A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazából nem is tudom, hogy itt ki az, ha van ilyen egyáltalán!!
Én csak tavaly õsz óta vagyok tag....
Olvastam az alábbi 'ftp'-s dolgokról. Megmondom õszintén, hogy én sem vagyok valami 'aktív' tag, ugyanis marha kevés idõm van (meló+gyerek+fõsuli), viszont ha van idõm, (és néhány sör a közelembe<#pias>#pias>), akkor szivesen segítek olyan zenékkel, amik nekem a rendelkezésemre állnak! Természetesen tiszteletbe tartom az "ÕS" tagok véleményét az új jelszót illetõen! A fórumozók közül személyesen is ismerek néhány tagot, és bennük teljesen megbízok!
Ha valaki fikáz minket a zenék, ill. a bitráta miatt? Hm, ez ellen nehéz védekezni és megmondom õszintén nem is érdekel....<#boxer>#boxer>! Én továbbra is innen szerzem be a zenéimet + regelve vagyok "néhány" helyen, amiket ha keresnek, ki is linkelek ide!!
Jah, és hallgatom a MEGADANCE Rádiót<#eljen>#eljen>!
Most is megyek a fiammal picit csavarogni, úgyhogy üdv minden tagnak, és bekukkantó idegennek!
Olyan nincs a világon, ami nem sörnyitó!
feltoltottem egy kedvencemet
Steve Kekana - Raising My Family wav
http://rapidshare.com/files/22531535/01_Steve_Kekana_-_Raising_My_Family.rar.html
Csak a nő½ tudja mi a szép:)
Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!
A jelszót bárki megadhatja csak mondjuk elõtte egyeztessen a régebbi tagokkal priviben, hogy mi legyen ha valaki kéri!
De ez is csak egy ötlet...
A linkeket döntse el mindenki, hogy hova rakja!!
Az biztos, hogyha egy ismerõs kér valamit és nekem megvan akkor ide fogom feltenni jelszó nélkül!
Ennyi!
Ja a mix-ek sajna csak ismertetõk és nem lehet tölteni!<#rinya>#rinya>
Italo boot mix vol. 1. Styloo
Italo boot mix vol 2. Digital Game
Italo Boot Mix 2000/2 Italo Boot Mix
Italo Boot mix Vol 16 Part 1-2-3
Italo Boot Mix 2004 DJ Dixi Disco
Igy elsõ körben ezek!
Tényleg az!!
Ezért jeleztem, hogy nehogy úgy járjunk mint a másik fórum!
De Frenkynek is igaza van, a bemutatkozás viszont szerintem nem abból kellene, hogy álljon, hogy írok magamról egy pár sort és már meg is nyílt minden kapu...
Ezt egyszer már valamikor leírtam, hogy részt kellene venni a fórum életében az új tagoknak, akár egy-két jó hozzászólással vagy infóval vagy ha van rá módja és lehetõsége akkor egy-két jó zenével, de ha nincs az sem baj csak ne lapuljon mint.....nem folytatom! Én is úgy kezdtem, hogy ugyan zeném nem sok volt, amit fel tudtam volna tölteni de feltettem egy-két képet a kedvenc elõadómtól vagy valami infót róla és közben beszélgettünk is errõl-arról! Valahogy ebben látom a megoldást!
De az, hogy én ez vagyok meg az vagyok és hú de szeretem ezt a stílust és ugyan adjatok már egy jelszót, na ez nem igazán járható út!!
Én személy szerint nagyon sokat köszönhetek a fórumnak, a legtöbb jó zenét itt leltem meg, tehát elfogult vagyok és nem jó lenne, ha megszünne!!
én nem adtam ki jelszót senkinek eddig sem és ehhez tartom magam, döntsetek kollégák!
dülõre lehet ebben jutni?a sok részigazságban elvész a lényeg, én sem tudom...
töltsön aki bemutatkozik és szeretne a közkincsbõl...
aki fika-system-hez tartozik, az meg hallgasson és lökött megnyilvánulás nélkül hallgasson velünk egy kis euro-italo discot, persze a magunk egyszerû, gagyi módján, mert mi csak ugy tudunk...<#smile>#smile>
beszéljünk inkánn a boot mixekrõl nem tudnánk összehozni az egész sorozatot ftp-n egy bootmix mappában?
és valóban ezzel nem vághatjuk el az új embereket a fórum nyújtotta lehetõségektõl!!!!
Szinte lehetetlen kiszûrni a nem idetartozó arcokat és nehogy mi is abba a csapdába essünk mint az másik fórum, hogy belefulladunk a jelszavazásba!
Ötletek???
csak a régi fikázás ne kerüljön elõ!
ha valaki buzizni akar az igy vagy úgy FOG!
erre nem a jelszócsere a megoldás, az már csak következmény...
meddig cserélgessük?esetleg ezzel elvágva a ritkábban belépõ jó arcokat?
persze megfontolandó, mert a probléma adott...
döntsön a fórum népe!
De arra kérem a többi fórum tagot , hogy ne ez legyen a téma ezentúl,
hanem jussunk dûlõre ez ügyben minél hamarabb és a téma lezáródik!!
Eddig is jó volt a hangulat, ezután is maradjon meg!!
De mondom, ebben döntsön a fórum minden aktív tagja! <#awink>#awink>
Olyan fura feje van ennek a Fancy-nek, nem?
Egy idõben az a hír terjedt róla el, hogy meleg a csávó...
Hm, a fene se tudja de állat zenéket gyártott az biztos!
hány része van?jó volna forumilag összedobni az egész sort, minél több infoval boritóval...
és ha már visszatért a nyájhoz hát halgassa örömmel és fogadja szivesen
kis közösségünk gyüjteményét...
lehet nem minden 320, mp4, de sokszor örülök mint majom a f.szának, egy-egy rég áhitott muzsika hallatán.
JÓ SZÓRAKOZÁST MINDENKINEK KOLLÉGÁK!
és valamikor az elsõ kazim alphaville - forever young albumát, egy unitra szerkezeten halgattam nagy örömmel, pegig az aztán szólt valahogy, mégis qrva jó volt...
Az állt benne, hogy ne legyünk már ennyire naivak, miszerint
el sem tudjuk képzelni, hogy valójában kiknek is adtuk meg az ftp
hozzáférésének módját és jelszavát!!
Nevesített is az illetõ de megkért, hogy az Õ neve viszont maradjon anonim, nem szeretne ebbõl balhét ott ahol jelenleg tag!
Nem sok mindent tudtam erre reagálni, mivel ezt pontosan tudtam(tudtuk)
egy páran, hogy visszalátogatnak a régi tagok egy-egy jó 320-s nótáért!
Én sem nevesítek mert igazából nem is érdekel és egyébként is tudom, hogy mely személyek azok de ellentétben velük nálunk még mindig
nincs jelszavazva a zene és remélem nem is lesz!(az ftp az már más téma)
Így nyugodtan hozzáférhet bárki a feltöltött anyaghoz, engem speciel ez
nem zavar és nem is zavart soha csak fontosnak tartottam megosztani
a fórummal, hogy azért mi megy a háttérben!!! Nem véletlen van az, hogy egy feltöltött zenét vagy 40-en letöltenek, közben jó ha 20-on pár emberkét ismerünk valójában! Na mindegy...
Tehát Breki-nek 100%-ban igaza van, hogy azért ne válogatás nélkül
bárkinek osztogassuk az ftp jelszót, hanem legalább egy kis bemutatkozás illõ volna elõtte...
Az is igaz, hogy más néven bárki be tud jutni a régiek közül is....
Ezzel sincs gond csak hát emlékszünk ugye, hogy minek gondoltak és neveztek bennünket mielõtt leléptek.(pld. szarházi csürhe)
A fórum mindenkié, a feltett zene mindenkié csak hát a kétszínûség....
Hál' istennek ez nem jellemzõ mindenkire!!!!! <#taps>#taps>