A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Ernesto - Starry Nights (Trend Boy Extended Remix) 9:50
Vagy éppen a készülõben lévõ...
Ernesto - Return In R-Evolution Special Album Megamix (Idõ még nem ismert)
Ya, és elbasztad!!! Nem az orosz haverok kezdték meg a nyomatékos terjesztést... Eme információ hiányát még 200 fórum regisztráció, talán megoldhatná nálad...
Drága ügyvéd úr! a MAC meg pont azért MAC, hogy megtanulj a hegedûn zongorázni... Vágod, nem...<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
S, egy apróság: mitõl lenne ERNESTO "testvér" több, meg más, mint a többi??? Azért mert MAGYAR, és hazánk fia??? Bár ide leteszem a voksom... Spacesynth zenében, tucat... Még ha úgy is vesszük, a jobbik tucat... Igazán sokra tartom a munkáját, de ahogyan elnézem úgy beolvad a "tömegbe", mintha nem is lenne... Igazán drukkolok neki, hogy tudjon jóval kiugróbb teljesítményt nyújtani, de ebben a dömpingben, nagyon kevés az esélye... (szigorúan magánvélemény)
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
What about the forests?
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
"Az 1. album ingyen letölthetõ az elõbbi helyrõl (a tükörfájlok már nem elérhetõek, jelenleg csak az MP3 link érhetõ el)"
Dióka majd "útbaigazít" ezzel kapcsolatosan😊
What about the forests?
Mindenki szívesen venné, ha lassan befognád a lepénylesõdet, fõleg Ernesto-val kapcsolatosan.
Nemrég kaptam egy privit, hogy máshol is ilyen idióta módón viselkedsz, nevezetesen egy régebbi tag Maxhim fórumán is a piacozást hoztad elõ, személy szerint az én fórumról úgy vágtalak volna ki mint macskát szarni, ha egy adminnak sem adod meg a tiszteletet.
Egy a lényeg: AZ ERNESTO WAREZT FEJEZD BE ÉS KUSSOLJ, a többi nemérdekel, hogy mit csinálsz ezen vagy más fórumán.
What about the forests?
Ettõl még el tudom hinni, hogy Windows-os környezetben butább... ez az oprendszer sajnos nem szoftver- és felhasználóbarát.
Igaz, én (más elérhetõ alternatíva híján) "elégedetten" használom.
What about the forests?
Teljes mértékben csak alá tudom támasztani amit írtál, és megerõsíteni (Macmini; Iphone)!
A zeneszerkesztésbõl vétek lenne kihagyni egy olyan software-t mint a Pro Tools: Pro Tools Home, mert aki egy kicsit is foglakozott már zeneszerkesztéssel az biztos találkozott már evvel a progival szerintem.<#integet2>#integet2>
Így maradnak az MP3-ak.
Aki még nem hallotta...
What about the forests?
Fordításból "élek", s nem tesztelésbõl. Ha kicsit jobban menne az életvitelem, akkor lenne egy PC-m a fordítás tesztelésekre, meg néha PC-s játékokra, és egy stabil gépem (MAC), amit MINDEN másra - fõleg szöveg- és zeneszerkesztés, néha filmezés - használnék.
A sok 'ha'-val azonban tele van mindenki padlása.
Egy jó MAC fél milliótól kezdõdik... a határ pedig valóban a csillagos ég.
A legszebb: egy 5 éve MAC is MAC, míg ugyanez a PC-rõl nem mondható el.
Ernesto új albuma... a cikkben volt egy "ingyenes" album említve... na, azt meg lehet szerezni legálisan netrõl?
A zeneminta szuper.
[titkos vágyam: magyarul énekeljenek/beszéljenek egy JÓ space zenében... oroszok már megcsinálták. Kicsit bíztam benne, Ernesto ilyen lesz. De ami késik az jön.]
Én is windows-on "nõttem" fel, de aztán Joe (RIP) jóvoltából megkaptam ezt a gépet, amit azóta egy kicsit tovább fejlesztettem erõmûbõl "atomerõmûvé", egyszerûen MAC buzi lettem 😄DD
Szóval amit tudok írni róla, hogy maga az oprendszer olyan, ha használod 1-2 órát, utána úgy érzed mintha együtt nõttél volna fel vele, rendkivül felhasználóbarát. Nincsenek háttérben fútó alakalmazások amik lassítanák a rendszert, nem kell virusírtó, bár hallottam, hogy most sikerült egyet írniuk ami az Ilife hack változatával terjed, de nem tökéletes, mármint maga vírus.
A bekapcsolás után (power gomb)5-6 sec és desktopot kapok, majd amire kattintok a legkeményebb programokat egymás után is azonnal megnyítja. Egyszer volt, hogy a safari lefagyott(8 hónap alatt), de azonkivûl semmi.
Az Adobe programok elképesztõen szépen futnak rajta, a képmegjelenítés is sokkal szebb mint windows-on. A LOGIC PRO nevezetû isten programmal bármilyen audio szerkesztést proffeszionális módón el lehet végezni link
Igaz, hogy rendesen elkérik az árát, de valahol meg is értem õket, az már az én saját hülyeségem, hogy nem vettem túlfeszvédõt és a sok áramingadozásnak köszönhetõen tápot kellett cseréltetni a napokban, de egyébként a többi minden frankó, ja és persze nem gamerek gépe 😊
What about the forests?
Az - akkori - egygombos egér használata úgy 30 mp-ig volt csak furcsa.
A sebessége pedig
Amikor rákérdeztem
"Á, ez már leselejtezett példány, a jobbak benn vannak a hangstúdiónkban."
Benéztünk oda is, mert hát ugye mindent meg kellett ismernünk - nem volt nagy studió, csak hangszigetelt fülkécske a szoba egyik végében, míg a 32 csatornás keverõpult, lejátszók, MAC és egyebek odakinn.
Az a gép...!
Fogalmam sincs az OS2/X-ekrõl, és legutóbb MAC-et is csak fényképen, meg filmekben láttam
Gondolom, horror árakban vannak.
Zenével kapcsolatban:
* MAC-re is vannak (gondolom) zenekeverõ, editáló stb. programok. A Windows-os cuccok elfutnak rajta?
bár nekem nincs is még meg(függõben maradt egy dedikált példány)...de nyilván egyetértek az alkotót megilletõ elismeréssel!
A honlapomon olvashatsz is róla, vagy ott a videó is, de akár Ernesto honlapjáról le is lehet tölteni LEGÁLISAN HD-ben 😊
What about the forests?
Kérdések:
- Milyen szférában mozog a (szinti) zenei világa?
- Hol és mennyiért kapható(k) az albuma(i)?
- Honlapja van a srácnak?
goodmans: 😊))))
A többi warezt meg leszarom, nem arról volt szó, csak Ernesto kemény munkáját, legalább a szarfaszú magyar ne tiporja sárba, ha már a köcsög ruszkik megtették!
What about the forests?
zsoltford: bizonyos szempontból, immár 20 éve warezolunk, amikor másnak átadjuk a megvásárolt zenéinket (is).
RME HDSPE AIO
Itt, vidéken ilyesmihez nem jutok.
Érdekesmód, amikor Pécsett laktam le se kakiltam az ilyen újságokat, most meg... 😞
Nagyon hálás vagyok a gyûjteményért!
szerintem nagyjából ez van...sok szelettel rendelkezik az igazság tortája<#nevetes1>#nevetes1>
nyilván egy szelet az alkotót megilletõ elismerés,anyagilag is a vásárlás által...itt vissza is kanyarodtam az elsõ mondatomhoz...
szép napot mindenkinek!
Hanghûség mindenek felett😊
Bár nincs kihasználva, nincs rá idõm...
What about the forests?
Igen én voltam az elkövetõ!
Az újság volt a drága amiben csomagolva volt!
Jó hamar megkaptad,tegnap du adtam fel😊)))
Hallgasd egészséggel!
És szívesen!
Redszert azért nem csinálok senkinek belõle
Ezer hála - s mindez gondolom nem kevés pénzedbe is került!!!
Valamivel meg kell hálálnom!
Rövid: aztakurva!
Ilyet mennyiért mérnek itthon?
ERNESTO is szokta olvasni a fórumot, szerinted neki hogy esik, hogy amiért sokat dolgozott, azt, DE EGYEDÜL CSAK IS TE SZANASZÉT kürtölöd, hogy lehet warezolni, vagy éppen valami szánalmas piacon megvenni?
A múltkor már írtam, hogy ha egyszer nem fizettél érte, legalább ne verd nagydobra, de látom te 65-ben mikor megszülettél nem elég erõsen vágtak a falhoz, legalábbis az agyad iq szintje olyan alacsonyan van, ami egy tehénszarral ér fel legfeljebb.
TARTSD A POFÁD ÉS NE WAREZOLJ ERNESTOVAL KAPCSOLATBAN A TOVÁBBIAKBAN, MERT HAMAROSAN JOGDÍJ PER LESZ A VÉGE TE ISTENBARMA!!!
What about the forests?
Off : Mi van az avax-szal?
Nézze meg valaki, légyszi, hogy megint eltünt, vagy csak nekem nem jön be. Köszi.
RADIO 2000:Shadows mix
Megköszönném,ha utána nézne valaki.Sziasztok!<#integet2>#integet2>
vajon az alphaville big in japan és a sounds like a melody produkcióknál szerepló orlando, bobby orlando volna avagy semmi köze a két névnek egymáshoz?
Elsõ Emelet: Best of... 1 - DVD
Elsõ Emelet DVD