A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsoltford
<#eljen>

zsoltford
köszi!<#eljen>

zsoltford
üdv, meglallgattam és rájöttem újra, hogy öregszem...
kedvelem a dr.urat de az eredeti nekem jobban bejött, az elsõ 2 albuma fantasztikus volt, aztán semmi...
a feldolgozásokkal mikor egy elõadó a saját siker anyagához tér vissza
nekem állt. az eredeti jobbnak hat, pl.a modern talking 10 évvel ezetötti ujáéledése, tempot tettek alá és kész az ujak pedig már nem ütöttek akkorát, majd követték jónéhányan pl. fancy ami szerintem nagyon rosszra sikeredett...de játszották a klubbokban, ami elötte elképzelhetetlen lett volna...
vagy az a-ha, alphaville 2-3 fantasztikus album után semmi csak kazi töltõ anyagok...producerváltás, ötlethiány, nem tudom.de itt van dieter vater, erölteti a trikos sráccal a latinosnak tünõ hangzást, ami neki nem megy, nem lesz sikeres...érthetetlen számomra miért akarják felülmúlni ugyan azzal azt ami egykoron akkorát ütött...lehetetlen.
ha pedig egy tempon mulik, hogy tetszik-e vagy sem, hát-hát-hát...
persze ez csupán az én személyes magánvéleményem ...szeretném ha ujra ahhoz a fülbemászós, jó szintihangokkal tüzdelt õtletceruzához visszatérnének.mint ahogy mflex feltöltésébõl látom mauro...és egyszerüen nem értem,hogy a manapság kiadot dance lemezeket miért kell ennyire eltorzitani, túlvezérelni, minden szól egyszerre...hát öregszem...
it's my life -ból nekem ez a legjobb:
DR. ALBAN - IT'S MY LIFE ( ORIGINAL 12'' VERSION ) ( 7.03 ) ( 320 )

ha valakinek megvan That Girl-Dream lover nóta nagyon megköszönném eredeti verzióban THX
Breki33
hát gondolom többen osztják vissza

remélem van 100%-os is P
Tubbs
Az utóbbi napokban sajna nem értem rá seedelni.<#szomoru1>
De így akkor nem is olyan nagy baj... <#vigyor5>

\"Tudom, sorsom egyszerű kereszt Fogva tart és el nem ereszt...\" Bikini

Breki33
Hello

Akartam írni neked, hogy mostmár jól jön a cucc
Tubbs
Halihó!

Micsoda vitáról maradtam le! <#smile>

http://www.aliencomputers.hu/
Én itt vettem az új gépem és szerintem elég jó áraik vannak.
Van pl olcsó memóriájuk (Kingmax 1024MB 800MHz Mars TinyBGA)<#wink>

Nem tudom videokarira mennyit szánsz de lehet kifogni jó áron Nvidia 8600-at...pl:
MSI NX8600GT
<#vigyor>

\"Tudom, sorsom egyszerű kereszt Fogva tart és el nem ereszt...\" Bikini

és akkor még nem beszéltünk a hozzávaló alaplapról <#wink>
Wescone
Sajnos tévedtem egy nagyot. Miközben Intelt olvastam, P4-gyel állítottam párhúzamba az AMD-t. Értékrend: Intel--> AMD--> P4. Trend Boy-nak igaza van. Elsõsórban Intel ha tudsz rá áldozni. Drágább jóval mint az AMD, azonban stabilabb is. Viszont ha meg akarod kimélni magad az extra költségektöl választhatod nyugodtan az AMD-t. Nem lessz gond vele.

In Lak\'ech Ala K\'in

Italo forever
Még nem!

Wescone
Megrendelted, esetleg kifizetted már az alaplapot meg a procit?

In Lak\'ech Ala K\'in

Breki33
<#eljen>

Kinek hogy tetszik a Dr. Alban?

Látom jópáran már leszedték
egyszerû a történet.
Akinek Intel van azt dicséri.
Akinek AMD az pedig azt.
Ezzel minden vita lezárva.
Most már csak beszélgessünk a tapasztalatokról.
Oksi? <#wave>
Tudom mi van lent, és mi van fent... s azt is tudom én hol tartok...
Nehogy azt hidd, nem érzem át, vagy nem tudom eme vagy más problémáit átérezni, hiszen nem tudhatod, engem is szorított a cipõ... (Én sem studióba, és két tonna zenébe születtem, bele, és szüleim sem milliárdosok)
Mostmár eljutottam egy színtre, ez kicsit másabb, az itt megszokotnál, nem mp3-ra alapuló, és nem az ape, cue, variable a menõ... Talán nem baj, ha büszke vagyok arra amit elértem, nem?? Te is, és más is legyen büszke arra amit elért, persze itt is mindenki a maga mércéjével mérve mérjen...

Én csak anyit akartam, ne lépjen senki szarba, ne járja, ne kelljen végig járni a szópos utakat, de ha valaki ennek ellenére, még is a tüskést részt válassza, nincs ellenemre... tegye..

Jó szórakozást hozzá...
<#mf1><#mf1><#mf2><#mf2><#eljen><#eljen>

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

egy dolgot nem mondtál még, vagy nem olvastam.
Eddig mid volt?
AMD vagy Intel?
és mi volt a tapasztalat?
Italo forever
No comment, Te még a régi vagy..<#mf2>

Egy Kérdés?
Hány Almás gép megy AMD-vel?

Ezek a cégek Zenei Hardware-t és Softwereket gyártanak, bár van még egy pár...és sajna te is használod ezeket, max nem tudsz róla, hogy eme cégek prezentálják a dolgot... (pl. Nulsoft = Winamp)
Ha arra gondolsz mikor kezdtem zenét írni, azt kell modjam, soha, de belekostoltam a dologba, és írtam pár zenét, és feljátszatam rá amit akartam, nem volt vészes...de én ebben nem találtam otthon igazán magam... Ehez hozzá tartozik, olyanokkal kell birkoznom, mit te, éjjel nappal, mert a sok, kicsike, picike, amatöröcske, zenécskézek, nálam vagy kolégáimnál kötnek ki, mert ha véletlenül szeretnének feltörni a semmibõl, akkor már kicsit úgrik a minõségi színt, s ehez már studio munkára, van szükség... Nos alap foglalkozásom is hangmérnõk, és rendelkezem saját studióval... szerinted??!! (sajna itt csak INTEL röfög!!!) Maga a zenegyüjtést, és az ezzel járó dolgokat 1980-ban kezdtem...
Családom? Ez marad prívát sajna, viszont becsülöm benned, hogy a család az elsõ...
Végsõsoron, meg maradok a padláson, jó nekem ott...
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Wescone
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
<#eljen> Én sem mondhattam volna szebben. <#nevetes1>

In Lak\'ech Ala K\'in

Véleményt sok féle képpen lehet elmondani, de te mindíg olyam magas paciról teszed ezt, hogy talán nem is látod mi van itt lent!
Wescone
Hogy jön témába az AMD és Intel mellé az almás cucc???

In Lak\'ech Ala K\'in

Italo forever
Hát remélem, hogy jó lesz! <#nevetes1>

Wescone
Jó döntés! <#eljen> Nem lessz panaszod rá.
Hátránya az Intellel szemben mindössze annyi, hogy jobban melegszik, ennélfogva jobb hûtést igényel. Viszont sok software simábban fut rajta mint az Intelen.

In Lak\'ech Ala K\'in

Tudom sajna, többek között ezért is nem ajánlottam elõbb, már az elején!
Italo forever
Egyébként pedig Te mondtad meg a frankót!!!!!<#worship>
A világon minden komoly stúdióban Apple gépet használnak!!
Így van, csak egy a baja de az nagy...<#nevetes1>
Az ÁRA!!!!
Magyar amatõr zenésznek lehetetlen megvenni.

Italo forever
Hú wazze, te aztán kevered a dolgokat..
Ezek közül semmit nem használok nem is ismerem, de nem is akarom...
Nem is értem, miért gondolod ezt?
Sequencer progik - samplerek - vsti hangszerek, gondolom ezek nem mondanak semmit neked..
Az pedig szerintem nem megfûzés, ha egy kolléga megosztja velem a tapasztalatait, ami pozítív volt az AMD zenei felhasználásával kapcsolatosan!
Elhiszem, hogy Te valószínûleg jobban tudsz mindent a számítástechnikáról, de talán a zeneszerzésben talán még jobban otthon vagyok. 79'ben kezdtem zenélni és Te?(bár valószínû ezt is megcáfolod..)
Sufnimûhely max. nálad van de ezt hagyjuk..
Ja és, hogy mennyi pézem van, na azt nem veled fogom megvitatni..
Erre most ennyi van és akkor mi van?
Wazze, van neked családod egyáltalán? Nekem kettõ is. Gondolod nem tudnék jobbat venni, ha nem tartoznék felelõséggel a családom megélhetése iránt??
De szerintem bármilyent vennék, mindig jönne egy manus, aki jobbat tudott volna ajánlani...
Ilyennel tele van a spájz<#nyes>

Már többször hangoztadtad hogy zenében az AMD a jobb! Pedig az ismeretségi körömben pár zenész, és sok studióban is, az almás cucc a favorit! Csak hogy legyen mirõl folytatni a társalgást! 😊
Breki33
Dr. Alban - Back To Basics-2007
11.It's My Life 2007 (Neomaster Bonus Track)

http://www.speedyshare.com/478936600.html
Wescone
Nekem AMD dohog a gépemben igy négy éve folyamatosan tapasztalom, hogy remekül mûködik, és ennyi év után is köszöni szépen; jó egésségnek örvend.

In Lak\'ech Ala K\'in

Még egy vélemény...

Tetudod, de...

Kérdem én, a Sound Foundry, a Sony Creative Software Inc., a Picarde, a Syntrillium Software, a Nulsoft, a Steinberg, a Music Roland, a Creative Labs. , vagy a Ejay Software mire fejleszti a hardware-t, és a Software-it? Gombostûre? Elárúlom, mindegyik az intel-re, és a progikba hardware-kbe fejlesztés után teszik bele az AMD-hez szükséges kódhalamazokat, átforditókat, nyelvezeteket...

De a fent felsoroltakat írhatnám még, de van olyan, amelyik el sem indul AMD-n... ember nehagyd magad megfüzni badarságokkal, reklámokkal... Kevés pénzed van, és erre kényszerülsz az más, de hülyeségeket ne írj már le...

Arra meg gondolni sem merek, még egy sufnitunning mühely készül, és valami gagyi minõségben produkált...ááá ezt azért nem nézem ki belõled...

Viszont jó szórakozást az új géphez, és jó kis zenélgetést rajta...
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Italo forever
Kár, hogy nincs itt Bakterzoli barátom, pont errõl beszélgettünk tegnap este..
Neki is AMD procija van és gyorsan elmondta, mennyi mindent szokott egyszerre futtatni és semmi gond nincs vele..
Ennyit a "megfagyásról" ha több dolgot akarsz egyidejûleg alkalmazni!

Nem vita, csak beszélgetünk ugye?
Legalább van mirõl...<#nyes>

Italo forever
" a lényeg mindig is a gyakorlatban, a gyakorlati alkalmazásokban derül ki"
Így van, ezzel elmondtad a lényeget!
Köztudott, hogy zenei alkalmazás jobban fut egy ugyanakkora órajelû AMD procin mint egy Intelen.
Hogy miért? Kit érdekel?
A mûszaki paraméterek nem igazán érdekelnek, csak fusson a program!
Slussz!<#wave>

csak vélemény:
pl: Ha egy 3,4-es AMD procit összehasonlítasz egy azonos intellel, a különbség: az AMD lehet egy picit gyorsabb, mert csúcsra van húzva, de az intel hosszabb élettartalmú.
Gyors az AMD egy feladatnál.
De ha egyszerre több dolgot akarok csinálni a géppel, akkor az AMD "megfagy", az intel viszont vigan kiszolgálja mindet, bár lehet egy kicsit lassabban.
Dióka
és tényleg csak egy példa:

AMD 5600+ (2x2,8GHZ) kmax~89W (90nm) FSB 200MHz

Intel E6850 (2x3GHz)kmax~65W (65nm) FSB 334MHz

P4-D (1x3GHz) kmax~95W (65nm) FSB 200MHz

értelemszerûen többek között a csíkszélesség és a nagyobb magfeszültség miatt, de kétmagos kategóriában jóval magasabb az AMD fogyasztása,mint ugyanazon intelé.
Az AMD-nél a Phenom proci piaci jelenlététõl lehet igazi ütõset várni.

Szóval én várom a tesztet és majd mellérakom az én Intel E6850-esemét.

Dióka
Sokat olvastam már sokmindenrõl,de úgy vélem a lényeg mindig is a gyakorlatban, a gyakorlati alkalmazásokban derül ki és mint ilyen, platform és programfüggõ is....a marketinduma egy dolog, a szintetikus és élõ tesztek meg a valóságosabb tudást tükrözik. A belinkelt teszt szép és jó is,de idejétmúlt(a régi P4-el van összehasonlítva,amitõl az új kétmagosak azonos órajel mellett pont kétszer erõsebbek)),hisz azóta az intel core procik sokat fejlõdtek,amit az AMD viszont nem tudott nagyon követni. Hidd el, nem kételkedem, de rakd csak össze és lássuk a gyakorlatot, mert tényleg kiváncsi vagyok,mit tud.

Hali, ebbol van valakinek elso resz?
Italo Disco-The Lost Tracks, tehat Vol.1?
Marha megvan a masik 3 akkor jolenne az elso is... 😊
Italo forever
És még kevesebbet is eszik mint az Intel!

Italo forever
"Az új processzor felépítése hasonlatos a Pentium D-hez, azonban annál némileg bonyolultabb és intelligensebb, hiszen tartalmaz egy úgynevezett System Request Interface-t és egy Crossbar Switchet. A System Request Interface szolgál a két processzor közvetlen kommunikációjára, míg a Crossbar Switch kommunikál a két mag számára közös erõforrásokkal. Ezzel szemben egy Smithfield magos Pentium D-nek ezen mûveletek elvégzéséhez a rendszerbuszra van szüksége, vagyis az Athlon 64 X2 esetében a processzormagok között gyorsabb az adatáramlás, nem függ a platformtól vagy a chipsettõl. Talán már ennek köszönhetõen is nagyobb gyorsulásra számíthatunk egy kétmagos A64-tõl, mint egy kétmagos Pentiumtól."

Ez a lényeg!

Italo forever
<#eljen>

Meglátjuk, még nincs meg a cucc csak a hétvégén lesz meg!
Azért ezt
olvasd el, elég meggyõzõ!

Dióka
remélem nem "VITA" folyik?! <#hehe><#hehe><#nyes>

"én nem vitáztam csak elmondtam a véleményem"

voltunk így egy páran már,akkor másként látta a nagy testvér a dolgokat!<#eplus2>

Italo Forever!
Ez az 5600+ proci nem rossz (igaz kétmagoshoz képest egy 2magos intelhez viszonyítva marha sokat eszik), bár szegény AMD marketingesei már nem tudják hová fokozzák a számozást!<#kacsint> Régebben a lebegõpontos mûveletekben sokkal jobbak voltak az AMD-k, bár nem tudom,hogy pl. ebben is mostanában hogyan változtak meg az INTEL és AMD erõviszonyai,de ha tudod,akkor mondjuk egy 4.xx-es everest sebességtesztet rázúdíthatnál a konfigodra,hogy lássuk mennyi is az ANNYI!És tiszta lesz a kép.
Egyébként árban mindenképpen jobban "megéri" ez az AMD proci,mint ugyanilyen kategóriás (igaz fejlettetb architektúrájú) intel változat.

Italo forever
Így van, inkább hagyjuk!

Breki33
én nem vitáztam csak elmondtam a véleményem
te kérdezted a véleményünk,
ha máshogy gondolom nem fogok bólogatni

de a te dolgod.......
Italo forever
Én pedig ki merem jelenteni...
Mondtam, nem zenehallgatás és az mp3-ba belepiszkálást értem zeneszerkesztés alatt...
Akkor zeneszerzés, hogy megértsd.
És inkább nem folynék bele, hogy miért jobb erre a célra az AMD. Úgy tudom te nem vagy zenész, tehát szakmai dolgokban ne vitázzunk ezen, please!
Legyen elég annyi, hogy erõsebb-gyorsabb, de utánna lehet nézni ha ennyire érdekel..

Breki33
zeneszerkesztés az irányvonal és ezt sokkal jobban támogatja az AMD???

Ezt azért nem merném így kijelenteni.

És még mindig nem derült ki milyen ram pedig ez elég fontos
Italo forever
Uraim, a téma lezárva!
Megvan az új konfig!
Bakterzoli barátom segített eldönteni!!
Csak AMD lett, mivel írtam, hogy zeneszerkesztés az irányvonal és ezt sokkal jobban támogatja az AMD!

MSI alaplap + AMD Athlon 64 X2 5600+ AM2 processzor + NX8500GT-TD256EH

videokártya + 2gb ram

Mindez 64000 papír!! Úgyhogy kár volt "leszólni" hogy csak ennyi van rá...
Lám össze lehet állítani ennyibõl is egy ütõs dolgot!
Köszi azoknak, akik segíteni akartak, nem csak beleszólni a témába.

Breki33
Témára visszatérve megjelent Dr Alban új albuma is van rajta pár jó szám
itt párba bele lehet hallgatni

http://www.dralban.net/

De nekem igazából az It's My LIfe 2007-es veziója tetszik egész jól sikerült.

It's My Life 2007 (Neomaster Bonus Track)
Szia!
Esetleg a HWSW.hu fórumokban is szétnézhetsz! Asus P5B, vagy drágábban a testvérei, ez 775-ös tokozású, ebbe egy core 2 duo proci. A lap kb 18-25 környéke, bele egy 1.8 as core 2 duo és hasítani fog! 😊 Ez kb megvan a rendelkezésre álló összegbõl. Egy vélemény.
Ya bocs!!! 50e a pénz? Sajna akkor inkább nem solnék ebbe bele...

Mégegyszer Bocs!!!

<#pardon1><#pardon1><#pardon1><#pardon1>

Breki33
Nekem is Intelem van, de szerintem az AMD-vel sincs gond.

Csak amit írt 50.000 abba elég csiszesen fér bele Intel proci alaplap
és valószínûleg memória (bár errõl nem írt)

Engem mikor a gépet vettem rábeszéltek (nem ahol rendeltem) kisebb procira ami 10-essel olcsóbb viszont abban a lapban jól húzható.
Ez nagyon jól bejött, szerencsére a lap is olcsó, jól tuningolható és megbízható.