A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szimistyle
Elõbb utóbbi lejön az. Így legalább meg tudod hallgatni, amit letöltöttél, s mire végzél, már jöhet a következõ lemez és így tovább. Máskülönben ezeket a letöltött zenéket sosem hallgatnád meg...

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Szimistyle
Jól van wazze, gyere csak aztán nyomasd az Enja-t.
De hogy van ez, hogy Te takarítasz? <#hehe><#hehe><#hehe>

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Italo forever
Köszi Szimi, hogy segíteni akarsz, de nem a te feltöltéseid nem bírom leszedni, hanem azét, aki az Enigmatic sorozatot rakta fel. De ha másnál minden oké a rapid-dal akkor ne is vegyétek figyelembe a nyavalygásom! Akkor inkább<#pias>-k, de sokat!<#nyes><#nyes>

Breki! Megvan, csak nem láttam a szememtõl!!!
shirak
ja sziasztok

Play it loud!!

shirak
sziasztok,
reggel behivtak galyazni mert a fonok meg akart egyet vizisizni, hogy jojjon ki a nyaka<#boxer><#boxer><#boxer>
most takaritas mert a haz fejjel lefele all.
kesobb untanaolvasok, hogy mi tortent

Play it loud!!

Szimistyle
Ahha:-(
Akkor miben segíthetek? Melyik linkek kellenek máshová?

Italo forever
Szia! Hát a gépet indítom újra, mivel modem nélküli a kapcsolat. Már írtam valamelyik nap, hogy nálam rádios internet van. Itt nincs mit kihúzni...

Szia!

Meg tudnád adni a karácsonyi albumokhoz a pass-t?

Elõre is köszönöm!

Mindenkinek Nagyon Boldog Ünnepeket Kívánok!
Szimistyle
A kérdés, hogy mit indítasz újra??? Mindenkinél mûködik wazze!!!

Italo forever
Wazze, hú de tele van a tököm ezzel a rapidshare-rel. Itt van egy csomó jó zene, erre várnom kell minden letöltés után egy csomót. Úgy szar, ahogy van! Indíthatok én újra 100x is, akkor sem jó. Hú bakker de pipa vagyok!!!!

mari68
HALIKA!EZER KÖSZÖNET EZEKÉRT AZ ALBUMOKÉRT!ÉS A TÖBBI KARÁCSONYI ALBUMOKÉRT IS!KÖSZI!<#wave><#wave><#worship><#worship><#worship>

Közben rájöttem a password-re.

Mi a password a Boney M-hez?

Tedd magasra, hogy nehogy valaki talpa alá kerüljön!😊)

Atomfix
nem wav-ba de megvan
most épp dolgozom
esetleg du 3 után felteszem , ha addig nem lép rá senki

Gyerekek Martika-tól a Step by step meg van valakinek?

Szimistyle
Szia!

Wind 67
niro zip mára ennyi térülök fordulok kis gályára.<#violent><#violent> bye <#wave>

Csak a WAV peregjen

member01
Na én nem is beszélek ,róla többet, mert ezt melátja, hogy kidumáltuk akkor, nekem annyi..

Mike ,maradhat nálad az Audi...komolyan
További szép napot ,sziasztok.
Szimistyle
Nagyság átka wazze...

Szimistyle
Hát akkor ne habozz. Jó helyen van itt wazze... Csak már jönne rendbe<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

Wind 67
Ezt nem hiszem eeeeeel még ilyenkor sem hagynak békén (nem fenékig tejfel az élet-indulok Hszoboszlóra express meló)

Csak a WAV peregjen

member01
Soha nem volt olyan emberem, aki igy tudott volna tárgyalni, mint Mike,dehát ez a vérében van...
és azt hiszem Te tudod, hogy közben van neki elég baja és még igy is ,secpec tetõ alá hoz , mit csak akar, lehet itthon tartom?
Szimistyle
Azért Karácsony alatt le tusz majd ülni és meghallgatni néhány zenét a cuccon?

Szimistyle
Rúgd ki a francba<#hehe><#hehe><#vigyor2><#vigyor2><#mf1><#mf1>

member01
De tényleg ,ezt faxit egyszerûen képtelenség elérni.
Szimistyle
Köszi mindent! De ne állj le wazze<#hehe><#hehe><#hehe>

member01
Ja, erre nem is gondoltam, nem rossz ötlet,de viszont akkor a feleségem tényleg leválasztja a fejemet a törzsemrõl 😞

Igy is örülök, hogy megbékélt ezzel a "jószággal"
Szimistyle
<#hehe><#hehe><#hehe>
Vegyél egy másikat wazze<#hehe><#hehe><#hehe>

member01
Persze eléni ,nem lehet sehol, csak autókázik, jó dolga van a fönököknek!
Atomfix
elõre is :isten fizessen meg <#worship><#worship><#worship>

member01
Hello Szimi!
Semmi különös, dolgozom mint az állat, mikevezeti most az egyik cégemet, mert megkértem rá, de ez nem azt jelenti, hogy az automat is állandóan viszi,

Baxki 1 hete hoztam el és Mike, hajta egyfolytában..
Atomfix
nyomass egy kis REDBULT neki <#hehe><#hehe>

Szimistyle
Helló Joe. Rég hallottunk felõled:-)))

Wind 67
Szasz Kiscsákó !
Röppentem ma a postagalambot, igaz nem ér oda karácsonyig de remélem megkapod

Csak a WAV peregjen

Szimistyle
Szegéééény <#hehe><#hehe><#hehe>

member01
Hej Mike, melyik telefon van nálad baszki, mindegyik-et a párod veszi fel és õ sem tud semmit...
Már vagy 5 számot hívtam, egyáltalán minek neked ennyi telefon te agyvelõgyulladás <#hehe>
Wind 67

Csak a WAV peregjen

Atomfix
cd-röl rippeltem .....igy szól sajna

member01
Hello mindenki!
Atomfix
jó napot mindenkinek !
elvagytok ám
én meg melozok <#rinya>

Szimistyle
<#integet2><#integet2><#eljen><#eljen>

Szimistyle
Nekem is veszel ajándékot?<#hehe><#hehe><#hehe>

Wind 67

Csak a WAV peregjen

mflex
NA tényleg léptem.. szasztok!

What about the forests?

mflex
Megvan a greatest hits dupla, de a kurva anyjukba ,nem tom miért nem rakták rá a Fugitive-t?<#gun>

What about the forests?

Wind 67
a Rádio nem jó helyette ?<#hehe>

most látom van 6:48 as only you-m is <#eplus2>

Csak a WAV peregjen

Breki33
29.000

<#vigyor3><#taps>
mflex
<#mf1><#nevetes1>

What about the forests?