A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...és milyen jól tették... <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
mi az a szaros 4,9 90 napra, vagy 15 egy évre, pár lemez ára...
King Rapid!!!
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
mi az a szaros 4,9 90 napra, vagy 15 egy évre, pár lemez ára...
King Rapid!!!
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
ha nem fizetsz rá akkor csak 500Kbit/s már nem jön ful sávszéllel nálam :-( bekeményitettek.
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W
Nekem is lassú a rapid!!!
Szia! Üdv!
üdv, de nagy a csend ...
-madleen kane
-r.bais
-elastic band-rõl keresnék infokat, ha van valakinek jelezze, szácimek, megjelenések, diszkográfia stb. ...
-madleen kane
-r.bais
-elastic band-rõl keresnék infokat, ha van valakinek jelezze, szácimek, megjelenések, diszkográfia stb. ...
üdv mindenkinek, aleph - fly to me maxi-t, illetve alan barry - tell me the reason maxit-t keresném wav-ban...elhalászták elõlem az ebay-en...<#boxer>#boxer>
Így igaz én is elõfizettem 😊
És sok sok dolgot találok a Rapidon 😊
A segítségemre szokott lenni EZ a progi.
És sok sok dolgot találok a Rapidon 😊
A segítségemre szokott lenni EZ a progi.
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Sziasztok nincs meg valakinek silvio-adios ha megvan légyszi töltsefel.Ezer köszönet.
sziasztok
nincs meg valakinek véletlenül ez? a 4 perces meg van 320-as minõségben, de ezt a ~7 perceset nem találom sehol. köszönöm
nincs meg valakinek véletlenül ez? a 4 perces meg van 320-as minõségben, de ezt a ~7 perceset nem találom sehol. köszönöm
klikk
4 napja raktam ki a linket, biztosan emlékszel még rá honnan másoltad ki.
küld át priviben légyszi a linket légyszi...
nagy valószinûséggel egy tetves (ruszki,vagy jugo) italo fórumról gondolom
Mivel ezeket a linkeket én tettem publikussá,ezért nem érdekel, hogy máshova is "ellopták" viszont érdekelne, hogy hol?
köszi
Üdv
4 napja raktam ki a linket, biztosan emlékszel még rá honnan másoltad ki.
küld át priviben légyszi a linket légyszi...
nagy valószinûséggel egy tetves (ruszki,vagy jugo) italo fórumról gondolom
Mivel ezeket a linkeket én tettem publikussá,ezért nem érdekel, hogy máshova is "ellopták" viszont érdekelne, hogy hol?
köszi
Üdv
What about the forests?
Lehet igazad van, akkor bocs. Töröljétek vagy töröltessétek ha ekkora gond. Amúgy nem tudom hol találtam, mert ki szoktam másolni a linkeket, elteszem egy doksiba. Most elõvettem, megnéztem és jó volt, gondoltam megosztom itt is. Ritkán jövök ide ezért eshetett meg.
üdv, ez már nem volt itt néhány napja?a feltöltõtõl?ha ez egy másik best off azt köszönöm, de ha ugyan az, annak eformán nem örülök és szerintem m....-sem!
???
???
Ja és lossless
Sziasztok!
Most jöttem meg egy SZLOVÉNIAI nyaralásból. Ha valaki még nem járt ott bátran ajánlom, mert gyönyörû ország!
Egy kérdésem is lenne - TONO által kreált Dance Memories mix sorozat 31. részénél van újabb vagy ez az utolsó?
Most jöttem meg egy SZLOVÉNIAI nyaralásból. Ha valaki még nem járt ott bátran ajánlom, mert gyönyörû ország!
Egy kérdésem is lenne - TONO által kreált Dance Memories mix sorozat 31. részénél van újabb vagy ez az utolsó?
Hellosztok!
Segítséget szeretnék kérni,nem tudok egy számot felismeri,valami retrós vagy táncdal szám lehet,egy nõ énekel benne és ilyen szavak vannak benne hogy nightmare,vagy nightman,meg huhognak is benne néha-néha,légyszi ha valaki tudja melyik szám lehet az szóljon!!! Elõre is köszi !!!
Segítséget szeretnék kérni,nem tudok egy számot felismeri,valami retrós vagy táncdal szám lehet,egy nõ énekel benne és ilyen szavak vannak benne hogy nightmare,vagy nightman,meg huhognak is benne néha-néha,légyszi ha valaki tudja melyik szám lehet az szóljon!!! Elõre is köszi !!!
hello,please help, Search, Tom Reichel, Tomcat, album mp3, help help,
Köszöói szépen elore is!
Köszöói szépen elore is!
Kóstolót talán még a sógorom nevében is ígérhetek!
Olegris-Space Vanderer zenéje egyszerûen király!
Olegris-Space Vanderer...His music very melodic and king music!!! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
A neten elérhetõ átlagminõségben, de velem kivételezett és azért írtam le angolul is ,mert szokta nézegetni ezt a fórumot is.Mindenképpen hallgassátok meg!
Olegris-Space Vanderer...His music very melodic and king music!!! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
A neten elérhetõ átlagminõségben, de velem kivételezett és azért írtam le angolul is ,mert szokta nézegetni ezt a fórumot is.Mindenképpen hallgassátok meg!
What about the forests?
Internet-kávézó volt hevesen.8 hónap kemény meló után kitúrt a társam,aki a "tõke-erösebb" volt a dologban.Mondhatnám:mire beindult.
Megmaradtam a számítógép javításnál.(Home Computer Heves)
Megmaradtam a számítógép javításnál.(Home Computer Heves)
Köszönöm a programot!
Én holnap megyek, kedves anyósom <#nevetes1>#nevetes1>Baján él, és a sógorom is fõz halászlét!<#eljen>#eljen>
Én holnap megyek, kedves anyósom <#nevetes1>#nevetes1>Baján él, és a sógorom is fõz halászlét!<#eljen>#eljen>
akkor jómagam és Wind nevében a meghivast elfogadom, zenét viszünk.<#nyes>#nyes><#wink>#wink>
de jól emléxem? neked volt valami panzió/étterem vagy valami ilyesmi?
de jól emléxem? neked volt valami panzió/étterem vagy valami ilyesmi?
Play it loud!!
Most max. egy igazi tiszai pecára tudlak meginvitálni,ugyanis 1,5 éve Kiskörére költöztünk!Motorcsónak (ladik)van!Egyébként a helyi strandon zenélek hétvégenként.
Sajnos nem Italo-t,csak a szokásos "vendéglátós"stílust.<#nevetes1>#nevetes1>
Sajnos nem Italo-t,csak a szokásos "vendéglátós"stílust.<#nevetes1>#nevetes1>
nem volt nehéz kedven számom volt
ezt a zenét sztem nem lehet megunni midig úgy akartam táncolni mint a klippben P
Kicsit szégyenlem, hogy nem elsõre ugrott be, kiváncsi leszek milyen midi-ben
ezt a zenét sztem nem lehet megunni midig úgy akartam táncolni mint a klippben P
Kicsit szégyenlem, hogy nem elsõre ugrott be, kiváncsi leszek milyen midi-ben
A rapidshare.com a free userek-nek a letöltési sebességét 40-50k sebességre korlátozta már másfél hete, viszont nem kell várakozni meg kódókat beütni, vagyis sarkalni akarják az embereket, hogy fizessenek elõ a premiumra, ami szinte lófasz pénz..nem értem minek szenvedtek vele az 1 éves elõfizetést egy átlagdohányos 1 hónap alatt elszívja...szóval ha még drága lenne, de nem az , ráadásul a feltöltéseid örökösek és ugye nincs olyan ami ne a rapidon lenne....
What about the forests?
Az igen!Szóval még emlékszel!A csehóval megszívattak!Az üzlettársam egy Ukrán nemzetiségû fiatalember volt.Rá is ment még a GSX-R-em is(a gatyámról nem is beszélve)A klippek még megvannak,de feltöltögetni az gáz...Ha valakinek esetleg nagyon kellenének 1-2 dvd-n lemez+postaköltségért nagyon szívesen elküldöm!Bár azóta már sokkal jobb minõségben is beszerezhetõ a nagy részük.
ha jól emléxem legutoljára azt mondtad, hogy szivesen látsz bennünket egy KV-ra nálad, ha esetleg arra járnánk.<#fejvakaras>#fejvakaras>
és fölajánlottál egy rakás klippet is.<#ravasz1>#ravasz1>
remélem jól megy a "csehó"<#nyes>#nyes>
és fölajánlottál egy rakás klippet is.<#ravasz1>#ravasz1>
remélem jól megy a "csehó"<#nyes>#nyes>
Play it loud!!
Nagy vagy Breki!!
Ez az!!!!!!!!!!
én most nem tudom meghallgatni, de sztem az amit írtak
egyik nagy kedvencem és nem ugrott be elsõre
egyik nagy kedvencem és nem ugrott be elsõre
Nagyon köszi a segítséget!Megpróbálom valahonnan letölteni!
http://rapidshare.com/files/128849244/LONGWAY.MID.html
Az elején gyorsabban indul, aztán beáll erre az 50 körüli értékre.
Ha nagyon lassú, tényleg segít néha az újbóli indítás.
De nincsenek kutyák, térbeli ábra, és a max. várakozási idõ free userként 50-60 sec, még este is, és nem kell kepcsolgatni a routert új IP címért! Fix IP-seknek ez elõny!
Ha nagyon lassú, tényleg segít néha az újbóli indítás.
De nincsenek kutyák, térbeli ábra, és a max. várakozási idõ free userként 50-60 sec, még este is, és nem kell kepcsolgatni a routert új IP címért! Fix IP-seknek ez elõny!
Néztem a Pannonos reklámot!Hát ez nem annyira Fancy-s stílusú!😊
Mi ma valószínû igen, holnap itt háztömkörüli bicikliverseny lesz este akkor csak esetleg napközben
Sajna ne a UB40 száma az.Midi-ben megvan a nóta, csak hogy tudnám megosztani veletek?
Pannon internet reklám
http://www.youtube.com/watch?v=cN2mF8mBQHs
UB40 - It's A Long Long Way
http://www.youtube.com/watch?v=9YfP4K4G1HI
http://www.youtube.com/watch?v=cN2mF8mBQHs
UB40 - It's A Long Long Way
http://www.youtube.com/watch?v=9YfP4K4G1HI