A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Na jó, ezt tényleg nem hiszem 😊
Álmaim nõje nem lehetnél, még ha nõ is lennél, mert pécsi, nem írogat fórumokba és inkább múlatja az idõt egy kis komolyzenés olvasással, mint különbözõ 80-90-es évekbeli zenék hajkurászásával. 😊
A kicsit konzervatívabb, 20-as éveinek végét taposó nõk táborát erõsíti.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Frenky70

Köszi,megnézem.

<#worship>

bigivan
Szevasztok Tagok!
Köszönet Trexxhunter és Crosby tagtársaknak a segítségért !!

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

Tötikemester
Természetesen én vagyok álmaid nõje, kedves Imyke 2000!<#love11>Na, elég hihetõ voltam? <#hehe> De ha ilyesmirõl akarsz társalogni, akkor inkább köszönj be te is a SPAM-ba. Rajtam kívül akad még ott pár jó csaj. Például: Wescone, vagy Dióka, esetleg Mflex.<#nyes> És ha eddig úgy tudtad volna, hogy õk srácok, akkor jól ledöbbennél, ha találkoznál velük, ugyanis srácokat nem szívesen engednek be ide a lánykoleszba. Na további jó "zenélgetést" mindenkinek, hamarosan vacsi, úgyhogy szólok a többi csajnak, és irány a kajálda. El ne áruld, hogy elárultam a nagy titkot! Jobb ha köztünk marad.Oksa?<#eplus2>JAJ a túróba...most látom, nem is privibe üziztem...<#hehe>

Ide nekem minden linket, és egy password sem árt néha!

Breki33
Erre gondoltam, ha az érdeklõdõknek megfelel

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=983521903

Érdekes hogy nõnapi versre keresve a google is elsõk között adja ezt a fórumot ahová korábban a nõnapi verseket összegyûjtöttem.
De most újakat keresek.

Köszi akit érdekel azzal ott találkozunk.
Breki33
Ja mivel közeledik a Nõnap és tavaly és tavalyelõtt jól bevált a nõnapi lap készítése verssel

Ez tavaly és tavalyelõtt a spam topicban folyt, de ugye ott most "fontos" eszmecserék történnek ezért azt gondoltam idén keresek egy nõnapi topicot és ott mutatom meg idén mire gondolok

kb 84 kép már megvan, új versek is vannak, de ha valakinek van szép nõnapi verse és idézete azt szívesen veszem.
Breki33
errõl tényleg nem tudok

tudtommal azt csak a zene topic modijai tehetik illetve vszínû hamarosan teszik

õszinténszólva a vitázók és kötözködõk miatt miatt a fórum bezárása is szóba került
nem félek csak már nagyon unom...
IMYke2.0.0.0
Próbáljuk. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tötikemester
Szia Breki33!<#wave> Mivel te vagy a házigazda, ezért neked jár a dícséret, hogy átsegítetted a bajkeverõket a SPAM topicba.<#worship> Már csak annyi teendõd maradt, hogy ha valaki nem "ideillõen" viselkedik, azt finoman figyelmeztesd, hogy át lehet fáradni a SPAM-ba! Ha nem engedelmeskedik az illetõ önszántából, -ha jók az infóim, ki is zárhatod innen az illetõt. Ha errõl nem tudtál, nyugodtan nézz utánna, mert így van!<#eljen> Egyébként örülök hogy van ez a fórum, mert egy-két illetõt leszámítva nagyon rendesek a srácok. Úgyhogy csak erélyesen! Nem kell félni senkitõl. További jó "munkát" és sok jó linket kívánok neked és "alattvalóidnak". Csak így tovább!!<#hawaii><#wave>

Tötikemester
Nem tök mindegy? Bármit is írok úgysem fogod elhinni. Nemde? De ha akarod kipróbálhatjuk.<#wink>

Breki33
Üdv <#integet2>
Breki33
Ja ilyen minõségû videókat különbözõ elõadóktól tudok feltölteni -persze nem most- ugyanilyen minõségben illetve ilyen minõségû videókat énis keresek ha valakinek van.

Köszi
Breki33
jelen pillanatban feltölteni nem nagyon tudok

vmiért 10-ed akkora a sebességem
most írattam az ügyfélszolgálatossal egy oldalnyi hibajelentést 😛

a link torrent link, de másik gépen szedtem, azért megpróbálom megkeresni

De most a jelszót nem tudjátok kideríteni?
IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Nem is azért írtam, mert anyáztál volna... 😊
X-Files (X-Akták) óta a "ne bízz senkiben" mondat mindig kellemes nosztalgiával tölt el.
Imádom azt a sorozatot.

Tötikemester
Hol it a provokáció? Tudtommal azt csak te szoktad csinálni nem?!<#nemtudom><#hehe> Egyébként üdvözlet minden kedves fórumozónak<#wave>

Frenky70
Ezeket feltudnád tölteni vagy valami linket tudnál berakni?
Mert a másikra kód nincs.

Köszi<#wave>

Tötikemester
Tudtommal én sem anyáztalak, sõt nagyon rendes srácnak tartalak.Nem értem, mi a gond??<#conf> De igaz,ami igaz, jobb ha nem bízol senkiben.<#eplus2>

IMYke2.0.0.0
<#worship> - alapvetõen nyugodt ember vagyok. Anyázni akkor szoktam, ha a saját hibámból nem jön össze valami az életben: önszapulós vagyok.

Hát, az elmúlt majd' 1 hónap (?) eseményei után, már nem merek semmiben sem bízni a topikban...

Wescone
Meglehetõsen higgadt módon válaszoltál a provokációra. <#vigyor4>
Remélhetõ, hogy az "úriember" reakciója sem hagy majd kivánni valót maga után?!
No, meglátjuk! <#circling>

In Lak\'ech Ala K\'in

IMYke2.0.0.0
A betûid / mondataid tetszhetnének maximum, mert kép / film / arc nuku 😊)))))
Ettõl függetlenül, csak felkaptam a fejem a "csaja" szóra...
Hiába a statisztika a Fórum kezdõlapján, azért nõnemû forumozóval ritkásan beszélgethet az ember épkézláb topikban ...
Csak ennyi volt az intermezzo - eszemben sincs senkinek a magánéletében vájkálni. Itt, a virtuális valóságban (hál' Istennek?) csak annyit tudhat meg az ember a másikról, amennyit leír...

Breki33
Az ötben ezek vannak 192-ben és vbr-ben

Da Buzz-Da Sound-2000\
Da Buzz-Dangerous-CDA-2004-GaYfAcE\
Da Buzz-Last Goodbye-2006-MiP\
Da Buzz-More than alive-2003\
Da Buzz-Wanna be with me-2002\
Frenky70

Ezeket,de várom még a Passt!!!

Da Buzz - Da Sound (2000)
Da Buzz - Wanna Be With Me? (2002)
Da Buzz - More Than Alive (2003)
Da Buzz - Dangerous (2004)

Breki33
Mind az ötöt?
Frenky70
Köszi,de Kaposi kolléga már átküldte!!

<#worship>

Breki33
de közben igen

csak rapidshare letöltõ mindig kirak az sg-rõl 😛

köszi
kaposi1
Már rég elküldtem a Privit neked. Nem kaptad meg?<#fejvakaras>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Breki33
Ha 320-as ide is jöhet 😛
kaposi1
Privi ment!<#wave>

Breki33
torrentre gondolsz?

mert akkor annak utánna kell néznem
Breki33

http://sharebee.com/eee9e9f6

soraya arnela - self control.7z (44.99 M😎

http://sharebee.com/eee9e9f6
Wescone
Méghogy jól énekel...<#wilting>
Ha nem vetközne a tyúk, a kutya se volna kiváncsi erre a Sorra. <#levele>
De mostmár legalább tudom miért hallgat itt a többség mptréé-t...

In Lak\'ech Ala K\'in

Frenky70
Nekem ez van

Da Buzz - Greatest Hits (2007)

Többihez kaphatnék elérhetõséget?? elõre is köszi!!!

<#nezze>

Breki33
Én meg azt hittem általam :-)

Akkor ezért elnézést kérek tõlük.

Amúgy torrenten van fent egy 5 cd-s Da Buzz anyag, még általam nem ismert számok is voltak köztük és jópár nagyonjó szám.

SAjna a többség 192-es szóval az õ albumaik is keresném 320-asban
kaposi1
Hátha.....<#nemtudom>

kaposi1
"Múltkor elképzeltem egy viva tv mûsorvezetõ megállítana az utcán, hogy milyen klippet küldök és mondanék pl egy Da Buzz-t lenne -e fogalma róla kik õk, valószínûleg nem."

Ezzel a kéréssel valszeg nem fognád meg õket.Ugyanis pont a VIVA-na adták
ezt a klippét az éjszakai órákban elég sokszor.
Én onnan ismerem ,és ez volt az a zene amiért elkezdtem összegyûjteni a zenéit.
Szóval szar a VIVA ,de ez miatt hálás vagyok nekik.<#nevetes1>
Da Buzz meg azóta a szívem csücske.<#szeret>

Breki33
köszi, de inkább õ érdemel elismerést

nagyon jó kis mixei vannak kár hogy a többség nem 80-as, de azért van pár ideillõ is
Breki33
hát én még jobban :-)
Breki33
Igen ezt megtaláltam :-)

Örülök, hogy másnak is tetszik
Kár hogy nálunk nincs ilyen nemsemmi bulikat nyomhat

Ha ilyesmirõl halottok mindig szívesen veszem

Õt is véletlen fedeztem fel mint pl a Da Buzz-t sajna ezeket itthon nem nagyon játszák.

Múltkor elképzeltem egy viva tv mûsorvezetõ megállítana az utcán, hogy milyen klippet küldök és mondanék pl egy Da Buzz-t lenne -e fogalma róla kik õk, valószínûleg nem.
Frenky70
Szia!!

Örülök,hogy segithettem!!<#vigyor2>

Üdv.:fr<#wave><#wave>

Frenky70

Szia!!

pw ment

Üdv.:fr<#wave><#wave>

lervi
akkor most már 1 imát is elmondhatsz!<#wink>

lervi
sziasztok!<#integet2>

Zephyr Retiring
<#worship><#worship>...leborulok lábaid elõtt breki33 istenség! (very much thanx)<#eljen>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Frenky70

NM,örülök neki.

<#wave><#wave>

kaposi1

Breki33
van ám

és méghozzá a saját honlapjáról ingyen letölthetõ 320-ban !!

klikk ide
Breki33
köszi

a minõség elsõ osztályú

érdemes volt megkérdeznem
Zephyr Retiring
nagy örömet okoztál ezzel a megamix-el!<#worship> érdekelne: Willy Deejay-nek akad még egyéb alkotása is?<#help> a minõség is elsõosztályú, nem is beszélve a hallható zenékrõl.<#phone><#integet2>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."