A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Free Rapidshare
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Madleen Kane : http://www.discogs.com/artist/Madleen+Kane
mi az a szaros 4,9 90 napra, vagy 15 egy évre, pár lemez ára...
King Rapid!!!
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W
-madleen kane
-r.bais
-elastic band-rõl keresnék infokat, ha van valakinek jelezze, szácimek, megjelenések, diszkográfia stb. ...
És sok sok dolgot találok a Rapidon 😊
A segítségemre szokott lenni EZ a progi.
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
nincs meg valakinek véletlenül ez? a 4 perces meg van 320-as minõségben, de ezt a ~7 perceset nem találom sehol. köszönöm
4 napja raktam ki a linket, biztosan emlékszel még rá honnan másoltad ki.
küld át priviben légyszi a linket légyszi...
nagy valószinûséggel egy tetves (ruszki,vagy jugo) italo fórumról gondolom
Mivel ezeket a linkeket én tettem publikussá,ezért nem érdekel, hogy máshova is "ellopták" viszont érdekelne, hogy hol?
köszi
Üdv
What about the forests?
???
Most jöttem meg egy SZLOVÉNIAI nyaralásból. Ha valaki még nem járt ott bátran ajánlom, mert gyönyörû ország!
Egy kérdésem is lenne - TONO által kreált Dance Memories mix sorozat 31. részénél van újabb vagy ez az utolsó?
Segítséget szeretnék kérni,nem tudok egy számot felismeri,valami retrós vagy táncdal szám lehet,egy nõ énekel benne és ilyen szavak vannak benne hogy nightmare,vagy nightman,meg huhognak is benne néha-néha,légyszi ha valaki tudja melyik szám lehet az szóljon!!! Elõre is köszi !!!
Köszöói szépen elore is!
Olegris-Space Vanderer...His music very melodic and king music!!! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
A neten elérhetõ átlagminõségben, de velem kivételezett és azért írtam le angolul is ,mert szokta nézegetni ezt a fórumot is.Mindenképpen hallgassátok meg!
What about the forests?
Megmaradtam a számítógép javításnál.(Home Computer Heves)
Én holnap megyek, kedves anyósom <#nevetes1>#nevetes1>Baján él, és a sógorom is fõz halászlét!<#eljen>#eljen>
de jól emléxem? neked volt valami panzió/étterem vagy valami ilyesmi?
Play it loud!!
Sajnos nem Italo-t,csak a szokásos "vendéglátós"stílust.<#nevetes1>#nevetes1>
ezt a zenét sztem nem lehet megunni midig úgy akartam táncolni mint a klippben P
Kicsit szégyenlem, hogy nem elsõre ugrott be, kiváncsi leszek milyen midi-ben
What about the forests?
és fölajánlottál egy rakás klippet is.<#ravasz1>#ravasz1>
remélem jól megy a "csehó"<#nyes>#nyes>
Play it loud!!
egyik nagy kedvencem és nem ugrott be elsõre
Ha nagyon lassú, tényleg segít néha az újbóli indítás.
De nincsenek kutyák, térbeli ábra, és a max. várakozási idõ free userként 50-60 sec, még este is, és nem kell kepcsolgatni a routert új IP címért! Fix IP-seknek ez elõny!