A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre senki?
"" Sziasztok!
Még mindig nem tud ismerõsöm tölteni a multis oldalamról,sõt még a blogba sem enged írnia! Oda ezt írja ki:
There aren't any Blog Entries currently available for viewing. The best way to encourage everyone to add Blog Entries is to do so yourself. Click on the Post link at the top of the page to post something new on your Multiply site.
Valaki lefordítaná nekem?Más tud tölteni tõlem,csak õ nem!Pedig õ is osztott meg zenéket!Valaki legyen kedves segítsen! ""
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
szeretném kérni a WILSON FERGUSON-I'M SINGING AGAIN 5:55-ös változatát ha lehet 128-felettit....<#worship>#worship>
information...
Ha valakinek esetleg megvan ez a szám, és feltenné, azt nagyon megköszönném. Nemhogy nem játszák sehol, de nem is ismerik...
Pedig nagyon jó!
Elõre is köszi szépen!Kaoma - Lambamor
Itten!<#taps>#taps>
Még mindig nem tud ismerõsöm tölteni a multis oldalamról,sõt még a blogba sem enged írnia! Oda ezt írja ki:
There aren't any Blog Entries currently available for viewing. The best way to encourage everyone to add Blog Entries is to do so yourself. Click on the Post link at the top of the page to post something new on your Multiply site.
Valaki lefordítaná nekem?Más tud tölteni tõlem,csak õ nem!Pedig õ is osztott meg zenéket!Valaki legyen kedves segítsen!
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
ez a regisztráció gondolom ingyenenes ha valaki megtenné hogy leírja hogy kell regisztrálni tehát mire kattincsak meg ilyenek nagyon köszi...
http://vanessakeim.multiply.com/music/item/6
http://agustinmix.multiply.com/music/item/12
háááááááááááááát
Hit And Run Lover Fragile Dead Or Alive Download
Turn Around And Count To Ten (2000 remix version) Fragile Dead Or Alive Download
Something In My House (2000 remix version) Fragile Dead Or Alive Download
Even Better Than The Real Thing 2000 Fragile Dead Or Alive Download
I Paralyze Fragile Dead Or Alive Download
Isn't It A Pity Fragile Dead Or Alive Download
You Spin Me Round (Like A Record) (2000 remix version) Fragile Dead Or Alive Download
Just What I Always Wanted Fragile Dead Or Alive Download
My Heart Goes Bang (2000 remix version) Fragile Dead Or Alive Download
Lover Come Back To Me (2000 remix version) Fragile Dead Or Alive Download
I Promised Myself Fragile Dead Or Alive Download
Blue Christmas 2000 Fragile Dead Or Alive Download
Hit And Run Lover (bonus hit remix) Fragile Dead Or Alive Download
http://deliciousdj.multiply.com/music/item/22
De ezek sajnos csak 128-asok legalábbis az elsõ az volt
Brother Louie
Brother Louie
Higher Than Heaven
I'm Not Guilty
It Hurts So Good
Juliet
Last Exit To Brooklyn
Last Exit To Brooklyn
Ready For The Victory
SMS To My Heart
Taxi Girl
The Angels Sing In New York City
Win The Race
You're My Heart, You're My Soul
You're My Heart, You're My Soul
Win The Race
<#worship>#worship><#worship>#worship>
szeretném kérni a DEAD OR ALIVE-YOU SPIN ME AROUND 2003
nagyon köszönöm...<#worship>#worship><#worship>#worship>
Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!
italo jöhet minden mennyiségben
Én még sohasen jártam a multidon, de most megtaláltam, igaz,még zenét nem próbáltam róla letölteni, de látom õket, és szerintem a letöltés is menne.Az angol szöveg elsõ mondata az, hogy oldaladon egyáltalán nem látható zene...A továbbiak meg arról szólnak, hogy lehetne feltenni zenét, de ez nem érdekes.Szóval szerintem most minden rendben. Kicsit késõbb jobban szétnézek, és megpróbálok letölteni is. Üdv.
Én nem marakodtam csak a véleményem mondtam el, habár lehet, hogy gyakran nyersen fogalmazok vagy nem vigyázok kellõképpen a beszédstílusra és lehet, hogy Szuszidi-nek van igaza és inkább priviben kellene a véleményem elmondani, de soha nem szidok senkit és nem trágárkodok ezért nem érzem azt, hogy priviben kellene a fórummal kapcsolatos dolgokat megbeszélni! Persze ott aztán lehetne szidni bárkit, mint ahogy volt is példa rá(engem szidtak de volt aki ezt jelezte)de Én nem élek ezzel a módszerrel!
Breki-t sem sértegettem csak nem egyezett a véleményünk egy témában! Ennyi!
Sajnálom, ha esetleg félreérthetõ volt!!<#wave>#wave>
Egy kis segítség kellene!Egy ismerõsöm szeretett volna letölteni az én multiply oldalamról,s ezt irta ki neki:
There aren't any Music currently available for viewing. The best way to encourage everyone to add Music is to do so yourself. Click on the Post link at the top of the page to post something new on your Multiply site.
Sajna az angol tudásom nulla,ezért kéne egy kis help!
Kevés ember van ebben az országban, akik zene rajóngó és gyüjtõ, eme kevés ember is hajba kap... hová is jutottunk, mivé lett ez a világ...
A béke legyen veletek...
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
A BetterFly (Muse Tribute Band) keresi képzett,nem kezdõ énekesét.
Muse és saját számokat játszunk (a sajátokat meghallgathatjátok a www.betterfly.hu oldalon)
Ha el tudnád énekelni a számokat,vagy ismersz olyan énekest,akinek jó a hangja,akkor légyszives írj: [email protected]
Egyéb elérhetõség: www.myspace.com/betterflyband
01. - Arrivederchi amore
02. - Porsche szerelem
03. - Buzuki hangja szól
04. - Kihalt minden
05. - Szállj velem
06. - Szeretlek is meg nem is
07. - Ki visz majd haza
08. - Tûzvarázsló
09. - 24-24
10. - Féltelek
11. - Elizabet
12. - Azok a boldog szép napok
http://belabig.multiply.com/music/item/2414
Ez van gázgyár nincs de ezt felraktam az FTPre!
Ha KFT kell ez is jó?
KFT: Nem csupa angyal
192 kbps, 44100 Hz
Tracklist:
1. Miénk az utca
2. Baromfi Béla
3. Lefejellek, köcsög
4. Irén
5. Szerelembõl 5-ös
6. A hentes és a rendõr
7. A "b"-osztály
8. Mindenben van valami
9. Hányan laknak
10. Szocializmus
11. Nyugi, Tomi
12. Félelem
13. Láthatatlan világ
14. Amit megeszel

Mr. President - Night Club - 1997
Tracklist :
1. So They Set Off (Intro)
2. You Can Dance
3. Hasta Manana
4. I Won't Let You Down
5. Jojo Action
6. Take Me To The Limit
7. Happy People
8. Where Do I Belong
9. Gonna Get Up
10. I Wanna Give My Love To You
11. Take Your Chance
12. Inline-Outline
13. The Music Disappeared (Outro)
Filesize : 41,9 Mb
Bitrate : 128 Kb/s
MR. PRESIDENT - We See The Same Sune - 1996
Tracklist :
1. Intro
2. Coco Jamboo
3. Side To Side
4. Goodbye, Lonely Heart
5. I Give You My Heart
6. Love Zone
7. Show Me The Way
8. Olympic Dreams ( with Nino De Angelo )
9. You Can Get It!
10. Don't You Ever Stop
11. Turn It Up!
12. I Love The Way You Love Me
13. I Love To Love
14. Where The Sun Goes Down
15. Outro
Filesize : 68,9 Mb
Bitrate : 192 Kb/s