A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
http://rapidshare.com/files/76190445/Cowon_JetAudio_v7.05_Plus_VX_Retail_Full.rar
Nem tudom, mi történt, de nem a szokásos zenészek kísérték. (Pl.:Lehr István billentyûs szekció, stb.) Valami debreceni zenészekbõl álló csapat volt vele, ha jól értettem. Több, mint negyven éve a pályán! Lehet szeretni, lehet nem szeretni, de úgy gondolom, a 40 év alatt nem sokat énekelt playbacktõl!<#eljen>#eljen><#nevetes1>#nevetes1>
In Lak\'ech Ala K\'in
Pécsre jön a Boney M, a legendás együttes június 16-án, a városi sportcsarnokban ad koncertet!
Boney M
Pécsre jön a Boney M, a legendás együttes június 16-án, a városi sportcsarnokban ad koncertet - írta az Új Dunántúli Napló. Az egykori sztáralakulatból külön-külön bandával járja a világot Maizie Williams, Bobby Farrell, és a csapat énekese, Liz Mitchell. A baranyai megyeszékhelyen a legjobb formáció, a Liz Mitchell of Boney M and Band látható és hallható.
In Lak\'ech Ala K\'in
Nah kíváncsi leszek erre hogyan lesz majd AutoCaptcha 😄
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Végre valaki, aki le is írta a lényeget..
A NOD semmit nem ér, ha nincs jól beállítva!!!(ezt sokan elfelejtik, vagy csak egyszerûen nem értenek hozzá..)
Valóban el kell tökölni az elején vele de utánna nagyszerûen végzi a dolgát!
Persze nincs 100% védelem egyik vírusírtónál sem.
Mindenesetre évek óta használom és nincs bajom vele. Vírus miatt nem kellett formáznom még!!
A férgek miatt meg ne a NOD-ot szidjátok, arra vannak jobb progik, habár a smart security állítólag jól kezeli ezt a problémát is!
Kicsit közhelyes de a tv-ben sem véletlenül reklámozzák.. <#wave>#wave>
Aztán sok x anyáztam, végül 1x feladtam...<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
In Lak\'ech Ala K\'in
Bocsi.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Csak azokat a számoka ill.betüket írd be amiben macskálat látsz.<#email>#email>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Mi van a rapiddal? Ezzel lepett meg:The RapidShare Happy Hours are active right now. Have fun!
Persze... onnan tudtam, hogy Nod van telepítve a gépre, hogy állandóan a képembe vágta a rohadt, tehetetlen vörös figyelmeztetését. <#falbav>#falbav> <#guluszem1>#guluszem1>
Azonkivül elegem lett a fontoskodó óránkénti update-elésével is!
In Lak\'ech Ala K\'in
szóval a felcsendülõ zenék között a "Beautiful Liar" alatt megszólal egy sztem nagyon jó zene,sokat nem tudok kivenni abból a két másodpercbõl,de hátha valaki felismeri..
talán a címe :In love with myself lehet, mert csúsznak a számok..
kicsit depeche mode-os a faxi hangja.
klikk
ki lehet az elõadó????
What about the forests?
Nemsokára meglesz az albumuk, de ez a szám nagyon fontos lenne most.
Ha esetleg valaki tud egy linket ,ahonnan letölthetném az cool lenne.
errõl van szó,alapból indul...
köszi
What about the forests?
INVIDIA - PLAZA DE TOROS
http://www.speedyshare.com/608618168.html
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
What about the forests?
Meg kéne nézni számítógép mit lát lejátsza-e.
CD lejátszó mit ír ki pontosan, else indul esetleg elindul, de hang nincs, lehet pl a lemezzel is guban vagy a lejátszó nem szereti.
Ez a kocsiban lévõ? Ha gondolod megnézem amit írtál úgy lehet egyszerûbb
Egyrészt ugye minden vírusírtó tartalmaz bizonyos algoritmusokat amiket a másik esetleg vírusnak lát.
Ezenkívül Avast tudtommal híres a túlérzékenységérõl vakriasztásairól
Errõl pl a PLUTO fórumán is lehet olvasni
http://www.wxpee.hu/index.php?showtopic=1292
Ettõl még persze lehet jó vírusírtó, kinek ez jön be kinek az.
Javaslom akit mélyebben érdekel a téma tekintse meg az itteni ezzel foglalkozó topicot.
Na megyek ESET Smart Security-t telepíteni P
már azt irogatta ki hogy sulyos meghibásodás után állt helyre a rendszer...még teljesen be sem töltött a gép amikor már az avast keresett és talált... nem vágom a progikat, de a kerio és a windows tüzfalon ugy jõttek át az ablakok mit a picsa...hiába adtam meg a pontos linket, hogy tilsa le,még talán kérte is<#nevetes1>#nevetes1>
pszihodroid lettem...mire végeztem...
amirõl beszéltünk az 100-150k-val jön, de ez amit elkezdtem 1-10
csak sebességösszehasonlítás miatt irom.
01.The Creatures-Maybe One Day 05:30
02.Electirc Theatre-Summertime Hot Nights 06:23
Fever
03.Nick Letizia-Hold Me 05:46
04.Camomilla-Queen Of The Night 05:25
05.Firefly 5-Prince Of The Day 05:10
06.Super Bowl-Dance On The Fire 06:38
07.Kim Davis-Hello 05:31
08.Casablanca-The Girl Of Lucifer 07:39
09.Facts and Fiction-Melody Damour 04:46
10.Rex Abe-I Can Feel It 06:42
11.Wish Key-Last Summer 06:18
12.Rose-Memories2 06:26
13.MR Freaky-Out Of My Mind 07:15
Sehol nem tudom megvenni😞
kösz
What about the forests?
Azokat a betüket ird be amelyeken macskák vannak <#felkialtas>#felkialtas>
In Lak\'ech Ala K\'in
De neroval is hasonló, nem kell semmit koncertálni elég az mp3-akar ráhúzni és az író program konvertálja.