medley (DJ El CoYoTe) (10:51 körül) CD rip-et WAV-ban.
Köszi

Szimistyle
Elõbb már mentél aludni nem?:-)

bigalexander
Expose - 06 What You Don't Know (Atomic Mix).m4a
http://www.sendspace.com/file/omnehp

Szimistyle

bigalexander
estig ha nem uppolják fel akkor feltolom mert most még töltöm neked az atomic mixet az expos'é rol(stereo ba)

Szimistyle

Szimistyle
Sajnos nem:-(

Szimistyle

mari68
ok! tudod mit inkább megyek aludni!!!!!!!!!!!!

bigalexander
fogsz egy gif progit(pl:xara3d) megcsinálod feltöltöd belinkeled.egyszerü de nem én csináltam ezt.

mari68
alex,hogy csinálsz ilyen forgo irást?????????

mari68
én is felraktam volna már csak nem tudok feltölteni!<#rinya><#rinya><#rinya>

bigalexander
sikerült?

bigalexander

mari68
<#integet2>na én léptem aludni,jó éjt nektek,majd du folytatom a London B. letöltését!!!!!!!!!!!!!!!<#wave><#wave><#wave>