A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaposi1
Heuréka!
El sem hiszem,megtaláltam!!!<#taps><#taps>
A RarPass :spacesynth<#wave>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Nekem az szúrt elsõre szemet a lista átfutása után,hogy a számomra legkedvesebb számuk a We Kill The World nem látható.majd ezután a helyesírási hibák. <#nevetes1>

Tökéletesen igazad van.és hogy miért nem..arra is biztosan tudja valaki a választ.

kaposi1
Szia !

Most olvastam vissza a hozzászólásokat.
Kér hozzá Pass-t?
Mint írtam is nekem , nem volt idõm leellenõrizni.
Most meg tök lassan csorog lefelé az elsõ lemez.
Este leesik a Rapid letöltési sebessége a negyedére.<#szomoru1>
Majd tájékoztatlak mire jutottam.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Dióka
én mindig is imádtam a BONEY M-et, de nem mindenüket, csak mintegy 35-40 db "eredeti" számuk áll közel hozzám.<#integet2>

de az a "Ma Backer" azért szúrja a szemem,remélem csak elírta valaki!<#nevetes1>

Szkíta71
"vagy pedig saját feltöltésre,amire a verítéked is rácsorgott"
Hát igen, ilyent az utóbbi idõben elég ritkán látni errefelé.. <#awink>

A válaszodat tudomássul vettem <#worship><#worship><#worship><#integet2>

Üdv Kolléga!
Nem igazán értem milyen linkre gondolsz? Olyanra amit egy másik fórumba már kitettek..és egy másolás..illetve itt beillesztés,amely mögött az lapul hogy ki az ügyesebb linkvadász,vagy pedig saját feltöltésre,amire a verítéked is rácsorgott?

Szkíta71
Valamelyik nap szó volt Boney M. mix-rõl!

Itt van egy friss verzió: Boney M. - Mega Mix (2009)

01. Intro
02. Gotta Go Home
03. Daddy Cool
04. Sunny
05. Rasputin
06. Kalimba De Luna
07. Felicidad
08. Ma Backer
09. Bahama Mama
10. No Woman No Cry
11. Happy Song
12. Hooray Hooray
13. Going Back West
14. Painter Man
15. Rivers Of Babylon
16. Children Of Paradise
17. Brown Girl In The Ring
18. Two Of Us
19. I Shall Sing
20. I see A Boot On
21. Belfast
22. Let It All Music
23. Young Free single
24. Sad Movies
25. Feliz Navidad

Megamix 320k

Dióka
a többi 5000 linket majd késõbb....
sAnTaNa - bLaCk mAgIc wOmAN

<#hawaii>

Dióka
Dióka
és mai linkömlesztvény egyik találó címû dalocskája <#nyes>
Utolsó Alkalom - Rémtevõk
csak erõs punkrock idegzetûeknek!<#vigyor>

Dióka
Dióka
Dióka
Dióka
tessék link
ECKÜPIXAKOMBÓ - Nyelvtan 2 (feat. Duffchy, Mentha)- Kúperteszt

Dióka
persze címzett nélkül érdekesebb lehet egy égbekiáltó óda bárkitõl, (mert a címzettek találgathatnak, hogy kinek is szólhat), de úgy látom kicsit sok a felelsleges írás.....nem a tévébe indultál épp?!<#nevetes1>

Dióka
ezt a keresõs ötleted jónak tartom (sõt jómagam már korábban is éltem vele), de ne viccelj már,nem kell itt az én támogatásom semmihez sem....<#vigyor>,viszont biztos, hogy sok kitartás-idõ-kedv kell hozzá és befogadóképesség.

AeroCool
Atya uristen mennyi felesleges duma jujj ,de sok felesleges irás:-(((
Miért nem a zene linkeket nyomjátok?Miért kell ennyit fecsegni a semmirõl:-(Itt pár ember kabaréba illõ szöveget nyom,de ezt nem itt kéne gyerekek ,hanem menjetek be a tévébe és ott még fizetnek is érte nektek.

New Italo Vinyl

Hát sajnos ebben igazad van kolléga hogy sokszor ugyanaz a menû,illetve nincs új a nap alatt.Erre viszont van orvosság.A multkor a fórum keresõjébe..mert ilyen is létezik..beütöttem egy pár igazi gyöngyszem címét mûfajtól függetlenül..és a válasz az volt hogy ilyen nem létezik,amire abból következtettem hogy valószínû nem is járt még eme nagyszerû fórumban.Támadt egy jó ötletem persze ha támogatod te is..olyan dolgokat kezdenénk felrakni..amit a keresõ nem talál...bitrátától függetlenül.Feltételezem hogy neked is van olyan anyagod ami még itt nem járt..és legalább 192-es.Bízom benne hogy egyre többen követik példánkat. Üdv:VB

Dióka
okés, köszike az infókat, tehát végülis egyedi mindegyik munkarész, több dologtól is függhet, konkrétumokra te is jobban tudsz válaszolni. megértve. csak átfutott rajtam egy pillanatra, hogy alkalmadtán egy jobban tetszõ játéknak neki tudnál-e szaladni....de igen <#vigyor>

Üdv a leendõ csapatban,habár nem tudhatom hogy a feltatáló mit szól hozzá,de remélem figyelembe veszi a kérésünket.<#integet2>

Dióka
ez a pitiügy nagyrafújása, a bolhából elefántot projekt,ahol "A" elment sírni "B"-hez (ez ugye az óvoda szinti beugró), hogy itt csúnya és gonosz emberek vannak, emiatt lelkisérülést fog kapni, mire a modik azt mondták, fú, tényleg? na ne már, azt nem vennék a lelkükre, hisz õk törödnek velünk, akkor inkább bezárják a bazárt és probléma megoldva.....röviden, dióhéjban! 😊 szóval mostantól mindenki rettegjen.

bigivan
Arra azért kíváncsi vagyok, így megkérdezem az érintetteket, hogy vajon milyen okból kifolyólag merült fel a topic bezárásának a lehetõsége ??? Ezt én nem vágom, hátha valaki mégis tudja, az közölhetné velem is.
Hogy vannak kisebb perpatvarok? Hol nincsenek 2008-ban Magyarországon? Ezek engem nem zavarnak, inkább jókat röhögök rajtuk! A topicgazda meg több mindent megtehet, ha vmi nem tetszik neki, na de bezárni ????

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

IMYke2.0.0.0
Én a szöveget / videót / grafikát fordítom. De nekem kell megoldani a mikéntjét is.
Ezért van az, hogy ha nem találok megoldást egy adott játék fordíthatóságára (kinyerni a fordítható állományokat) - akár külsõ segítséggel (Magyarítások Portál, régi ismerõsök) -, akkor az a játék nem jelenik meg hivatalosan magyarul az EVM cégnél.

Persze, amikor nagyon komoly projektrõl van szó, melyet kismillió játékos vár, a Cég is megszerzi a tiszta forrást a játékhoz... akkor gyerekjáték az egész munka.

De úgy általában: nem leányálom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dióka
imyke!
csak úgy beugrott egy aprópó miatt egy futó kérdés. bármiéyen játékot tudsz magyarosítani?! vagy meg kell valaminek felelnie, vagy te csak a fordítást csinálod?

IMYke2.0.0.0
Szövegíró nem leszek, de mondjuk - kis áthallás, vigyázat! - fõ(l)világosító igen. 😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

<#eljen><#worship><#integet2>

Dióka
szoktam, de csak ritkán, mivel itt jobb számot egyre ritkábban látok, illetve, ami jó,az már négyezer-x verzióban és alkalommal volt....
de hogy átérezzem kérdésed elemi lényegét pl. két napja egy kukkot sem szóltam, csak néztem ki a fejembõl, és érdekes módon én is (legfõképpen kispécizve fõleg én) többszöri téma voltam, és még érdekesebb, hogy csak töketlenmester részérõl....
nos, erre javasoltam neki néhány pihentetõ lehetõséget, igaz azt is ajánlhatnám, hogy írjon privit (ha ennyire szeretne tõlem egy análizist) és várjon türelmesen a válaszra, de arra úgyis lusta lenne. <#nevetes1>

zsoltford
az lehetetlen nekem olyan nincs, mint az itt levok tobbsegenek...legalabb is az eszreveteleket olvasava...sot hirtelen azt sem tudom melyik neven irok melyik hozzaszolasomra reagalva...ugye osszeeskuvest,csalfa haloszovest,a hatterben megbuvo sotet brigadot sejto kollegak?na tenyleg csumi,galya van...de visszaterek<#nevetes1>

Remek ötlet kolléga! A Hangmérnök szerepét vállalom ha a remekmû elkészítésére sor kerül <#worship><#worship><#wave>

Szkíta71
Tulajdonképpen azt kell mondjam, hogy igazad van, de...
Azért kíváncsi lennék, hogyha pld. Te lennél állandóan a célpontja 1-2 kotonszökevénynek, kiállnád-e szó nélkül!
Lehet, hogy igen és akkor emelem kalapom de nem vagyunk egyformák, sokunkat bánt ugyanis, ha idedülöngél valahonnan egy pár senki, akik még semmit de semmit nem tettek le a fórum képzeletbeli asztalára az ócska nagymenõs dumán kívül...

De valóban egyetértek és tényleg jó lenne ha ez az ellenségeskedõ hangnem abbamaradna! <#eljen>

Zephyr Retiring
szia zsoltford.jó a duma.<#eljen>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
szép estét breki33 és minden fórumozó<#integet2> elolvasva tötikemester és a te csevegésed, íme egy kis segítség neked: "A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelõsség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetõséget:
legalább 500 hozzászólás legyen a témában
a házigazdai jogot kérõ fórumozó legalább egy éve regisztrált
az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylõ támogatottságát, esetleges negatív kritikákat." <#taps> -röviden
ennyi. érthetõbben: van megoldás hogy megmentsd a fórumot, feltéve ha te is akarod.<#eljen> szia és további szép estét.<#integet2>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

'Rakjál be egy innen szedett jobb számot és hallgasd csendben.'

Te szoktál ilyet csinálni?

zsoltford
udv kollegak!latom megy a musor...akkor bizonyos gondolatmenetet kovetve,breki=totikemester=zsoltford=zephyr=tb...mindannyian nyaljuk egymast es mindenki dugja mindenki nojet...nem kellene egy jo kis szappanoperat gyartani?nyilvan italo focimzenevel!<#nevetes1>
tovabbi szep napot!

Dióka
jah, én csak most néztem be az anyázós topikba, háááát, csak megerõsítette bennem, hogy alulírott TM tényleg direkt provokál és tényleg újra kéne boot-olni az agyát, de egy teljesen bug-mentes programmal. egészségére.<#bohoc> SF

Na látod erre gondoltam én is <#integet2>

Szuszidi
Szép estét 80-as évek!
Ma éppen erre jártam s gondoltam benézek, hátha van jó téma! De látom semmi nem változott ugyan úgy marják egymást a tagok mint régen!
Hajrá urak!
Nagyok vagytok, csak így tovább!
Üdv: Szuszidi

Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!

<#eljen>

Dióka
látjuk, tudjuk, hogy provokál ez a hollywoodi transzvesztita csökevény. ha õ (önerõbõl) nem veszi észre, hogy mi észrevettük,az megint nem minket minõsít!<#nyes> de hogy valaki, ekkorát nyaljon....ezek a brekisztárolós dumák nagyon gyengék...de legalább van mire büszkének lenni.<#hehe> egyébként tényleg "fasza gyerek", de ez nem dedó, hanem gyogyó!<#nyes><#hehe><#heureka>

Wescone
Én már léptem is az "óvódábol", további jó "szórakozást"!
Peace!

In Lak\'ech Ala K\'in

Szkíta71
Könyörgök, ne válaszoljatok a provokációkra legalábbis ne itt!
Csak azért írnak ide mert itt látja-olvassa mindenki..
Persze írnak a spam topicba is de elõbb ide, hogy lássa mindenki milyen "fasza gyerek" is az illetõ! Tiszta dedó..<#violent>

Wescone
Õszintén mondom; ekkora "nyelvet" életemben nem láttam!!! <#finom><#finom><#finom>
Remélem kellõképpen tudod "értékelni" kedves Breki! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
Nem.
Egyébként korábban olyasmiröl lihegtél nekem, hogy ismersz, de ezek szerint talán mégsem?!

In Lak\'ech Ala K\'in

Dióka
Egyébként Brekinek hála, én is örülök hogy van ez a fórum, mert egy-két illetõt leszámítva nagyon rendesek a srácok. Úgyhogy csak erélyesen a rend-fegyelem-pedantéria trilógiával! Nem kell félni senkitõl. További jó "munkát" és sok jó linket kívánok Brekinek és "alattvalóinak" én is. Csak így tovább!! <#hawaii><#wave>

Dióka
<#nevetes1> oboakoncert nem lesz? az már úgyis jól megy neked! ha igen, akkor megvárom. vigyázz nehogy beszoruljon....

Te figyuka Tõtikemester! Nem akarsz még leállni a sok süketeléssel,amit már napok óta zagyválsz itt összevissza rólam meg az összesküvés-elméleteidrõl?! Otthon minden rendben egyébként? Anyucival beszéltél mostanában? Kicsit pihengessél szerintem, rakjál be egy innen szedett jobb számot és hallgasd csendben. Esetleg egy seggbegyuszi még segíthetne neked, hogy végleg elfelejts...