A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt a hsz-t meglepetéssel olvasom, mivel nálam a Multiply remekül üzemelt, nem volt vele semmi baj sem, illetve most sincsen !
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
a hangmérnököknek hol a fülük?
én inkább a médiából dölõ, ''beszükitõ '' látásmodot tartom hibásnak az
egykron játszott zenék elfeledésért, az egymást majmoló országos, rádiokban nincsenek lemezbemutató mûsorok ahol információkkal látnák el a nagyérdemüt az arra alkalmas mûsorvezetõk, dj-k.nem rihegni-röhögni, nyökögni kellene, sztárotatni magukat, eröltetni a mûsoridõ kitöltését játszani olyan zenéket amit maguk sem ismernek és egy számitógép rakosgat be.mondani fõmûsoridõben (tv) pl. bad boys blue, alphaville, sandra egylemezes elõadók...ezeknek a mûsoroknak, véleményformáló és egy bizonyos irányt mutató hatásuk van és nem beszélve arról, hogy az alkotók, stáb hozzáértését is tükrözi...
nem miden rossz ami régi,le kellene játszani egy komjáthy györgy éjszakai koktélját, és volna mit tanulniuk belõle...természetesen legyen szó bármely stilusú zenérõl.egykoron álltalam kedvelt nagy feró garázs c. mûsora is jó példaként volna felhozható véleményem szerint...
sajnos nem a megfelelõ emberek vannak a megfelelõ helyen, irányitott a zeneipar, a rádiók pedig elveszitették az alapköveiket a megfelelõ információval, háttérismerettel rendelkezõ müsorvezetõiket ...
de ez igaz a teljes médiára, az ex-tornász boxot közvetit, labdarugást az ex-boxoló közvetiti, az autoversenyt végigorditja egy ex-telespotos egyén, akinek szerintem ( én még emlékszem amikor kezdte a vitray-knézi csapatban )köze nem volt az egészhez, ma pedig az autosport egyik nagyura... miért nem maradhat mindenki annál amihez ért, elért valamit...ma a kapcsolatok többet nyomnak a latba mint valaha, megfelelõ kapcsolatokkal bárki elvégez bármit, ugy ,hogy azt sem tudja mit csinált...és mire másnap felkel ünnepelt sztár...
egyátalán leesik nekik a studiokban,hogy torz fos a mestermûvük, a hallgatóknak leesik, hogy sokkal élvezhetõbb volna ha nem 15 hangszer szólna egyszerre teljes hangerõn?
Miaz hogy "valamilyen Cliff"?
Hisz már kerested az albumot.
Te magad írtad le a 50149-es hozzászólásodban az elõadó és a szám címét.
Ha Cliff ,akkor az csak Cliff Wedge lehet.
És az elsõ száma tõle az Angel eyes.
Ha nem tévedek ,ugyebár.<#nezze>#nezze>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
In Lak\'ech Ala K\'in
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
In Lak\'ech Ala K\'in
<#eljen>#eljen><#finom>#finom>
És vannak új feature-k
Bõvebben itt
http://multiply.multiply.com/
http://www.2shared.com/file/2760105/5f9a75ae/10_A_zld_a_bbor_s_a_fekete.html
Artist: V.A.
Album: Disco Fox Vol.3
Format: mp3
Bitrate: 320 kbps
Size: 167 mb Rar+5% recovery
Covers: TIF
http://rapidshare.com/files/71414070/V.A._-_Disco_Fox_Vol.3.part1.rar
http://rapidshare.com/files/71404735/V.A._-_Disco_Fox_Vol.3.part2.rar
Van egy csomó régebbi magyar zeném a gépen, este megnézem hátha véletlen közötte lesz.
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
Ha szereted a rokzenét érdemes utánnajárnod.
Sana nem ugrik be a címe
In Lak\'ech Ala K\'in
In Lak\'ech Ala K\'in
In Lak\'ech Ala K\'in
Aztán még lehetne sorolni.
Europe, Pink Floyd, Toto, Aerosmith
Magyarokról nemis beszélve.
In Lak\'ech Ala K\'in
In Lak\'ech Ala K\'in
MIkor a szomszéd szemben lévõ házban lakó srác elkezdi hangosan hallgatni a hülye repjét, felrakom kicsit a Pour Some Sugar On Me-t háromnegyed hangerõ-n
Utánna egy ideig csönd van P
akkoriban ezek voltask a kedvencek és aztán bejött a retró sláger rádió meg egyebek és ott naponta ezeket lehetett hallgatni
Meg régen ilyennel foglalkoztam jött zene hetente és másoltuk embereknek kétkazettás Aiwa-n. És ugye kazi-n mindig végig kell mennie a számnak mikor másolod. Slágerzenéket amiket mindenki kért hamar meguntam.
Jók ezek a bandák de Saxon-t (ugye korábban ki volt linkelve itt a Rock&Roll Gipsye) illetve Halloweent, Accept-et se érdemes kifelejteni.
Akkoriban a rokzenék is jók voltak nem ilyen divatrokkerek emo hajjal.
In Lak\'ech Ala K\'in
S az akkor még jópofa Cretu papa...
jó is ez...
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
In Lak\'ech Ala K\'in
http://www.youtube.com/watch?v=zyjcSD_sezA
Bocs ha félreérthetõen fogalmaztam.
Itt van több változat is
link
Én jobban szeretem mint az Everlasting Love -t vagy akár a Maria Magdalena-t
Akkoriban volt egy sorozat aminek talán a Holding Out For A Hero volt a fõcimzenéje mindig azt néztük a jugo-n péntekenként egy az egyben fordítással :-)
De a Total Eclipse kicsit agyonjátszott nekem, talán azért mert volt egy lassú válogatásos kazim amin ilyesmik voltak.
Foreigner - I wanna know what love is azon volt és azzal is hasonlóak
az érzéseim.
Nikki French féle feldolgozás sem mai, de nekem tetszett az új tempója.
Persze lehet, hogy a youtube-s videon amit linkeltem valami újabb változata szól.
Azonban nálam is létezik kivétel:
Sandra - Everlasting Love (clip)
Figyeljétek meg milyen természetes az egész clip. Semmi extra, semmi pózolás és pont emiatt olyan rendkivüli a hangulata. Teljes az összhang a zene és a kép között. Nem véletlenül ez az egyik kedvenc videoklippem.
Szerintem sem az eredeti, sem a Gloria Estefan féle feldolgozás nem birja felvenni a versenyt a Sandra (Michael Cretu)féle feldolgozással.
In Lak\'ech Ala K\'in
Key Biscayne - Rhythm Is A Dancer
Természtesen az eredeti is egyik kedvencem, de sztem ez még jobb.
Nincs meg valakinek?
Ime egy példa: Dieter Bohlen - Gasoline
A szám ugyan 2005-ös de szerintem meglepõen hiven tükrözi a korábbi Bohlen stilust. Amikor elõször meghallottam meg nem mondtam volna, hogy 2000 után jelent meg. Viszont a gondom vele az, hogy alapbol torz. Sok helyröl sikerült megszereznem sok példányban, de mindenik ugyanazt a hibát mutatja.
In Lak\'ech Ala K\'in
de a Nikki French féle változat nekem jobban tetszik.
Nikki French Total Eclipse of the Heart"
Ez volna szerinted az egyik kivétel?
In Lak\'ech Ala K\'in
Sok jó zene volt azon a nyáron, köztük egy német szám.
Szinte egész nyár balatonon voltunk, tele volt németekkel.
Kevés német zenét szeretek, de ezt kivülrõl fújtam
Karaoke version
http://www.youtube.com/watch?v=DBxcYQIO6sQ
Nikki French Total Eclipse of the Heart
klikk
DE nekem tetszik ez a változat is, lehet, hogy az emlékek, lehet, hogy nem olyan agyonk..rt. Igazából nem tudom megmondani miért.
Lehet az eredeti emlékei. Disco-k amikben volt még dallam. Ha belegondolok, hogy biciklisnadrágban jártunk Disco-ba vagy hogy lementünk a közeli faluba (ott jobb zenék mentek) és volt aki ott traktorral jött Disco-ba <#pias>#pias><#falbav>#falbav>
Segítséget szeretnék kérni (megbízásból keresem). Elõdó neve és/vagy szám címe is tökéletesen elég lenne. 80's, vagy 90's zene. A klipp-en 2 hapsi lírai zenét énekel. Bárszéken ülnek és úgy gitároznak. Mindkettõnek hosszabb haja van. Az egyik fekete hajú és kissé indiános beütésû. Ennyi ,amit mondtak róla. A megoldásokat/tippeket elõre is nagyon köszönöm!
Mindennel egyetértek, de legf?képp az utolsó mondattal.
A régi sikerek óta felnõtt rgy-két nemzedék.
Õk a régieket nem keresik(mivel sosem hallották), de ha újra kiadják, "felújított" köntösben, akkor eladható egy pár cd újra(legalábbis ezt remélik).
A te véleményed meg úgysem változik, annyit mondasz: hallgatom inkább a régit.
Csak nézd meg a VIVÁt(magyart), hány ma kiscsikó énekel régi feldolgozást?
De a mai 16 évesek ezt nem tudják, csak istenitik a "tátika" emberkéket.
<#nevetes2>#nevetes2>
Ez elég béna lett! Ha ennyit tudnak a svédek akkor inkább maradjanak csendben! Bár logikus lenne a dolog hiszen ami régen bevált abból most is lehet egy kis pénzt csinálni. Az már más kérdés hogy ez egy elbalaltázott marketing fogás volt... <#smile>#smile>
\"Tudom, sorsom egyszerű kereszt Fogva tart és el nem ereszt...\" Bikini