A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Italo forever
Ja, azt majd elfelejtettem még hozzátenni, hogy Én nem vagyok "Õs" tag!!
Igazából nem is tudom, hogy itt ki az, ha van ilyen egyáltalán!!
Én csak tavaly õsz óta vagyok tag....

Frenky70
Hello flex HQ

Frenky70
<#wave><#wave>

Italo forever
<#worship><#eljen>kb. ilyen hozzáállásra gondoltam az új tagoktól!!

Sziasztok, üdvözlök mindenkit!
Olvastam az alábbi 'ftp'-s dolgokról. Megmondom õszintén, hogy én sem vagyok valami 'aktív' tag, ugyanis marha kevés idõm van (meló+gyerek+fõsuli), viszont ha van idõm, (és néhány sör a közelembe<#pias>), akkor szivesen segítek olyan zenékkel, amik nekem a rendelkezésemre állnak! Természetesen tiszteletbe tartom az "ÕS" tagok véleményét az új jelszót illetõen! A fórumozók közül személyesen is ismerek néhány tagot, és bennük teljesen megbízok!
Ha valaki fikáz minket a zenék, ill. a bitráta miatt? Hm, ez ellen nehéz védekezni és megmondom õszintén nem is érdekel....<#boxer>! Én továbbra is innen szerzem be a zenéimet + regelve vagyok "néhány" helyen, amiket ha keresnek, ki is linkelek ide!!
Jah, és hallgatom a MEGADANCE Rádiót<#eljen>!
Most is megyek a fiammal picit csavarogni, úgyhogy üdv minden tagnak, és bekukkantó idegennek!

Olyan nincs a világon, ami nem sörnyitó!

Brand
hello!
feltoltottem egy kedvencemet

Steve Kekana - Raising My Family wav

http://rapidshare.com/files/22531535/01_Steve_Kekana_-_Raising_My_Family.rar.html

Csak a nő½ tudja mi a szép:)

Szuszidi
Ami mixeket említettem majd feltolom õket de valami nem kerek a géppel!

Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!

Frenky70
Akár 2 percaen belül lehet prezentálni jelszót !!!

De,én be is fejeztem ezt a témát

Italo forever
Nem tudom Zsoltford , Én is csak tapogatok, nem mondhatom meg hogy mi legyen, csak elmondtam a véleményem!!
A jelszót bárki megadhatja csak mondjuk elõtte egyeztessen a régebbi tagokkal priviben, hogy mi legyen ha valaki kéri!
De ez is csak egy ötlet...
A linkeket döntse el mindenki, hogy hova rakja!!
Az biztos, hogyha egy ismerõs kér valamit és nekem megvan akkor ide fogom feltenni jelszó nélkül!
Ennyi!
Ja a mix-ek sajna csak ismertetõk és nem lehet tölteni!<#rinya>

zsoltford
tölthetö is van?

zsoltford
a magam részérõl oké ahogy irtad!és akkor linkek csk ftp-n?és az uj jelszó priviben kaphazó meg?ha igen kitõl?

Italo forever
A lap alján menjetek a Main Menü-re!

Italo forever
AlterEgo adta az infót tegnap!!
Boot mix ügyben!
Na itt aztán van mix!

Szuszidi
Ezeket dobta ki:
Italo boot mix vol. 1. Styloo
Italo boot mix vol 2. Digital Game
Italo Boot Mix 2000/2 Italo Boot Mix
Italo Boot mix Vol 16 Part 1-2-3
Italo Boot Mix 2004 DJ Dixi Disco
Igy elsõ körben ezek!

Italo forever
" mókuskerék-szindróma..."
Tényleg az!!
Ezért jeleztem, hogy nehogy úgy járjunk mint a másik fórum!
De Frenkynek is igaza van, a bemutatkozás viszont szerintem nem abból kellene, hogy álljon, hogy írok magamról egy pár sort és már meg is nyílt minden kapu...
Ezt egyszer már valamikor leírtam, hogy részt kellene venni a fórum életében az új tagoknak, akár egy-két jó hozzászólással vagy infóval vagy ha van rá módja és lehetõsége akkor egy-két jó zenével, de ha nincs az sem baj csak ne lapuljon mint.....nem folytatom! Én is úgy kezdtem, hogy ugyan zeném nem sok volt, amit fel tudtam volna tölteni de feltettem egy-két képet a kedvenc elõadómtól vagy valami infót róla és közben beszélgettünk is errõl-arról! Valahogy ebben látom a megoldást!
De az, hogy én ez vagyok meg az vagyok és hú de szeretem ezt a stílust és ugyan adjatok már egy jelszót, na ez nem igazán járható út!!
Én személy szerint nagyon sokat köszönhetek a fórumnak, a legtöbb jó zenét itt leltem meg, tehát elfogult vagyok és nem jó lenne, ha megszünne!!

Szuszidi
Na megnézzük mi van Boot mix ügyben! Mit mond a kisokosom!

zsoltford
én amit felteszek annak a linkje az ftp-n lesz csak látható, de hogy ki kapjon és ki ne, és milyen modon lehessen szürni, fogalmam sincs és én ebben majd hogynem állást sem tudok foglalni...
én nem adtam ki jelszót senkinek eddig sem és ehhez tartom magam, döntsetek kollégák!

zsoltford
hát ez is még hozzáfüzhetõ és igaz...
dülõre lehet ebben jutni?a sok részigazságban elvész a lényeg, én sem tudom...

zsoltford
többet ehhez én nem tudok fûzni, mókuskerék-szindróma...
töltsön aki bemutatkozik és szeretne a közkincsbõl...
aki fika-system-hez tartozik, az meg hallgasson és lökött megnyilvánulás nélkül hallgasson velünk egy kis euro-italo discot, persze a magunk egyszerû, gagyi módján, mert mi csak ugy tudunk...<#smile>
beszéljünk inkánn a boot mixekrõl nem tudnánk összehozni az egész sorozatot ftp-n egy bootmix mappában?

Frenky70
A fórum nyilvános is maradjon, ebben nincs hiba. De a zenék feltöltését itt meg kell szüntetni, az ftp-re való bejutást pedig szûkíteni. Igenis nagyon meg kell ahhoz bízni valakiben, hogy odakerülhessen, és ehhez nem elég 5-10 mondatos bemutatkozás. Lásd nyugati oldalakon, ahol sokkal jobban kell védeni magukat, hogy hivatalosan ne töröljék õket. Szerintetek itt milyen folyamat zajlik? Most próbálják nálunk is elérni a szerzõi jogdíjak miatt mindezt. Nem néztek tv-t? Szóval szerintem védelem, védelem, védelem. Ez a 3 kulcsszó.

Italo forever
Így van, mindkettõtöknek igaza van, nagyon nehéz ez ügyben jól dönteni
és valóban ezzel nem vághatjuk el az új embereket a fórum nyújtotta lehetõségektõl!!!!
Szinte lehetetlen kiszûrni a nem idetartozó arcokat és nehogy mi is abba a csapdába essünk mint az másik fórum, hogy belefulladunk a jelszavazásba!
Ötletek???

zsoltford
de lehet,hogy higgadtan minden mehetne tovább ezzel a jelszóval, persze nem feledve a történteket, aztán ha innét akar tölteni, hát töltsön és ha nincs annyi bör a képén valakinek, hogy egyenesen visszatérjen a nyájhoz azzal ugysincs mit tenni, vagy belátta vagy sem, ugyis megszerzi az uj jelszót és megint ezen fogunk témázni egy hónap mulva...
csak a régi fikázás ne kerüljön elõ!

Szuszidi
Én amondó vagyok hogy mindenkit úgy kell elfogadni amilyen! Itt nagyon nehéz mert ez egy nyilvános fórum! Hát igen nagyon nehéz döntést hozni ez ügyben! Szinte lehetetlen.Most mondhatnám azt hogy igazad van, de nem mondom mert mindenkinek meg kell adni az esélyt, ha azt eljátsza akkor kész vége, jelszó váltás! Tudom most azt kérded de honnan foglyuk tudni hogy ö volt az elõbb utóbb kiderül! Az én álláspontom az hogy bemutatkozás! És döntés! Persze lehet szigoritani a dolgot!!

zsoltford
neked is teljesen igazad van, de mit ér a jelszócsere ha, mondjuk fogom magam bejelentkezem egy másik névvel, irok magamról 5 mondatot.megkapom az uj jelszót, aztán ha akarok garázdálkodhatok.persze én ezt nem tenném, csak példaként irtam.
ha valaki buzizni akar az igy vagy úgy FOG!
erre nem a jelszócsere a megoldás, az már csak következmény...
meddig cserélgessük?esetleg ezzel elvágva a ritkábban belépõ jó arcokat?
persze megfontolandó, mert a probléma adott...
döntsön a fórum népe!

Italo forever
Ez igen, pontosan így van!!!<#eljen>
De arra kérem a többi fórum tagot , hogy ne ez legyen a téma ezentúl,
hanem jussunk dûlõre ez ügyben minél hamarabb és a téma lezáródik!!
Eddig is jó volt a hangulat, ezután is maradjon meg!!

Frenky70
Mert a visszaszivárgással kezdõdik a zülessztés, pláne, hogyha más név mögé bújnak, tehát a szándék nem tisztességes. Különben fel merné önmagát vállalni. Ne feledkezzünk meg arról, hogy milyen módon távoztak. Felháborítóan nagyképûként, lenézve és lehordva minket mindenféle idióta szarháziaknak. Nem kell nagylelkûnek lennünk úgy hiszem, mert a viszonzás legtöbb esetben az ellenkezõje volt, és valószínûleg lesz is. Eddig én ehhez a témához nem szóltam különösebben hozzá, de a naivitásnak legyen vége. Igenis jelszót kell cserélni, és nem megadni mindenkinek, aki ír magáról egy sort, hogy új vagyok... Nem véletlenek az ftp-rõl való eltûnések sem. Ez már eszébe jutott valakinek?

Szuszidi
He he az jó lett csak amit kaptam vinyót az szar szóval az eredeti állapot állt vissza! <#boxer>

Italo forever
Na jó lett a vinyó csere?

Italo forever
Én nem tudom, mindenesetre megfontolandó!
De mondom, ebben döntsön a fórum minden aktív tagja! <#awink>

Szuszidi
Szia! Mért kell jelszó csere??

Frenky70
Szerintem azonnal jelszó csere szükséges

Frenky70
Sziasztok

<#integet2><#integet2>

Szuszidi
Abrakadabra Itt

Szuszidi
Na lassan el fogok tünni mert vincsi csere lesz! Remélem minden ók lesz s jövök kb 30 -35 perc!!! De elötte még egy videó megy fel az Abrakadabra azt még megvárom!

Szuszidi
Hát erre nem tudok mit mondani! Igy igaz! <#beka3>

Italo forever
Bizony-bizony tényleg jó!!
Olyan fura feje van ennek a Fancy-nek, nem?
Egy idõben az a hír terjedt róla el, hogy meleg a csávó...
Hm, a fene se tudja de állat zenéket gyártott az biztos!

Szuszidi
Egy kis Fancy videó! Itt

Szuszidi
Azért nem feladni 12-töl lesz Gery! Ö is nagyon jó! Tõle is lehet zenét kérni! Meki is van 80 évek zenéi! <#circling>

zsoltford
látom nem feledkeztél meg a boot mixek-rõl, ezek szerint elõkerült a sorozat<#eljen><#taps>
hány része van?jó volna forumilag összedobni az egész sort, minél több infoval boritóval...

Italo forever
Kár, hogy ma nem vagy!!
Jobban telik a szoli, ha van egy kis 80's feeling!<#rinya>

Italo forever
Így igaz!!<#eljen>

Szuszidi
<#wave> Vasárnap vagyok 9-13 ig elvben viszont minden lehet! <#circling> Kösz jól vagyok csak vincsit kéne cserélnem!!

Italo forever
Szia!!
Hogy vagy Cimbi??<#wave>
Lesz ma mûsorod?

Szuszidi
Jó reggelt mindenkinek! Igen egyet értek!

zsoltford
hát aki vissza tért ... és nem használja az eredeti nevét erre nem tudok mást mondani mint váltogassa csak ha ehhez van kedve.pedig egyszerübb volna az eredeti névvel, akár mi is volt anno.
és ha már visszatért a nyájhoz hát halgassa örömmel és fogadja szivesen
kis közösségünk gyüjteményét...
lehet nem minden 320, mp4, de sokszor örülök mint majom a f.szának, egy-egy rég áhitott muzsika hallatán.
JÓ SZÓRAKOZÁST MINDENKINEK KOLLÉGÁK!

zsoltford
üdv mindenkinek, igen kellene a 69, nekem sok zeném van 192-ben, ha tehetem persze akkor 320.de ha valami csak 192-ben van meg nekem az is megfelel, mivel van a mit 15 éve keresek és nem szeretnék még 15 évet várni rá...
és valamikor az elsõ kazim alphaville - forever young albumát, egy unitra szerkezeten halgattam nagy örömmel, pegig az aztán szólt valahogy, mégis qrva jó volt...

Italo forever
Italo forever
Egy jó kis zene a két szöszi-tõl!

Lili & Sussie - Oh Mama (Euro Mix) 256k

Italo forever
Valamelyik nap kaptam egy érdekes privit!
Az állt benne, hogy ne legyünk már ennyire naivak, miszerint
el sem tudjuk képzelni, hogy valójában kiknek is adtuk meg az ftp
hozzáférésének módját és jelszavát!!
Nevesített is az illetõ de megkért, hogy az Õ neve viszont maradjon anonim, nem szeretne ebbõl balhét ott ahol jelenleg tag!
Nem sok mindent tudtam erre reagálni, mivel ezt pontosan tudtam(tudtuk)
egy páran, hogy visszalátogatnak a régi tagok egy-egy jó 320-s nótáért!
Én sem nevesítek mert igazából nem is érdekel és egyébként is tudom, hogy mely személyek azok de ellentétben velük nálunk még mindig
nincs jelszavazva a zene és remélem nem is lesz!(az ftp az már más téma)
Így nyugodtan hozzáférhet bárki a feltöltött anyaghoz, engem speciel ez
nem zavar és nem is zavart soha csak fontosnak tartottam megosztani
a fórummal, hogy azért mi megy a háttérben!!! Nem véletlen van az, hogy egy feltöltött zenét vagy 40-en letöltenek, közben jó ha 20-on pár emberkét ismerünk valójában! Na mindegy...
Tehát Breki-nek 100%-ban igaza van, hogy azért ne válogatás nélkül
bárkinek osztogassuk az ftp jelszót, hanem legalább egy kis bemutatkozás illõ volna elõtte...
Az is igaz, hogy más néven bárki be tud jutni a régiek közül is....
Ezzel sincs gond csak hát emlékszünk ugye, hogy minek gondoltak és neveztek bennünket mielõtt leléptek.(pld. szarházi csürhe)
A fórum mindenkié, a feltett zene mindenkié csak hát a kétszínûség....
Hál' istennek ez nem jellemzõ mindenkire!!!!! <#taps>