A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

carterx
Closed - Living In Your Eyes

320-ban

jó kis zene

Italo forever
Müxik!

Italo forever
Thanx!!!

mflex
Vagy F5

What about the forests?

Italo forever
Kellene, de nix.

mflex
AHA ÉRTEM...

What about the forests?

mari68
és most még azzal fokozom ,hogy emlékszel amikor a nyáron sok zenét kértem azt mind a sogorom irta mert ö bolondul ezért a stilusértvelem együtt annyira hogy évekig nem járt hozzánk de ahogy be köttetük mi a netet és megtaláltam ezt a forumot és mondtam milyen zenék vannak itt orákiig a gép elött söt akár hajnal fél5-g szedte a zenét innen mert neki csak kazin voltak ezek a számok!!!!ja és neki kell az a kurva ARUBA is mert csak kazin van neki meg!!!!!!!!!!!!!

carterx
felül a keresõ mellet kéne legyen refresh ikon,én azzal szoktam.

Italo forever
Kérdeznék valamit, de ne röhögjetek! Nálatok hogy jelennek meg a válaszok? Jobb egérgomb-frissítés? /3hete van netem/

mflex

What about the forests?

mflex
Hasonlísd össze egy másik 320as-al, én arra értettem, elvileg wav-ban akartam feltolni , de a hawer cuccát rosszul "lõttem" be...

De még igy 320-ban is nagyot szólnak...

mindegyik LP-rõl..

What about the forests?

Italo forever
Egyébként a mai fiatalok gagyinak tartják ezeket a zenéket, sõt minket is. <#violent>

carterx
Max Him - Fantasy Hit Mix

320-ban

kicsit megspékelve mflex elõbbi zenéje

Italo forever
Tutira igazad van. Valóban megvannak ezek a nóták, de nem 320-ban. Tépem is le õket.<#eljen>

Italo forever
Hi Mari! A sógorod király csávó. Meg is mondhatod neki! Van ízlése a srácnak.

mflex
Üdv a sogórodnak :-)

What about the forests?

mari68
az én sogorom, 28 éves de borsodzik a háta a mai elvont tam tam zenéktöl szabályosan rühelli imadja a 80-as éveket föként az italo-kat!!!

mari68
az én sogorom, 28 éves de borsodzik a háta a mai elvont tam tam zenéktöl szabályosan rühelli imadja a 80-as éveket föként az italo-kat!!!

mflex
Nem azért nyomom ezeket a zenéket, mert olyan kedvem van valszeg már mindekinek megvannak, csak ha mp3-ban van meg akkor ezek tuti jobban szólnak...

What about the forests?

Italo forever
Persze, tiszta hülye vagyok. Ugyan melyik korosztály kedvelné leginkább a 80's évek zenéit, ha nem a miénk? Forever 80's évek!!

mflex
MAX HIM-LADY FANTASY
320 6.19 st

http://www.speedyshare.com/559764815.html

What about the forests?

Szimistyle
Meg lennék lepve, ha a New Baccara album/maxi nem lenne meg ebben a gigagyûjteményben...

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

carterx
33,nem titok

Italo forever
Kösz! Kb. ennyinek is gondoltalak.

mflex
36

What about the forests?

mflex
Akkor egy mp3 szóljon igy...
EDDY HUNTINGTON_USSR
320 5:53 stereo

http://www.speedyshare.com/846553808.html

What about the forests?

Szimistyle

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Italo forever
Bocs armando, nem akarok indiszkrét lenni,de ha nem titok, hány éves vagy.Én 35. Mflex-tõl is kérdem!

Szimistyle

carterx
ebben teljesen igazad van,csak azt sajnálom hogy a mi zenéinket csak a mi korosztályunk halgatja,és elenyészõ a mai fiatalságból az érdeklõdõk száma.én úgy tapasztalom.csak a néger zenék és az idétlen csajos zenék mennek,meg amit mondtál,nem is nézek zene tévét abszolút.
ja és persze a megasztár.
hánynom kell tõlük,mindenbõl az folyik.

Szimistyle

bigalexander
Sziasztok csak benéztem.
Ujabb proba cseresznye feltölteni.(tesztelni)

http://www.rogepost.com/

Üdv este.

Szimistyle

Szimistyle

mflex
Kapják be!
ha az Italokat ,nyomatná a viva vagy az mtv, akkor meg az lenne a jó..

Nagyon nagy szerepe van a médiának, a mostani fiatalok zenéhez való "elirányultságához", Na meg nem mindegy ,ki mennyi suskát nyom,(a fönõk asztalára) hogy a xaros max. 4 héten belül felejtõs zenéiket?, nyomassa akár a magyar viva, akár valamelyi külföldi zenecsatorna...

Pl:Robin Wiliams 4 hónappal ezelõtti ,top listás slágerét, valaki szerinted hallgatja?
Erre azt mondják, már rég lejárt ,nem menõ , ki az fax? stb...

És ugyanez lesz 15 év múlva , senki nem fogja hallgatni(nagyon kevesen),ellenben a70- 80-és talán a 90-es évek mindig is örökzöld marad, sõt lassan megint mintha fénykorát élné,ahogy egyre több ilyen fórum nyilik!!

Sosem gondoltam volna...<#eljen>

What about the forests?

AlterEgo5561
Alberto D'Arco - Dai Dai Dai 192/6:17
http://yourfiles.biz/?d=20B3001A

Szimistyle
Jól

carterx
na hogy szól?

carterx
persze vágom én.
csak ne idegeld magad nem te cseszted el azér szóltam

Szimistyle
Hiába, az embernek még vannak barátai<#hehe><#hehe>
S közben el is indult!!!!!!!!!!!!!!!!<#vigyor2><#vigyor2>

mflex
Az jó, de Szimi-nek nem ment, ezért raktam fel, "dobozolatlanul" wazze..

What about the forests?

mflex
CHILD OF ARUBA😛ROMISSES
pontosan...<#integet2>

What about the forests?

mflex
Wazze Trend boy!<#wave>

Én meg bátran, de szerényen megkérdem,mennyi pénzt "csesztél" már el erre, pedig aztán én sem szoktam "gagyiloskódni" hawer?!..
Ha lemez vásárlásról van szó...<#worship><#wilting>

<#vigyor2><#wow3><#merges2>

What about the forests?

Szimistyle
Vaszínû így menni fog... Köszi!

carterx
csá mflex.
ment a tegnapi is,ne izgasd magad,én legalábbis lehúztam,akkorát szól mint állat wazze.
thx

carterx
hi.
nagyon szívesen,egésségedre,én is megpróbálom a ritkaságokat felkutatni és tolom befelé a topikunkba.
mi legalább tudjuk mi a jó zene.
egyik hétvégén a DJ cimborám a kérésemre egy bulin benyomott egy párat a 80-as évek király zenéi közül,de az 5-ödik szám után leült a nép,az volt a bajuk hogy ezek olyan lassú zenék,meg mik ezek,ezt nem látták az MTV-n.
ennyit a mai fiatalokról,tisztelet a kivételnek,akit elcsábított az erõ Italós oldala.

AlterEgo5561
Szia? Milyen Aruba? Ez az alõdó, vagy a cím?

mflex
Már csak azt kellene kitalálnom, hogy miképpen tudnám a köcsögöt be "blöfföltetni"!<#violent>

What about the forests?

mflex
Ha ez sem megy, le "oboázom" magam...<#hehe>

wazze

What about the forests?

mari68
szioka!<#wave>szerényen de bátorkodnám megkérdezni nincs meg véletlen az Aruba, mflex-nek megvolt csak épp a lemezt felejtették neki vissza szállitani amin rajta volt és másnak meg nincs meg!!!!