A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia ! Hát akkor sajnos...
Csak összejön előbb utóbb ! A "Slizzy Bob" verzió eszembe sem jutott, már rég hallgattam ezeket a nótákat.
cucurbia
Elsőre én is a Marc Davis változatra tippeltem volna,mert azt adtuk többször.de ha nem...a Walk of Fame előadotol ez nem volt meg nekünk,igy nehezen adhattuk volna.
Csak tipp.
Slizzy Bob???
Slizzy Bob

Ez egy kicsit elcseszett változat az eredetit én sem találom a videomegosztón,de mindkét Slizzy Bob válogatásomon rajta van.

Ezt a korongot szeretném mindenkinek ajánlani akik szeretik az instru szinti zenéket.Ennek a stílusa valahol a Proxyon meg a Daylight között van.Időhiány miatt a jövő héten forogni fog<#smile>

Utoljára szerkesztette: mfn, 2017.04.09. 18:40:37
reynaud
Helló!

Nagyra tartom a segítő szándékod,de nem ez a keresett dal.

Megoldódni látszik,az teljesen biztos , Walk Of Fame ‎– Moviestar egyik verziója lesz az,nagy valószínűséggel track 4 (original cover version),vagy miután én 1993' körülire tippelem a dátumot,lehetséges ennek a maxinak volt egy korábbi kiadása más verziókkal,ami sajnos nincs fenn a discogs adatbázisában.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.04.09. 17:20:33

ItaloDisco4Ever !

Nyilván a 92-es Marc Davis feldolgozásra "gondolsz". Ha nem, Ámen. <#smile>

Marc Davis - Moviestar (Extended Mix)
reynaud
Annyival közelebb a megfejtéshez ,hogy a vokál a dalban szinte azonos azzal ami a linkelt videóban hallható,de én euro-disco zenei alapra emlékszem,amolyan 90s évek eleji BBB eurodisco style.

Walk Of Fame - Moviestar 98

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Na ez így már teljesen rendben,hitelesítve vagyon, Musachy védjegyével "vinyl a zongorabillentyűzeten" ! <#eljen> <#taps>

Gratulálok a lemezhez.

ItaloDisco4Ever !

Musachy
Akkor maradjunk a kedvenc '80-as évekbeli könnyed melódiáknál:

imo :) science fiction is science fact

Musachy
Hát legyen neked...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

...felültem a provokációnak. <#nyes>

reynaud
Hogy ezt miért JohnLennon-nak válaszoltam ? <#falbav>

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Tán lesz valaki aki tud nekem segíteni,elsősorban Komjáthy úr egykori jobb kezére gondolok ,(cucurbia).
A dalt valamikor a 90s évek elején játszották a danubius rádióban,"Harpo - Moviestar" zenéjének,euro-disco stílusú feldolgozása,elképzelhető hogy címváltoztatással.
A videómegosztón található lehetőségeket átlapoztam,nem találtam.
Remélem valaki lazán vágja mire gondolok! (euro-disco stílus!!!) ez nagyon fontos.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Ez nekem csak úgy hiteles ha felrakod a zongora billentyűre! <#hehe> <#nevetes1>

ItaloDisco4Ever !

johnlennon
Mai lemezhallgatás no.1:

Musachy
Ezt és korabeli dalait én is szeretem! <#eljen>

Zephyr Retiring
Nem szeretném ha az italo disco hívők háttérbe szorulnának<#nevetes1>
ezért nekik pedig egy dallamosabb zenét ajánlanék inkább..

Brian Ice - Talking To The Night (1985)

Vagy akár mindkét stílust egymás után is, ha úgy tetszik<#nyes>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.04.08. 14:06:30

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
Nyissuk a délutánt egy 1987-es híres balladával...

Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine

A dal egészen a Billboard Hot 100-as lista 1. helyéig jutott.

Az album pedig amiről származik, az Appetite for Destruction, a zenekar első albuma volt.
A Rolling Stone magazin "Minden idők 500 legjobb albumának listáján" a 61. helyre sorolták,
a „minden idők 100 legjobb bemutatkozó albuma” c. listán pedig a negyedik helyet kapta.
Több kritikus és rajongó is az egyik legjobb rock-lemeznek tartja.
Szerepel az "1001 lemez, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz" című könyvben is.

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.04.08. 13:56:47

Dieter Bohlen (Modern Talking) számomra meglepő dolgokat mondott a napokban.Rátérve arra,hogy ők hogy megszedték valószinűleg magukat Oroszországban az a választ adta : az Oroszok nem fizettek nekik egy fillért sem az eladott lemezeik után<#wow1> !!!Egyedül a nagyszabású koncertek hoznak nekik valamit az asztalra.Thomas Anders jelenleg is koncertezik.Neki egyébként most jelent meg egy német nyelvű albuma.Bohlen sok előadónak írt sok remek felvételt.Így történt ez 1989-ben is,nagy zene volt<#szeret>!!!
Les McKeown - It's A Game

Zephyr Retiring
A világ talán legismertebb slágeréhez,
a világ talán legismertebb rendezője, Martin Scorsese nyújtott segédkezet 18 percben.
Ez a videoverzió hivatalosan csak 2 és fél hónapja tekinthető meg az idén 30 éves dalról..

Michael Jackson - Bad

Zephyr Retiring
Először nem tudtam, hogy ezt kikre is érted, de aztán csak leesett ma reggel.
Hogy te miket észre nem veszel..<#nevetes1>

Zephyr Retiring
Ez igen jóra sikeredett<#eljen>
Ráadásul ezt a verziót nem is ismertem<#nyes><#worship>

Szerettem a Double kellemes sikerét akkoriban.Volt ennek a számnak egy kicsivel gyorsabb dance verziója is<#smile>
Ronnie Jones - The Captain Of Her Heart (First Dance Mix)
Zephyr Retiring
És ezzel nem vagy egyedül<#nyes>
Szép fogás<#eljen>

ez is egy oriasi nota !

DFresh
Ha néha bekukkantok a Vaterára, mindig találok valamit, amit nem bírok otthagyni.
Most pl. ezt:

Zephyr Retiring
Cyndi Lauper - Time After Time 1983.

Zephyr Retiring
Double - The Captain Of Her Heart 1985.

Zephyr Retiring
1969. A Crazy Elephant lemezre dobja a Gimme Gimme Good Lovin' slágerét.
A dal a 89. helyig jutott az 1969-es év végi Billboard Hot 100-as kislemez listáján.

1984-ben a Helix nevű formáció is sikerrel nyúlt hozzá Kanadában.

A cenzúrázatlan verziót raktam a spoiler alá. Nem azért mert nem ide való zeneileg,
hanem mert ez egy kissé pikánsra sikeredett..<#vigyor5>

....szinten egy oriasi muzsika! ...a hetre!

Roberto Jacketti & The Scooters - One Day's Enough (1985)
Egy jo hetet kivanok mindenkinek!

Steve Bender - Down To The Corner
Szia ! Egy lemez; muzsika értékessége részemről sosem pénzben értendő. Hanem, hogy milyen "energiát" kapok tőle adott hangulatban..., stb. Vincent Montana Jr. a napokban lesz négy éve, hogy elment közülünk. Sok remek muzsikát köszönhetünk neki.
Zephyr Retiring
A "plézsörben" is megtalálod az örömöd<#email><#wink>
Amúgy meg..<#eljen>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.04.02. 20:59:36

No ezzel az én kedvembe is belejártál... <#eljen> -A.E. Bizottság, Balaton... részemről is sokat hallgatott volt.

(Vinyl, cdda..., röviden el is mondtad a lényeget. Viszonyítani nem akarok, tudjuk (aki kicsit is figyel), hogy ma már hol tart a technika. -Sőt, még előrébb mint tudjuk. Csak van az a fránya üzletpolitika...)

A változatosság, s mások kedvéért, jöjjön egy másik szerelem.

Zephyr Retiring
Attól függ, mihez képest.
Mert magnókazit és cdda-t ugyan kenterbe verheti egy egy vinyl, de az orsós szalagokkal már meggyűlhet a baja<#nezze>
DVD-t, Bluray-t meg sem említem, hiszen azok sokkal újabb technok..velük felesleges is versenyeztetni..

Viszont a cdda nagy előnye, hogy csak gyorsan begrabbeled wav-be és máris beértél a révbe illetve az esgére<#hehe>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.04.02. 20:19:43

johnlennon
Sziasztok! <#integet2> Az attól függ, kinek mi értékes... "néhány db" vinyl biztosan van, gyűjtögettem az elmúlt pár évtizedben. <#vigyor2> Ha már szóba került a minap Vincent Montana, hát kedvet kaptam én is és előbányásztam meghallgatni....

Zephyr Retiring
Má' megint itt van a ... lemezem<#falbav><#nyes>

Akkó hogy mások kedvébe is járjunk kicsit.. "finn-kórea játszik"<#eljen>

Itt pedig a szokásos spoiler (mint hallom sokak kedvence<#hehe>) ugyanaz másképp nemrégről..

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.04.02. 19:26:56

<#integet2> Azt már jó ideje észrevételeztem, hogy vannak neked "rejtett" értékeid, meglepetéseid... -Mint már említettem is. Viszont bevallom már egy ideje nem gyűjtöm a bakelit lemezeket, egyszerűen "lemondtam" róluk, melynek van számos oka. Ellentétben sokakkal már rég eldobtam ama beidegződésemet, miszerint a vinyl a csúcs...
Musachy
Ha már úgy is hiányolták a képeket némelyek... <#eljen>

Hali!
Na azért mert a koktélban a cd maxit pörgettem még nem biztos hogy nem lapul egy bakelit maxi is valahol<#smile>

Sziasztok ! Mai koktéljaimba is "vegyesen" válogattam össze néhány jó muzsikát. S bízom, hogy lesztek páran ma is kiknek kedvében járhatok. A sort, Michael Jackson - Don't Stop 'Til You Get Enough c. dalának egy igazán jó reggae feldolgozásával kezdeném;

Derrick Laro & Trinity - Don't Stop (Till You Get Enough)
Isaac Hayes and Gloria Gaynor - You re The First The Last My Everything
Rose - Fairy Tale
Cryptic - Moving On
Mina - It`s Your Move
Loui$ - Pink Footpath
Paul Paul - Burn On The Flames
Kovács Kati - Kérdés Önmagamhoz
<#eljen> Üdv. Lennon ! Látom (gondolom) vannak ott még biztosan "értékes" lemezek.
Jó reggelt mindenkinek!Elértük a fél milliós nézetséget!!!Ennek örömére ünnepeljünk Divine-al <#finom>
Divine - Medley
johnlennon
<#integet2>

Valami pereskedés miatt volt is egy időszak, amikor nem lehetett kapni néhány lemezüket, max. használtan. Magam is úgy jutottam hozzá. A "club mix" változat "egy kicsit" el is tér a csapat, ill. Vincent Montana Jr. muzsikáitól. Eme feldolgozás meg lett fűszerezve egy csipet jazz-el, funk-al, house-al, disco-val..., ettől lett olyan finom, s egyedi.
Jöjjön akkor már az "alap dal" is, s még egy kedvencem tőlük, ami egy Stevie Wonder szerzemény;

Montana Orchestra - Who Needs Enemies (With A Friend Like You)
Montana Orchestra - Another Star