A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wind 67

Csak a WAV peregjen

Wind 67
És Ismét Itt ! <#integet2>
P-wind
érlezik M.M - Love spy&Back Spy wav/4'44(zip)

Csak a WAV peregjen

mflex
Ez már mindenkinek megvan, mégis olyan ,mintha Gazebo sokkal szebben énekelne...nem tudom, mintha jobban figyelt volna a dalra<#fejvakaras>

GAZEBO - I LIKE CHOPIN
AAC 320K

http://www.speedyshare.com/407815955.html

What about the forests?

mari68
NEKEM EGY IS ELÉG,DE KÖSZI EZ ESZEMBE SE JUTOTT VOLNA!!!!!!!!!!

mflex
"CSAK KETTÖTÖKNEK EGYSZERRE NEM TOK IRNI!"

Nyiss két ablakot wazze Mari<#hehe>

What about the forests?

Szimistyle
Sosem gondolom Mari kérlek... Üdv a férjednek...

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

mari68
NA AZ ÉN PÁROMAT SE KELL FÉLTENI,DE HÜSÉGET FOGADOTT ÉS NEM VAKSÁGOT!!!SZIMI EZT NEKED IS IRTAM ,NEHOGY AZT ÉREZD,HOGY VELED NEM TÁRGYALOK CSAK KETTÖTÖKNEK EGYSZERRE NEM TOK IRNI!

mflex
Akkor az igazi, ahogy hagyni kellett volna...PASS:mflex

LASERDANCE-GIVE ME YOUR LOVE
WAV 1411K HQ™ 5:38

http://www.speedyshare.com/261873570.html

What about the forests?

Szimistyle
Ööööö, miért is? <#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nyes><#nyes><#nyes><#puszis><#puszis>

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

mflex
Te sem panaszkodhatsz baxki <#hehe><#hehe>

What about the forests?

Szimistyle
Mflexnek mondod Mari <#hehe><#hehe><#hehe> Nagy kujon, vigyázz vele <#hehe><#hehe><#hehe>

mflex
Ok ,majd továbbítom a tulajdonosának , hogy szép a segge <#hehe>

What about the forests?

mari68
TÉNYLEG NAGYON SZUPER ALBUM!!!!! A PÁROM ÜZENI SÕT KÖVETELTE KÖZÖLJEM VELED "AZOK A FORMÁS HÁTSOK IMÁDNI VALOK AMIT FELRAKTÁL<#finom><#finom><#finom>"!!!!!

Szimistyle
Erõs a gyanúm wazze:-) Qrva rég nem jelentkezett. Ráomlott a kocsma? <#hehe><#hehe>

mflex
honnan szedted elõ ezt a hsz-t pászdmeg, Sanyaaa azóta már lehet a holdon van wazze <#hehe>

What about the forests?

Szimistyle
Sanyaa, meg van ez maxiban is? Ha igen, kellene... Köszi

mflex
Már várjuk , természetesen WAV, akinek nem tetszik , csinál belõle monot <#hehe>

What about the forests?

zsoltford
most szereztem be két régebbi italo sorozat két dupla cd-s darabját:
italo rarities vol.02,és vol.03...
ha nincs meg akkor az lesz a következõ amit felteszek, ha kell wav-ban...

mari68
NEKEM,CSAK SIKERÜLT LETÖLTENI AZ ELÖZÖT IS ÉS NAGYON KIRÁLY!!!!!!!!

zsoltford
elkezdtem feltolni, egy jó kis roger meno válogatást, remélem van aki szereti:the singles collection...csupán idõ kérdése...

zsoltford
rocky'm
végre felért a két rocky'm...

mflex
Hozzáteszem: szvsz ,mint spacesynth rajongó 😊))

What about the forests?

mflex
Félre ne értsd, nem Veled van bajom 😊)
Szóval, ha ez a zene, amelyet MICHIEL VAN DER KUY , oly tökéletesen megkomponált, mint azt sokszor tette , hála istennek, de...

De szerintem SYSLEY FERRÉ egyáltalán nem jól énekel itt , sõt azt kell, hogy mondjam , hogy maga az ének egyáltalán nem illik bele a "képbe", vagyis nem oda való, nem eggyütt szól a LASERDANCE zenéjével, kvázi igy az egész agyon van baszva, amit nem is értek, hogy MICHIEL-nek ebben mi a jó franc tettszett???!!

Én ugy gondolom , hogy ez a zene önmagában is "lever" mindent ,nem kellett volna alá "vonyítani" ,mert igy csak szánalom az egész, sokszor letöltöttem már ,aztán a vége, mindig delete... 😞((

What about the forests?

d jani
Felraktam mégegyszer :

Alphatown : Megamix 12:20 .AAC

..a technika és annak ördöge megtréfált egy kicsit, de most már jó lesz <#awink>

mflex
<#law><#puszis>emmá szerelem<#hehe>

What about the forests?

Szimistyle
Bõven sok wazze:-)

mari68
OKSI!<#puszis>

mari68
JEEEEEEEEEEE ELINDULT KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!

Atomfix
ok 64 <#nyes><#nyes>
ezt még bevállalom

mflex
Nagy piros betûkkel vannak írva 1-11 ig...

innen kezdödik #27588

What about the forests?

mari68
én nem tudom letölteni!Ezt adja be? : Not valid anymore mit jelent ez??

d jani
Hát Igen ! Alphatown = Mauro Farina - Giulliano Crivellente ( Meg még néhány segéderõ ) A Fennt emlitett urak alkottak néhany nagy durranást az italo disco stiluson belül , és hál istennek a mai napig nyomják !!!-Igaz nem akkora sikerrel mint annak idején...<#pardon1>

Atomfix
mentem ..../egy kis bevetésre/<#pias>
jó zenélést mindenkinek

Atomfix
mari68
és azt hun találom mert nincs ggyomrom egyesek hsz-eit megnézni mégegyszer,szal hol van pontosan?

Szimistyle
Köszi!:-)
Mike Neked is!:-)

mflex
EZ EGY KICSIT MÁS, MINT A MEGSZOKOTT..

MIKO MISSION-HOW OLD ARE YOU
AAC 320K HQ

http://www.speedyshare.com/704519727.html

What about the forests?

mflex
ÉN IS VALAHONNÉT TÖLTÖTTEM LE, SZAL NEM SAJÁT FELTÖLTÉS...
ANEKA-JAPANESE BOY
320K 5:56

http://www.speedyshare.com/355791340.html

What about the forests?

Szimistyle

Szimistyle
Köszi!

d jani
mflex
Tölsd le a karácsonyi JOY-t is, az sem rossz ám 😊

What about the forests?

Szimistyle
Arra akartam célozni, hogy jó lenne, ha felnyomnád...
köszi

Szimistyle
Bizony nagyon jó ez. Hasonlít kicsit az Aleph - Fly To Me stílusához...

Atomfix
te tudod mit keresel !!!
ez van nálam...

mflex
milyen albumot? JAPAN?

What about the forests?

Szimistyle
És ez jó nekem? :-) Nekünk?

mari68
én bevallom nem igazán ism. ezt a fickot de a JAPAN albumot letöltöttem amit feltettetek de valami csucs nekem nagyon tetszik!!!