112171
-
mfn #105319
Live On Video - Fascination -
Akár Giancarlo Pasquini is lehet. -
Erasure - Sometimes (1986)
-
mfn #105316
Pippo Franco - Chi Chi Chi Co Co Co -
wmallas #105315 Pasquini??? -
mfn #105314
Pippo Franco - Che Fico -
mfn #105313
Boys Town Gang - Come And Get Your Love -
ItaloMucsacso70 #105312 Májusban jelent meg egy ilyen nagyszerű válogatás tőle.
-
E. Restle?
-
Remélem akad valaki,aki biztosan megtudja mondani az alább linkelt dalban ki énekli a vokált. ?
Blue Sunbeam - Before The Night Is Gone -
Egyazon évjáratban Mr. Ken Laszlo vokáljával 1990-ben piacra dobtak két bitang jó zenét.
Ez a ("De Niro") muzsika az egyik ,a másik (Danny Keith - Lean On Me)
Gratulálok a lemezhez !!!
-

-
ha már a nagy fiuk...akkor a nagy lányok se maradjanak ki :-) :
B2 -
B1 -
ken laci-bá :-) :
A
Utoljára szerkesztette: zsoltford, 2018.07.22. 12:20:07 -
üdv, nincs már bohlen mellett a csapat ( system in blue, luis rodrigues, geff harrison... ).
igy lehetetlen bárminemű folytatás... -
Ezt meg a magam kedvéjért annak példázataként,
hogy a jó zene nem kor vagy nemfüggő dolog...
Ugyanakkor felesleges bármit is komolyan venni. Tőlem meg pláne..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.07.22. 07:56:15 -
BB? Ez biztos? Mi történt szegény BS-ékkel? 
Tőlük a Big Boys Don't Cry-t '87-ből még manapság is jó hallgatni..
-
szia, mt esetében igen...bb esetében pedig amik kedvenceim voltak azokat sikerült. -
Ő is nagy kedvenc nekem is 
Egyébként hol tartasz MT és BS maxi ügyileg jelenleg?
Beszereztél már minden maxi verziót belőlük?
-
A -
szép estét!
A -
Pörgősebb italo korszak egyik jó darabja,imádom!
-
-
ItaloMucsacso70 #105295 Régi szép idők mikor még volt kedvem kitenni egy egy próbálkozásomat.
Mára már annyi ejnye bejnyét kaptam a youtube-tol hogy elment tőle a kedvem.
Ami nem jelenti azt hogy nem ténykedem otthon csak már nem publikusak.
De valóban a Radióra is legyen igaz a mondat. Never Say Goodbye
-
Azon dolgozunk,hogy valahogy,valahol majd folytatódhasson.Egyenlőre marad a Poptarisznya rádios sávunk,de reméljük földi sugárzásut is sikerül találni.(egyébként 3 hete tudjuk,de ugy gondoltuk,hátha betartják az igéreteket...de mégsem)
Mondjuk én nem először élek meg ilyet,már szinte rutin..a Fiataloknak c.kívánságműsornál még legalább előre szóltak,így el lehetett mondani,hogy az utolsó, a Vasárnapi koktélnál már nem.ott csak az utolsó adás felvétele után közölték,így nem volt idő elbúcsúzni.
A Danubiusnál az utolsó Tini kivánságműsornál adás előtt kb egy órával közölték,így még volt időm megírni egy a főnökségnek odaszúrós nekrológot amit az Andi a végén felolvasott,igaz már felvételről,előre felvéve még kezdés előtt,mivel ő a műsor végén már sirt a studióban nem bírta volna.....
Szóval miben is reménykedhetnénk...mint
Hallgatom ezt a Magic disco radiot.....hát látom tudnak ujrahasznositani zenéket,ötleteket a régmultbol :))).Nincs uj a nap alatt:))
-
Igen,mind megvan. -
Biatomi #105292
ez se olyan rossz
-
beva02 #105291 Sziasztok gondolom már találkoztatok ebben a formában a sorozattal
Euro Disco - The Lost Legends Vol 1- 20.
Italo Disco / The Lost Legends vol 1-20 -
Beszerezhetőségi lehetőség momentán zéró sansz.
Baton Rouge – Gabriella
-
mfn #105289
Egy finom Freestyle 1986-ból
Hanson & Davis - I'll Take You -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sajnálatos dolog ez (is). Szinte kiszúrja az emberek szemét a sok szemét, de a magyaroknak ez kell. Mindig belelépünk ugyanabba a pocsolyába és nem tanulunk a történelemből. Ez az esemény is ezt példázza. E nép sorsa beteljesíti önmagát... -
ItaloMucsacso70 #105287 Szomorú ez kérem!
Élt 24 Évet!
Vasárnap szólt utoljára a Fehérvár Rádióban a zeneturmix Kiss Gyuri műsora !
24 év után ennek is vége sajnos.
Helyette a Radio 1 fog szólni.
Ugye tudjuk hogy ki a tulajdonosa.
Sajnos erre is rátette a kezét a télapó!
Barnabás Bereczk
"Sajnos utoljára teszem fel ezt a Zeneturmixos képet, hiszen a hírekből valószínűleg mindenki tudja, hogy a Fehérvár Rádió megszűnik. A Zeneturmix és benne a 80-as évek diszkózenéi című műsor múlt vasárnap hangzott el utoljára…
Ezt a műsort szinte a kezdetektől figyelemmel kísértem, sokszor vendége voltam és segítettem zenékkel. Úgy gondoltam, e szomorú esemény kapcsán megemlékezem, melyhez csatolok pár fotót az elmúlt időkből.
Az egész történet ott kezdődött, amikor 1995 február elején megszólalt a 94,5-ön is a Fehérvár Rádió, én pedig rendszeresen hallgattam, mint egy új, helyi rádiót. Hamar feltűnt Gyuri műsora a 80-as évek diszkózenéivel, amely akkor még szerda délután jelentkezett. Többször kértem zenéket az akkori leveles kívánságműsorban is, valamint egy olyan kéréssel fordultam Gyurihoz, hogy kazettán lévő számrészletek előadói, címei felismerésében tudna e segíteni. Készségesen rendelkezésemre állt, ekkor jártam először a stúdióban, amely még a Petőfi Sándor utcában volt. Az akkori csekély cd gyűjteményemből is vittem be néhányat, melyekről pár felvétel adásba is került. Tulajdonképpen ez késztetett arra, hogy cd-n kezdjem el gyűjteni a zenéket, és ahogyan gyarapodott, úgy jártam be én is egyre gyakrabban a műsorba. Kis időre átkerült hétfő délutánra a 80-as műsor (a videó hanganyagán ez szól), majd sokáig péntek este volt hallható 2 óra hosszában. Közben bakelit lemezjátszót és asztali cd írót is beszereztem, így ilyen hanghordozóról is tudtam felvételeket vinni a műsorhoz. Végül az összeállítás átkerült a Zeneturmix keretébe és 18 órától volt hallható, sokszor bent jártam az évek alatt és vittem az újonnan szerzett régi zenéket, vagy éppen kérésekre válogattam össze belőlük. Hát így lettem én Gyuri egyik „jobb keze”, hiszen rajtam kívűl még sokan mások is színesítették az összeállítást, ki-ki a maga módján. Jó volt az elmúlt közel 24 év, sok embert megismertem ez idő alatt, az állandó hallgatók közül is és persze a „csipet-csapatot” is. Jó és kedves emlékek egyaránt fűződnek az összeállításhoz.
…és most itt vagyunk a jelenben, sajnos egy Rádiót és benne egy műsort elvettek tőlünk, amelyet sokan szívesen hallgattunk. De azt a szeretetet, amit a 80-as évek diszkózenéi iránt érzünk, senki nem veheti el tőlünk!"
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.07.21. 09:29:55 -
Ezt a 85 mb-os wav fàjlt, egyelőre leszedtem a telómra további intézkedésig.. 
Kérdés: saját rip vinylről, grab cd-ről, vagy csak egy neten fellelt ismeretlen eredetű kópiához van szerencsénk?
Nem mintha bármelyikkel is gond lenne (pláne ha ingyen van), csak úgy érdeklődöm kíváncsiságból mielőtt majd még valamikor meghallgatom..
Egyébként Laserdance-t szeressük. Van is kéznél belőle vinyl maxi. Az sosem árt..
-
Biatomi #105285 Laserdance -
A minap hírt hallottam egy régi iskolatársamról. Jól menő építkezési cége lett. Letette a mestervizsgát is azóta, hogy találkoztunk.
Elvált és van egy szép kislánya is. Zárójelben: remélem, hogy kerüli azon balhékat, amiket az apja 14 évesen nem..
De ami a lényeg, ő mutatta nekem elsőként az S.D.I. 1986-os bemutatkozó albumát a cím alapján is már sokat sejtető Satans Defloration Incorporated-et..
Persze akkoriban még csak szigorúan kaziról
Én az ezt követő albumot szereztem be valamelyik piacon (sanszos, hogy másolt kaziról, bár igen jó minőségben)
Viszont az első albumon volt egy ikonikus zenemű, amit akkoriban még az is ismert, aki egyébként thrash-t nem hallgatott.
A pofám leszakad, hogy ezek közel 30 év elteltével nemhogy még mindig játszák azt a bizonyos zenét, de ráadásul még Budapesten is..
A dal címét azóta ezrek meglovagolták, átírták és átzenésítették a rap-től a dancefloor-ig, de akkor és ott '86-ban többünknek Ők voltak az Istenek
-
Rágalom! 
-
Pörögjön ma reggel egy jó zene Oran "Juice" Jones-tól... 
Persze nem lett világsztár. Nem lett milliárdos sem.
Ugyanakkor a fél világ ismeri és milliárdnyi ember hallotta már egykori zenéjét ilyen vagy olyan formában feldolgozva.
Szoljon tehát a Rain itt az SG-n.
A mikrofonnál az öreg Zef. Kár, hogy nem működik, és ez nem a rádió..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.07.19. 08:13:01 -
maxi71 #105281 Szia!
Köszi szépen, nagy kedvencem.
-
mfn #105280
Colors - Lonely Nights