A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Álmaim nõje nem lehetnél, még ha nõ is lennél, mert pécsi, nem írogat fórumokba és inkább múlatja az idõt egy kis komolyzenés olvasással, mint különbözõ 80-90-es évekbeli zenék hajkurászásával. 😊
A kicsit konzervatívabb, 20-as éveinek végét taposó nõk táborát erõsíti.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Köszönet Trexxhunter és Crosby tagtársaknak a segítségért !!
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Ide nekem minden linket, és egy password sem árt néha!
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=983521903
Érdekes hogy nõnapi versre keresve a google is elsõk között adja ezt a fórumot ahová korábban a nõnapi verseket összegyûjtöttem.
De most újakat keresek.
Köszi akit érdekel azzal ott találkozunk.
Ez tavaly és tavalyelõtt a spam topicban folyt, de ugye ott most "fontos" eszmecserék történnek ezért azt gondoltam idén keresek egy nõnapi topicot és ott mutatom meg idén mire gondolok
kb 84 kép már megvan, új versek is vannak, de ha valakinek van szép nõnapi verse és idézete azt szívesen veszem.
tudtommal azt csak a zene topic modijai tehetik illetve vszínû hamarosan teszik
õszinténszólva a vitázók és kötözködõk miatt miatt a fórum bezárása is szóba került
nem félek csak már nagyon unom...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Köszi
http://www.torrentz.com/66f157eab27e79ef6ca23507d178f2a3fa05a2a6
De lehet innen van
http://www.torrentreactor.net/torrents/891452/Da-Buzz-5-cd-knaverlisa
vmiért 10-ed akkora a sebességem
most írattam az ügyfélszolgálatossal egy oldalnyi hibajelentést 😛
a link torrent link, de másik gépen szedtem, azért megpróbálom megkeresni
De most a jelszót nem tudjátok kideríteni?
X-Files (X-Akták) óta a "ne bízz senkiben" mondat mindig kellemes nosztalgiával tölt el.
Imádom azt a sorozatot.
Mert a másikra kód nincs.
Köszi<#wave>#wave>
Hát, az elmúlt majd' 1 hónap (?) eseményei után, már nem merek semmiben sem bízni a topikban...
Remélhetõ, hogy az "úriember" reakciója sem hagy majd kivánni valót maga után?!
No, meglátjuk! <#circling>#circling>
In Lak\'ech Ala K\'in
Ettõl függetlenül, csak felkaptam a fejem a "csaja" szóra...
Hiába a statisztika a Fórum kezdõlapján, azért nõnemû forumozóval ritkásan beszélgethet az ember épkézláb topikban
Csak ennyi volt az intermezzo - eszemben sincs senkinek a magánéletében vájkálni. Itt, a virtuális valóságban (hál' Istennek?) csak annyit tudhat meg az ember a másikról, amennyit leír...
Da Buzz-Da Sound-2000\
Da Buzz-Dangerous-CDA-2004-GaYfAcE\
Da Buzz-Last Goodbye-2006-MiP\
Da Buzz-More than alive-2003\
Da Buzz-Wanna be with me-2002\
Ezeket,de várom még a Passt!!!
Da Buzz - Da Sound (2000)
Da Buzz - Wanna Be With Me? (2002)
Da Buzz - More Than Alive (2003)
Da Buzz - Dangerous (2004)
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ha nem vetközne a tyúk, a kutya se volna kiváncsi erre a Sorra. <#levele>#levele>
De mostmár legalább tudom miért hallgat itt a többség mptréé-t...
In Lak\'ech Ala K\'in
Da Buzz - Greatest Hits (2007)
Többihez kaphatnék elérhetõséget?? elõre is köszi!!!
<#nezze>#nezze>
Akkor ezért elnézést kérek tõlük.
Amúgy torrenten van fent egy 5 cd-s Da Buzz anyag, még általam nem ismert számok is voltak köztük és jópár nagyonjó szám.
SAjna a többség 192-es szóval az õ albumaik is keresném 320-asban
Ezzel a kéréssel valszeg nem fognád meg õket.Ugyanis pont a VIVA-na adták
ezt a klippét az éjszakai órákban elég sokszor.
Én onnan ismerem ,és ez volt az a zene amiért elkezdtem összegyûjteni a zenéit.
Szóval szar a VIVA ,de ez miatt hálás vagyok nekik.<#nevetes1>#nevetes1>
Da Buzz meg azóta a szívem csücske.<#szeret>#szeret>
nagyon jó kis mixei vannak kár hogy a többség nem 80-as, de azért van pár ideillõ is
Örülök, hogy másnak is tetszik
Kár hogy nálunk nincs ilyen nemsemmi bulikat nyomhat
Ha ilyesmirõl halottok mindig szívesen veszem
Õt is véletlen fedeztem fel mint pl a Da Buzz-t sajna ezeket itthon nem nagyon játszák.
Múltkor elképzeltem egy viva tv mûsorvezetõ megállítana az utcán, hogy milyen klippet küldök és mondanék pl egy Da Buzz-t lenne -e fogalma róla kik õk, valószínûleg nem.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."