A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha segíteni akarsz akkor konkrétan a dalt várom amit keresek,nem angol nyelvtanórát.
Gondolod nem próbáltam már több variációban is?
Ez egy zenefórum,nem nyelvészkedő topic.
Hagyd a tagokat hogy magyarul is úgy írják le a szavakat ahogy nekik jól esik,a lényeget attól még értjük,ha akadnak helyesírási hibák.
Gondolod nem próbáltam már több variációban is?
Ez egy zenefórum,nem nyelvészkedő topic.
Hagyd a tagokat hogy magyarul is úgy írják le a szavakat ahogy nekik jól esik,a lényeget attól még értjük,ha akadnak helyesírási hibák.
ItaloDisco4Ever !
Nem kiragadtam, csak a lényegre akartam fókuszálni. Nem helyes így, akárhogy lenne is a mondat és kész. Csak gondoltam szólok, hogy így hiába keresed. Nem kell bepöccenni...
imo :) science fiction is science fact
Peter Griffin zenéiből lehetne még sorolni nagyon jókat.
Patrick Hernandez dal is nagy klasszikus.
Patrick Hernandez dal is nagy klasszikus.
ItaloDisco4Ever !
Persze ,ha így kiemeled a mondatból,akkor biztos nem OK.
You have to wait for me ... is lehet, meg még több tucat variáns az angolban,amit beszélek de nem anyanyelvi szinten.
You have to wait for me ... is lehet, meg még több tucat variáns az angolban,amit beszélek de nem anyanyelvi szinten.
ItaloDisco4Ever !
Ünneprontó vagy....:-)))
Amúgy eredeti verziókat most hallgattam meg párat, szerintem jobbak....:-((((
Amúgy eredeti verziókat most hallgattam meg párat, szerintem jobbak....:-((((
Ezt a Martina lemezt árulja 5 európai pénzért egy német.
imo :) science fiction is science fact
Ez örök nagy diszkó kedvenc nálam de minden zenéje Peter Griffin-nek, azt kell mondjam, csúcs....
Szerintem ha listáznánk, az első pár tíz legismertebb diszkó kedvenc között van ez a dal...
Hát én már akkoriban megszülettem... sőt... tizenkettedik évemet tapostam '79-ben...
Most meg az ötvenkettediket.... épp negyven éve ennek az ominózus jó évnek.
<#wave>#wave>
Amúgy ehhez az évhez köthető szerintem minden idők legjobb hetvenes diszkó zenéje.
Nemrég olvastam valahol, hogy ez a világ legnagyobb diszkó slágere.
Lehet vitatkozni vele, de hatni a mai napig hat szerintem.
Patrick Hernandez - Born To Be Alive (1979)
<#wave>#wave>
Szerintem ha listáznánk, az első pár tíz legismertebb diszkó kedvenc között van ez a dal...
Hát én már akkoriban megszülettem... sőt... tizenkettedik évemet tapostam '79-ben...
Most meg az ötvenkettediket.... épp negyven éve ennek az ominózus jó évnek.
<#wave>#wave>
Amúgy ehhez az évhez köthető szerintem minden idők legjobb hetvenes diszkó zenéje.
Nemrég olvastam valahol, hogy ez a világ legnagyobb diszkó slágere.
Lehet vitatkozni vele, de hatni a mai napig hat szerintem.
Patrick Hernandez - Born To Be Alive (1979)
<#wave>#wave>
Abszolút igazad van ,ami 1979s évet illeti.
1 példa,megunhatatlan.
Mennyi idős is voltam,tán még meg sem születtem ! <#nevetes1>#nevetes1>
1 példa,megunhatatlan.
Mennyi idős is voltam,tán még meg sem születtem ! <#nevetes1>#nevetes1>
ItaloDisco4Ever !
Jó ez, kicsit újra gondolva a Diana Ross verzióhoz képest, szerintem ezt a verziót ismertem még régebbről.
Akkor ezért volt ismerős...
Errol Brown-t keresem amúgy, de még egy pici türelmet kérek, ma nem sikerült megtalálnom, de csak a szekrény tíz százalékát volt energiám kipakolni most este munka után...:-(((((
A héten meglesz.
<#wave>#wave>
Errol Brown-t keresem amúgy, de még egy pici türelmet kérek, ma nem sikerült megtalálnom, de csak a szekrény tíz százalékát volt energiám kipakolni most este munka után...:-(((((
A héten meglesz.
<#wave>#wave>
Szia Fülcsi,
Igen,jól sejtetted ez egy feldolgozás,Cucurbia látom már sorolta is .....
Igen,jól sejtetted ez egy feldolgozás,Cucurbia látom már sorolta is .....
ItaloDisco4Ever !
Egyetértünk, és ha még egy évtizedet visszamegyünk, akkor a '79-es év is hasonlóan pazar volt, csak kicsit más műfajban még... de a gyökerek már ott voltak a későbbi nyolcvanas zenékhez.
Amiket gyűjtök a hetvenes évekből, azok jelentős része épp '79-es, és amikor keresgélek e korszakra, legnagyobb találatra a 79-es évi zenék jönnek be, aratott a korai diszkó korszak, meg a space zene....
Amiket gyűjtök a hetvenes évekből, azok jelentős része épp '79-es, és amikor keresgélek e korszakra, legnagyobb találatra a 79-es évi zenék jönnek be, aratott a korai diszkó korszak, meg a space zene....
Nem drága de bakelitet nincs értelme vennem😞(
Inkább fura egy zene,azt mondom.
Ha eldalolnád könnyebb lenne igy szövegről lehetetlenség szinte bármit felismerni,kivéve ha a keresett dalnak az lenne a szövege,hogy Please don't go,vagy Coco Jambo😊)
1989 május 2.
Inkább fura egy zene,azt mondom.
Ha eldalolnád könnyebb lenne igy szövegről lehetetlenség szinte bármit felismerni,kivéve ha a keresett dalnak az lenne a szövege,hogy Please don't go,vagy Coco Jambo😊)
1989 május 2.
Ez nem egy feldolgozás ? Nekem nagyon ismerős valahonnan....
<#wave>#wave>
<#wave>#wave>
Érdeklődéssel várom mely dalokra esik a választásod,ha szabadidőm engedi "live" hallgatni fogom azt a műsort,ha valami közbejön akkor pedig majd felvételről visszapörgetem.
Van itt egy brutál ritkaság melyhez Bobby "O" mesternek is van némi köze,sajnos nekem nincs meg,de egyébként ha valaki végigpörgeti a 89-es discogs linkjeim és netán nagy lemezgyűjtőnek tartja magát,lehet a fejéhez kap,mondván mennyi minden hiányzik még a kollekcióból.
Na akkor ez a ritkaság,jó kis hi-nrg.
1988 környékéről hosszú évek óta keresek egy dalt ,italo,synth-pop stílus férfi vokállal ,a refrén ha jól emlékszem,nagyjából :
"Somewhere You Have To Waiting Me" sokszor nekiszaladtam már hogy megkeresem,de eredménytelenül,az érdekes a dologban hogy én ezt anno a danubius rádióban többször hallottam.
Mikor kezdtél te rádiózni?
Van itt egy brutál ritkaság melyhez Bobby "O" mesternek is van némi köze,sajnos nekem nincs meg,de egyébként ha valaki végigpörgeti a 89-es discogs linkjeim és netán nagy lemezgyűjtőnek tartja magát,lehet a fejéhez kap,mondván mennyi minden hiányzik még a kollekcióból.
Na akkor ez a ritkaság,jó kis hi-nrg.
1988 környékéről hosszú évek óta keresek egy dalt ,italo,synth-pop stílus férfi vokállal ,a refrén ha jól emlékszem,nagyjából :
"Somewhere You Have To Waiting Me" sokszor nekiszaladtam már hogy megkeresem,de eredménytelenül,az érdekes a dologban hogy én ezt anno a danubius rádióban többször hallottam.
Mikor kezdtél te rádiózni?
ItaloDisco4Ever !
Persze persze,csak sajnos ha csak ezeket a lemezeket nézném,sok nem lenne meg,vagy a lektorok alapján a rádioban megvolt,de már idehaza nincs.
Ezért probálok a rádios lektorokbol, a kazettáimbol és az emlékeimből kiindulni a válogatásnál.
Azért nézegetve a szerzőket az olasz lemezeknél gyakran látom Kamosit...esküszöm vagy már fáradt voltam vagy jojozik a szemem de gyakran Kaposynak olvastam😊))
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.02.11. 18:06:17
Ezért probálok a rádios lektorokbol, a kazettáimbol és az emlékeimből kiindulni a válogatásnál.
Azért nézegetve a szerzőket az olasz lemezeknél gyakran látom Kamosit...esküszöm vagy már fáradt voltam vagy jojozik a szemem de gyakran Kaposynak olvastam😊))
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.02.11. 18:06:17
(1989) zenei felhozatal szempontjából számomra az egyik legjobb év volt.
Elég csak az alábbi linkekre kattintani,és látható miért is ...
italo-disco
euro-disco
hi-nrg
synth-pop
Elég csak az alábbi linkekre kattintani,és látható miért is ...
italo-disco
euro-disco
hi-nrg
synth-pop
ItaloDisco4Ever !
természetesen ha nem maxit irok,akkor mindig komplett album.Nem mindig a cimado dal volt a legjobb.😊
Köszi jo bármikor a héten nem kell azonnal.
Műsorra készülve előkaptam a régi rádios lektorokat és azokon keresgélem azokat a dalokat melyeket 89-ben szivesen játszottam,halgattam.Érdekes beütve a diszkográfiákban sok előadónak,szinte minden lemeze elérhető valamilyen formában,kivéve a 88-as vagy 89-es albumok,maxik.Okát nem tudom,de mindenesetre ha ilyenre bukkanok,akkor kiirom ide,hátha valakinek megvan.Az Azra is rajta van egy 89-es válogatáson,nekünk is erről a válogatásrol volt meg a rádioban,de sem a maxi sem a válogatás nincs meg nekem.
Műsorra készülve előkaptam a régi rádios lektorokat és azokon keresgélem azokat a dalokat melyeket 89-ben szivesen játszottam,halgattam.Érdekes beütve a diszkográfiákban sok előadónak,szinte minden lemeze elérhető valamilyen formában,kivéve a 88-as vagy 89-es albumok,maxik.Okát nem tudom,de mindenesetre ha ilyenre bukkanok,akkor kiirom ide,hátha valakinek megvan.Az Azra is rajta van egy 89-es válogatáson,nekünk is erről a válogatásrol volt meg a rádioban,de sem a maxi sem a válogatás nincs meg nekem.
A válaszom az Errol Brown lemezre vonatkozott, bocsánat, de rossz bejegyzésre kattintottam (Azra nincs meg...)
<#wave>#wave>
<#wave>#wave>
Nekem megvan a CD.
Csak a címadó szám érdekel róla, vagy a komplett album?
Ha nem előz meg senki, a napokban elővadászom a szekrény mélyéről és feltöltöm Neked.
<#wave>#wave>
Csak a címadó szám érdekel róla, vagy a komplett album?
Ha nem előz meg senki, a napokban elővadászom a szekrény mélyéről és feltöltöm Neked.
<#wave>#wave>
Köszönöm a megosztást !
Hát ez az.Cd-ben nem kapni,bakelitet pedig nem veszek mert ugysem tudom lejátszani ezért kérdezem hátha valakinek...
Köszönet érte, ha már az egész maxi közkincs lett.
Nem rossz a track listája! .... sajnos nincs meg nekem...:-(((
Köszönöm Zsolt,elvittem a felvételeket<#eljen>#eljen>
ez a válogatás valakinek?
https://www.discogs.com/Various-International-Top-Hits-On-CD/release/1858743
Mára nincs több kérdésem kedves esküdtszék!
https://www.discogs.com/Various-International-Top-Hits-On-CD/release/1858743
Mára nincs több kérdésem kedves esküdtszék!
Részemről is egy nagy köszönet ezért a remek zenéért és a nem különben remek rippért!!!<#integet2>#integet2><#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: wmallas, 2019.02.09. 17:03:10
Utoljára szerkesztette: wmallas, 2019.02.09. 17:03:10
Nagyon szépen köszönöm!!!!!
<#taps>#taps><#worship>#worship><#worship>#worship>
<#taps>#taps><#worship>#worship><#worship>#worship>
Valakinek megvan ez a szam "Continent n° 6 - Afromerica" csak Wav vagy Flac erdekel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
privatban elkuldtem a Scala - Roma Roma
Kedves Zsolt,
ez nagyon szuper! Köszönjük az önzetlen és tőled megszokott kiváló minőségű megosztást!!!
Kérhetjük a többi track-et is megosztani a komplett maxiról, mivel látom rendelkezel a lemezzel...:-)))
Én személy szerint nagyon örülnék neki, mivel ezt még nem tudtam beszerezni jó minőségben, köszönöm szépen előre is!!!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
ez nagyon szuper! Köszönjük az önzetlen és tőled megszokott kiváló minőségű megosztást!!!
Kérhetjük a többi track-et is megosztani a komplett maxiról, mivel látom rendelkezel a lemezzel...:-)))
Én személy szerint nagyon örülnék neki, mivel ezt még nem tudtam beszerezni jó minőségben, köszönöm szépen előre is!!!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Nagyon köszönöm!
<#taps>#taps><#worship>#worship>
<#taps>#taps><#worship>#worship>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
fülcsimanó2 privatban elkuldtem a linket