A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szimistyle
Az faxa... Király vagy? Hallod köcsög motyesz? Ilyen normális emberek vann itt, mint DJ Jack <#hehe><#hehe>

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

mflex
De csak 192 alatt, ha lehet 😊)))))

What about the forests?

Atomfix
Greatest Hits - Luv cd

mflex
El ne menj MARI!!!!
Ezt a fórumra értettem... :-)

What about the forests?

Szimistyle
Ki van jóban az adminnal? Neki kellene meggyõzni!

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

d jani
Figyelem ! Figyelem !!

Alphatown Megamix Érkezik ...hamarosan !!!!<#nevetes1>

Szimistyle
Szia Mari... Te csak maradj velünk légyszi. Nem foglalkozunk. A semmivel nem is lehet

mari68
KIS CSÁKÓ!!!!NEKEM EZ AZ ELSÕ ÉS UTOLSÓ HSZ-EM NEKED JÓ LENNE HA NEM TETSZIK AZ OLDAL LÉPJÉL MÁR LE NE ZAVARD A BÉKÉS TÁRSASÁGOT DE SZERINTEM NEKED EZ A CÉLOD ,HOGY MEGZAVARD A NYUGALMAT !!!!BÉKÉS FÓRUM TÁRSAIM OLYAN JÓ ITT KÖZTETEK NEM ÉRDEMES FOGLALKOZNI VELE VEGYÉTEK ÉSZRE,HOGY CSAK PROVOKÁLNI AKAR BENNETEKET EZ AZ IDIOTA,KÖCSOG,VILÁGTALAN,SZARKAVARÓ,ZENÉHEZ FIGJA SINCS SENKIHÁZI!!!!TEHÁT A TANÁCSOM NEFOGLALKOZZATOK VELE MERT NEM ÉRI MEG A MAGAM RÉSSÉRÖL EZÉRT NEM VOLAM 2 NAPIG CSK BE NÉZEGETTEM DE HA IGY MEGY TÖBBET BE SE NÉZEK!!!!ÉS NEM ÉRDEKEL A BÜTETÖPONT SE HA EZÉRT KAPOK DE MÁR ELEGEM VAN AZ ILYEN FASZOKBOL!!!TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>KÖNYÖRGÖM HALGASSATOK RÁM!!!

Szimistyle
Ju nóóó... Gondolod ilyen aggyal tud megérti az angolt wazze? <#hehe><#hehe><#hehe>

d jani
hali

Nem lehetne ezeket az elégedetlenkedõket - szólásszabadság ide vagy oda - kizárni, kiszürni vagy elöre felismerni ? unalmas ez a mindennapos cirkusz !!!!!

Atomfix
egy válogatás van
Greatest Hits

mflex
Tõlem, ide bármilyen bitrátában lehet tölteni ,csak valamiért nem étik meg..

Szimi, írjam le angolul is?<#hehe>

What about the forests?

Atomfix
akkor felteszem 64<#nyes>

Szimistyle
Fiúk, van valakinek Luv` lemeze? A Completely In Luv` érdekelne

mflex
Az egyeseknek ,nagyon príma wazze <#hehe>

What about the forests?

broller
Jahh, olvastam...

Úgylátszik minden napra akad egy ilyen artista.

mflex
Hali!<#integet2>

Sajna már elbaxták 😞

What about the forests?

Atomfix
megvan csak 160.....
nem szól valami f...n !!!!

broller
Nem ismerem...<#nemtudom>

broller
Jó délutánt, szevasztok!

Szimistyle
Sajna nincs...

Atomfix
nincs meg véletlen valakinek : Humor Control - Carnival Mix <#rinya>
megköszönném ha valaki feltenné

mflex
Épp miattatok és a hozzátok hasonlóak miatt tart itt a helyzet; hogy miért nem lehet normális módon reagálni...?

Elegem van már ebbõl B+!

Qrvára leszarom nagy ívben, ha nem jön be a minõség neked, meg a hozzád hasonlóknak ,erre másképp nem fogok reagálni!
Leírtam 1000xer , ha nem jön be nem töltöd le, vagy ennyire kurvára nehéz ezt felfogni!

Nyiss egy olyan topikot, ahol a minõség nem lényeg és ott vitassátok ki ezt, én tuti nem megyek oda, de már elegem van ebbõl az egészbõl , meg a hülye nyavajgásodból és nagyon unalmas már!

Nálam a minõség a lényeg, többi nem érdekel, ergo lexarom a további ilyen jellegû semmitmondó mûbalhés kibaxott hsz-ket!

<#levele>

Ps:A Szimi a multkor pont az ilyen "embereknek" nyitott,egy topikot meg is kapta a büntetést, szal konzultálj az adminnal ,mielõtt belevágnál ...
cöhhh

What about the forests?

Szimistyle
A többiektõl pedig én kérek elnézést!!!!!!!!!!!!!

Szimistyle
Te már megint itt vagy? Olvassál már vissza bazdmeg!!! Ki reagált nem normálisan?????????????????????????

Szimistyle
Keresem: Sysley Ferry - Give Me Your Love 320-ban (7:37 körül)
Köszi

mflex
<#eljen>

What about the forests?

MFLEX: gratulálok, pont ez a válasz bizonyítja azt, amit kifogásoltam a fórum egészében (member01 -> szintén ott a pont). Épp miattatok és a hozzátok hasonlóak miatt tart itt a helyzet; hogy miért nem lehet normális módon reagálni...?
mflex
és akkor az utolsó, amiben kiderül , hogy "Colombus-ék", bizony nagyon is tudnak énekelni, nem holmi alájavított, tkm tudja lószar az egész, mint álltalában..

11.JOY-THE CRISTMASS MIX (ACAPELLA)
AAC HQ™ 4:35

http://www.speedyshare.com/672463685.html

What about the forests?

mflex
10.JOY-AVE MARIA
AAC HQ™ 4:00

http://www.speedyshare.com/313869974.html

What about the forests?

Szimistyle
<#eljen><#eljen><#eljen><#worship><#worship><#worship>

Szimistyle
Keresem: Baltimora - Woody Boogie 320-ban (5:49 körül)

zsoltford
mindegyik ( 320-as )

mflex
09.JOY-FELIZ NAVIDAD
AAC HQ™ 3:40

http://www.speedyshare.com/162669868.html

What about the forests?

Szimistyle
Minden érdekel... a bitrátát írd mellég lsz... Köszi

mflex
08.JOY-HOLLY NIGHT
AAC HQ™ 3:40

http://www.speedyshare.com/426140662.html

What about the forests?

zsoltford
illetve valahol a look in my heart is meg van...

zsoltford
üdv. rocky m - fly with me ( extended ) ( 320 )
- disco lady ( extended ) ( 320 )

érdekel valakit,nem tudom az alõzöekben felment fly... milyen változatz volt, ha van rá igény küldöm.

mflex
tessék egy másik profil...<#hehe>

What about the forests?

mflex
NE IRIGYKEDJ WAZZE <#hehe>

What about the forests?

mflex
07.JOY-MERRY X-MASS MIX
AAC MP4 HQ™ 4:50

http://www.speedyshare.com/970887699.html

What about the forests?

Szimistyle
Szia Claud:-)

Claud
Az elõbb a kezedet fényképezted, mostmeg a ...?

Atomfix
megvan, csak nem maxi versio

Atomfix
van egy maxi cd ,ha valakit érdekel még ma felteszem
Mo -Do - Supergut

mflex
A DISCO LADY ,nincs meg wav-ban?

What about the forests?

mflex
06.JOY-COME ON, SWEET CHILDREN
AAC P4 HQ™ 3:50

http://www.speedyshare.com/341394893.html