A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
What about the forests?
De még igy 320-ban is nagyot szólnak...
mindegyik LP-rõl..
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
EDDY HUNTINGTON_USSR
320 5:53 stereo
http://www.speedyshare.com/846553808.html
What about the forests?
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
ja és persze a megasztár.
hánynom kell tõlük,mindenbõl az folyik.
Ujabb proba cseresznye feltölteni.(tesztelni)
http://www.rogepost.com/
Üdv este.
ha az Italokat ,nyomatná a viva vagy az mtv, akkor meg az lenne a jó..
Nagyon nagy szerepe van a médiának, a mostani fiatalok zenéhez való "elirányultságához", Na meg nem mindegy ,ki mennyi suskát nyom,(a fönõk asztalára) hogy a xaros max. 4 héten belül felejtõs zenéiket?, nyomassa akár a magyar viva, akár valamelyi külföldi zenecsatorna...
Pl:Robin Wiliams 4 hónappal ezelõtti ,top listás slágerét, valaki szerinted hallgatja?
Erre azt mondják, már rég lejárt ,nem menõ , ki az fax? stb...
És ugyanez lesz 15 év múlva , senki nem fogja hallgatni(nagyon kevesen),ellenben a70- 80-és talán a 90-es évek mindig is örökzöld marad, sõt lassan megint mintha fénykorát élné,ahogy egyre több ilyen fórum nyilik!!
Sosem gondoltam volna...<#eljen>#eljen>
What about the forests?
http://yourfiles.biz/?d=20B3001A
S közben el is indult!!!!!!!!!!!!!!!!<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
What about the forests?
Én meg bátran, de szerényen megkérdem,mennyi pénzt "csesztél" már el erre, pedig aztán én sem szoktam "gagyiloskódni" hawer?!..
Ha lemez vásárlásról van szó...<#worship>#worship><#wilting>#wilting>
<#vigyor2>#vigyor2><#wow3>#wow3><#merges2>#merges2>
What about the forests?
ment a tegnapi is,ne izgasd magad,én legalábbis lehúztam,akkorát szól mint állat wazze.
thx
nagyon szívesen,egésségedre,én is megpróbálom a ritkaságokat felkutatni és tolom befelé a topikunkba.
mi legalább tudjuk mi a jó zene.
egyik hétvégén a DJ cimborám a kérésemre egy bulin benyomott egy párat a 80-as évek király zenéi közül,de az 5-ödik szám után leült a nép,az volt a bajuk hogy ezek olyan lassú zenék,meg mik ezek,ezt nem látták az MTV-n.
ennyit a mai fiatalokról,tisztelet a kivételnek,akit elcsábított az erõ Italós oldala.
What about the forests?
What about the forests?