A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
UB40 -nek van ilyen száma

vagy esetleg a Pannon Internet reklám zenéje hasonló címû
FRANK SARK IT'S A LONG WAY

mindjárt megkeresem
Italo forever
Megy valaki?

Italo forever

Breki33
De itt a program részletesen

www.bajaihalfozofesztival.hu
Breki33
Szia

A Magna Cum Laude együttes élõ koncertje holnap 22.30 – 23.30 -kor lesz
Elõtte a szentháromság táren

Balázs Fecó élõ koncert, közremûködik: a Parrag zenekar

Sziasztok!Már jó rég nem voltam fent!Talán már nem is emlékszik rám senki.Az elmúlt évek során már minden hiányzó nótát összeszedtem a múltból,csak egy hiányzik.Sajnos sem az elõadót sem a szám címét nem tudom.Stílusra kicsit Fancy-s,vagy talál kicsit Erasure-s.A refrénre emlékszem:"it's a long long way".Ha valaki esetleg tudja mirõl van szó kérem segítsen!Elõre is köszi!
Szia!
A holnapi zenei orogramok nem tudod véletlenül?
A saját honlapjukon tegnap még a tavaly program volt!
Ez vicc!
A Magna Cum Laude lesz valamikor, mert azt kidobta a Goggle.

Breki33
jah énis

hwsw-n és prohardveren is írják

Aztis írják, hogy ez a premium usereknek sem jó, mert ugye nem kapják a pontokat, illetve, hogy az új feltöltéseket már máshová rakják sokan
Wescone
Ez igy igaz, most néztem utána.

In Lak\'ech Ala K\'in

Breki33
A bajai halászléfõzõ fesztiválon ami önmagában is jó program ma két jónak igérkezõ koncert lesz

Szabadtéri Színpad (Szentháromság tér)

21.00 – 22.30 Demjén Ferenc koncertje

Opel Baja Színpad (Petõfi-sziget)

22.30 – 24.00 Dobrády Ákos (ex TNT) élõ koncertje

Ezek természetesen ingyenesek
Breki33
közben kaptam egy olyan fülest privátban, nemtudom igaz-e, hogy free usereket lekorlátozták ennyire <#ravasz1><#vigyor3>
Wescone
Általában segít ha megszakítod majd újraindítod a letöltést. Ez abban az esetben mûködik ha "random" a csatorna választás.
Ha viszont nem igy történik a csatornaválasztás akkor manuálisan kell váltani (via telia sonera, cogent, etc.) mert meglehet, hogy az adott csatorna terhelt.

In Lak\'ech Ala K\'in

vorlon76
<#wave>Igen mostanában negyon lassú a rapid nálam is!

Italo forever
Privi ment!

Sziasztok !
Egy DJ komám keresett meg e-mail-ban, hogy egy "öreges" kerti privát party-n zenél a 7végén és égre földre keresi ezt a zenét :

ANDREW ZERNICKE - Cappuccino (1984)

(megvolt neki csak elhagyta) ..... bármilyen minöség megengedett !!

köszönettel : Pazo

www.magnokazetta.hu

Most próbálj meg válaszolni, hátha sikerül. Véletlenül be volt kapcsolva az üzenetek blokkolása.

Breki33
Másnál is ilyen lassú a rapid mostanában?

Italo forever
Elolvastam a privit de ezt írja ki ha válaszolni akarok!

"
Hiba!

A címzett letiltott, így nem küldhetsz neki privátüzenetet!"

Ismét privi ment!

Italo forever
Imre!

Küldtél egy privit de a tartalmát nem lehet megnyitni..<#wow1>
Azt sem tudom mi volt az?

hamotar
OFF:
Ha a zenét szeretitek, biztos a táncot is!
Lécci segítsétek ezt a videómat!
A Tûzvirág táncmûvészeti bemutatón készült!!
Nagyon köszi!!!
Video

Wescone
<#wow1>... felébredt a Topik!!!

Elörebocsátom, hogy NEM kötekedni akarok de tény, hogy kissé magán játszótérként kezeled a topikot.
A "flexibilitás" a kulcsszó Breki kolléga, de ezt mondtam már neked korábban is.

In Lak\'ech Ala K\'in

Breki33
Tribute to Neoton
Ilyen volt az MTV Icon Tribute to Neoton koncert a Coke Clubon.

Breki33
Sánta Mária

Neoton Ki mit tud? 2.

Breki33
Neoton Ki mit tud?

Breki33

Almaszappan helyett ikonzenekar lett a Neoton Família
Vízisikló | 2008.07.06

A Neoton slágerei túlélték a rendszerváltást, az ezredfordulót, és a mai hangszerelések és könnyûzenei stílusirányzatok hullámverésében vállalható értékkel térnek vissza újra és újra, a felfedezés örömét a Santa Maria - Coke Club fedélzetén tizenkét hazai formációnak köszönhetjük. A Neoton Família szombattól az MTV elsõ magyar ikonja.

Minden és mindenki a Neoton Famíliáról szólt szombaton. A zenecsatorna, Magyarországon elõször, a sokat látott, egyes vélemények szerint a hazánk elsõ igazi popzenekara elõtti tisztelgést választotta fõ csapásiránynak az MTV Icon sorozatban. A mai könnyûzenei élet tizenkét elõadója vállalta a felkérést, hogy megmutatja, saját stílusukban is élõ alapanyagként vihetõ tovább a fülekben ragadt örökség.

http://partiblog.sonline.hu/?p=93
Breki33
MTV Icon – fergeteges siker a Neotonnal!
2008. július 08. 20:13

Hiába a vészjósló felhõk és a szombat délutáni viharos szél, zsúfolásig megtelt a Coke Club színpad elõtti hatalmas tér a Neoton Família tribute koncerten, az MTV Icon felvételén.

A Neoton tagjai – Csepregi Éva, Végvári Ádám, Pásztor László, Bardóczy Gyula és Baracs János – egytõl egyig végigbulizták a dalokat, többször állva tapsoltak az elõadóknak, akik sajátos módon dolgozták át a slágereket.

Az idõjárás is kegyes volt az MTV icon fellépõihez és nézõihez, a délutáni szél és esõfelhõk után estére kitisztult az ég, így minden adott volt ahhoz, hogy a tizenkét elõadó fergeteges hangulatot varázsoljon a Balaton partjára. A Neoton tagjainak nagyon tetszettek a produkciók.

“Szasza az isten!” – sommázta véleményét Végvári Ádám, és valóban, a Zorall produkciója aratta az egyik legnagyobb sikert a Coke Club közönségének körében. Csepregi Éva egyik kedvence is a rockzenekar volt.

“Ez hatalmas megtiszteltetés volt, nagyon élveztük mindannyian a koncertet! Minden produkció tetszett, különösen Dér Heni és a Sugarloaf, Kozma Orsiék, és a rockzenekarok: a Fish és a Zorall elõadását élveztem nagyon, a Pago Pago pedig a The Unbendig Trees-tõl nagyon meglepõ volt, de jó!”

Nemcsak az ikonok, az elõadók is nagyon élvezték a koncertet, és mindannyian tisztelegtek a Neoton tagjai elõtt, akik egy emelvényrõl nézték és hallgatták, sõt, idõnként táncolták végig a dalokat.

“Ez olyan nagy dolog számomra, hogy elmondani sem tudom! Én a Neoton dalain nõttem fel, imádom õket, Évit is, és az, hogy neki tetszett az elõadásunk, több, mint megtisztelõ! Szerettem énekelni ezeket a dalokat, örülök, hogy elõadhattam õket!” – áradozott Dér Heni, a Sugarloaf énekesnõje.

A Neoton-slágerekkel fellépõ elõadók után legközelebb az LGT dalai kerülnek terítékre, várhatóan hasonló sikerrel. A következõ MTV Icon koncert július 19-én, szombaton lesz a siófoki Coke Club színpadán.

Breki33
MTV icon tribute to Neoton Familia
Közremûködõ(k):
Sugarloaf - elõadó
Junkies - elõadó
Besh o droM - elõadó
Supernem - elõadó
Fish! - elõadó
Budapest Bár - elõadó
Anna and the Barbies - elõadó
Zorall - elõadó
Váczi Eszter - elõadó
Behumi Dóri - elõadó
Kozma Orsi - elõadó
Bocskor Bíborka - elõadó
Gál Csaba Boogie - elõadó
Ruttkai Bori - elõadó

A Balaton-partra ugyan nem mindenki tud ellátogatni, az MTV-n azonban bárki láthatja és hallhatja a különleges feldolgozásokat, aki pedig a helyszínen tombolja végig a slágerparádét, felidézheti emlékeit a koncertfilmek segítségével. A csatorna július 10-tõl tûzi mûsorra az ikonokról szóló dokumentumfilmeket és a koncertfelvételeket,

A Neoton MTV Icon koncertrõl készült felvételt– a zenekarról készült dokumentumfilmmel együtt – az MTV július 10-én, 20:00 órától mutatja be!
Breki33
Budapest Bár feat Ruttkai Bori Don Quijote live at MTV ICON

Breki33
lol irígy ferdítõs emberke megint beleszól

szórúl <#falbav>

BRAVO
Tudod édes öcsém, van egy film, a címe: Mint a villám... Ez igaz egy autóversenyrõl szólt, Tom Crouse a fõszereplõ. Ebben van egy jó kis mondat, amit az edzõ mond a pilótának: "Most menj ki, és lökd meg a felvezetõ autót is"...

Nos ezt csak azért írom, mert sikerült itt szinte mindent szanaszét verned, ez azt hiszem a hozzászólások sûrûségén meg is látszik, s lám te is eljútottál a fent szereplõ eseményhez... azaz az utolsó embereknek is menj neki!!! Ez egy komoly királyság!!! Csak éppen nincs lakója, katonája, és lassan egy véka kenyere se...

csak gratulálni tudok!!!
Remek munka volt!!!

<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

(A hozzászólás több helyen egy idõben mentve, tehát a törlése komoly magyarázatra szórúl)

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

Search, Tom Reichel, Tomcat, album mp3, help help,
Köszöói szépen elore is!
mflex
nem tudom , hogy van -e értelme reagálni erre , szerintem nincs.

A sok idióta etc... azokra értettem, akik többek között az én vagy a fórumunkról a hálón "elcsent" wavot egy olyan idióta magánválogatáson látja, amit pár napja belinkeltél.

Ernesto sem azért csinálta a számot, hogy az õ és az én nevem ilyen szarokon virítson.

Tehát ruszkik haza, ergo az a hsz nem Brekinek szólt, de te minden szart magadra veszel, kombinálsz és az aranyvárból is képes vagy secpec alatt jó nagy szart csinálni, talán itt van elásva az a bizonyos...

What about the forests?

Breki33
reagálnod eliírtam
Breki33
megint ez a kategórizálás

ha esetleg vkit nemcsak wav-ok érdekelnek rögtön idióta, nyálas szájú
meg agyatlan

nem hiszem hogy sértegettelek vagy leszóltalak vmiért, hogy ilyen hangvételben kéne reagálnom

Fontos újra elkezdeni, hogy ki milyen minõségben szeretne letölteni.
Máshol kölön fórumok vannak és nincs veszekedés emiatt

Akit mp3 érdekel azt tölti le akit lossless azt és nincs vita másik sértegetése

Megoldható ez itt is vagy újra meg újra ezen kell vitázni?
Nem kell engem kedvelni csak ezeket a tök felesleges vitákat személyeskedéseket felejtsük már el
Dióka
na ne már! ez már direkt reklám!!!!
Kérem gyorsan bannoljátok a linkelt oldat,meg az internetet is, de máris!nem bírja a szívem az ilyen szabályellenes dolgokat.
nem bírom tovább nézni......szétfeszíti a hugyhólyagomat a szabálykönyv!

Dióka
azt hiszem ezt breki most kivételesen nem negatívumként értette....hanem tudja õ is,hogy mit miért, csak hát a "szabály az szabály" <#nyes>
már hogy kinek hogyan mikor és miként az más kérdés.<#hehe>
de egyébként meg nagyon toleráns és lojális itt, mert közben van az az elõlem eltitkolt titkos fórumja nekije és a szövetkezetnek.....<#nyes>

mflex
"szerencsére oda nem találtál még és így nyugalom van"

csak nem belenyúltam 😄DDD

tyûûû és ez már reklám!! szerintem töröld..

What about the forests?

mflex
fel sem...

ne hogy azt hidd már!

A fórumon több száz lossless album van már feltöltve és a szabályok szerint ez a jelszó,mert igy könnyebben is látjuk ,ha valaki "kilopja" stb.. néha szoktam 1-2 ide linkelni, viszont nem örültem meg, hogy a fáradtságos munkával és a sok év gyüjtögetõ munkáját csak úgy megosszam a hülye idióta nyálas szájú, a minõséget hírbõl sem ismerõ tonna számra letöltöknek és persze csak úgy pofája elé rakjam.

Faszom aki ezt a fórumot használja fel, ha valakinek kell jó zene majd regisztrál ott.

Neked az agyadban valami nagyon elcseszödõtt az évek során.

What about the forests?

Dióka
pszt

Breki33
korábban is értettem, direkt ezért céloztam rá

ezt a fórumot használod erre, még ha van akinek ez felse tûnik
zárjuk már
Dióka
...de azért bármit is csinálok,te sosem tudod meghazudtolni önmagad.....és persze egyetlenegy konkrét szabályosdira sem választoltál most sem,mint sosem! mert te olyan szabályos vagy.

egyébként nagyon bölcs vagy,nem modták még sosem neked?
és olyan értelmiségit sugároz a tekinteted is!

hogy ki kezdte az "ügyet",az abból látszódna, ha nem töröltél volna megint és utána vártad volna a történéseket.....de persze most sem ez volt a forgatókönyved....

mflex
Leírom a lényegét:

A feltöltéseknek (nem titkoltan) ,azért ez a jelszója ,mert olyan embereket keresünk (több kevesebb sikerrel) ,akik viszont nyújtani is tudják,amiket mi a fórumon elvárunk. Elég sok olyan ember van már a fórumunkon akiknek sok italodisco stb eredeti anyaga van és azt meg is ossza velünk, természetesen a link alapján a "linkalakok" is jönnek, de sokra nem mennek vele, mert vagy letiltom õket, vagy aktíválják magukat, elõtte persze írok nekik pü-ben, ha kel "külföldiül". 😄

Az egésznek a lényege, hogy a nagy "kincseket" veszteségmentesen tudjam a HDD-on. Csak is ezért mutat a jelszó a fórumra, semmi többért, hamár egyszer ott virít a gépben 3db 1 TB-os vinyó ,akkor az értelme is legyen meg, persze ez mellett a HD videók rendesen nyomnak a latba!

What about the forests?

Dióka
"deha ez kell miattam maradjon
Viszont direkt pénzes reklámokat törölnünk kell illetve a moderátoroknak"

látod, ez annyivel szebben hangzik, nem is hinném, hogy tõled van....a szíven is meglágyul,még én kérném,hogy töröld (ha így kezdted volna)....így is el lehetett volna intézni már a kezdetektõl.
ennyi kompromisszum készségem van,ha ezt érezném néha felõled is,még "barátok" is lehetnénk!<#nyes><#law>

Breki33
elárulok a csapat nagy része pont az ilyen balhézások miatt
egy másik fórumon van

szerencsére oda nem találtál még és így nyugalom van

Az ügyet te kezdted újfent szokásod szerint és nem tudod abbahagyni szokásod szerint.

Ne vte hozd meg a fórum szabályait, fõleg ha néha megjelesz, csak balhézol.....

Innentõl no comment
Dióka
brek!
-az ügyet te kezdted (ismét)
-én hozzád sem szóltam,te töröltél szabályokra hivatkozva én csak visszakérdeztem
-a szabályokat egyoldalúan érvényesíted,nem válaszoltál sem a linkelgetésre,sem az illegálisakra,szép nagy körben kikerülöd õket
-ha nem lennének linkek,behalna a fórum,hisz a kisebb-nagyobb duruzs mellett mindenki fõleg ezért jár vissza csurran-cseppen alapon kisebb részben meg adni szeretne,és nem azért,hogy téged vagy bárki mást körbepuszilgasson
-ha olyan biztos vagy magadban,próbáljuk ki, mostantól minden szerzõi jogokba ütközõ linket,tartalommegosztást (amit a te és az sg nagy szabályzata is tilt nagybetûsen!) következetesen és azonnal törölj és meglátjuk merre húz a csapat!

bevállaod???hmmm?
én biztos vagyok a válaszodban: NEEEEEM!
ennyit a szabályaidról, ne nekem regéld a mondókáidat!
én sokmindent elhiszek,de nem vagyok naív!nem kell minden pillanatban erõsködnöd velem, legyél kicsit lazább,ha meg keménykedni akarsz,csinálj ötven fekvõtámaszt...........,de félkézzel!<#vigyor>

Breki33
1. Ilyen reklámot tõlem sosem láttál.
És igen megpróbáltam annó a direkt linkeket eltüntetni a fórumról
deha ez kell miattam maradjon
Viszont direkt pénzes reklámokat törölnünk kell illetve a moderátoroknak
bannolni, nem kell úgy beállítani, hogy csak én törlöm

2. Amikor betartottam akkor se halt be, és érdekes módon másik helyen sem történik ez hiába nem nyilvános, Esetleg kötekedõ emberek nem találnak oda...

3 Mostmár tényleg befejezhetnéd csak te tudsz ebbõl ekkora ügyet csinálni
Dióka
mirõl zagyválsz??????

szupertitkos fórum meg sértegetés meg nem tudtam hogy õ kicsoda????!!!

bruhahha...ez valami új james bond film elõzetes???

sokat voltál napon!

ha a törölt link direkt reklám szerinted, akkor a tied meg burkolt vagy indirekt,nem tökmindegy házigazda??!!!
akkor töröld a sajátodat is,ha már szabályosdit játszol!

te jó ég, ezért tanultál éveken át??<#nyes>

Breki33
nem azt mondtam, hogy törlöm és, hogy bántja a szemem

de olyanért szóltál amit nem láttál
(én viszont láttam szupertitkos fórumokon, hogy sérteget..)

havonta törlök egy-egy ilyen direkt reklámot érdekes módon eddig senkise kötött bele, sõt többen simán bant kaptak reklámért ittis ha nem töröltem

amúgy nemis tudtam, hogy õ az bár sejthettem volna
nem kivánok ezen vitázni, hogy töröltem egy direkt reklámot
Dióka
jujjdekeményvagy.....
kössél bele Mflex-be is.....bátorság!

ha tudnád és érvényesítenéd is az itteni leírt szabályokat, akkor ilyen vagy olyan alapon minden linket TÖRÖLNÖD kellene!!!!

Mégsem teszed.
okok:
1.
nem tartod be (te sem) a fennkölt hangoztatott szabályokat.
2.
ha betartanád, akkor lehalna a már oly régóta sajátodnak hitt-vélt-tartott topicod!