A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Mivel kevergetsz? Ha nem indiszkrét...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

computerguru
Szevasz!<#taps><#taps><#taps><#taps>

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Akkor engem máris be is perelhetsz!!! <#mf1><#mf1><#mf1>

Ernesto - Starry Nights (Trend Boy Extended Remix) 9:50
Vagy éppen a készülõben lévõ...
Ernesto - Return In R-Evolution Special Album Megamix (Idõ még nem ismert)

Ya, és elbasztad!!! Nem az orosz haverok kezdték meg a nyomatékos terjesztést... Eme információ hiányát még 200 fórum regisztráció, talán megoldhatná nálad...
Drága ügyvéd úr! a MAC meg pont azért MAC, hogy megtanulj a hegedûn zongorázni... Vágod, nem...<#eljen><#eljen><#eljen>

S, egy apróság: mitõl lenne ERNESTO "testvér" több, meg más, mint a többi??? Azért mert MAGYAR, és hazánk fia??? Bár ide leteszem a voksom... Spacesynth zenében, tucat... Még ha úgy is vesszük, a jobbik tucat... Igazán sokra tartom a munkáját, de ahogyan elnézem úgy beolvad a "tömegbe", mintha nem is lenne... Igazán drukkolok neki, hogy tudjon jóval kiugróbb teljesítményt nyújtani, de ebben a dömpingben, nagyon kevés az esélye... (szigorúan magánvélemény)

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

IMYke2.0.0.0
Most néztem be elõször - és utoljára - a spam topikba 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex

What about the forests?

computerguru
Mondjuk ha még szépen tudnál beszélni,(de ez a te mocskos szádbol sajnos nem megy)akkor még talán befejezném a vitát.Kivágni a fórumról,ahoz meg te kevés vagy,mint mackósajtban a brummogás!Ott és úgy forumozok,ahol nekem tetszik.Mindenki nevében meg ne beszélj,neked van csak bajod!A jogrol meg csak annyit,ne akarjál te semmit nyilvánosságra hozni,úgy beszélsz,mintha te olyan nagy fej lennél,ugyanolyan kis porszem vagy,mint mások.Én részemrõl a vitát lezárom,nyugodtan szólj hozzá,de nem érdekel!!!!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

IMYke2.0.0.0
"Az 1. album ingyen letölthetõ az alábbi helyrõl (a tükörfájlok már nem elérhetõek, jelenleg csak az MP3 link érhetõ el)"

IMYke2.0.0.0
Ernesto honlapján, az 1. album elérhetõsége alatt szerepel:
"Az 1. album ingyen letölthetõ az elõbbi helyrõl (a tükörfájlok már nem elérhetõek, jelenleg csak az MP3 link érhetõ el)"

mflex
Profi program az biztos😊

What about the forests?

mflex
Mármint nem mûködik a letöltés, vagy mirte érted?
Dióka majd "útbaigazít" ezzel kapcsolatosan😊

What about the forests?

mflex
Addig míg nem hozom nyilvánosságra, te semmit nem tehetsz, joghoz annyi közöd van, mint nekem hegedûn zongorázni, egyébként meg amúgy sem tudnál..

Mindenki szívesen venné, ha lassan befognád a lepénylesõdet, fõleg Ernesto-val kapcsolatosan.
Nemrég kaptam egy privit, hogy máshol is ilyen idióta módón viselkedsz, nevezetesen egy régebbi tag Maxhim fórumán is a piacozást hoztad elõ, személy szerint az én fórumról úgy vágtalak volna ki mint macskát szarni, ha egy adminnak sem adod meg a tiszteletet.

Egy a lényeg: AZ ERNESTO WAREZT FEJEZD BE ÉS KUSSOLJ, a többi nemérdekel, hogy mit csinálsz ezen vagy más fórumán.

What about the forests?

bakterzoli
Így van! Evvel nem azt akartam mondani, hogy nincs windows-ra, csak nem épp olyan, holott a windows környezet is rendelkezik nagyon sok jó progival: Steinberg Cubase, Nuendo, Cakewalk Sonar stb.

IMYke2.0.0.0
A letölthetõségek között szerepelnek Win XP / Vista verziók.
Ettõl még el tudom hinni, hogy Windows-os környezetben butább... ez az oprendszer sajnos nem szoftver- és felhasználóbarát.
Igaz, én (más elérhetõ alternatíva híján) "elégedetten" használom.

computerguru
Észbõl annyi van,mit legalább neked.Milyen adatokat tudsz te?Ha netán igen,amit kétlek,azért meg én jelenthetnélek fel,úgy hogy jobb lesz ha befejezed!!!

bakterzoli
Nem is azért írtam, csak ez pont egy olyan progi, amit nem nagyon tudnak "átültetni" windows-ra!

IMYke2.0.0.0
Nem vagyok profi, így nem is hallottam még róla ... <#szomoru1><#zavart2>

mflex
Inkább te vegyél vissza az arcodból.. szerinted miért tudok már rólad minden adatot, holott nincs itt feltüntetve semmi rólad, de csak a születésed dátumád másoltam be, nem tudom a "kisember" jelzõ mit takar nálad, de nehogy azt hidd, hogy pont egy ilyen idióta majomtól fogok hátralépni. Te nem ismersz engem és azt ajánlom, hogy fejezd is be a warezolást Ernestoval kapcsolatosan!! A többi nemérdekel és igazad van, van más fórum is, úgyhogy nyugodtam menj oda osztani az "észt" ami neked nem sok van.

What about the forests?

bakterzoli
Szia mflex barátom!
Teljes mértékben csak alá tudom támasztani amit írtál, és megerõsíteni (Macmini; Iphone)!
A zeneszerkesztésbõl vétek lenne kihagyni egy olyan software-t mint a Pro Tools: Pro Tools Home, mert aki egy kicsit is foglakozott már zeneszerkesztéssel az biztos találkozott már evvel a progival szerintem.<#integet2>

IMYke2.0.0.0
Sajnos, csak nem érhetõ el - igaz, a 6xx MB lejönne vagy 3 nap alatt 😊
Így maradnak az MP3-ak.

computerguru
Elõször is isten barma az te vagy,de jó nagy!!Senki nem mondhatja meg,hogy mit irunk a fórumba,arról meg én nem tehetek,hogy te állitólag mindennapos barátja vagy ernestonak ki nem....Egyébként jó lenne ha moderálnád magad a szép magyar szavakat illetõen,ne hogy lelegyél tiltva a forumról,ha én tiszteletben tartom más véleményét,én is elvárom,és még akkor te beszélsz az iq szintrõl,nevetséges!Nem mindenkinek van kb:4000 forintja a cd-re és mindenki úgy szerzi meg ahogy tudja.Apropó,mit akarsz te a jogdijperrel?Kisember vagy te ahoz,riogass másokat ezzel!A másik meg aki hébe hóba néz be a fórumra az jobb ha csendbe marad!Egyébként nem érdekel,amit irtál,gondolj amit akarsz,vannak még sok más fórumok.

mflex
Ernesto Honlapjáról akár veszteségmentesen is letöltheted 😊

What about the forests?

mflex
Ez az 1 szám volt amit Ernesto engedett- a videó mellett- közkincsé tenni, szigorúan csak 128-ban.

Aki még nem hallotta...

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Nekem nem is játékra kellene, ha meg tudnám fizetni...
Fordításból "élek", s nem tesztelésbõl. Ha kicsit jobban menne az életvitelem, akkor lenne egy PC-m a fordítás tesztelésekre, meg néha PC-s játékokra, és egy stabil gépem (MAC), amit MINDEN másra - fõleg szöveg- és zeneszerkesztés, néha filmezés - használnék.
A sok 'ha'-val azonban tele van mindenki padlása.

Egy jó MAC fél milliótól kezdõdik... a határ pedig valóban a csillagos ég.
A legszebb: egy 5 éve MAC is MAC, míg ugyanez a PC-rõl nem mondható el.

Ernesto új albuma... a cikkben volt egy "ingyenes" album említve... na, azt meg lehet szerezni legálisan netrõl?

IMYke2.0.0.0
Elolvastam a cikket.
A zeneminta szuper.

[titkos vágyam: magyarul énekeljenek/beszéljenek egy JÓ space zenében... oroszok már megcsinálták. Kicsit bíztam benne, Ernesto ilyen lesz. De ami késik az jön.]

mflex
Igen van valami emulátor elvileg és akkor elfut rajta a win, én még nem próbáltam, nem is akarom.

Én is windows-on "nõttem" fel, de aztán Joe (RIP) jóvoltából megkaptam ezt a gépet, amit azóta egy kicsit tovább fejlesztettem erõmûbõl "atomerõmûvé", egyszerûen MAC buzi lettem 😄DD

Szóval amit tudok írni róla, hogy maga az oprendszer olyan, ha használod 1-2 órát, utána úgy érzed mintha együtt nõttél volna fel vele, rendkivül felhasználóbarát. Nincsenek háttérben fútó alakalmazások amik lassítanák a rendszert, nem kell virusírtó, bár hallottam, hogy most sikerült egyet írniuk ami az Ilife hack változatával terjed, de nem tökéletes, mármint maga vírus.

A bekapcsolás után (power gomb)5-6 sec és desktopot kapok, majd amire kattintok a legkeményebb programokat egymás után is azonnal megnyítja. Egyszer volt, hogy a safari lefagyott(8 hónap alatt), de azonkivûl semmi.
Az Adobe programok elképesztõen szépen futnak rajta, a képmegjelenítés is sokkal szebb mint windows-on. A LOGIC PRO nevezetû isten programmal bármilyen audio szerkesztést proffeszionális módón el lehet végezni link

Igaz, hogy rendesen elkérik az árát, de valahol meg is értem õket, az már az én saját hülyeségem, hogy nem vettem túlfeszvédõt és a sok áramingadozásnak köszönhetõen tápot kellett cseréltetni a napokban, de egyébként a többi minden frankó, ja és persze nem gamerek gépe 😊

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Köszönöm, akkor kivárom a hangkártyás gépet, és ott megfülelem.

IMYke2.0.0.0
Ezelött 15 évvel volt szerencsém egy akkori MAC elõtt ülni, még Budapesten, amikor egy amerikai újságíró tanfolyamon vettem részt a Médiaközpontban.
Az - akkori - egygombos egér használata úgy 30 mp-ig volt csak furcsa.
A sebessége pedig észvesztõ volt.
Amikor rákérdeztem , hogy ezt eszik-e vagy isszák, és hogy ugyan, mikor konstrukció, a válasz az volt:
"Á, ez már leselejtezett példány, a jobbak benn vannak a hangstúdiónkban."

Benéztünk oda is, mert hát ugye mindent meg kellett ismernünk - nem volt nagy studió, csak hangszigetelt fülkécske a szoba egyik végében, míg a 32 csatornás keverõpult, lejátszók, MAC és egyebek odakinn.
Az a gép...!

Fogalmam sincs az OS2/X-ekrõl, és legutóbb MAC-et is csak fényképen, meg filmekben láttam .
Gondolom, horror árakban vannak.

Zenével kapcsolatban:
* MAC-re is vannak (gondolom) zenekeverõ, editáló stb. programok. A Windows-os cuccok elfutnak rajta?

zsoltford
értem-értem!az emberek mindenütt egyformák,azonos alaptulajdonságokkal,amit sok minden formál (családi körülmény,környezet,stb...)mindenki másképp reagál ezekre a hatásokra...ruszkik nem ruszkik tök mindegy...bár külömebbek lennénk náluk,de nem vagyunk!
bár nekem nincs is még meg(függõben maradt egy dedikált példány)...de nyilván egyetértek az alkotót megilletõ elismeréssel!

mflex
Ernesto

A honlapomon olvashatsz is róla, vagy ott a videó is, de akár Ernesto honlapjáról le is lehet tölteni LEGÁLISAN HD-ben 😊

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Nem ismerem Ernesto munkásságát - tökéletesen megértem a lojalitást.

Kérdések:
- Milyen szférában mozog a (szinti) zenei világa?

- Hol és mennyiért kapható(k) az albuma(i)?
- Honlapja van a srácnak?

mflex
igen op független, de a mac ezt nagyon jól ki tudja "használni"...

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
bakterzoli: pontosan ilyen példánya van mflex-nek is.

goodmans: 😊))))

mflex
ok, én meg azzal zárom, hogy egy magyar honfitársunkról van szó, aki olyan melódiákat komponál, amit a többi spacesynt müvész csak szeretne, éppen ezért adjuk meg neki a tiszteletet!

A többi warezt meg leszarom, nem arról volt szó, csak Ernesto kemény munkáját, legalább a szarfaszú magyar ne tiporja sárba, ha már a köcsög ruszkik megtették!

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
mflex: de akkor ez a karesz oprendszer / platform független? <Úgy értem: nem MAC-es hardver?>

zsoltford: bizonyos szempontból, immár 20 éve warezolunk, amikor másnak átadjuk a megvásárolt zenéinket (is).

Ne mormold megköszönted és kész ennyi elég volt😊)))))))))

bakterzoli
Valami ilyesmi nem:
RME HDSPE AIO

IMYke2.0.0.0
Rendszert én sem mernék kérni belõle - láttam, a teljes 23-i szám benne van. El is olvasom.
Itt, vidéken ilyesmihez nem jutok.
Érdekesmód, amikor Pécsett laktam le se kakiltam az ilyen újságokat, most meg... 😞

Nagyon hálás vagyok a gyûjteményért!

zsoltford
egy jogos észrevétel,azonban ha ezt a vonalat követjük felülre ki kellene tenni a bezárt táblát...én úgy látom a többség (nyilván taglalhatnánk miért,ár-kereset arány...stb...)épp az ilyen fórumokat látogatva szerzi meg a hallgatandó zeneállományát...illetve aki rendszeresen megvásárolja,(azt amit egyátalán meg lehet illetve számára elérhetõ árral rendelkezik)az lehet be sem nagyon néz a fórumokba max. beszélgetni,persze ha van akit érdekel efféle és társra is lel ebben...
szerintem nagyjából ez van...sok szelettel rendelkezik az igazság tortája<#nevetes1>
nyilván egy szelet az alkotót megilletõ elismerés,anyagilag is a vásárlás által...itt vissza is kanyarodtam az elsõ mondatomhoz...
szép napot mindenkinek!

mflex
Nem tudom, hogy lehet-e kapni, én Amerikából kaptam😊
Hanghûség mindenek felett😊
Bár nincs kihasználva, nincs rá idõm...

What about the forests?

Sziasztok!
Igen én voltam az elkövetõ!
Az újság volt a drága amiben csomagolva volt!
Jó hamar megkaptad,tegnap du adtam fel😊)))
Hallgasd egészséggel!
És szívesen!
Redszert azért nem csinálok senkinek belõle

IMYke2.0.0.0
goodmans: Ha Te küldtél 2xDVD-t nekem ---->>>>>> <#worship><#law><#worship><#law><#worship><#law>

Ezer hála - s mindez gondolom nem kevés pénzedbe is került!!!
Valamivel meg kell hálálnom!

IMYke2.0.0.0
Csak annak, aki - mint ÉN - nem tudná, milyen hanggerjesztõje van mflex kollégánknak: RME HDSPe AIO
Rövid: aztakurva!
Ilyet mennyiért mérnek itthon?

mflex
ERNESTO rajongóknak!Akit érdekel az új album,a bolhapiacokon már megtalálja,ma voltam az egyik kedvenc piacomon,és elég kedvezõ áron láttam.

Régen nem olvastam a topikot, ezért most válaszolok erre te szánalmas idióta!
ERNESTO is szokta olvasni a fórumot, szerinted neki hogy esik, hogy amiért sokat dolgozott, azt, DE EGYEDÜL CSAK IS TE SZANASZÉT kürtölöd, hogy lehet warezolni, vagy éppen valami szánalmas piacon megvenni?

A múltkor már írtam, hogy ha egyszer nem fizettél érte, legalább ne verd nagydobra, de látom te 65-ben mikor megszülettél nem elég erõsen vágtak a falhoz, legalábbis az agyad iq szintje olyan alacsonyan van, ami egy tehénszarral ér fel legfeljebb.

TARTSD A POFÁD ÉS NE WAREZOLJ ERNESTOVAL KAPCSOLATBAN A TOVÁBBIAKBAN, MERT HAMAROSAN JOGDÍJ PER LESZ A VÉGE TE ISTENBARMA!!!

What about the forests?

Sziasztok!
Off : Mi van az avax-szal?
Nézze meg valaki, légyszi, hogy megint eltünt, vagy csak nekem nem jön be. Köszi.

computerguru
Szevasztok mindenkinek!Egy nagyon régi,ráadásul ritka felvételt keresek,annak idelyén még olyan 81-82 körül hallottam talán kétszer még Komjáthy Gyuri bácsi mûsorában,azóta sem találom,a keresett felvétel:
RADIO 2000:Shadows mix
Megköszönném,ha utána nézne valaki.Sziasztok!<#integet2>

Wind 67
A tescoba a "Tesco" rádiót nyomják ! (lánc rádió inraneten)

Csak a WAV peregjen

zsoltford
köszi az infot

Dióka
tudom, hogy érdekes hír lenne, te semmi köze hozzá, Wolfgang Loos egyik álneve

zsoltford
üdv mindenkinek
vajon az alphaville big in japan és a sounds like a melody produkcióknál szerepló orlando, bobby orlando volna avagy semmi köze a két névnek egymáshoz?

bakterzoli
Sziasztok! ezt a DVD-t keresném, minden megoldás érdekel (torrent, link stb.)
Elsõ Emelet: Best of... 1 - DVD
Elsõ Emelet DVD