A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szimistyle
Baxki, azt már év elején megkaptam és egész évben mûködött a qrva anyját<#hehe><#hehe><#hehe>
Szóval akkor semmit... <#duma><#duma><#duma><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

d jani
Oldal közepén van egy "Clikk Here To Download" feliret ...felette a szürke mezõben beirod a 4 jegyü kódot és letöltés......A Faxom gondolta, hogy ezeknél is ilyen bonyolult....a speedyre nem fért fel, azt hittem ez is jó lesz .....<#fejvakaras>

mflex
lófaxt!
Vegyél másikat wazze, majd én lerendezem a Krisztit <#mf1>

What about the forests?

Szimistyle
Annak már annyi wazze. Csapágyasan is kell?

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

mflex
Egy új automata szopógépet <#hehe>

What about the forests?

member01
Jól van na, bocsánat fönök úr, de az autót majd egyszer visszakapom azért? hmmm
Szimistyle
Na neked is üres a buxád? Nekem mit vettél wazze Karácsonyra?<#hehe><#hehe>

mflex
Joe-nak sok cége van, már -már tulontúl sok is wazze, akkor is kapja be😊

What about the forests?

Szimistyle
193 kbps <#falbav><#falbav><#falbav><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#action>

Szimistyle
Wazze nincs még néhány ilyen cége? Egy ilyen AUDI-ért én is killer tudok lenni a tárgyaláson<#hehe><#hehe><#hehe>

mflex
Remélem megveszi magának és az buzi George M. ,jól segbenyomja!<#hehe>

What about the forests?

Szimistyle
Már meg van!

mflex
"Mike ,maradhat nálad az Audi...komolyan"

Vissza nem is kapod már te <#kocsog><#mf2>

What about the forests?

Atomfix
mflex
Wazze, most átmegyek és annyira szájba nyekerintelek, hogy máris konzultálhatsz a fogorvosoddal te faxkalap kis buznyák <#vigyor2><#hehe><#gunyos1><#idiota>

What about the forests?

Szimistyle
És errõl hogy lehet letölteni?

d jani
Na Hát Akkor : Mr Black : Macho Man (Dancetronic Edit) Wav

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK !!!!!

Szimistyle

Szimistyle

Atomfix
Szimistyle
Annyi pénzem még nincs wazze, hogy George Michael-t megvegyem... Tán Joe-val kell errõl beszélni<#hehe><#hehe><#hehe>

Atomfix
hi mindenkinek !
pontos cime a számnak:Martika - Toy Soldiers
elindult felfelé

Breki33
Michaelt vagy a lemezét?
Breki33
http://depositfiles.com/files/215381/100__Enigmatic_Hits_vol._2_-_w.html
http://depositfiles.com/files/223453/100__Enigmatic_Hits_vol._3.rar.html
http://depositfiles.com/files/218362/100__Enigmatic_Hits_vol.4_(www.html
Italo forever
OK.

Szimistyle
Egy hónapot kell várnod, akkor megveszem és dumálhatunk róla:-D

Breki33
tudom deha egyet szedsz gyorsan egymás után 100k-val az ugyanaz mintha 10-et szednél egyszerre 10-kval

sok kicsi sokra megy
Italo forever
Az király lenne!!<#eljen>

Italo forever
Nem az a gond, hogy nem tudom leszedni, hanem hogy sokat kell várni a rapidra. Végül is a rapid elég gyors, de nem gáz majd megoldom valahogy!

Breki33
hát adhatok egyszerre többet és akkor kiadja a sávszélt
Italo forever
A deposit-ról megindult ugyan de 8,3KB/mp-vel. Csak úgy száguld lefelé, sejtheted!

Breki33
Sikerült valakinek szabad slot-ot szerezni a George Michael 1-2-es CD-hez?

Egyszerúen nem tudom letölteni
Szimistyle
Csak nyugodtan hidd el wazze. Ma Mindenkit szeretek<#hehe><#hehe><#hehe>
Ma kinyitok én is egy Szepsy aszút wazze...<#pias><#pias>

Claud
Ááá! Nem hiszem én azt! Sztem fel sem tûnt,hogy nem voltam! Ma este még van egy jelenésem aztán karácsony után lesz a következõ (mármint a hivatali <#pias>, a magán <#pias> az a következõ 4 napban lesz)

Breki33
innan le tudod szedni az Enigmatic-ot?

1-es linkje

link

próbáld meg ha jó van még P
Szimistyle
Ha kell még valami, látatd a kollekcióm:-)

Breki33
ugyanaz mint a többihez szerintem
d jani
Mondom nyugi!!!Egy dologra vagyok háklis : Ha nem vigyáznak a dolgaimra (cd dvd)!!! ...Még a párom is letoltam a multkor , mert nem úgy kezelte a cd-ket , ahogy én !!!! ....Lassan nagyobb érték lesz itthon a cd, dvd mint a pénz <#nevetes1>...Szóval , nyugi !!!!VIGYÁZOK RÁ !!!!!

Szimistyle
Örülök, hogy örülsz!!!!!!!!!!!!!

Szimistyle
Szia Claud, már hiányoztál wazze<#hehe>

Claud
Hali! Wazze nem is próbálok meg visszaolvasni úgy pörögnek itt a dolgok!<#wave>

Sziasztok nagykenõk "profik", hála nektek sok zenét letöltöttem amít már ugy hittem sose hallok még egyszer. Ezért sok boldog karácsont,és boldog uj évet mindenkinek. Sok sok jó feltöltést.
Szimistyle
Ok Hawer! Nálam fõ a bizalom, bár eddig majd mindig rábaxtam...

d jani
Sziasztok !!!

Szimi, nyugi...vissza fogom küldeni !!!!...Csak elõtte egy kicsit megkarcolgatom, eszek rajta egy kis zsiros kenyeret, meg ráboritok egy pohár cukros gazdaságos üditõt <#mf2>....Számomra a Cd ÉRTÉK! Pláne , ha nem az enyém, joban vigyázok rá mint a szemem világára !!

Na Mingyá megy Mr Black !

Szimistyle
Na akkor zenéljünk is! Egy kis saját anyag...
Silent Circle l Touch In The Night '98 (Radio Edit) l 320 AAC

shirak
nekem a takaritas azt jelenti, hogy foltenni az uj fuggonytartot, nehany dubel afalba, meretre vagas meg ilyenek.
tolom az enyakat is csak a fonok nem tud tolem elszakadni, allandoan zaklat valami csabai ceg problemaival<#boxer><#boxer>

Play it loud!!

Szimistyle

Szimistyle
Egyszerû! A többinél méretkorlát van. A speedy-t szeretem én is, de ha túl nagy a cucc, akkor kénytelen vagyok rapidot használni. Sendspace-t semmiképp! Bár az is igaz, hogy szét lehet darabolni a file-kat.

Italo forever
Tudom wazze, igazad van! De annyi feltöltõs oldal van, mért pont ezt kell favorizálni! Nem értem! Töltöttem le már sok oldalról, és sehol nem találkoztam ilyen korlátozással! Na mindegy, próbálkozok tovább.<#integet2>