A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shirak
sziasztok (m)emberek,
Boldog Karacsonyt Mindenkinek, kicsinek nagynak es koszi a sok jo zenet.

Play it loud!!

mflex
Nem "úgy" értettem, vagy úgy rendezzem le a feleséged, te hülyegyerek <#hehe>

What about the forests?

Szimistyle
<#hehe><#hehe><#hehe><#mf2><#mf2><#mf2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Szimistyle

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

member01
Én meg lerendezem az Andit<#hehe>
member01
Tudom Mike, hogy vezet, mivel imádja a versenyzést, régebben még "mûvelte" is, én nem nagyon szeretek mellette lenni, ha bevadul, de szó mi szó, kurvára tud vezetni, az agyament,ehhez is ért..sajna<#mf2>
mflex
Ja! elég xarul megy ,1-be 130 körül<#hehe>

What about the forests?

Szimistyle
Már jön lefelé 10-el <#falbav><#falbav><#falbav>

Szimistyle
Baxki, azt már év elején megkaptam és egész évben mûködött a qrva anyját<#hehe><#hehe><#hehe>
Szóval akkor semmit... <#duma><#duma><#duma><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

d jani
Oldal közepén van egy "Clikk Here To Download" feliret ...felette a szürke mezõben beirod a 4 jegyü kódot és letöltés......A Faxom gondolta, hogy ezeknél is ilyen bonyolult....a speedyre nem fért fel, azt hittem ez is jó lesz .....<#fejvakaras>

mflex
lófaxt!
Vegyél másikat wazze, majd én lerendezem a Krisztit <#mf1>

What about the forests?

Szimistyle
Annak már annyi wazze. Csapágyasan is kell?

mflex
Egy új automata szopógépet <#hehe>

What about the forests?

member01
Jól van na, bocsánat fönök úr, de az autót majd egyszer visszakapom azért? hmmm
Szimistyle
Na neked is üres a buxád? Nekem mit vettél wazze Karácsonyra?<#hehe><#hehe>

mflex
Joe-nak sok cége van, már -már tulontúl sok is wazze, akkor is kapja be😊

What about the forests?

Szimistyle
193 kbps <#falbav><#falbav><#falbav><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#action>

Szimistyle
Wazze nincs még néhány ilyen cége? Egy ilyen AUDI-ért én is killer tudok lenni a tárgyaláson<#hehe><#hehe><#hehe>

mflex
Remélem megveszi magának és az buzi George M. ,jól segbenyomja!<#hehe>

What about the forests?

Szimistyle
Már meg van!

mflex
"Mike ,maradhat nálad az Audi...komolyan"

Vissza nem is kapod már te <#kocsog><#mf2>

What about the forests?

Atomfix
mflex
Wazze, most átmegyek és annyira szájba nyekerintelek, hogy máris konzultálhatsz a fogorvosoddal te faxkalap kis buznyák <#vigyor2><#hehe><#gunyos1><#idiota>

What about the forests?

Szimistyle
És errõl hogy lehet letölteni?

d jani
Na Hát Akkor : Mr Black : Macho Man (Dancetronic Edit) Wav

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK !!!!!

Szimistyle

Szimistyle

Atomfix
Szimistyle
Annyi pénzem még nincs wazze, hogy George Michael-t megvegyem... Tán Joe-val kell errõl beszélni<#hehe><#hehe><#hehe>

Atomfix
hi mindenkinek !
pontos cime a számnak:Martika - Toy Soldiers
elindult felfelé

Breki33
Michaelt vagy a lemezét?
Breki33
http://depositfiles.com/files/215381/100__Enigmatic_Hits_vol._2_-_w.html
http://depositfiles.com/files/223453/100__Enigmatic_Hits_vol._3.rar.html
http://depositfiles.com/files/218362/100__Enigmatic_Hits_vol.4_(www.html
Italo forever
OK.

Szimistyle
Egy hónapot kell várnod, akkor megveszem és dumálhatunk róla:-D

Breki33
tudom deha egyet szedsz gyorsan egymás után 100k-val az ugyanaz mintha 10-et szednél egyszerre 10-kval

sok kicsi sokra megy
Italo forever
Az király lenne!!<#eljen>

Italo forever
Nem az a gond, hogy nem tudom leszedni, hanem hogy sokat kell várni a rapidra. Végül is a rapid elég gyors, de nem gáz majd megoldom valahogy!

Breki33
hát adhatok egyszerre többet és akkor kiadja a sávszélt
Italo forever
A deposit-ról megindult ugyan de 8,3KB/mp-vel. Csak úgy száguld lefelé, sejtheted!

Breki33
Sikerült valakinek szabad slot-ot szerezni a George Michael 1-2-es CD-hez?

Egyszerúen nem tudom letölteni
Szimistyle
Csak nyugodtan hidd el wazze. Ma Mindenkit szeretek<#hehe><#hehe><#hehe>
Ma kinyitok én is egy Szepsy aszút wazze...<#pias><#pias>

Claud
Ááá! Nem hiszem én azt! Sztem fel sem tûnt,hogy nem voltam! Ma este még van egy jelenésem aztán karácsony után lesz a következõ (mármint a hivatali <#pias>, a magán <#pias> az a következõ 4 napban lesz)

Breki33
innan le tudod szedni az Enigmatic-ot?

1-es linkje

link

próbáld meg ha jó van még P
Szimistyle
Ha kell még valami, látatd a kollekcióm:-)

Breki33
ugyanaz mint a többihez szerintem
d jani
Mondom nyugi!!!Egy dologra vagyok háklis : Ha nem vigyáznak a dolgaimra (cd dvd)!!! ...Még a párom is letoltam a multkor , mert nem úgy kezelte a cd-ket , ahogy én !!!! ....Lassan nagyobb érték lesz itthon a cd, dvd mint a pénz <#nevetes1>...Szóval , nyugi !!!!VIGYÁZOK RÁ !!!!!

Szimistyle
Örülök, hogy örülsz!!!!!!!!!!!!!

Szimistyle
Szia Claud, már hiányoztál wazze<#hehe>

Claud
Hali! Wazze nem is próbálok meg visszaolvasni úgy pörögnek itt a dolgok!<#wave>