A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
El sem hiszem,megtaláltam!!!<#taps>#taps><#taps>#taps>
A RarPass :spacesynth<#wave>#wave>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Most olvastam vissza a hozzászólásokat.
Kér hozzá Pass-t?
Mint írtam is nekem , nem volt idõm leellenõrizni.
Most meg tök lassan csorog lefelé az elsõ lemez.
Este leesik a Rapid letöltési sebessége a negyedére.<#szomoru1>#szomoru1>
Majd tájékoztatlak mire jutottam.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
de az a "Ma Backer" azért szúrja a szemem,remélem csak elírta valaki!<#nevetes1>#nevetes1>
Hát igen, ilyent az utóbbi idõben elég ritkán látni errefelé.. <#awink>#awink>
Nem igazán értem milyen linkre gondolsz? Olyanra amit egy másik fórumba már kitettek..és egy másolás..illetve itt beillesztés,amely mögött az lapul hogy ki az ügyesebb linkvadász,vagy pedig saját feltöltésre,amire a verítéked is rácsorgott?
Itt van egy friss verzió: Boney M. - Mega Mix (2009)
01. Intro
02. Gotta Go Home
03. Daddy Cool
04. Sunny
05. Rasputin
06. Kalimba De Luna
07. Felicidad
08. Ma Backer
09. Bahama Mama
10. No Woman No Cry
11. Happy Song
12. Hooray Hooray
13. Going Back West
14. Painter Man
15. Rivers Of Babylon
16. Children Of Paradise
17. Brown Girl In The Ring
18. Two Of Us
19. I Shall Sing
20. I see A Boot On
21. Belfast
22. Let It All Music
23. Young Free single
24. Sad Movies
25. Feliz Navidad
Megamix 320k
Utolsó Alkalom - Rémtevõk
csak erõs punkrock idegzetûeknek!<#vigyor>#vigyor>
ECKÜPIXAKOMBÓ - Nyelvtan 2 (feat. Duffchy, Mentha)- Kúperteszt
Miért nem a zene linkeket nyomjátok?Miért kell ennyit fecsegni a semmirõl:-(Itt pár ember kabaréba illõ szöveget nyom,de ezt nem itt kéne gyerekek ,hanem menjetek be a tévébe és ott még fizetnek is érte nektek.
New Italo Vinyl
Hogy vannak kisebb perpatvarok? Hol nincsenek 2008-ban Magyarországon? Ezek engem nem zavarnak, inkább jókat röhögök rajtuk! A topicgazda meg több mindent megtehet, ha vmi nem tetszik neki, na de bezárni ????
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Ezért van az, hogy ha nem találok megoldást egy adott játék fordíthatóságára (kinyerni a fordítható állományokat) - akár külsõ segítséggel (Magyarítások Portál, régi ismerõsök) -, akkor az a játék nem jelenik meg hivatalosan magyarul az EVM cégnél.
Persze, amikor nagyon komoly projektrõl van szó, melyet kismillió játékos vár, a Cég is megszerzi a tiszta forrást a játékhoz... akkor gyerekjáték az egész munka.
De úgy általában: nem leányálom.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
csak úgy beugrott egy aprópó miatt egy futó kérdés. bármiéyen játékot tudsz magyarosítani?! vagy meg kell valaminek felelnie, vagy te csak a fordítást csinálod?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
de hogy átérezzem kérdésed elemi lényegét pl. két napja egy kukkot sem szóltam, csak néztem ki a fejembõl, és érdekes módon én is (legfõképpen kispécizve fõleg én) többszöri téma voltam, és még érdekesebb, hogy csak töketlenmester részérõl....
nos, erre javasoltam neki néhány pihentetõ lehetõséget, igaz azt is ajánlhatnám, hogy írjon privit (ha ennyire szeretne tõlem egy análizist) és várjon türelmesen a válaszra, de arra úgyis lusta lenne. <#nevetes1>#nevetes1>
Azért kíváncsi lennék, hogyha pld. Te lennél állandóan a célpontja 1-2 kotonszökevénynek, kiállnád-e szó nélkül!
Lehet, hogy igen és akkor emelem kalapom de nem vagyunk egyformák, sokunkat bánt ugyanis, ha idedülöngél valahonnan egy pár senki, akik még semmit de semmit nem tettek le a fórum képzeletbeli asztalára az ócska nagymenõs dumán kívül...
De valóban egyetértek és tényleg jó lenne ha ez az ellenségeskedõ hangnem abbamaradna! <#eljen>#eljen>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
legalább 500 hozzászólás legyen a témában
a házigazdai jogot kérõ fórumozó legalább egy éve regisztrált
az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylõ támogatottságát, esetleges negatív kritikákat." <#taps>#taps> -röviden
ennyi. érthetõbben: van megoldás hogy megmentsd a fórumot, feltéve ha te is akarod.<#eljen>#eljen> szia és további szép estét.<#integet2>#integet2>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Te szoktál ilyet csinálni?
tovabbi szep napot!
Ma éppen erre jártam s gondoltam benézek, hátha van jó téma! De látom semmi nem változott ugyan úgy marják egymást a tagok mint régen!
Hajrá urak!
Nagyok vagytok, csak így tovább!
Üdv: Szuszidi
Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!
Csak azért írnak ide mert itt látja-olvassa mindenki..
Persze írnak a spam topicba is de elõbb ide, hogy lássa mindenki milyen "fasza gyerek" is az illetõ! Tiszta dedó..<#violent>#violent>
Remélem kellõképpen tudod "értékelni" kedves Breki! <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
In Lak\'ech Ala K\'in
Egyébként korábban olyasmiröl lihegtél nekem, hogy ismersz, de ezek szerint talán mégsem?!
In Lak\'ech Ala K\'in
Te figyuka Tõtikemester! Nem akarsz még leállni a sok süketeléssel,amit már napok óta zagyválsz itt összevissza rólam meg az összesküvés-elméleteidrõl?! Otthon minden rendben egyébként? Anyucival beszéltél mostanában? Kicsit pihengessél szerintem, rakjál be egy innen szedett jobb számot és hallgasd csendben. Esetleg egy seggbegyuszi még segíthetne neked, hogy végleg elfelejts...